Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
hemiska
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Milan Nesic_02 - poruka glasi:

Da li je tačno da su Srbi dvoglavog orla preuzeli od Romeja? Malo mi je teško da poverujem jer smo mi stalno bili u sukobima sa njima tokom srednjeg veka.

O poreklu dvoglavog orla imas u knjizi sa donjeg linka:

http://www.cps.or...imboli.zip

Прочитао сам скоро целу књигу, и део о двоглавом орлу, али зашто би га Душан IV користио...није сигурно био масон, вероватно тада ни масони нису били исти као данас ови модерни.

Milan Nesic_02
Pominjali ste u jednom od vasih gostovanja na Balkan info da su Jevreji bili spaljivani u Boljsevickoj revoluciji. Mozete li mi poslati neki izvor na temu toga posto nikada do sada nisam cuo za to nego sve suprotno, kako su Boljsevicki Jevreji klali Ruse, spaljivali ih itd.. i zamolio bih da mi pojasnite kako je sveto pismo sacuvano u originalu, imam dosta drugova rodnoveraca i pripadnika staroslovenske vere koji smatraju da Sveto pismo nije sacuvano u originalu. Rekli su mi da ce ga svi procitati samo ako im to dokazem. Kao momci su dobri svi ali zelim da ih odvratim od tih paganskih verovanja pa bih vas zamolio da mi pomognete. Hocu da napravim dobre ljude od njih.
SmileGrin

Miroljub Petrovic
hemiska - poruka glasi:

Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Da li je tačno da su Srbi dvoglavog orla preuzeli od Romeja? Malo mi je teško da poverujem jer smo mi stalno bili u sukobima sa njima tokom srednjeg veka.

O poreklu dvoglavog orla imas u knjizi sa donjeg linka:

http://www.cps.or...imboli.zip

Прочитао сам скоро целу књигу, и део о двоглавом орлу, али зашто би га Душан IV користио...није сигурно био масон, вероватно тада ни масони нису били исти као данас ови модерни.

Iz neznanja.

Miroljub Petrovic

Pominjali ste u jednom od vasih gostovanja na Balkan info da su Jevreji bili spaljivani u Boljsevickoj revoluciji. Mozete li mi poslati neki izvor na temu toga posto nikada do sada nisam cuo za to nego sve suprotno, kako su Boljsevicki Jevreji klali Ruse, spaljivali ih itd.. i zamolio bih da mi pojasnite kako je sveto pismo sacuvano u originalu,

Imas u literaturi i na internetu bezboj podataka o ubijanju Jevreja u boljsevickoj Rusiji, jer boljsevizam su uspostavili jezuiti i objavili knjigu "Protokoli sionskih mudraca" da bi ocrnili Jevreje u carskoj Rusiji, a onda su boljsevici uradili u Rusiji ono sto je Hitler uradio u ostalom delu Evrope.

imam dosta drugova rodnoveraca i pripadnika staroslovenske vere koji smatraju da Sveto pismo nije sacuvano u originalu. Rekli su mi da ce ga svi procitati samo ako im to dokazem. Kao momci su dobri svi ali zelim da ih odvratim od tih paganskih verovanja pa bih vas zamolio da mi pomognete. Hocu da napravim dobre ljude od njih.

Dokaz su Kumranski spisi, imas knjigu o tome:

http://www.cps.or..._spisi.zip

Srdjo
Gospodine Petroviću kako riješiti probreme sa nezbrinutim psima lutalicama. Da li je to problem u zakonu (demokratskom)?

Miroljub Petrovic
Srdjo - poruka glasi:

Gospodine Petroviću kako riješiti probreme sa nezbrinutim psima lutalicama. Da li je to problem u zakonu (demokratskom)?

Treba ti da ih sve primis u svoje dvoriste i da ih hranis i cuvas.

Aleksandar98
Da li bi mogli da nam kazete u kratkim crtama zbog cega Vatikan i jezuiti toliko mrze i progone jevreje?
Помаже Бог!

Miroljub Petrovic
Aleksandar98 - poruka glasi:

Da li bi mogli da nam kazete u kratkim crtama zbog cega Vatikan i jezuiti toliko mrze i progone jevreje?

Zato sto nece da se pokatolice ili da postanu ekumenisti (suptilniji oblik pokatolicenja).

Milan Nesic_02
Gospodine Peteovicu kako mislite da obnovimo Dusanovo carstvo kada NATO ima nuklearni arsenal nestali bi sa lica zemlje, kako bi nas Bog odbranio od toga?
SmileGrin

Miroljub Petrovic

Gospodine Peteovicu kako mislite da obnovimo Dusanovo carstvo kada NATO ima nuklearni arsenal nestali bi sa lica zemlje, kako bi nas Bog odbranio od toga?

Pa to je kao da pitas: "Kako da se odbranis od domorodaca koji imaju koplja, a ti imas avione, tenkove i krstarece rakete?"

Citaj Bibliju mrco mrceni, pogledaj kako je Bog poslao andjela Gospodnjeg i pobio sve prvence u Egiptu, pa poslao vatrene kugle na njih itd, itd. Ili su neinformisan ili si glup. Nema trece. Slececi put cu da te banujem za slicno debilsko pitanje.

Miroljub Petrovic
https://www.b92.n...id=1255679

Miroljub Petrovic
Ево најновије песме најбољег српског писца епских песама Славка Перошевића. Његова збирка може се набавити преко телефона 069-120-5285

http://cps.org.rs...ljanov.pdf

ognjenmilekic
Da li mozete da mi objasnite kakva je vizantija bila drzava, zasto se toliko dugo odrzala i zasto je bog dopustio da ona padne pod tursku vlast.
ognjen milekic

Miroljub Petrovic
ognjenmilekic - poruka glasi:

Da li mozete da mi objasnite kakva je vizantija bila drzava, zasto se toliko dugo odrzala i zasto je bog dopustio da ona padne pod tursku vlast.

Vizantija nikad nije postojala, to je izmisljen termin koji je naknadno uveden u istoriju, govorio je o tome dr Slobodan Jarcevic, imas na internetu. Postojalo je istocno rimsko carstvo koje je propalo i razdelilo se na vise drzava i crkava, jer nije bilo kohezione sile da je drzi na okupu, za razliku od zapadnog rimskog carstva gde je rimska crkva radila na tome da sve drzi pod svojim skutom.

milgreen91
Pozdrav svim clanovima i adminima.
Hteo bih da postavim svoje prvo pitanje...
Interesuju me neke istinite informacije o tome za sta je MSG stetan po ljudsko zdravlje?
savic milos

Miroljub Petrovic
milgreen91 - poruka glasi:

Pozdrav svim clanovima i adminima.
Hteo bih da postavim svoje prvo pitanje...
Interesuju me neke istinite informacije o tome za sta je MSG stetan po ljudsko zdravlje?

U pitanju je pojacivac ukusa koji razara mozdane celije jer njegovo dejstvo je kao kad kroz gumenu cev za vodu propustis usijanu lavu, dakle MSG bukvalno przi neurotransmitere i nervne celije (oka, mozga...). U pripremi je knjiga koja govori o tome.

milgreen91
I da li je tacna informacija na internetu koja se nalazi da se MSG nalazi i u povrcu u vidu glutamata u paradajzu?

i koja bi bila zdrava alternativa opstenarodno prihvacenoj vegeti koja je neizostavni zacin svakog domacinstva a koja obiliuje msg?
savic milos

Miroljub Petrovic
milgreen91 - poruka glasi:

I da li je tacna informacija na internetu koja se nalazi da se MSG nalazi i u povrcu u vidu glutamata u paradajzu?

Nije tacno.

i koja bi bila zdrava alternativa opstenarodno prihvacenoj vegeti koja je neizostavni zacin svakog domacinstva a koja obiliuje msg?

Postoji bezbroj zacinskih biljaka - origano, bosiljak, lovor...

Srdjo
Gospodine Petroviću kako komentarišete ovaj youtube kanal U Početku Dragan Đorđević:
https://www.youtu...ser/drdjor

Miroljub Petrovic
Srdjo - poruka glasi:

Gospodine Petroviću kako komentarišete ovaj youtube kanal U Početku Dragan Đorđević:
https://www.youtu...ser/drdjor

Dragan Djordjevic odlicno poznaje teologiju i kreacionizam, jedino sto nije prepoznao u Bibliji obracenje Izraela nego misli da su moralni hriscani "duhovni Izrael" i prorocanstva iz Biblije, narocito Jezekilj 40-45 i dr tumaci simbolicno, a ne doslovno.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.04 sekundi!