Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
pavle1609 - poruka glasi:

Miroljube, koje je tvoje mišljenje o Babi Vangi, ako demoni ne mogu da predvide budućnost kako je onda onda predvidjela mnoge događaje?

Nije ona nista predvidela. Demoni mogu da vide nekog narkomana koji ce da umre od drige pa kazu vracari da ce on da umre, i sad je kao vracara "predvidela buducnost". To su price za malu decu.

Miroslav88
Postovanje gospodine Petrovicu.
U gostovanjima na nekim televizijama ste vise puta govorili o tome kako demoni prave krugove, ali i druge cudne oblike u zitu, sto je poznato sirom sveta i sto se zadesilo cak i kod nas u Odzacima. Dakle, te oblike su napravili demoni ali zanima me da li znate mozda zasto bi neko demosko bice pravilo krugove u zitu na nekom mestu gde se zivi nemoralno, ili na bilo kom drugom mestu. Sta demoni imaju od toga sto prave te oblike u zitu, da li zele da naglase svoje prisustvo ili nadljutski potencijal, ali opet koja je prava svrha toga?
Hvala unapred!

nevena
Poznati ste kao osoba bez dlake na jeziku i svima ostro kazete u brk i iskomentarisete ostro svakog ko radi nesto destruktivno ? Zasto cutite o Alenu Azaricu i njeogovom isterivanju djavola a toliko ste nekada pricali o tome ?
I nemojte molim Vas reci da ovo nema veze sa temom foruma a odgovarate pitanja za sah...? Da li se plasite mozda da svoje demone ne usmeri na Vas?

Zeljko Mitrovic
Da li su žene u davna vremena jako često nosile blizance, trojke, četvorke itd a zbog toga što degradiramo danas su to ne tako česti slučajevi?

Dragoje03
Gospodine Petrovicu,zivim u selu,i prosle godine pred zimu,jedan covek,malo stariji sa traktorom je isao u drva,inace njemu je suma pored fudbalskog terena,kada se vracao traktorom,video je 5 momaka,kako prave krug na terenu(inace je bila velika trava na terenu zato sto niko ne kosi),pitao ih je sta rade,oni su mu rekli deda bolje idi da ne bi postao zrtva,inace i ja sam tu noc video 5 baklji kako ih neko nosi u krug.Zanima me sta mislite vi o tome da li su to neki demoni opsednuli ljude ili nesto drugo?
Nase ce sjene hodati po Becu,lutati po dvoru,plasiti gospodu!!

Jole71
https://m.youtube...iTrl-6Fx5U

Koju ste dioptriju nosili ovde?
Da li ste poboljsali vid na nacin koji imate u knjigama za poboljsanje vida ovde na sajtu?
Da li sada npr koristite naocare kada ste na racunaru?

Miroljub Petrovic
Miroslav88 - poruka glasi:

U gostovanjima na nekim televizijama ste vise puta govorili o tome kako demoni prave krugove, ali i druge cudne oblike u zitu, sto je poznato sirom sveta i sto se zadesilo cak i kod nas u Odzacima. Dakle, te oblike su napravili demoni ali zanima me da li znate mozda zasto bi neko demosko bice pravilo krugove u zitu na nekom mestu gde se zivi nemoralno, ili na bilo kom drugom mestu. Sta demoni imaju od toga sto prave te oblike u zitu, da li zele da naglase svoje prisustvo ili nadljutski potencijal, ali opet koja je prava svrha toga?
Hvala unapred!

Demoni prave cuda da bi ljude fascinirali i podstakli ih da ih obozavaju, kao sto su radili tokom istorije. Tako su ljudi u Odzacima obozavali "crvenokosu boginju", napravili joj spomenik u centru Odzaka (koji i sada stoji) i organizovali "Dane crvenokose boginje" sa bogatim kulturno-umetnickim programom (dolazio Bajaga da peva), dakle klasicno idolopoklonstvo i obozavanje demona.

Miroljub Petrovic
nevena - poruka glasi:

Poznati ste kao osoba bez dlake na jeziku i svima ostro kazete u brk i iskomentarisete ostro svakog ko radi nesto destruktivno ? Zasto cutite o Alenu Azaricu i njeogovom isterivanju djavola a toliko ste nekada pricali o tome ?
I nemojte molim Vas reci da ovo nema veze sa temom foruma a odgovarate pitanja za sah...? Da li se plasite mozda da svoje demone ne usmeri na Vas?

Vas problem je sto se bavite samo tudjim manama, a ne vrlinama. Alen Azaric je otvoreno rekao da se ne slaze sa mnom po nekim pitanjima, ali podrzava mnoge stvari koje ja radim. Tako i ja, ne slazem se sa nekim stvarima kod njega, ali postoje mnoge stvari sa kojima se slazem. Za razliku od vas, ja govorim samo o onim stvarima za koje smatram da su dobre kod Azarica, a sa onim sa kojim se ne slazem ne govorim nista. Retki su ljudi danas koji nesto korisno rade, i ja podrzavam svakog koji radi nesto korisno, a kod Alena ima korisnih stvari i zato necete cuti od mene da kazem nesto lose o njemu. Pogledajte samo zadnje njegovo gostovanje na Pinku gde je stavio na svoje mesto onog prepotentnog "doktora". Dakle, pocnite da budete pozitivni, a ne da budete Djavolji advokat. Ima puno lepih stvari u ovom svetu, i kod ljudi koji nisu "savrseni" kao vi.

Miroljub Petrovic
Zeljko Mitrovic - poruka glasi:

Da li su žene u davna vremena jako često nosile blizance, trojke, četvorke itd a zbog toga što degradiramo danas su to ne tako česti slučajevi?

Nije mi poznato da su zene nekada cesce nosile blizance, trojke i dr.

Miroljub Petrovic
Dragoje03 - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu,zivim u selu,i prosle godine pred zimu,jedan covek,malo stariji sa traktorom je isao u drva,inace njemu je suma pored fudbalskog terena,kada se vracao traktorom,video je 5 momaka,kako prave krug na terenu(inace je bila velika trava na terenu zato sto niko ne kosi),pitao ih je sta rade,oni su mu rekli deda bolje idi da ne bi postao zrtva,inace i ja sam tu noc video 5 baklji kako ih neko nosi u krug.Zanima me sta mislite vi o tome da li su to neki demoni opsednuli ljude ili nesto drugo?

Ocigledno da demonizovani ljudi prave rituale da prizovu demone, ali ne mogu oni da naprave onakve savrsene krugove kao sto to rade demoni.

Miroljub Petrovic
Jole71 - poruka glasi:

https://m.youtube...iTrl-6Fx5U

Koju ste dioptriju nosili ovde?
Da li ste poboljsali vid na nacin koji imate u knjigama za poboljsanje vida ovde na sajtu?
Da li sada npr koristite naocare kada ste na racunaru?

Imao sam +0,75 na jedno oko, a na drugo 0. Onda sam saznao za rad Vilijema Bejtsa i odbacio naocare. Sada odmaram oci i tako ih cuvam, a povremeno radim vezbe za ispravljanje dioptrije.

Filip123
Pozdrav g. Miroljube, presao sam skoro na potpunu biljnu ishranu, jedem tri puta dnevno, aktivan sam, ali smrsao sam dosta, visok sam 172cm a imam 57 kg, kako to da popravim?

Piper Djoko
Pozdrav svima! Moram da podelim sa vama ovo neverovatno iskustvo!

Moj otac je covek kojeg pitanje zdrave ishrane nikada nije zanimalo, on jede sta stigne, najvise voli ono najgore: kobasice, pastete, slaninu.. pije rakiju, kafu, one najgore gazirane sokove.. Ma od svog zla on najgore. Bandoglav je neverovatno ne mozes nista da mu objasnis... Sto vise ja spremam zdravu hranu to on vise forsira nezdravo, ma cak se i ljuti sto ja "filozofiram". Jedino kad spremim integralni hleb to ga odusevi. Oduvek me je to brinulo ali posebno od kad sam naucio zakone zdravlja. I pre nekoliko veceri je to kulminiralo nisam mogao da zaspim, setim se Miroljubovih reci "za njih mozes samo da se molis".
I ja se tu pomolim iz sveg srca i proslo je 2 dana evo malopre ulazim kod njega u dnevnu sobu on mi pokazuje neku knjigu zdravih recepata "vidi ovo odlicna stvar! A je l znas ti zasto se meni svidjaju ove kobasice i ovo? Tu stavljaju pojacivace ukusa i to se daje svinjama da jedu one splacine. (ja vec u soku) A vidi ovo je za imunitet (vadi neku mesavinu sa medom). A onaj tvoj hleb sto pravis, ono nije hleb! (kako bre nije?!) Imam ja od kolege da nabavim psenicu domacu i mlin od kamena cemo da napravimo pa da vidis sta je hleb! Angry

Hvala Bogu sto ovakva cuda cini i Vama Miroljube za savete! Grin

DM87
http://www.dragas...c-ilijada/

"Троја се налазила на језеру, у Малој Азији нема језера, док град Скадар има језеро- Скадарско језеро,

Описује се да је језеро препуно јегуља и да се оне мресте у језеру, Скадарско језеро је и данас познато по томе,

Две веилике и бујне реке, које носе коње и јунаке, које носе Хектора, уливају се у море, у Малој Азији постоји само један мали поточић који лети пресуши,

Једна река тече из самог језера , рачва се и улива се у море са два слива, Бојана баш тако тече из Скадарског језера и улива се у Јадранско море са два слива,

Та река са другом реком прави речни рукавац, Дрим и Бојана то имају,

Између Троје и мора се налазио један град у коме су живели, како еп каже, културан народ, што је једино могуће код Скадра, који је удаљен 25 км од морске обале и могао је да постоји још један град, док је у Малој Азији
Троја удаљена од мора свега 6 км и мала је вероватноћа да је на такој малој раздаљини постојао неки град,

Према легенди оснивачи Троје су били илирско-трачки народ Дардани који је живео на територији данашње југоисточне Србије и говорили су и писали старосрбско писмо винчаницу,

Троја се звала ИЛИЈ и њен оснивач је ИЛ, који је био праунук Дардана оснивача Дарданије, у српским народним именима постоји име Илија,

Дарданци су живели на Балкану подигли град на мору где им је најближе било – Скадар, зашто би ишли у далеку Малу Азију да подижу град на мору,

Главна врата на улазу у Троју су се звала Дарданска врата,

Ликејци и Лидијци живе западно од Троје и они долазе коњима да помогну
Тројанцим, док званична историја Ликејце и Лидијце смешта у Малу Азију и они су источно од Троје и морали би лађама да дођу под Троју,

Пелазги јуре коњима из данашње Македоније и Бугарске да помогну
Тројанцима, јер им је Троја била у суседству,

Трачани живе на Балкану и коњима су дошли до Троје,

Племена које живе на Сави и Дунаву долазе коњима,

Енеја је рођен на реци Марици,

Јадран се помиње река која се налази северно од Троје, то је данас река
Јадар која се улива у Дрину, што је северно од Скадра,

Планина ИДА се спомиње да се налази изнад Троје, то је Шар-планина са које богови гледају град Троју, а иза града се види море, то се може видети
само са Шар планине град Скадар и Јадранско море, тога нема у Малој Азији,

Планине изнад Троје имају снежне врхове, што нема ниједна планина у Малој Азији,

Проклетије су се све до 1907.године звале Тројанске планине, али их је Јован Цвијић записао у картама као Проклетије,

Сунце када се рађа иде преко трачких планина и обасјава источна врата Троје, што је једино могуће ако је то Скадар,

Описана је река Зета која има много зелених алги у води и која је због тога тамна, такве реке нема у Малој Азији,

Дрво запис је свето дрво код Срба и налази се у Троји, дрво запис се из српске традиције описује у ИЛИЈАДИ на исти начин : моли се под њим Богу, носи се ракија, храна и пази се на то свето дрво,не сме се ломити, не сме му се кора вређати јер ко то повреди доживеће несрећу,

Први свештеник Троје је узео копље и исекао коре светог дрвета записа, Бог се разљутио и послао је две змије и оне су дошле до Троје и убиле свештеника и два његова сина и казна је била да Троја мора да изгуби рат,

Зидине Троје окружују око 2 ха, док је Троја у Азији била на 60 ари површине,

Обичај Тројанаца је да госте дочекују житом и вином или ракијом, што је и данас обичај код Срба,

Када се сахрањује умрли, онда се на гробљу пола чашице ракије попије, а пола проспе за покој душе,

Ахил јаши шареног коња и бори се топузом, то предање се пренело на Краљевића Марка,
Ахил пева уз гусле,

Огњиште је централно место у кући и Тројанци и Срби употребљавају исти израз када кажу да се боре да сачувају своје огњиште.

Ношња у многим деловима данашњег Балкана је иста као код Тројанаца, женска капа КИТАРА је ношена у Хомеровој домовини Бригији и у читавом динарско појасу,"

Milan Nesic_02
Da li rupičaste naočare mogu da poprave vid i kada se mogu videti prvi rezultati poboljsanja? Imam dioptriju -0.75 da li bi mi one mogle pomoći?
SmileGrin

Miroljub Petrovic
Filip123 - poruka glasi:

Pozdrav g. Miroljube, presao sam skoro na potpunu biljnu ishranu, jedem tri puta dnevno, aktivan sam, ali smrsao sam dosta, visok sam 172cm a imam 57 kg, kako to da popravim?

Zivi zdravo i ne bavi se kilazom. Masa se dobija od fizicke aktivnosti i zdrave ishrane i odmora. Neki izrastu previse jer su jeli hranu punu hemije i hormona rasta, pa treba vreme da sve dodje na svoje mesto.

Miroljub Petrovic
Milan Nesic_02 - poruka glasi:

Da li rupičaste naočare mogu da poprave vid i kada se mogu videti prvi rezultati poboljsanja? Imam dioptriju -0.75 da li bi mi one mogle pomoći?

Jedan od vaznih aspekata dobrog vida je odmaranje ociju, a rupicaste naocare za to sluze. Mogu da pomognu u otklanjaju dioptrije, ali je jako vazno da se rade vezbe sa donjeg linka;

http://www.cps.or...aocare.htm

Ugljesa1371
Kakvo je vase misljenje o Zmagu Jelincicu imao je gostovanje kod Tese, ako znate na koga mislim?

bokiva
Ultramaratonac pripadnik SAJa koji se hrani samo žitaricama i biljkama

https://www.youtu...QKsZXyHG8c
"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

Miroslav88
Na gostovanju u emisiji "Pravoslavlje danas" na televiziji TV Duga Plus (2013. god) govorili ste o tome kako kada coveka neko npr. dodirne, u toj tacki se formira elektricni signal koji putem nerava dolazi do mozga i tamo se registruje ali da to ne registruju "mrtvi atomi" nego duh zivotni koji cini da smo mi zivi, dakle rec je o duhu na tako kazem koji je Bog udahnuo u nas. Koliko ja znam, mi se od npr. televizora razlikujemo po tome sto je covek spoj tela(materijalni, odnosno nezivi svet) i duha ( ono sto nas cini zivima ), nije mi jasno kako to da je coveku potreban zivi duh da bi registrovao elektricne impulse jer ste u toj emisiji rekli da te impulse ne registruju atomi sami po sebi nego taj duh zivotni , a kada bi televizor koji nema "duh zivotni" spojili sa antenom preko zice, on bi mogao da te elektricne impusle na odredjenoj frekvenciji prikazuje na ekranu, dakle televizor koji nema duh zivotni moze da registruje elektricne impulse a nema duh zivotni, nije mi jasno kako to pa ako mozete da mi objasnite.
Hvala unapred!

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.97 sekundi!