Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Simeunovic
Da li je na pocetku Bog stvorio coveka neobrezanog i zasto?

Miroljub Petrovic
Simeunovic - poruka glasi:

Da li je na pocetku Bog stvorio coveka neobrezanog i zasto?

Stvorio ga je neobrezanog, ali ocegledno je posle Potopa, kako je covek fizicki degradirao zbog povecanog broja mutacija (promenjeni su uslovi zivota na gore) doslo do pojave te kozice za koju je Bog rekao prvi put Avramu (ocu nacije) da je ukloni i da je to "znak izmedju Boga i coveka". To je fizicki znak izmedju Boga i coveka. Postoji i duhovni znak, a to je Shabat (Jezekilj 20,20)

Dragoje03
Gospodine Petrovicu,sta mislite o whey proteinima,ovi bodibilderi kazu da su oni "zdravi",ali ja iskreno ne verujem u to,sta mislite vi o tome?
Nase ce sjene hodati po Becu,lutati po dvoru,plasiti gospodu!!

Miroljub Petrovic
Dragoje03 - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu,sta mislite o whey proteinima,ovi bodibilderi kazu da su oni "zdravi",ali ja iskreno ne verujem u to,sta mislite vi o tome?

To je otrovno i jako stetno.

Milan Nesic_02
Pomenuli ste u jednom gostovanju na Balkan Info da su Sloveni Srbi i da to mozemo genetski dokazati. Da li mi mozete poslati neki edukativni materijal, to me jako zanima?
SmileGrin

Miroljub Petrovic
Jucerasnje moje gostovanje na TV Happy u emisiji "Posle rucka", tema je bila "8. mart":

https://www.youtu...L1EqK6oDxM

Miroljub Petrovic
Milan Nesic_02 - poruka glasi:

Pomenuli ste u jednom gostovanju na Balkan Info da su Sloveni Srbi i da to mozemo genetski dokazati. Da li mi mozete poslati neki edukativni materijal, to me jako zanima?

Izvoli
https://www.youtu...YwafwU5vVk

Aleksandar98
Kako je vase misljenje o vladiki Artemiju i o njegovim sledbenicima?
I zbog cega kazete da vernike koji protestuju ispred zgrade vlade zbog potapanja valjevske Gracanice treba oterati govnjivom motkom?
Помаже Бог!

MiladinovicM
Koje je Vase misljenje o rasizmu i rasistima?
I sta mislite, zasto ljudi mrze druge "rase"?

Boris02
Sta mislite o sahu? Da li on ima neku okultnu pozadinu posto dolazi iz Persije?
Борис А.

Miroljub Petrovic
Aleksandar98 - poruka glasi:

Kako je vase misljenje o vladiki Artemiju i o njegovim sledbenicima?
I zbog cega kazete da vernike koji protestuju ispred zgrade vlade zbog potapanja valjevske Gracanice treba oterati govnjivom motkom?

Ne mesam se u crkvene poslove, a ako je crkva dogovorila potapanje svog objekta zarad viseg cilja, a u zamenu dobila drugi objekat, ne vidim sta ima ko tu da se buni. Ali ljudi koji su nezadovoljni sami sobom najcesce traze krivca u drugom. Lakse je napadati drugog za svoje jadno stanje, nego preduzeti nesto i biti vredan, pa unapredit isebe.

Miroljub Petrovic
MiladinovicM - poruka glasi:

Koje je Vase misljenje o rasizmu i rasistima?
I sta mislite, zasto ljudi mrze druge "rase"?

Odgovorio sam u prethodnom postu. Glupi, lenji i demonizovani ljudi za svoje stradanje okrivljuju druge (kriva mi druga "rasa" (bioloski i genetski rase medju ljudima ne postoje, govorio sam o tome), kriva mi vlast, kriva mi zena...), dakle okrivljuju druge, a ne sebe, i onda izmisljaju razloge za svoje nezadovoljstvo umesto da se dovode u red. Njih sve treba poslati na lecenje kod Peranovica.

Miroljub Petrovic
Boris02 - poruka glasi:

Sta mislite o sahu? Da li on ima neku okultnu pozadinu posto dolazi iz Persije?

Pa meni je sah tesko blejanje, takmicarska aktivnost koja podstice da coveka opsednu demoni, da bude u transu da pobedi, dakle da dodje u jedno nenormalno stanje. Mentalno nezdrava aktivnost. Covek treba da razmislja kako da sa malo sredstava pokrene privatan biznis, kako da se ozeni iz dobre familije, da vaspita decu i sacuva ih od satanizma... a ne da razmislja kako ce da matira suparnika. Matiraj Sotonu bato, a to ces moci ako poznajes Sveto Pismo i povezes se sa Bogom.

laso
Izvinjavam se ako je ovo pitanje glupo ili kako već ali hoću da pitam po cenu da ispadnem buzdovan Angry

Dok sam bio u osnovnoj školi na veronauci smo svi pred početak časa izgovarali oče naš i ostale molitve kao neku napamet naučenu pesmicu kao roboti, a i mislim da većina ljudi to radi. Zašto je uopšte potrebno da se molimo kroz takve molitve? Zar nije bitno i dovoljno to što radimo i mislimo i želimo u sebi a bog će prepoznati želju, ili eventualno da imamo naše molitve smišljene u tom trenutku dok se molimo sačinjene od naših želja?

I još jedno pitanje. Na kraju molitve, amin znam šta znači pa mi je jasno zašto se izgovara ali šta znači u ime oca i sina i svetog duha i zašto se to izgovara?

Miroljub Petrovic
laso - poruka glasi:

Izvinjavam se ako je ovo pitanje glupo ili kako već ali hoću da pitam po cenu da ispadnem buzdovan :@

Dok sam bio u osnovnoj školi na veronauci smo svi pred početak časa izgovarali oče naš i ostale molitve kao neku napamet naučenu pesmicu kao roboti, a i mislim da većina ljudi to radi. Zašto je uopšte potrebno da se molimo kroz takve molitve? Zar nije bitno i dovoljno to što radimo i mislimo i želimo u sebi a bog će prepoznati želju, ili eventualno da imamo naše molitve smišljene u tom trenutku dok se molimo sačinjene od naših želja?

Lepo je kada se pre bilo kog posla ljudi pomole, u ovom slucaju pre pocetka casa. Ja sam vise za molite svojim recima nego za molitve koje se uce napamet.

I još jedno pitanje. Na kraju molitve, amin znam šta znači pa mi je jasno zašto se izgovara ali šta znači u ime oca i sina i svetog duha i zašto se to izgovara?

Pravilo je da se na kraju molitve kaze "u ime Isusa Hrista" jer je Isus rekao da sve sto trazimo od Boga, trazimo u Njegovo ime, posto je On veza izmedju Boga i ljudi. Rec "amin", potice od glagola "leamen" sto znaci "verovati". Dakle, na kraju molitve se kaze otprilike "verujem" (u tebe Boze), ili kako neki kazu "neka bude tako", "neka bude po Tvojoj volji Boze" jer mi Bogu verujemo da On radi ono sto je najbolje za nas.

pavle1609
Miroljube, šta misliš o Talmudu gdje piše da ako Židov ukrade nešto od ne-židova to može zadržati?

Marko12348
Pozdrav Miroljube. Da li ste vakcinisali vaseg psa i sta mislite o vakcinama za pse odnosno vakcinama za zivotinje.

Miroljub Petrovic
pavle1609 - poruka glasi:

Miroljube, šta misliš o Talmudu gdje piše da ako Židov ukrade nešto od ne-židova to može zadržati?

U Talmudu ima puno "cudnih" izjava koje se odnose na odredjeni kontekst vezan za drevnu istoriju Izraela, a koje su pisali rabini tokom okupacije i proterivanja Jevreja iz Izraela, tako da treba gledati kontekst u kom rabini to zapisuju, pa onda procenjivati odredjenu izjavu. Ja smatram da je u Bibliji sve zapisano i da nisu potrebni dodatni zakoni.

Miroljub Petrovic
Marko12348 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube. Da li ste vakcinisali vaseg psa i sta mislite o vakcinama za pse odnosno vakcinama za zivotinje.

Kada sam kupio psa on je vec bio vakcinisan. Ja smatram da je vakcinacija zivotinja stetna.

pavle1609
Miroljube, koje je tvoje mišljenje o Babi Vangi, ako demoni ne mogu da predvide budućnost kako je onda onda predvidjela mnoge događaje?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.04 sekundi!