Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Matija 16 - poruka glasi:

Imam 16 godina iz jednog naselja sam zvano Crvenka,nekada su se svi ljudi u njoj bavili poljoprivredom proizvodnjom hrane,odgajanje stoke,a sada ima u obsegu 200m ima 5 kladionica 4 mesare 3 debilane,5 kafana kafica,treniram kosarku vec 5 godina,i zanima me sta vi predlazete otac mi je bio preljubnik dok se nije ozenio,posto su moji Jovanovici ja sam iz plemena BjieloPavlica i zeleo bih da promenim stanje u mojoj porodici,moj brat je kockar,pusi,pije,drogira se moja otac i majka su morali da otkupljuju drugove od njega koje je on zaduzio ima 27 godina ide na fakultet i ne radi nista samo trazi pare od babe i dede,dok ja opet ne znam sta da radim,poceo sam da citam bibliju ali moji roditelji su zakrvarili moras u skolu,na fakultet a ja to odbijam i slazem se sa svime sto pricate,ceo zivot sam na strani istine,kad sam bio mladji protivio sam se lazi i isterivao neku pravdu i roditelji su mi rekli da ne mogu sam na sve ili im se pridruzi ili ih izbegavaj,dok nisam pogledao jedno vase predanje ili emisiju ne mogu se setiti,gde ste rekli ako se ceo svet okrene protiv vas makar vas ubili bicete na strani istine i onda sam ja skontao da je moja intuicija od malena bila pravedna,ne znam kako da sam obezbedim sebi sve,zivim u gradu narkomana kurvara kockara drogerasa i imam problem ne mogu da nadjem nikoga slicnog sebi ili koji podrzava ovu moju pricu,svi me ismevaju kad spomenem boga,junastvo moral...jel imate vi neki predlog dobar sam u tehnologiji ali jednostavno ne znam kako da pocnem,u pocetku sam bio siromasan materijalno,malo mi se poboljsalo stanje imam sta da jedem da pijem i da obucem,ali zelim sam to da postignem da mogu sam o sebi da brinem jer kako da brinem o nekome drugome ako ne mogu o sebi,nadam se da ce te mi odgovoriti...i imam jos jedno pitanje u vezi biblije

Pravi se kao da ides u debilanu, a ovamo gledaj da nesto radis, da zaradjujes, da naucis nesto da radis pa da pokrenes privatno i cim budes imao izvor prihoda mozes da se odselis i da ne gledas sta rade.

Čuli ste da je kazano: Ljubi bližnjeg svog, i mrzi na neprijatelja svog. A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone.......moje pitanje za vas je sledece Da li treba ljubiti svog bliznjeg ili neprijatelja sta po vasem misljenju treba raditi ??

Treba gledati kontekst u kom Isus govori. Isus govori Jevrejima koji hoce da dizu ustanak protiv okupatora - Rimljana, a Isus im kaze da budu pokorni Rimljanima i da zive moralno, jer su pod okupaciju dosli zato sto su odbacivali Bozji zakon. Dakle, kad si u zatvoru moras da postujes zatvorskog cuvara, a ne da dizes ustanak protiv njega. A u isto vreme da se dovodis u red da bi sto pre izasao iz zatvora.

Tako si i ti sada u zatvoru kod svojih roditelja, treba da cutis i da gledas svoja posla, da ih postujes koliko mozes i da se sklanjas, a da u isto vreme radis na sebi da pobegnes iz zatvora.

Cvetan
Pozdrav iz Makedonije. Zelim da vas pitam zasto kod ljudi postoje slepo crevo I umnici(zadnje zube), jer jedan moj drug tvrdi da je to zbog evolucije I te stvari, a sam mu pricao da su
evolucija I darvinizam nebuloze.

http://cv_ko@hotmail.com
Miroljub Petrovic
Cvetan - poruka glasi:

Pozdrav iz Makedonije. Zelim da vas pitam zasto kod ljudi postoje slepo crevo I umnici(zadnje zube), jer jedan moj drug tvrdi da je to zbog evolucije I te stvari, a sam mu pricao da su
evolucija I darvinizam nebuloze.

Slepo crevo je vazan organ imunog sistema, a umnjaci su vazan deo vilice.

Milos Milosavljevic
Gospodine Miroljube ynam ja da vi sve to pricate Bog je predsednik i to je tacno.Ali moram da vas pitam da li cete da se kandidujete za predsednika?Meni je rekao tata za koga ti kazes ja cu za njega da glasam.Rekao sam mu kad dodje teokratija nem drege nema prostitucije nema narkomana kad zateknes lopova u kuci mozes da mu radis sta oces.On je rekao ako se kandiduje glasacu.eno ga sad tamo gleda vasa predavanja jede smokve, cuti prica mi:ajde bre bacaj ucenje idemo da radimo nesto i tako.Totalno sam ga preoblikovao.tako da.da li cete da se kandidujete?????????
MilosMSmile

Stefan95
Поштовање Мирољубе,имам једну страницу на фејсбуку од 8.500 пратилаца па сам размишљао да почнем да штампам мајице са неким херојима из српске историје и да их продајем преко те странице,шта мислите о томе?
Stefan Radic

Miroljub Petrovic
Milos Milosavljevic - poruka glasi:

Gospodine Miroljube ynam ja da vi sve to pricate Bog je predsednik i to je tacno.Ali moram da vas pitam da li cete da se kandidujete za predsednika?Meni je rekao tata za koga ti kazes ja cu za njega da glasam.Rekao sam mu kad dodje teokratija nem drege nema prostitucije nema narkomana kad zateknes lopova u kuci mozes da mu radis sta oces.On je rekao ako se kandiduje glasacu.eno ga sad tamo gleda vasa predavanja jede smokve, cuti prica mi:ajde bre bacaj ucenje idemo da radimo nesto i tako.Totalno sam ga preoblikovao.tako da.da li cete da se kandidujete?????????

Ja se odavno kandidujem kod Boga, a kad ce, i da li ce, Bog da me postavi za vrhovnog sudiju u teokratiji, videcemo. Smile

Miroljub Petrovic
Stefan95 - poruka glasi:

Поштовање Мирољубе,имам једну страницу на фејсбуку од 8.500 пратилаца па сам размишљао да почнем да штампам мајице са неким херојима из српске историје и да их продајем преко те странице,шта мислите о томе?

Odlicno, samo napred, ako ti bude od koristi mozes da uzmes likove i skice sa donjeg linka:

http://cps.org.rs...

Cvetan
Hteo bih da vas pitam dali je u redu kad se covek moli svetcima ili molitva mora biti iskljucivo sa Boga I koja je uloga svetcima u pravoslavljem, dali oni mogu pomoci coveku?

http://cv_ko@hotmail.com
Tenma
Pozdrav,dosta sam gledao vase emisije,i imam nekoliko pitanja za vas.
U nekim emisijama sa Tesom koje sam gledo,kazete da se ne slazete sa nekim stvarima o islamu,i ono da je Muhamed bio letio sa letecom zivotinjom.Moje prvo pitanje je da li ste studirali islam i ako jeste mozete li mi obrazlozit zasto se ne slazete sa tim,posto bi mi mozda pomoglo.I da li imate kakve dokaze ili nesto.I da li vi priznajete Kur`an uopste,ako ne,zasto?Hvala.
Tenma Nahid

MiroslavBG89
Pozdrav Miroljube, sta mislis o ovim litijima koje se odrzavaju svake nedelje u Beogradu? Oni tvrde da to sto rade imace efekat kao Jerihonske trube nekada.I jos jedno pitanje sta mislis o ovom objasnjenju danasnjeg skolskog sistema ? https://www.youtu...jn4jtsmJMM
MikiSmile

Brkic02
Doktore Miroljube. Pratim vaš rad i jako vas podržavam. Uz vaše predavanje vratio sam se u vjeru, samim tim sam se riješio depresije i svega to me sada ispunjava duhovno i osjećam se super uz to trudim se da imam što zdraviju ishranu uzeći u obzir da živim sa roditeljima a oni prave često nezdravu hranu i imam fizičku aktivnost (teretana) ali u debilani sam se navukao na pušenje duvana možete li mi dati nekoliko savjeta kako da što prije prestanem da pušim. Pozdrav iz BiH

Miroljub Petrovic
Cvetan - poruka glasi:

Hteo bih da vas pitam dali je u redu kad se covek moli svetcima ili molitva mora biti iskljucivo sa Boga I koja je uloga svetcima u pravoslavljem, dali oni mogu pomoci coveku?

Mozes samo da se molis Bogu. Sveci su mrtvi i spavaju, i cekaju vaskrsenje. Procitaj moju kratku knjigu o religiji sa donjeg linka:

http://cps.org.rs...etnike.pdf

Miroljub Petrovic
Tenma - poruka glasi:

Pozdrav,dosta sam gledao vase emisije,i imam nekoliko pitanja za vas.
U nekim emisijama sa Tesom koje sam gledo,kazete da se ne slazete sa nekim stvarima o islamu,i ono da je Muhamed bio letio sa letecom zivotinjom.Moje prvo pitanje je da li ste studirali islam i ako jeste mozete li mi obrazlozit zasto se ne slazete sa tim,posto bi mi mozda pomoglo.I da li imate kakve dokaze ili nesto.I da li vi priznajete Kur`an uopste,ako ne,zasto?Hvala.

Glavni problem sa islamom je sto negira verodostojnost Biblije, dakle smatra da Biblija nije sacuvana u originalu, sto je netacno (Kumranski spisi dokazuju da je svako slovo Biblije sacuvano). Iz toga onda proizilazi da se islam oslanja na spise koji nisu utemeljeni na Bibliji i tu je problem. Kuran negira mnoge stvari iz Biblije, to jest iz Bozjeg zakona, jer jednostavno, po islamu, Biblija navodno nije sacuvana u originalu.

Slicno imas i u hriscanstvu, koje odbacuje prvi deo Biblije, a kobojagi prihvata drugi deo (Novi zavet), tako da se sve svodi na crkvena ucenja, a ne na Bibliju. Slicno je i u judaizmu, sve se svodi na rabinska ucenja, a ne na Bibliju.

I pored svega, islam se najvise pridrzava izvornog Bozjeg ucenja po skoro svim pitanjima.

Miroljub Petrovic
MiroslavBG89 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube, sta mislis o ovim litijima koje se odrzavaju svake nedelje u Beogradu? Oni tvrde da to sto rade imace efekat kao Jerihonske trube nekada.

Ako mislis na one blejace sto protestvuju zbog potapanja valjevske gracanice, njih bi trebalo razjuriti govnjivom motkom.

I jos jedno pitanje sta mislis o ovom objasnjenju danasnjeg skolskog sistema ? https://www.youtu...jn4jtsmJMM

Nije lose, gledao sam samo pocetak.

Miroljub Petrovic
Brkic02 - poruka glasi:

Doktore Miroljube. Pratim vaš rad i jako vas podržavam. Uz vaše predavanje vratio sam se u vjeru, samim tim sam se riješio depresije i svega to me sada ispunjava duhovno i osjećam se super uz to trudim se da imam što zdraviju ishranu uzeći u obzir da živim sa roditeljima a oni prave često nezdravu hranu i imam fizičku aktivnost (teretana) ali u debilani sam se navukao na pušenje duvana možete li mi dati nekoliko savjeta kako da što prije prestanem da pušim. Pozdrav iz BiH

Imas u enciklopediji na donjem linku, nadji na kraju kjnige u indeksu "Duvan (zavisnost)" i koriguj zivotne navike prema prvom delu kjnige:

https://drive.goo...HU40m/view

Monarh
Da li je po Bibliji dozvoljen razvod braka u slučaju preljube oba ili jednog od supružnika i da li je dozvoljen u nekim drugim slučajevima?Hvala.

Miki93
Moze li neki savet za ishranu sportista? Program ishrane za sportiste?
Miki Miljkovic

Miroljub Petrovic
Monarh - poruka glasi:

Da li je po Bibliji dozvoljen razvod braka u slučaju preljube oba ili jednog od supružnika i da li je dozvoljen u nekim drugim slučajevima?Hvala.

Treba da citas Bibliju, a ne da postavljas banalna pitanja. Za preljubu je propisana smrtna kazna. U pocetku, razvod braka nije bio dozvoljen i muz je morao dozivotno da izdrzava zenu, jer zene koje su cinile preljubu ili se bavile vradzbinama (sluzile laznim bogovima - demonima) bile su likvidirane. Ali, posto su muskarci bili teski buzdovani, Bog je dopustio da mogu da sebi postavljaju cara (a ne da im Bog bude car) kao drugi neznabozacki narodi, Bog je dozvolio da mogu da otpuste zenu (daju joj razvod) i dr, pod odredjenim uslovima. Danas ne zivimo u teokratkoj drzavi i zakoni podsticu svaki oblik nemorala supruznika tako da je razvod dozvoljen da bi se spasila ziva glava.

Miroljub Petrovic
Miki93 - poruka glasi:

Moze li neki savet za ishranu sportista? Program ishrane za sportiste?

Imas u knjigama sa donjeg linka:

http://drmilisavn...ija-sr.htm

Nikola06
Kako mogu opstati srbi u Srpskoj, koji nisu članovi Dodikove partije, jer polako ali sigurno postaju građani drugog reda ? Ako se ovako nastavi biće kao raja pod turcima. Narod masovno odlazi i seli, pa čak i oni koji nisu materijalno ugroženi...

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.19 sekundi!