pocetak foruma
|
|
Jole71 |
Odgovorio 15.02.2018 12:47
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 03.12.2017 19:21 Lokacija: Zrenjanin |
Da li je tacno da je pvc nezdrav da se ima u kuci i da su najbolji drveni prozori? |
|
|
Dragoje03 |
Odgovorio 15.02.2018 13:14
|
Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 10.02.2018 14:49 Lokacija: Lazarevac |
Gospodine Petrovicu zivim kod majke i oca,zeleo bih da nakon zavrsene skole odem na selo i zivim tamo,ali ovde u Srbiji nemam imanje,moji su se doselili iz Republike Srpske i tamo imam ogromno imanje,pa me zanima vase misljenje o tome,s tim sto ne bih da prodam dedovinu,da bih kupio ovde zemlju.Hvala unapred!!!
Nase ce sjene hodati po Becu,lutati po dvoru,plasiti gospodu!!
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.02.2018 16:03
|
Super Administrator Odgovori: 22631 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
15mije - poruka glasi: Imam problem sa znojenjem, bukvalno nista da ne radim da samo sedim mirno ja bih se oznojio. Takodje imam i malo pojacanu maljavost.Musko sam, je l ima za mene neke pomoci? :D Opsednut si demonima, to je problem psihicke prirode. Koriguj zivotne navike, duhovne i fizicke, prema donjoj kratkoj knjizi: http://cps.org.rs...ecenja.pdf |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.02.2018 16:06
|
Super Administrator Odgovori: 22631 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
MilanMilan - poruka glasi: 1.Питање у вези за женидбом Јакова, ИÑаковог Ñина. Ðе знам јеÑам ли добро разумио. Како му ИÑак и његова жена Ребека могу Ñавјетовати да иде код Ребекиног брата (Јакововог ујака) и узме за жену његову кћерку? То би требало да му је прва родица, а Бог је ваљда забранио инцеÑÑ‚ након потопа. Такође, Јаковов брат ИÑав узима за жену ИÑмаилову кћерку, такође блиÑку родицу. -Да ли је то зато што Ñе мутације још ниÑу довољно развиле, па поÑљедица бракова у ÑродÑтву још ниÑу долазиле до изражаја? Tako je. 2. Зар није неморално да Јаков улази у ванбрачан Ð¾Ð´Ð½Ð¾Ñ Ñа Рахелином Ñлушкињом, а прва жена његова Лија је могла рађати? Па каÑније опет и ванбрачан Ð¾Ð´Ð½Ð¾Ñ Ñа Лијином Ñлушкињом... To je tvoje lose poimanje braka. I kod nas je postojalo pravilo da zena dovede drugu zenu svom muzu da bi imao vise dece. Nekad su bracni drugovi saradjivalo zbog dece, a danas zbog seksa i imovine. 3.Шта значе "идоли" које Рахела узме од оца? ЈеÑу ли то кипови којима он клања и зашто их је она узела? Хвала Tako je, idoli. I ona je bila malo zastranila u okultizam. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.02.2018 16:06
|
Jole71 - poruka glasi: Da li je tacno da je pvc nezdrav da se ima u kuci i da su najbolji drveni prozori? Gluposti |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.02.2018 16:08
|
Dragoje03 - poruka glasi: Gospodine Petrovicu zivim kod majke i oca,zeleo bih da nakon zavrsene skole odem na selo i zivim tamo,ali ovde u Srbiji nemam imanje,moji su se doselili iz Republike Srpske i tamo imam ogromno imanje,pa me zanima vase misljenje o tome,s tim sto ne bih da prodam dedovinu,da bih kupio ovde zemlju.Hvala unapred!!! Nauci se nesto da radis pa zaradi i kupi zemlju i preseli se na selo. |
|
|
Prizrenac |
Odgovorio 15.02.2018 19:30
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 21.01.2018 20:04 Lokacija: Beograd |
Pozdrav Miroljube. Imao bih jedno pitanje za vas pa me zanima vase misljenje. Radim u jednoj korporaciji u centru grada i vecina smatra da je to uspeh sto sam zaposlen. Medjutim mene na poslu dusa boli jer se osecam bas neispunjeno. Radim 8 sati dnevno, nekada i 10 i kada se doda put na posao i nazad kuci to je skoro ceo dan. E sada kljuc je sto sam mislio da nakon sto cu da se odvojim od Tatine kasike da cu biti srecan. Tata mi je inace preduzetnik, bavi se trgovinom i ima svoje privatne radnje, al kada god sam radio za porodicu nisam dobijao ni dinar, dakle radnici dobijaju pare, a ja nemam ni za burek sto se kaze. Kao da se plasi da ja ne preuzmem posao. Inace imam 24 godine. Sada da li mislite da je bolje da radim posao za porodicu cak i bez para, umesto za ove kapitaliste pa ce Bog to da zna da nagradi ili da ostajem rob u firmi? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.02.2018 22:14
|
Prizrenac - poruka glasi: Pozdrav Miroljube. Imao bih jedno pitanje za vas pa me zanima vase misljenje. Radim u jednoj korporaciji u centru grada i vecina smatra da je to uspeh sto sam zaposlen. Medjutim mene na poslu dusa boli jer se osecam bas neispunjeno. Radim 8 sati dnevno, nekada i 10 i kada se doda put na posao i nazad kuci to je skoro ceo dan. E sada kljuc je sto sam mislio da nakon sto cu da se odvojim od Tatine kasike da cu biti srecan. Tata mi je inace preduzetnik, bavi se trgovinom i ima svoje privatne radnje, al kada god sam radio za porodicu nisam dobijao ni dinar, dakle radnici dobijaju pare, a ja nemam ni za burek sto se kaze. Kao da se plasi da ja ne preuzmem posao. Inace imam 24 godine. Sada da li mislite da je bolje da radim posao za porodicu cak i bez para, umesto za ove kapitaliste pa ce Bog to da zna da nagradi ili da ostajem rob u firmi? Pa ako te otac tako tretira onda bolje se ne vracas kod oca, nego gledaj da smislis neki privatan posao pa da budes svoj gazda. |
|
|
Nikola_CRO |
Odgovorio 15.02.2018 22:54
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 13.11.2017 00:31 Lokacija: Zagreb |
Poštovanje doktore, Kako biste se lijecili kada bi vas, nedaj Boze na selu zarazila npr. bjesna lisica ili neka druga zivotinja koja uzrokuje bjesnocu? Dali biste primili cjepivo protiv bjesnoce zbog toga sto se u protivnom mozete nalaziti u zivotnoj opasnosti ili biste se lijecili alternativnim nacinom? Lijep pozdrav Pomaže Bog
|
|
|
GodsWarrior |
Odgovorio 16.02.2018 00:38
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 05.02.2018 23:32 Lokacija: Beograd |
Kako bi trebalo da se hrani neko ko hoce da nabaci kilazu a ne da smrsa, uz vezbanje naravno .. Neki treneri preporucuju oko 2g proteina po KG i 3g Ugljenih hidrata po KG kako bi se ugojio .. Vase misljenje ? |
|
|
BanjaLuka23 |
Odgovorio 16.02.2018 01:10
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 12.02.2018 16:06 Lokacija: Banja Luka |
Поштовање гоÑподине Петровићу, Да ли је могуће да Ñе приликом покретања камена у жучној кеÑи(уз помоћ Ñока за покретање), камен заглави у каналима ? Поздрав из Бања Луке, града камењарки и буздована BanjaLuka23
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.02.2018 07:47
|
Nikola_CRO - poruka glasi: Poštovanje doktore, Kako biste se lijecili kada bi vas, nedaj Boze na selu zarazila npr. bjesna lisica ili neka druga zivotinja koja uzrokuje bjesnocu? Dali biste primili cjepivo protiv bjesnoce zbog toga sto se u protivnom mozete nalaziti u zivotnoj opasnosti ili biste se lijecili alternativnim nacinom? Lijep pozdrav To tebe moze da ujede besna lisica ili da ti padne klavir na glavu kad prolazis ulicom. U donjoj kjnizi o vakcinama mozes da procitas da le prica o besnilu lazna i da su mnogi ljudi koji su bili vakcinisani protiv besnila umrli (ujela ih besna zivotinja), a da se mnogima nista nije desilo nakon ujeda besne zivotinje. U pitanju je protivotrov, a ne vakcina protiv besnila i ne smeta da se uzme, kao i protivotrov od zmijskog ujeda, od toga ne moze da se dobije autizam ili neka degenerativna bolest. http://www.cps.or...akcine.zip |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.02.2018 07:48
|
GodsWarrior - poruka glasi: Kako bi trebalo da se hrani neko ko hoce da nabaci kilazu a ne da smrsa, uz vezbanje naravno .. Neki treneri preporucuju oko 2g proteina po KG i 3g Ugljenih hidrata po KG kako bi se ugojio .. Vase misljenje ? Ako hoces da budes jak kao konj, hrani se kao konj. Imas u kratkoj kjnizi sa donjeg linka: https://drive.goo...BrTVU/edit |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.02.2018 07:49
|
BanjaLuka23 - poruka glasi: Поштовање гоÑподине Петровићу, Да ли је могуће да Ñе приликом покретања камена у жучној кеÑи(уз помоћ Ñока за покретање), камен заглави у каналима ? Поздрав из Бања Луке, града камењарки и буздована :D Kamen u zucnoj kesi je holesterolskog (masnog) porekla i prilikom ciscenja on se istopi i izbaci napolje, dakle ne moze da se zaglavi prilikom ciscenja. |
|
|
tumbak123 |
Odgovorio 16.02.2018 14:20
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 27.01.2018 18:49 Lokacija: Republika Srpska |
Kakav je kikiriki u svakodnevnoj ishrani ? Ja sam bas "navucen" na kikiriki, svaki dan pojedem najmanje 200g slanog kikirikija. I posto idem u teretanu, jedem bas dosta jaja, ribe i belog mesa, koliko su ove namirnice ustvari stetne, uzimajuci u obzir da zivim na selu i pored svega toga jedem i dosta biljne hrane |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.02.2018 16:41
|
tumbak123 - poruka glasi: Kakav je kikiriki u svakodnevnoj ishrani ? Ja sam bas "navucen" na kikiriki, svaki dan pojedem najmanje 200g slanog kikirikija. I posto idem u teretanu, jedem bas dosta jaja, ribe i belog mesa, koliko su ove namirnice ustvari stetne, uzimajuci u obzir da zivim na selu i pored svega toga jedem i dosta biljne hrane Sve to sto jedes je jako nezdravo, bices bolestan kao bik tovljenik. Budu na 100% biljnoj ishrani kao konj, i bices jak kao konj. Jedi neslani kikiriki, a ne slani. Procitaj knjigu sa donjeg linka https://drive.goo...HU40m/view Mozes i da je kupis preko tel 063-512-835 |
|
|
Miroslav88 |
Odgovorio 16.02.2018 18:59
|
Član Odgovori: 23 Pristupio/la: 18.11.2017 23:18 Lokacija: Barajevo |
Postovanje gospodine Petrovicu, imam jedno pitanje u vezi Svetog pisma... Dakle u prvoj Mojsijevoj knjizi o stvaranju, na samom pocetku pise da je Bog prvo stvorio nebesa i Zemlju i da se nad povrsinom vodenog bezdana(sto je povrsina tadasnje planete Zemlje) prostirala tama. Zatim pise da je Bog onda stvorio svetlost i kada je video da je svetlost dobra, razdvojio ju je od tama (Razdvojio je svetlost od tame). Od vas sam cuo da Sveto pismo treba da shvatamo doslovno, npr. treba da shvatimo doslovno da je Zemlja stvorena za 6 dana zbog dokaza odnosno "Otisaka stvaranja", ali kako je moguce da je svetlost postojala i to doslovno, pre nego sto su zvezde stvorene u 4. danu. Ako ta "svetlost" nije neka metafora jer Bibliju treba doslovno da shvatamo, kako je onda moguce da je postojala ikakva svetlost pre nastanka bilo kakvog izvora svetlosti? |
|
|
Aleksa305 |
Odgovorio 16.02.2018 21:00
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 07.02.2018 15:54 Lokacija: Glogonj |
Gospodine Petrovicu, na pismenom zadatku sam dobio 5. Al ono sto me najvise raduje je to sto sam procitao zadatak pred celim odeljenjem. Profesorka smatra Vas kao sektu. Hteo sam da vam se zahvalim. Mozemo li ocekivati predavanje u Pancevu.
"Ko se uzdiže, poniziće se"
-Da su Draža i Kalabić zivi, ne bi Šiptari na Kosovu bili |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.02.2018 21:40
|
Miroslav88 - poruka glasi: Postovanje gospodine Petrovicu, imam jedno pitanje u vezi Svetog pisma... Dakle u prvoj Mojsijevoj knjizi o stvaranju, na samom pocetku pise da je Bog prvo stvorio nebesa i Zemlju i da se nad povrsinom vodenog bezdana(sto je povrsina tadasnje planete Zemlje) prostirala tama. Zatim pise da je Bog onda stvorio svetlost i kada je video da je svetlost dobra, razdvojio ju je od tama (Razdvojio je svetlost od tame). Od vas sam cuo da Sveto pismo treba da shvatamo doslovno, npr. treba da shvatimo doslovno da je Zemlja stvorena za 6 dana zbog dokaza odnosno "Otisaka stvaranja", ali kako je moguce da je svetlost postojala i to doslovno, pre nego sto su zvezde stvorene u 4. danu. Ako ta "svetlost" nije neka metafora jer Bibliju treba doslovno da shvatamo, kako je onda moguce da je postojala ikakva svetlost pre nastanka bilo kakvog izvora svetlosti? Sta je problem da Bog stvori neki izvor svetlost, pa kada je stvorio Sunce i Mesec da ga je ugasio? Mozda je Bog bio ta svetlost. To nam nije receno i nije bitno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.02.2018 21:42
|
Aleksa305 - poruka glasi: Gospodine Petrovicu, na pismenom zadatku sam dobio 5. Al ono sto me najvise raduje je to sto sam procitao zadatak pred celim odeljenjem. Profesorka smatra Vas kao sektu. Hteo sam da vam se zahvalim. Mozemo li ocekivati predavanje u Pancevu. Bravo! U Bibliji pise da je mudrost pred Bogom, ludost pred ovim svetom. I Isusa su smatrali sektasem. Kat te polupanci nazivaju sektasem, to je kompliment. |
|
Predji na forum: |