Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
pavle1609 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube, gdje iz ovog tvog predavanja o starosti Zemlje (https://www.youtube.com/watch?v=rbjIz6jAdnk) mogu naći ove slike koje se prikazuju i koje ti držiš ispred sebe.

Izvoli
http://www.cps.or.../cks2.html

Miroljub Petrovic
davidlukovic - poruka glasi:

Dobar dan Miroljube,
Kakvo je vase misljenje o klasicnoj muzici? (Mozart, Bah ,..)

Nije lose.

Miroljub Petrovic
Dragoje03 - poruka glasi:

Idem u 8. razred osnovne skole,(moram da idem zbog majke,inace na casovima citam pametne stvari),danas smo imali biologiju i nastavnica je pocela da prica kako je Zemlja ravna ploca,nakon sto sam joj dokazao da nije ona je pocela da prica kako je covek nastao od majmuna,posto citam Bibliju,znam ko je stvorio coveka i sve ostalo,poceo sam da joj pricam o tome,ona se ipak pridrzavala svoje teorije..Da li ubuduce ako bude pricala neke gluposti da joj kazem istinu o svemu ovome ili da cutim i nista ne pricam

Cuti i gledaj svoja posla, njoj je ispran mozak, ne dopire do nje to sto pricas. Jedino ako procenis ad ti nece praviti problema, mozes zbog ostale dece da ubacis po neku buvu da cuju da to sto prica nema veze s mozgom, ali fino i kulturno.

Miroljub Petrovic

Pozdrav, zanima me vaše mišljenje o stanju zvanom "paraliza sna" , da li je to neko djelovanje demona na nas kao neka opomena ili šta već.

Tako je, to je opsednutost demonima.

Miroljub Petrovic
Marko03 - poruka glasi:

Doktore Petroviću, imam 2 pitanja, rekli ste da u ovom sedmogodisnjem ciklusu (2015-2022) biti Treci svetski rat,da li to znaci da ce u onom sledecem ciklusu (2022-2029) biti obracenje Izraela i da ce u ciklusu nakon toga (2029-2036) biti Hristov drugi dolazak ?

A drugo pitanje je da li to znaci,posto je 1987. bila jubilarna,a rekli ste da ce Isus verovatno doci opet na jubilarnu godinu,da li to znaci da ce mozda doci 2036?

Sve si dobro razumeo.

Miroljub Petrovic
Aleksa305 - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu, profesorka iz srpskog kaze da je sastav veoma diskutabilan, ali da za vas nije cula. Takodje misli da nemate diplomu i da niste kopetentni da pricate o vakcinama.Za Gospodina Branislava Peranovica kaze da je nasilnk koji je loptatom udarao neduzne ljude. Jogu smatra kao vid rekreacijr. Nije ocenila zadatak, sutra razgovaramo o mom pismenom i muslimanskoj religiji posto sam i to pomenuo u pismenom. Mozete mi dati neke savete za sutrasnju debatu. O Vakcinama sam procitao knjigu Vakcina novi genocid. Da li mozemo ocekivati neko vase predavanje u Pancevu. Mnogima ste pomogli. Moj prijatelj se izlecio iz depresije. Hvala.

Ja sam zavrsio medicinski fakultet na americkom fakultetu, ali za njih niko nije kompetentan ko prica o pametnim stvarima. Za Peranovica veruje ono sto je cula u govedjim medijima. Nemoj ti da spominjes mene i Peranovica, nego iznesi dokaze iz knjige i to je to. Ali budi pristojan i nemoj sa njom da se svadjas, da ne bi imao problema. Dakle, samo fino i kulturno izneses cinjenice, i to zbog dece da cuju, a onda ce i dalje da veruje u gluposti.

pavle1609
Pozdrav Miroljube, kakvo mišljenje imaš o najvećem srpskom, možda čak i svejtskom virtouzisti na gitari Radomiru Mihailoviću Točku, koji je u svoje kompozicije unio i motive prirode srbstva, dosta etno motiva, kao na primjer djelo Svilen Konac ili Zajdi Zajdi

pavle1609
Miroljube, šta misliš o arhitekturi kao fakultetu, ne uči se o zabludama evolucionista ni slično nego o konceptima gradnje i umjetnosti

Miroljub Petrovic

Pozdrav Miroljube, kakvo mišljenje imaš o najvećem srpskom, možda čak i svejtskom virtouzisti na gitari Radomiru Mihailoviću Točku, koji je u svoje kompozicije unio i motive prirode srbstva, dosta etno motiva, kao na primjer djelo Svilen Konac ili Zajdi Zajdi

Ne moze da se etno svira u rock and rock ritmu ili obliku.

Miroljub Petrovic

Miroljube, šta misliš o arhitekturi kao fakultetu, ne uči se o zabludama evolucionista ni slično nego o konceptima gradnje i umjetnosti

Ja sugerisem ljudima koji hoce da se bave arhitekturom da uce od dobrog strucnjaka ili preko online tutoriala. O fakultetu nemam lepo misljenje.

pavle1609
Miroljube, prilikom ćitanja literature o Bibliji i samoj vjerodostojnosti iste, da li je dobro početi sa kumranskim spisima kao uvodom i početkom u samu materiju.

15mije
Neki savet oko izbeljivanja zuba?

Matej
https://www.youtu...0&t=1s Osnovne funkcije srca i vena na engleskom jeziku!!

Milos Milosavljevic
Gospodine Miroljube,kakvo misljenje imate o Kosovu i Metohiji.Da li, kade se obnovi Dusanovo Carstvo,treba da se salje vojska dole?????
MilosMSmile

Miroljub Petrovic

Miroljube, prilikom ćitanja literature o Bibliji i samoj vjerodostojnosti iste, da li je dobro početi sa kumranskim spisima kao uvodom i početkom u samu materiju.

Moze

Miroljub Petrovic
15mije - poruka glasi:

Neki savet oko izbeljivanja zuba?

Zdrava ishrana jer se zubi izbeljuju i propadaju iznutra.

Miroljub Petrovic
Milos Milosavljevic - poruka glasi:

Gospodine Miroljube,kakvo misljenje imate o Kosovu i Metohiji.Da li, kade se obnovi Dusanovo Carstvo,treba da se salje vojska dole?????

Ma kakva vojska, to ce Bog da razjuri kao miseve, mi samo udjemo u ociscenu teritoriju, nego nema ko da udje, Srbi postali Evropljani, frajeri, manekeni, njih ne interesuje Kosovo, nego Pariz, London, Bec... treba Srbi da se prizivaju pameti, a to tesko ide.

Miroslav88
Postovanje gospodine Petrovicu u svom skorasnjem predavanju "Kako preziveti nadolazeci Treci svetski rat" rekli ste da se u istoriji desavalo a i da ce se ponovo desiti nadolazecem Trecem svetsom ratu, to da ce "dve zveri" nakon masovnih razaranja uzduziti i onda okriviti Bozji nardon za sva stradanja kao sto je bio slucaj u Drugom svetskom ratu, ratovima u bivsoj SFRJ itd... Ali da ce ovog puta ta lazna optuzba od strane "dve zveri", biti povod za intervenicuj Boga u funkciji odbrane njegovog naroda koji je samo branio svoje. Kako to da se Bog nije ranije umesao, odnosno kada su te "dve zveri" optuzile Bozji narod u npr. Drugom svetskom ratu ili skorijim ratovima kao glave krivce za sva stradanja, dakle i ranije lazno optuzivali i svaljivalji krivicu na pravedne u velikim ratovima, kao sto ce biti verovatno i sad, ali zasto Bog nije tada intervenisao i stao u odbranu svog naroda kao sto ce sad?

nikola33
Postovani Miroljube

U Jevandjelju po Luki u 16. podglavlju se opisuje dijalog izmedju bogatasa koji se muci u paklu i Avrama.

23
И у паклу кад бјеше у мукама подиже очи своје и угледа издалека Авраама и Лазара у наручју његову,
24
И повикавши рече: оче Аврааме! смилуј се на ме и пошљи ми Лазара нека умочи у воду врх од прста својега, и да ми расхлади језик; јер се мучим у овоме пламену.
25
А Авраам рече: синко! опомени се да си ти примио добра своја у животу своме, и Лазар опет зла; а сад се он тјеши, а ти се мучиш.

Gledao sam tvoja predavanja gde si rekao da dusa coveka kada umre ne postoji do drugog Hristovog dolaska i naveo si tekstove iz Biblije koji ukazuju na to. Mozes li molim te da mi pojasnis ovaj deo?
nikola

tumbak123
Jeste li razmisljali da napravite epizodu crtanog filma o smrti Popa Mila Jovovica, kao u guslarskoj pesmi cela prica da se odradi

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.07 sekundi!