Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Aleksa305
Gospodine Petrovicu, isteglio sam misice na rukama, moze neki savet sta treba raditi u takvim situacijama.
U debilani smo imali pismeni na temu "Intervju sa poznatom ličnošću". Ja sam izabrao Vas.Takodje sam izneo vase stavove o vakcinaciji, prirodnoj medicini, evoluciji, postojanju Boga itd. Kako bi to proslo kod osobe koja je pvisna o sistemu ?
"Ko se uzdiže, poniziće se"
-Da su Draža i Kalabić zivi, ne bi Šiptari na Kosovu bili

Ugljesa1371
Nosim naocare vec 7 godina.
Dioptrija je minus na oba oka.
Procitao sam vas odgovor na forumu da je moguce skinuti minus dioptriju uz pomoc odredjenih vezbi iz vase knjige, idem kod ovih blejaca u bolnicu svakih 5 meseci i svaki put isto, jednom se desilo i da se povecala dioptrija i bio sam ubedjen da cu nositi naocare do kraja zivota jer sam mislio da je minus dioptriju nemoguce ispraviti...
Ako mozete da mi posaljete link te knjige ako ima u elektronskoj formi ili ako nema ja bih narucio....
Pozdrav

tumbak123
Imate li neko resenje za problem suvih usana ? Moj prijatelj ima taj problem ali da ne pravi nalog na forumu samo zbog jednog pitanja, postavicu umesto njega. Znaci ima problem suve su mu usne non stop i pucaju, ne vredi labelo i grozdjana mast, to je za sada probao. Jel to moze da znaci nedostatak nekih vitamina ili nesto drugo

Stefan95
„И ако те искушава око твоје дес -
но, ишчупај га и баци од себе"...Зашто је баш наглашено да је десно око и да ли ово треба да схватимо дословно?
Stefan Radic

Miroljub Petrovic
Aleksa305 - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu, isteglio sam misice na rukama, moze neki savet sta treba raditi u takvim situacijama.

Samo odmaraj i stavljaj hladne obloge, i procice.

U debilani smo imali pismeni na temu "Intervju sa poznatom ličnošću". Ja sam izabrao Vas.Takodje sam izneo vase stavove o vakcinaciji, prirodnoj medicini, evoluciji, postojanju Boga itd. Kako bi to proslo kod osobe koja je pvisna o sistemu ?

Nije mudro da mene spominjes pa da se kacis sa budalama iz sistema. Treba da napravis intervju sa buducim nobelovcem Natasom Kandic, i onda napises sastav tipa "odgovori-pitanja":

Pitanje: Postovana Natasa Kandic, da li smatrate da je jedno bombardovanje Srbije bilo dovoljno?
Odgovor (Narasa Kandic): Pa vidimo da nije bilo dovoljno, da su Srbi sve gori i gori, nece da priznaju nezavisno Kosovo, nece u NATO, nece da uvedu gej brakove, nece da legalizuju marihuanu, heroin, kokain... treba Srbiju izbombardovati jos najmanje 20 puta.

Pitanje: Kako komentarisete izlozbu o Jasenovcu koju je drzavna delegacija Srbije napravila u UN da napakosti Hrvatskoj?
Odgovor: To je skandalozno. Pa ceo svet zna da je Jasenovac bio luna park za Srbe i Jevreje, a da je Alojzije Stepinac samo cepao karte u luna parku, a posle su se Srbi i Jevreji iznapijali i sami sebe poubijali.

I tako napravis zafrkanciju, jer sa buzdovanima ne mozes ozbiljno da pricas, dakle zezas se, glumis evropljanina i samo karikiras, pravis se a si veci evropljanin od njih.

Miroljub Petrovic
Ugljesa1371 - poruka glasi:

Nosim naocare vec 7 godina.
Dioptrija je minus na oba oka.
Procitao sam vas odgovor na forumu da je moguce skinuti minus dioptriju uz pomoc odredjenih vezbi iz vase knjige, idem kod ovih blejaca u bolnicu svakih 5 meseci i svaki put isto, jednom se desilo i da se povecala dioptrija i bio sam ubedjen da cu nositi naocare do kraja zivota jer sam mislio da je minus dioptriju nemoguce ispraviti...
Ako mozete da mi posaljete link te knjige ako ima u elektronskoj formi ili ako nema ja bih narucio....
Pozdrav

Moras najpre zdravo da zivis, jer losa ishrana i neadekvatno odmaranje (blejanje po noci) razaraju oci, dakle koriguj zivotne navike prema donjoj knjizi:
http://cps.org.rs...ecenja.pdf

i radi vezbe za jacanje ocnog misica i poboljsanje vida prema donjoj kjnizi i videu:
http://www.cps.or...aocare.htm

Miroljub Petrovic
tumbak123 - poruka glasi:

Imate li neko resenje za problem suvih usana ? Moj prijatelj ima taj problem ali da ne pravi nalog na forumu samo zbog jednog pitanja, postavicu umesto njega. Znaci ima problem suve su mu usne non stop i pucaju, ne vredi labelo i grozdjana mast, to je za sada probao. Jel to moze da znaci nedostatak nekih vitamina ili nesto drugo

Treba da se zdravo hrani, prema donjoj kjnizi:
http://cps.org.rs...ecenja.pdf

i da pije dosta vode, najmanje 3 litre dnevno, a ne da maze usi sa labelom.

Miroljub Petrovic
Stefan95 - poruka glasi:

„И ако те искушава око твоје дес -
но, ишчупај га и баци од себе"...Зашто је баш наглашено да је десно око и да ли ово треба да схватимо дословно?

Uvek desna strana u Bibliji znaci nesto bolje i jace od leve strane, spominje se "ruka desnica" i sl.

Miroljub Petrovic
Evo konacno kapitalnih knjiga o Skenderbegu i drevnoj srpskoj prestonici Skadru, knjige su pisane krajem 15. i pocetkom 16. veka, autor je Marin Barleti. Knjige ce uskoro moci da se nabave i u stamoanoj formi, to cu naknadno da javim.

Skenderbeg - istorija i slavna dela kneza epirskog
http://www.mediaf...derbeg.zip

Opsada Skadra - Srbi brane staru prestonicu
http://www.mediaf...skadra.pdf

max006
Kada je Coveku nesto vrlo vazno i kada za nesto zelimo Boga posebno da molimo, da li bi covek trebao da posti ( da ne jede i da ne pije) i koliko je takav post vazan i bitan u Bozijim ocima... Npr Kraljica Ester i sav Izraelski narod su postili tri dana da bi kralj promenio odluku da ih ne pobije.. Jel takav post ima veliku tezinu u Bozijim ocima.... I zar tri dana bez vode nije preterano (moze da narusi zdravlje!?)

Miroljub Petrovic
max006 - poruka glasi:

Kada je Coveku nesto vrlo vazno i kada za nesto zelimo Boga posebno da molimo, da li bi covek trebao da posti ( da ne jede i da ne pije) i koliko je takav post vazan i bitan u Bozijim ocima... Npr Kraljica Ester i sav Izraelski narod su postili tri dana da bi kralj promenio odluku da ih ne pobije.. Jel takav post ima veliku tezinu u Bozijim ocima.... I zar tri dana bez vode nije preterano (moze da narusi zdravlje!?)

Posto je obicno 24 sata bez vode i hrane. Retko kad se uzima duzi post, to mogu da rade samo posebno nadahnuti ljudi odredjeni za posebnu Boziju misiju.

zvrk
Ako ja sad imam petoro dece i od toga na primer imam 3 ili 4 sina to znaci da bi morao da napravim jos 2 ili 3 kuce da bi im obezbedio uslove da se zene i zasnivaju sopstvene porodice. Nerealno je da im napravim kolibu vec pristojnu kucu sa svim danasnjim potrebstinama neophodnim za zivot. To je izuzetno skupo i najlogicnije resenje je da imam 2 muska deteta maksimalno u najgorem slucaju 1. Mozda ja pogresno razmisljam ali verujem da 90 posto ljudi ovako razmislja kada su u pitanju deca. Sta je resenje? Da imamo muske dece koliko mozemo da skucimo? Da ih pustimo da se sami snalaze? Ne bih zeleo da mi deca pouzimaju kredite i otplacuju stanove do kraja zivota da bi imali svoju kucu i svoj mir.
zvrk

Miroljub Petrovic
zvrk - poruka glasi:

Ako ja sad imam petoro dece i od toga na primer imam 3 ili 4 sina to znaci da bi morao da napravim jos 2 ili 3 kuce da bi im obezbedio uslove da se zene i zasnivaju sopstvene porodice. Nerealno je da im napravim kolibu vec pristojnu kucu sa svim danasnjim potrebstinama neophodnim za zivot. To je izuzetno skupo i najlogicnije resenje je da imam 2 muska deteta maksimalno u najgorem slucaju 1. Mozda ja pogresno razmisljam ali verujem da 90 posto ljudi ovako razmislja kada su u pitanju deca. Sta je resenje? Da imamo muske dece koliko mozemo da skucimo? Da ih pustimo da se sami snalaze? Ne bih zeleo da mi deca pouzimaju kredite i otplacuju stanove do kraja zivota da bi imali svoju kucu i svoj mir.

To je govedje razmisljanje. Sto vise imas dece, to bolje. Sinove ukljucis u privatan posao koji si zapoceo, i onda oni prosire posao i sami sebi prave kuce gde dovode zene kada se ozene. Cerke vaspitas kako treba i kad se istaknes kao vitez, onda kad dodje momak sa familijom da ti prosi cerku, kao u stara vremena, morace ne samo da bude dobar momak iz dobre familije, nego ce morati da plati miraz, dakle da ti plati sto si mu dao cerku za zenu, jer je on bez zene nula. Dakle, ako si baja, onda ce morati da plati za cerku par stotina hiljada evra, i jos da potpise ugovor da ce da brine o njoj, da je cuva i postuje, i jos da ti ljubi noge sto si mu jeftino dao cerku, jer ponavljam, bez dobre zene muskarac je nula. Ali kljuc je da se ti istaknes kao vitez i dobar domacin, i dobro proveris kucu u koju dolazi tvoja cerka da je ne upropastis. Naravno da se i ona pita da li joj se svidja momak i porodica u koju dolazi.

pavle1609
Pozdrav Miroljube, gdje iz ovog tvog predavanja o starosti Zemlje (https://www.youtube.com/watch?v=rbjIz6jAdnk) mogu naći ove slike koje se prikazuju i koje ti držiš ispred sebe.

davidlukovic
Dobar dan Miroljube,
Kakvo je vase misljenje o klasicnoj muzici? (Mozart, Bah ,..)

Dragoje03
Idem u 8. razred osnovne skole,(moram da idem zbog majke,inace na casovima citam pametne stvari),danas smo imali biologiju i nastavnica je pocela da prica kako je Zemlja ravna ploca,nakon sto sam joj dokazao da nije ona je pocela da prica kako je covek nastao od majmuna,posto citam Bibliju,znam ko je stvorio coveka i sve ostalo,poceo sam da joj pricam o tome,ona se ipak pridrzavala svoje teorije..Da li ubuduce ako bude pricala neke gluposti da joj kazem istinu o svemu ovome ili da cutim i nista ne pricam
Nase ce sjene hodati po Becu,lutati po dvoru,plasiti gospodu!!

pavle1609
Pozdrav, zanima me vaše mišljenje o stanju zvanom "paraliza sna" , da li je to neko djelovanje demona na nas kao neka opomena ili šta već.

Marko03
Doktore Petroviću, imam 2 pitanja, rekli ste da u ovom sedmogodisnjem ciklusu (2015-2022) biti Treci svetski rat,da li to znaci da ce u onom sledecem ciklusu (2022-2029) biti obracenje Izraela i da ce u ciklusu nakon toga (2029-2036) biti Hristov drugi dolazak ?

A drugo pitanje je da li to znaci,posto je 1987. bila jubilarna,a rekli ste da ce Isus verovatno doci opet na jubilarnu godinu,da li to znaci da ce mozda doci 2036?

ZoranS
POSLE RUCKA - Nestanak beba iz porodilista - (TV Happy 12.02.2018)

https://www.youtu...kBlXPB3MPE

Aleksa305
Gospodine Petrovicu, profesorka iz srpskog kaze da je sastav veoma diskutabilan, ali da za vas nije cula. Takodje misli da nemate diplomu i da niste kopetentni da pricate o vakcinama.Za Gospodina Branislava Peranovica kaze da je nasilnk koji je loptatom udarao neduzne ljude. Jogu smatra kao vid rekreacijr. Nije ocenila zadatak, sutra razgovaramo o mom pismenom i muslimanskoj religiji posto sam i to pomenuo u pismenom. Mozete mi dati neke savete za sutrasnju debatu. O Vakcinama sam procitao knjigu Vakcina novi genocid. Da li mozemo ocekivati neko vase predavanje u Pancevu. Mnogima ste pomogli. Moj prijatelj se izlecio iz depresije. Hvala.
"Ko se uzdiže, poniziće se"
-Da su Draža i Kalabić zivi, ne bi Šiptari na Kosovu bili

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.10 sekundi!