Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Stefan95
Поштовање Мирољубе,ако обновимо теократију да ли Република Српска улази у Душаново царство?
Stefan Radic

Lazar11
Profesore ko su kasiopejci?

Gvozdenovic
Kako stici doktore do Rikavickog jezera?I da li bi vi ispratili onu dobronamernu prozivku tad,da i druga plemena organizuju viteska takmicenja,pa da vidimo koji su bolji!

Miroljub Petrovic
MilanMilan - poruka glasi:

Можете ли нам мало разјаснити /приближити како се Бог јављао људима, како је описано у Библији, нпр. Авраму?
Да ли је то било буквално јављање гласом који се може чути ушима као ми што данас чујемо звук, или је нешто другачије било у питању? И да ли се можда и данас Бог јавља на исти начин неком побожном човјеку?

Nekada se javljao glasom, a nekada se licno javljao kada Isus dodje pred coveka u ljudskom oblicju i prica sa njim. Danas se to jako retko desava jer nema potrebe za tim posto je sve nacrtano i objasnjeno da svako moze da razume, iako ce biti slicnih desavanja kada bude potrebe za tim.

Miroljub Petrovic
q Arilije - poruka glasi:

Postovanje. Kako deluje HIV? I mozete li objasniti kako se leci ta bolest?

HIV razara imuni sistem coveka, a leci se ciscenjem i jacanjem organizma kao sto je objasnjeno u kratkoj knjizi sa donjeg linka:

http://cps.org.rs...ecenja.pdf

Miroljub Petrovic
Stefan95 - poruka glasi:

Поштовање Мирољубе,ако обновимо теократију да ли Република Српска улази у Душаново царство?

Ulazi cela BiH a ne samo RS.

Miroljub Petrovic
Lazar11 - poruka glasi:

Profesore ko su kasiopejci?

U pitanju je udruzenje penzionera iz Valjeva.

Miroljub Petrovic
Gvozdenovic - poruka glasi:

Kako stici doktore do Rikavickog jezera?I da li bi vi ispratili onu dobronamernu prozivku tad,da i druga plemena organizuju viteska takmicenja,pa da vidimo koji su bolji!

Imas na internetu objasnjenje kako se stize do tamo. Imas asfaltni put od POdgorice do Bukumirskog jezera preko Kuca (Medun, Kosor, Ubli...), a onda ide makadamski put.

Ja sam za da se organizuju viteska takmicenja, ali da ti ne ucestvujes jer ces sve da pobedis pa nece biti zanimljivo.

MiladinovicM
Zdravo gospodine Miroljube,imam dva pitanja za Vas i ako je moguce da dobijem neki savet od Vas sto se tice ovih pitanja:
1)Znaci kao i skoro svaki maloletni Srbin ja sam u debilnom sistemu,tacnije idem u debilanu,i ja shvatam da od te skole nece biti nista,trogodisnja skola je u pitanju,iskreno receno ja ne zelim da idem u skolu,cini me da se osecam lose i bukvalno sam nervozan kad sam u toj debilani.Ali naravno roditelji kao i svaki koji su u ovom sistemu forsiraju moj odlazak u skolu.Ja bih vec sada sa 16 godina poceo da radim,da polako pocnem da servisiram racunare,ili nesto drugo, nije bitno,dok ne sakupim neke pare za nesto ozbiljnije,samo sto naravno to roditelji ne odobravaju.
2)I drugo pitanje je da li znate jos neke metode zaradjivanja para od kuce,preko racunara?
Hvala Vam na Vasem vremenu !

Kortan
Poštovanje Miroljube, već danima čitamo o preranoj smrti poznatog srpskog glumca Nebojše Glogovca. Umro je od raka pluća. U novinama piše da zbog posla nije na vreme otišao lekaru. Kada se konačno podvrgao analizama u Nemačkoj, trećeg dana su mu saopštili da se neće izlečiti. Nedugo nakon toga je umro.

Da li je po vama Nebojša Glogovac mogao da se izleči da je primenio vaš tretman lečenja? Hvala unapred na odgovoru.

Miroljub Petrovic
MiladinovicM - poruka glasi:

Zdravo gospodine Miroljube,imam dva pitanja za Vas i ako je moguce da dobijem neki savet od Vas sto se tice ovih pitanja:
1)Znaci kao i skoro svaki maloletni Srbin ja sam u debilnom sistemu,tacnije idem u debilanu,i ja shvatam da od te skole nece biti nista,trogodisnja skola je u pitanju,iskreno receno ja ne zelim da idem u skolu,cini me da se osecam lose i bukvalno sam nervozan kad sam u toj debilani.Ali naravno roditelji kao i svaki koji su u ovom sistemu forsiraju moj odlazak u skolu.Ja bih vec sada sa 16 godina poceo da radim,da polako pocnem da servisiram racunare,ili nesto drugo, nije bitno,dok ne sakupim neke pare za nesto ozbiljnije,samo sto naravno to roditelji ne odobravaju.

Pusti ti debilske roditelje. Oni su kao cuvari logorasa u konc logoru. Treba da ih iskoristis za pametne stvari. Krenes lepo da radis, a baralis debilanu, nabavljas opravdanja da si bolestan i cim skupis neku paru iznajmis neku sobu, a roditeljima kazes da hoces da se osamostalis, da si dobio dobar posao, a da ces debilanu vanredno da zavrsis, i mogu da se slikaju. Dakle, sve lepo sa njima ali se spasis njhovog jahanja.

2)I drugo pitanje je da li znate jos neke metode zaradjivanja para od kuce,preko racunara?
Hvala Vam na Vasem vremenu !

Najbolja metoda je trgovina preko interneta, a moze i nesto drugo, da prodajes tudje racunare ili nesto drugo, i da uzimas proviziju.

Miroljub Petrovic
Kortan - poruka glasi:

Poštovanje Miroljube, već danima čitamo o preranoj smrti poznatog srpskog glumca Nebojše Glogovca. Umro je od raka pluća. U novinama piše da zbog posla nije na vreme otišao lekaru. Kada se konačno podvrgao analizama u Nemačkoj, trećeg dana su mu saopštili da se neće izlečiti. Nedugo nakon toga je umro.

Da li je po vama Nebojša Glogovac mogao da se izleči da je primenio vaš tretman lečenja? Hvala unapred na odgovoru.

On je umro od raka pluca jer je pusio duvan i nezdravo ziveo. Naravno da je mogao da ozdravi da je dosao kod nas, ali on je otisao kod ovih iz NATO medicine i oni su ga "izbombardovali". Imas na nasem sajtu iskustva izlecenih od raka pluca.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 12.02.2018 19:06

iljicmatteo1995
Pozdrav gosp. Miroljube ,naime zanima me da li je moguce prirodnim putem izljecit paradentoza ? (meso se povlaci sa zubi ,i krvari) hvala na odg i vasem vremenu

Aleksandar98
U vasim davnijim predavanjima pricali ste o vladarima iza senke, o masonskoj lozi, jezuitima, iluminatima i o tome kako i na koji nacin upravljaju svime, i to je jasno kao dan, medjutim pominjali ste primer Hitlera kao intervenciju Boga u svrsi prevaspitavanja jevreja, i tu sam se zbunio... Jasno je da nista ne moze da se desi bez volje Boga, kao sto pise u Svetom Pismu da ni jedan vrabac ne moze pasti na zemlju bez Njegovog dopustenja pa me sada zanima, ako mi mozete reci, kako je to Hitler odabran od Boga? Da li kao i svim ratovima koji su isplanirani su vladari iz senke upravljali i drugim svetskim ratom i planski postavili coveka po imenu Hitler ili je njihovom odlukom Bog upravljao? Da li to znaci da Bog odlucuje preko sotone i njegovih sluga?
Помаже Бог!

zoranjakovo
Postovani Miroljube imam pitanje za Vas

Recite mi zasto nasi ljudi zene Albanke,zar nije logicno da se zene nasim devojkama,odnosno zar je tesko naci medju nasim devojkama neku postenu za udaju? Mahom su to starije nezenje.Iza njih ce,po nekoj logici stvari ostati zene Albanke.Kada domacina ne bude kako ce one odgajati decu,kao Srbe ili...? Da li je opravdano ili logicno zapitati se da to nije nacin za,da tako kazem,demografsko osvajanje Srbije?

Zivim u Beogradu,ali u sremackom delu Beograda,s one strane Save,u jednom malom selu blizu aerodroma.Poslom cu biti vezan za grad,ali imam mogucnosti i za poljoprivredu. Da li je,po Vama,dobra ideja,uz posao u gradu,poceti i poljoprivredu.Ideja je,da volontiram , ucim neki zanat,plus poljoprivreda,a uz to i posao regularan dok se ne osamostalimo da budemo svoje gazde.Imate li mozda jos neki savet?
Zelja nam je da sutra nasem detetu ostavimo neki biznis koji bi bio njegov,da bude svoj na svome

Kakvo je Vase misljenje o tome da se kroz razgovor sa svestenikom teoloski opismenim,uz citanje Svetog pisma?Crkveni hor je aktivan i stalno trazi nove clanove,pa sam hteo i da postanem clan istog,zbog sebe

Da li je tesko nauciti guslanje,mislim totalnom pocetniku?

Postoje brojne katolicke osnovne skole,pravoslavna ni jedna,kod nas,koliko ja znam.Da li ste upoznati sa nekom inicijativom za osnivanje pravoslavne osnovne skole kod nas,da li je moguce da to nikog ne zanima?Pravna osnova za osnivanje skole postoji,najveci problem su finansije.Ukoliko bi takva skola postojala,uz pravi obrazovni program ja bih moje dete upisao u tu skolu.Sta mislite,ima li svrhe popricati sa svestenikom o toj ideji?

Sve najbolje i samo tako nastavite

Miroljub Petrovic
iljicmatteo1995 - poruka glasi:

Pozdrav gosp. Miroljube ,naime zanima me da li je moguce prirodnim putem izljecit paradentoza ? (meso se povlaci sa zubi ,i krvari) hvala na odg i vasem vremenu

Evo programa za paradentozu:

U malu posudu staviti 1 supenu kašiku formule Creva 2. Zatim, ovom prahu dodati 70 kapi tinkture Usta, 70 kapi tinkture Imuno Plus Ehinacea i jednu supenu kašiku tinkture Imuno Tonik. Ne treba da ovo bude vlažno, nego treba da bude suvo i da se mrvi, kao osušeno testo, te treba da izgleda kao da niste stavili dovoljno tecnosti na ovu kolicinu praha. Zatim, uz pomoc viljuške, izmešajte ovaj prah dobro i, uz pomoc male kašike, jednostavno ubacite ovaj vlažni puder direktno u usta, svuda i oko mogucih oboljenja.
(Oprez: Zadržati dah, ne udisati dok ubacujete ovaj suvi prah u usta. Iz razloga što je veoma suv, ne bi trebalo da se udiše u pluca.)
Zatim, prstima namazati ovaj prah oko zubi i po desnima, te tako ostaviti. Kad se pljuvacka bude mešala s ovim prahom, bolje ce natopiti mesta koja su obolela. Koristite u pozamašnim kolicinama da prekrijete oboljenje i podrucje oko njega. Pljuvacka ce prirodno da doda koliko god je potrebno vlažnosti kako bi ovaj suvi prah postao malo kremastiji, ali želimo da bude suvo kako bi izvlacilo otrove. Neka ostane u ustima barem dva sata. Može da se nanese uvece, a zatim se ode na spavanje i ostavi se u ustima celu noc. Ne brinite, ostace tu, a nece naneti štetu i ako ga malo progutate. Ovo možete da radite tokom nekoliko dana.

I korigovanje zivotnih navika prema donjoj kratkoj knjizi:
http://cps.org.rs...ecenja.pdf

Miroljub Petrovic
Aleksandar98 - poruka glasi:

U vasim davnijim predavanjima pricali ste o vladarima iza senke, o masonskoj lozi, jezuitima, iluminatima i o tome kako i na koji nacin upravljaju svime, i to je jasno kao dan, medjutim pominjali ste primer Hitlera kao intervenciju Boga u svrsi prevaspitavanja jevreja, i tu sam se zbunio... Jasno je da nista ne moze da se desi bez volje Boga, kao sto pise u Svetom Pismu da ni jedan vrabac ne moze pasti na zemlju bez Njegovog dopustenja pa me sada zanima, ako mi mozete reci, kako je to Hitler odabran od Boga? Da li kao i svim ratovima koji su isplanirani su vladari iz senke upravljali i drugim svetskim ratom i planski postavili coveka po imenu Hitler ili je njihovom odlukom Bog upravljao? Da li to znaci da Bog odlucuje preko sotone i njegovih sluga?

Kao sto bolest napadne coveka koji nezdravo zivi, tako i tiranin napadne narod koji nezdravo zivi. I bolest i tiranin su sredstvo kojim Bog dovodi ljude u red kad ljudi nece na lep nacin.

Miroljub Petrovic
zoranjakovo - poruka glasi:

Postovani Miroljube imam pitanje za Vas

Recite mi zasto nasi ljudi zene Albanke,zar nije logicno da se zene nasim devojkama,odnosno zar je tesko naci medju nasim devojkama neku postenu za udaju? Mahom su to starije nezenje.Iza njih ce,po nekoj logici stvari ostati zene Albanke.Kada domacina ne bude kako ce one odgajati decu,kao Srbe ili...? Da li je opravdano ili logicno zapitati se da to nije nacin za,da tako kazem,demografsko osvajanje Srbije?

Albanke su lojalne muzevima i prihvataju njihovu veru i obicaje. Plus sto su Albanke genetski najcistije Srpkinje (govorio sam o tome u predavanju "Genetsko poreklo Srba"). Kod Srba je gotovo nemoguce naci zenu majku koja svoju cerku uci da se uda, da bdue majka i postuje muza. I kakva ce to onda da bude supruga i majka. Bolje da se nikad ne ozenis nego da se lose ozenis.

Zivim u Beogradu,ali u sremackom delu Beograda,s one strane Save,u jednom malom selu blizu aerodroma.Poslom cu biti vezan za grad,ali imam mogucnosti i za poljoprivredu. Da li je,po Vama,dobra ideja,uz posao u gradu,poceti i poljoprivredu.Ideja je,da volontiram , ucim neki zanat,plus poljoprivreda,a uz to i posao regularan dok se ne osamostalimo da budemo svoje gazde.Imate li mozda jos neki savet?
Zelja nam je da sutra nasem detetu ostavimo neki biznis koji bi bio njegov,da bude svoj na svome

Mozes da radis poljoprivredu ako imas kome da prodas proizvod, a za to je potrebno malo reklame. Najbolji biznis je prodaja znanja, naucis prirodnu medicinu i lecis ljude. Dovoljno je da procitas "Enciklopediju prirodnih lekova" od dr Nikolica (mozes da se nabavi preko tel 063-512-835) i da preko nje lecis savetima bukvalno sve bolesti. To je posao koji nikad ne moze da propadne. I jos u to ubacis proizvodnju biljnih preparata, i imas posla koliko hoces.

Kakvo je Vase misljenje o tome da se kroz razgovor sa svestenikom teoloski opismenim,uz citanje Svetog pisma?Crkveni hor je aktivan i stalno trazi nove clanove,pa sam hteo i da postanem clan istog,zbog sebe

Svestenici su generalno tanki sa teologijom jer rade kao i lekari prema obrascu koji je sistem uspostavio i tu nema mnogo razmisljanja. Ali bolje da se druzis sa popovima nego sa ljudima iz kafane i diskoteke.

Da li je tesko nauciti guslanje,mislim totalnom pocetniku?

Vrlo je lako, pogotovo ako te uci Vukojica Sandic (tel. 069-120-5285)

Postoje brojne katolicke osnovne skole,pravoslavna ni jedna,kod nas,koliko ja znam.Da li ste upoznati sa nekom inicijativom za osnivanje pravoslavne osnovne skole kod nas,da li je moguce da to nikog ne zanima?Pravna osnova za osnivanje skole postoji,najveci problem su finansije.Ukoliko bi takva skola postojala,uz pravi obrazovni program ja bih moje dete upisao u tu skolu.Sta mislite,ima li svrhe popricati sa svestenikom o toj ideji?

To nikog ne zanima.

snesko
ZANAT vs DEBILANA "samo ti filozofiraj al da znas da kod mene krize nema"

https://www.youtu...YHOGEJNICE

Miroljub Petrovic
Evo novog izraelskog filma

https://vimeo.com...

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.13 sekundi!