Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Nidzo - poruka glasi:

Doktore Miroljube,jedina stvar koja me uvijek zbuni uvezi evolucije i stvaranja jeste ova:
Zašto ljudi i svi ostali sisari imaju skoro iste karakteristike.Životinje imaju 4 noge,kada bi se uspravili i hodali kao ljudi,izgledali bi veoma slično.I životinje i ljudi dišu,trepću,jedu,i umiru.Zbog čega je Bog stvorio toliko sličnosti između ljudi i životinja,pa iz toga proizlaze teorije o nastanku čovjeka od majmuna?

To je kao da pitas zasto sva prevozna sredstva (razni automobili, kamioni, autobusi...) imaju 4 tocka. Pa zato sto su stvoreni za iste puteve, iste uslove saobracaja. Ali nije kamion nastao od fice. Tako su i svi zivi sistemi stvoreni da zive u istoj prirodi, ali to ne znaci da je slon nastao od gustera.

split
Pozdrav,samo jedna konstatacija pitanje da li je itko ikad procitao ili cuo da je SAD ili Velika Britanija,zapad tj (masoni) javno se ogradili od mnogobrojni optuzbi da su oni stvorili Al qaidu ili ISIL.Jest da cujemo da se kao bore protiv njih al ta borba je zesca komedija.Samo se treba prisjetit za koliko su dana svrgli Gadafija ili Sadama.Jednom prilikom ste rekli da masoni salju izbjeglice Europi tj Jezuitima.Al nekako je kontradiktorno to jer po svim izjavama Pape ili Katolicke crkve se zalazu za izbjeglice da dolaze u EU.

Miroljub Petrovic
split - poruka glasi:

Pozdrav,samo jedna konstatacija pitanje da li je itko ikad procitao ili cuo da je SAD ili Velika Britanija,zapad tj (masoni) javno se ogradili od mnogobrojni optuzbi da su oni stvorili Al qaidu ili ISIL.Jest da cujemo da se kao bore protiv njih al ta borba je zesca komedija.Samo se treba prisjetit za koliko su dana svrgli Gadafija ili Sadama.

Sta ima da negiraju te optuzbe kad ogromna vecina naroda veruje njihovim medijima. Tako bi samo pravili reklamu svojim kriticarima.

Jednom prilikom ste rekli da masoni salju izbjeglice Europi tj Jezuitima.Al nekako je kontradiktorno to jer po svim izjavama Pape ili Katolicke crkve se zalazu za izbjeglice da dolaze u EU.

Gde si cuo da se oni zalazu az dolazak izbeglica u EU? Oni samo kazu, jer moraju, da sa izbeglicma treba lepo postupati.

Miroljub Petrovic
Evo jednog dobrog indijskog filma, nije bez mane, ali ima lepu moralnu poruku:

http://biblijskif...-prvi-deo/
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.01.2016 23:06

rdbl96
Pomaže Bog svima na forumu!
Završio sam srednju medicinsku. smjer fizioterapeutski tehničar i sad studiram fizioterapiju i radnu terapiju.
U zadnje vrijeme se dosta koristi kineziotejping metoda. Da bi dobio sertifikat da mogu da radim tu metodu, morao bi proći seminar koji košta oko 80€. Trake koje se koriste su takođe skupe. Ali je i zarada dobra, nakon nekoliko tretmana se otplati uloženi novac. Zanima me doktore vaše mišljenje. Ovo je zvanični sajt:
http://www.kinesi...ing-method
Slava Bogu!

Miroljub Petrovic
rdbl96 - poruka glasi:

Pomaže Bog svima na forumu!
Završio sam srednju medicinsku. smjer fizioterapeutski tehničar i sad studiram fizioterapiju i radnu terapiju.
U zadnje vrijeme se dosta koristi kineziotejping metoda. Da bi dobio sertifikat da mogu da radim tu metodu, morao bi proći seminar koji košta oko 80€. Trake koje se koriste su takođe skupe. Ali je i zarada dobra, nakon nekoliko tretmana se otplati uloženi novac. Zanima me doktore vaše mišljenje. Ovo je zvanični sajt:
http://www.kinesi...ing-method

To je losa metoda koja moze eventualno malo da ublazi bolove, ali daleko od toga da moze da pomogne. Takve tehnike se reklamiraju pa zato mozes na njima da zaradis, ali ne mozes ljudima da pomognes. Sa ciscenjem organizma, upotrebom BFC kosti-misici formule i dobrom fizioterapeutskom masazom, napravices fenomenalan uspeh kod pacijenata.

Moj predlog je da uopste ne juris sertifikate vec da registrujes udzuzenje gradjana koje se bavi promocijom zdravlja, higijene i preventive, a za to ti ne trebaju nikakvi sertifikati i licencirane diplome, pa mozes da radis privatno, samo sto ces svoje aktivnosti da zoves "nega tela" umesto "fizioterapija", i sve radis isto. Znam ljude u Beogradu koji tako rade, ili preko udruzenja gradjana ili preko firme, a nemaju nikakve sertifikovane diplome.

Umesto tih miki maus kurseva, predlozio bih ti da nadjes nekog lokalnog kostolomca da te nauci kako se namestaju povredjene kosti, oslobadjaju nervi iz kicme i dr.

Delatnost mozes da prosiris i na prirodno lecenje, za to ti ne trebaju nikakva velika sredstva, samo malo znanja. U BiH ne postoji leciliste prirodne medicine.

Johnny
http://webtribune...a-na-meti/

Mzs
Evo jedne zanimljive i bitne informacije, koju sam procitao na jednoj (prilicno pouzdanoj) stranici:

Čekajući transplantaciju srca, čovek po imenu Rafal Jarač iz Poljske je u bolnici svakodnevno vozio sobni bicikl.
To je radio 650 dana zaredom, a posle toga - novo srce mu više nije bilo potrebno, pa su ga lekari pustili kući.
Njegovo srce je bilo uvećano i nije funkcionisalo kako treba.
Lekari su ga pre 3 godine stavili na spisak pacijenata kojima je potrebna transplantacija i smestili u bolnicu...
...a onda je on pokazao da mu takva operacija više uopšte nije potrebna.
Ne sme čovek da se slomi. Kada sam upadao u depresiju, seo bih na sobni bicikl. U bolnici sam tako prevalio hiljade kilometara.
Iz dana u dan sam se osećao sve bolje i zamolio sam lekare da me pregledaju kada je pumpa isključena.
Pokazalo se da se srčani mišić vratio u normalu i da dobro funkcioniše, rekao je on novinarima nakon puštanja iz bolnice.

zvonko
Poz. Miroljube pitao bih nesto vezano za izbore: posto znamo da ljude u vrhu vlasti premijera i predsednika dovode svetski mocnici masoni ili rimska crkva,dali ljudi prilikom glasanja imaju neki uticaj na to ili ne ili je glasanje biraca samo cista farsa (zabava za naive) i nista drugo?

Sinisa Jerkovic
Postovanje Miroljube. Gledao sam mnoga vasa predanja i pomogla su mi da zivim zdravije. Medjutim kako ziveti kvalitetnije? Zivim u vojvodjanskom selu, u ranim dvadesetim sam, nemam fakultet, znaci jedan laik ako smem tako da kazem. Nemam zemlju i nemam posao, pod pritiskom sam da treba da nadjem posao i da robujem nekom, ja se slazem sa vama da ne treba da robujemo ni za koga nego da budemo sam svoj gazda. E sad mene zanima kako mladi da uspeju na selu, sta da radimo? Ja sam za zivot na selu ali danasnja sela su zaostala za gradovima, mnogi beze u gradove a sela ostaju pusta.

Miroljub Petrovic
zvonko - poruka glasi:

Poz. Miroljube pitao bih nesto vezano za izbore: posto znamo da ljude u vrhu vlasti premijera i predsednika dovode svetski mocnici masoni ili rimska crkva,dali ljudi prilikom glasanja imaju neki uticaj na to ili ne ili je glasanje biraca samo cista farsa (zabava za naive) i nista drugo?

Izbori su generalno farsa za cirkus koji se zove "skupstina". Ali posto su svi uticajni.mediji pod kontrolom neprijatelja, kada bi neki pametan patriota usao u skupstinu, mogao bi da iskoristi direktne prenose da prica pametne stvari, a ne da kritikuje rezim.

Miroljub Petrovic
Sinisa Jerkovic - poruka glasi:

Postovanje Miroljube. Gledao sam mnoga vasa predanja i pomogla su mi da zivim zdravije. Medjutim kako ziveti kvalitetnije? Zivim u vojvodjanskom selu, u ranim dvadesetim sam, nemam fakultet, znaci jedan laik ako smem tako da kazem. Nemam zemlju i nemam posao, pod pritiskom sam da treba da nadjem posao i da robujem nekom, ja se slazem sa vama da ne treba da robujemo ni za koga nego da budemo sam svoj gazda. E sad mene zanima kako mladi da uspeju na selu, sta da radimo? Ja sam za zivot na selu ali danasnja sela su zaostala za gradovima, mnogi beze u gradove a sela ostaju pusta.

Sela su zaostala za gradovima u nemoralu, i to je dobro, a u svemu sto je pametno gradovi su zaostali za selima. Ako nemas zemlju, probaj da iznajmis od nekog, a ako ni to ne mozes, ponudi se na forumu da radis kod nekog na selu za stan i hranu, i da ucis kako se proizvodi hrana.

seventh seal
Evropski sud od marta zabranjuje krštavanje djece.
http://asinfo.inf...

krnyo
https://www.youtu...UlFjPIWTlw

Upravo su kod moje supruge neke dvije žene u ranim 30-im godinama. Svaka ima troje djece i udane su za dva brata. Obje imaju bebe od 1,5 i 0,5 godina. I žale se kako su im se djeca porazboljevala poslije vakcinacije. Kaže žena da joj je mali drugi dan nakon 3. doze Pentaxima sa 6 mjeseci zivota dobio temperaturu preko 39 i tako se mučio mjesec dana. Proljev, povracanje, grčevi, znojenje, itd. Nekoliko puta je išla kod doktorice i ona je rekla da to nije od vakcine nego od nekog virusa kojeg je slucajno pokupio. I ova druga ima slično iskustvo. Mali je unazad godinu dana stalno bolestan, imunitet mu je satrven, i naravno, doktorica mu je prepisala neke tablete i sokiće za imunitet, ali pomaci su minimalni.
Pitao sam ženu jel uopće pedijatrica prijavila te nuspojave od vakcinacije, a odgovorje bio negativan. Ta pedijatrica je veliki pobornik cijepljenja i naravno da neće priznati da su štetne i slično. Vjerojatno je potplaćena ili joj je ispran mozak, a vjerujem i jedno i drugo pošto i sama cijepi svoju djecu protiv svega.
Nije ni čudo da su nuspojave na cijepiva "rijetke" kad se ovako prijavljuju, a u praksi i vidimo i čujemo nešto sasvim suprotno.
Izmenio/la krnyo na 27.01.2016 18:37

Nidzo
Pozdrav Miroljube.Od kako mi je baka ostala u bolnici za Božić,sedmog januara, (hvala Bogu sad joj je bolje),ali ja se nikako ne mogu osloboditi pomisli da će ona (ili neko od moje porodice) umrijeti,ili doživjeti nesreću.Kad god pomislim na to srce mi počne brže lupati i "naježi" mi se stomak.Kako da se oslobodim tih pomisli,da li da idem u crkvu na molitvu ili nešto drugo?

djolewza
Da li ce biti uskoro postavljene knjige od doktora Milisava Nikolica mentalno zdravlje sportisa i najzdraviji recepti? Gde moze da se nabavi organsko seme soje za ljudsku ishranu?
Izmenio/la djolewza na 27.01.2016 23:27

Miroljub Petrovic
Nidzo - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube.Od kako mi je baka ostala u bolnici za Božić,sedmog januara, (hvala Bogu sad joj je bolje),ali ja se nikako ne mogu osloboditi pomisli da će ona (ili neko od moje porodice) umrijeti,ili doživjeti nesreću.Kad god pomislim na to srce mi počne brže lupati i "naježi" mi se stomak.Kako da se oslobodim tih pomisli,da li da idem u crkvu na molitvu ili nešto drugo?

Ocigledno ne razumes sta je smrt i vaskrsenje, pa tako razmisljas. Pogledaj moje predavanje "Zivot posle smrti".

Miroljub Petrovic
djolewza - poruka glasi:

Da li ce biti uskoro postavljene knjige od doktora Milisava Nikolica mentalno zdravlje sportisa i najzdraviji recepti? Gde moze da se nabavi organsko seme soje za ljudsku ishranu?

Knjige dr Nikolica su postavljene, ali ti nisi citao forum. Mozes da ih preuzmes na sajtu
www.drmilisavniko...

u odeljku "Biografija".

Seme imas na sajtu:

www.staresortesem...

zvonko
Poz. Miroljube pitao bih te kako je tvoje misljenje o tome: kako da se covek opravda Bogu? i dali sam ucinio dovoljno dobrih dela za Boga i kako da znam da mi je Bog oprostio i da ce da me primi k'sebi? Dali postoji mogucnost da se to nekako sazna,koju su kriterijumi ili mera da se to sazna? Mi koji verujemo u Boga trudimo se svakoga dana da zivimo po Njegovim principima ali isto tako imamo mnogo uspona a jos vise padova pa se pitam dali me je Bog prihvatio ili ne. Poz.

Denci
https://www.youtu...LDLQ6dGj0U
Бицикло је немогуће украсти, пробушити му гуме, скинути му неки део итд, и ако неко успе фирма одговара.
Бииклови су склоњени од временских неприлика и град изгледа лепше, пространије без свих тих бициклова паркираних на тлу.

Цена је (поред неког симболичног новца који мора да се плати) да носите за собом и на бииклу биометријску картицу како би могли да вас прате 24 сата (ово не пише у уговору нормално).
Само пример једног од разлога зашто ће људи трчати да им се угради микрочип.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.98 sekundi!