Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Dimitrije 2000 - poruka glasi:

Ako bi mogli da li bi dosli u osnovnu skolu i predavali deci o evoluciji?

Naravno, vrlo rado bi objasnio deci i nastavnicima kakva je glupost evolucija.

Miroljub Petrovic
Princip_borbe - poruka glasi:

Miroljube, kako rešiti problem preteranog znojenja?

Tusiranjem i zdravim zivotom.

bero
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Princip_borbe - poruka glasi:

Miroljube, kako rešiti problem preteranog znojenja?

Tusiranjem i zdravim zivotom.

ako Miroljub dozvoli da ja nesto napisem... ja sam imao problem pretjeranog znojenja i to je zbog slabe kondicije i nezdravog zivota, sve je nestalo kad sam poceo voziti bicikl 12km u jednom smjeru svaki dan do fakulteta/posla, to mi je bio kao kardio trening svako jutro, preporucam svaki dan pola sata kardio

crnitrn
Zok1 - poruka glasi:

Sjajno predavanje i atmosfera u Pancevu,bilo je zadovoljstvo videti vas uzivo,i slusati.Svako dobro od Gospoda.

Oce li biti snimka?

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
Miroljub Petrovic
crnitrn - poruka glasi:

Zok1 - poruka glasi:

Sjajno predavanje i atmosfera u Pancevu,bilo je zadovoljstvo videti vas uzivo,i slusati.Svako dobro od Gospoda.

Oce li biti snimka?

Upravo se video sredjuje, bice postavljeno u toku sutrasnjeg dana. Uspot da obavestim, da sad u subotu i nedelju cu drzati predavanja "Kao preziveti apokalipsu" i "Zasto lopov ne moze da bude zdrav" u restoranu "Carev konak" u Zdrelu kod Petrovca na Mlavi. Evo flajera:

http://cps.org.rs...

I ta predavanja ce biti snimljena i postavljena na internet.

Dimitrije 2000
Rekli ste mi u odgovoru da ste bili u sinagogi . Sveti otaci i apostolska pravila govore da je pogresno ici u sinagogu.

Dimitrije 2000
Kada vam je sledece predavanje i gde?

Dimitrije 2000
Sta mislite o ekumenizmu?

Dimitrije 2000
Da li trebamo da bijemo,iznabadamo,tucemo,ubijamo i mrzimo pedere?

Nauka
Dobar dan, ja sam čitao u vašoj biografiji da vi imate decu, kako ste reagovali kad im se predavala evolucija u školi? Sta deca trebaju da rade kad im se to predaje?

Miroljub Petrovic

Rekli ste mi u odgovoru da ste bili u sinagogi . Sveti otaci i apostolska pravila govore da je pogresno ici u sinagogu.

Isus i apostoli su ucili u sinagogama, i druge ucili tamo. Ta "apostolska pravila" su apostolska isto onoliko koliko je i "Srpski film" - srpski. Apostoli su bili Jevreji, a sinagoge su bila mesta gde se okupljao Bozji narod. A sveti oci su pisci Biblije, dok su ostali "sveti oci" onoliko sveti koliko se drze Biblije.

Miroljub Petrovic

Kada vam je sledece predavanje i gde?

Imas sve na forumu.

Miroljub Petrovic

Sta mislite o ekumenizmu?

Pisao sam o tome vise puta na forumu, citaj sta sam pisao, nemoj da ponavljas ista pitanja.

Miroljub Petrovic

Da li trebamo da bijemo,iznabadamo,tucemo,ubijamo i mrzimo pedere?

Ne treba, jer zivimo u drzavi koju koju su okupirali pederi, pa ako fizicki krenemo protiv njih poslace policiju i NATO da nas pobiju..Treba da se dovodimo u red pa da Bog napravi okolnosti da se oslobodimo okupacije. Onda se uvedu biblijski zakoni i pederi ce da pobegnu iz Srbije, jer ko u teokratskoj drzavi promovise pederastiju biva skracen za glavu.

Miroljub Petrovic
Nauka - poruka glasi:

Dobar dan, ja sam čitao u vašoj biografiji da vi imate decu, kako ste reagovali kad im se predavala evolucija u školi? Sta deca trebaju da rade kad im se to predaje?

Moja deca su retko isla u skolu, imala su puno "opravdanih" casova, a ako neko lrica o evoluciji ona se smeju.

Nauka
Ви сте рекли у једном интервју ,,Године 1948. Бог је поново основао државу Израел, као место за окупљање Његовог народа". Што би Бог створио државу за људе над киме је његова крва, јер пише у Новом завете, на рспећу, јевреји су рекли крв твоја на нас и наше потомке. И што би они још увек били изабран народ кад се противе Исусу Христу Сином Божијим.
U Crkvi nema razlika između Judeja i Jelina (Rim 10, 12). Pošto Bog nije samo Bog Judeja, nego i onih koji potiču od naroda neznabožačkih (Rim 3, 29), tako da Crkva ne deli ljude ni po nacionalnim, ni po klasnim razlikama: u njoj „nema Jelina, ni Judejaca, obrezanja ni neobrezanja, varvarina ni Skita, roba ni slobodnjaka, nego je sve i u svemu Hristos“ (Kol 3,11).
Izmenio/la Nauka na 05.06.2014 10:41

anton
http://danas.net....a-800-beba

Može mišljenje? Da li se radi o rješavanju "nepoželjne" djece ili o žrtvama kakvog sotonskog kulta?

maja87
Gospodine Petrovicu, skoro dve godine redovno pratim vas forum. Trudim se da ovu tematiku kojom se ovde bavite shvatim sto bolje mogu i da ta nacela i moral privedem u svoj zivot. Mnoge su se pozitivne promene desile u mom zivotu za to vreme i slobodno mogu reci da vi imate velike zasluge u tome! Hvala vam!

Usput zelim da kazem kako se divim vasem strpljenju koje ukazujete svim clanovima koji namerno ili nenamerno postavljaju neka banalna i nepromisljena pitanja na koja ste indirektno ili direktno odgovorili bezbroj puta.

PozdravSmile

https://www.facebook.com/maja.stojkovic.9406
Dimitrije 2000
Za koga navijate u sportu,i sta biblija kaze o navijackim huliganima?

dovlanik
EU ima rešenje za Srbiju: "Spasiće" je droga i prostitucija!

Srbiji će sigurno neki evropski komesar ponuditi da problem recesije reši po ugledu na zapadnoevropske države, koje su u izračunavanje bruto društvenog proizvoda uključile prihode od droge i prostitucije, i tako za tili čas rešile problem recesije te sad mogu da nastave da se zadužuju i dalje.....

http://www.novost...ostitucija
Vladimir Dovla Nikolic

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.97 sekundi!