pocetak foruma
|
|
rastkosava |
Odgovorio 18.04.2014 14:30
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 20.11.2012 08:30 Lokacija: sremska mitrovica |
Federalisti sa istoka Ukrajine izneli su novi zahtev Kijevu tražeći otkazivanje biometrijskih pasoÅ¡a i vakcinacije, izjavio je Stanislav ReÄinski iz bezbednosne službe Ukrajine. |
|
|
agape01 |
Odgovorio 18.04.2014 20:31
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 06.02.2013 22:42 Lokacija: Srbija |
Profesore, prokomentarišite ovaj video: https://www.faceb...mp;theater |
|
|
soko |
Odgovorio 18.04.2014 21:06
|
Član Odgovori: 59 Pristupio/la: 26.01.2013 11:44 Lokacija: bg |
http://www.mooshe...ima-hrane/ |
|
|
Ontolog |
Odgovorio 18.04.2014 21:40
|
Član Odgovori: 55 Pristupio/la: 01.11.2012 07:48 Lokacija: Timocka Krajna |
http://web-tribun...cije-video |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.04.2014 22:02
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
rastkosava - poruka glasi: FAŠISTIČKI LECI U DONJECKU Šok za Židove ispred sinagoge: 'Prijavite se ili slijedi deportacija' Stavljaj linkove za ovakve vesti ili moram da ih brisem. Ako si otvorio svoju novinsku agenciju sa anonimnim novinarima, onda nas obavesti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.04.2014 22:02
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
rastkosava - poruka glasi: Federalisti sa istoka Ukrajine izneli su novi zahtev Kijevu tražeći otkazivanje biometrijskih pasoÅ¡a i vakcinacije, izjavio je Stanislav ReÄinski iz bezbednosne službe Ukrajine. Isto vazi i za ovu vest, stavljaj link ili moram da brisem. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.04.2014 23:20
|
Mnogim ljudima je sablazan kad cuju da neko ne jede meso. Na slican nacin je mnogima cudno kad se tamo u nekoj drzavi neki bune protiv odrzavanja gej parade. Na Zapadu se mnogi cude sto neki "zatucani" roditelji zabranjuju svojim cerkama da dovoce svoje decke (svalere) u kucu, u svoju sobu, da se "druze" (svaleraju). U mnogim gradovima zapadne Evrope postoje ulice i kvartovi u kojima zive Jevreji koji se zatvaraju kad pocne Shabat. U tim kvartovima ne-Jevreji ne mogu da iznajme ili kupe stan jer su vlasnici kvarta Jevreji i oni zele da im komsije ne budu ljudi koji sa njima ne dele isti sistem vrednosti. Zasto otac Musliman, u nekoj islamskoj zemlji, je u stanju da ubije svoju cerku ako se ona kurva? Zato sto mu je taj greh (kurvarstva) odvratan kao sto je Bogu odvratan, a za taj greh je propisana smrtna kazna. Roditeljima na Zapadu je kurvarstvo njihove dece normalna stvar, "treba deca da se druze" i oni se protiv toga ne bune. (Pravim) Srbima je katolicki (evropski) sistem vrednosti najstrasnija gnusoba i nema vece kazne za (pravog) Srbina nego da u komsiluku ima evropljanina ili katolika, ili nedaj Boze da mu zet ili snaja bude papski sledbenik. Postoje lazni Srbi koji jedva cekaju da evropski sistem vrednosti dodje u Srbiju ili neku drugu srpsku zemlju. Secam se kako mi se "cuveni" teolog, usrani Zdravko Smrdovic iz Podgorice (pajtas Pavla Govnovica sa Cetinja), hvalio kako ce da ide na referendum da glasa za nezavisnu Crnu Goru. Hoce bednik evropski sistem vrednosti, nece sa Srbima protiv pape, a ovamo bleji kako je papstvo veliko zlo (jedno prica, drugo misli, a trece radi). U Izraelu danas takodje postoje Govnovici i Smrdovici, a to su lazni Jevreji koji prihvataju evropski sistem vrednosti, kojima su sve religije jednake, samo je izvorna biblijska religija, zasnovana na Mojsijevom Petoknizju, religija fanatizma i netolerancije. Po njima, Biblija je jedna alegorija, a grcki prevod Biblije (Septuaginta) je bolji religijski tekst nego hebrejski original (isto tvrde otpali hriscanski blejaci). Za te liberalne Jevreje (ako se uopste mogu nazvati Jevrejima) sasvim je u redu da u Izrael dolazi i Kurta i Murta, da dolaze azilanti i da im drzava daje papire jer dolaze iz "ugrozenih zemalja". Te azilante ne zanima da prihvate jevrejski religijski koncept, da drze Shabat, da se ne kurvaju, da ne jedu necistu hranu... to ih ne zanima. Kada bi ih zanimalo, na osnovu toga bi mogli da dobiju izraelske papire i da zive u Izraelu. Kakve probleme prave takvi azilanti moze lako da se proveri ako se nazovu i pitaju stanovnici Banje Koviljace ili drugih gradova u Srbiji gde se nastanjuju azilanti. U Engleskoj ili Francuskoj takvi azilanti nikome ne smetaju jer svi zive nemoralno i nista ne moze da im smeta. Azilanti im smetaju samo ako im ovi preotimaju posao, jer zapadnjaci sve gledaju kroz novac. I sad, ispada da su Jevreij, koji se bune protiv naseljavanja azilanata ne-Jevreja - rasisti. Onda je i biblijski Bog rasista, jer je rekao da u drzavi Izrael ne moze da zivi niko ko ne prihvata Bozje zakone date preko Mojsija. Bog je, po tom obrascu, rasista jer zabranjuje zenidbu sa pripadnicima drugih naroda (po Bibliji, narod se definise prema bogu kojem sluzi - ako sluzi biblijskom Bogu, onda je narod jevrejski, a ako se sluzi drugim bogovima, onda su to neznabosci). Ja iz licnog iskustva mogu da posvedocim koliko je to velika istina. Ja se nisam zenio sa pripadnicom drugog naroda, ali sam imao prijatelje koji su pripadnici drugih naroda (sto je blaza varijanta). Imao sam, na primer, prijatelja Siptara, koji je navodno ziveo po Bibliji. On je odlicno znao da su mu preci bili Srbi koji su se poarbanasili. I nije su bunio protiv te cinjenice, ali nije ni prihvatao da zivi po njoj (da prihvati da bude Srbin). Odlicno je znao i da pred Bogom postoje samo dve grupe ljudi - Jevreji i neznabosci, ali opet nije prihvatio da zivi po tome. Dakle, nece da bude Srbin (manje vazno) i nece da bude Jevrejin (mnogo vazno). I ja sam bio prijatelj sa takvim buzdovanom. I sta se desilo? Cim je nastala prva frka, cim sam ja usao u sukob sa nekim liberalima, on se distancirao od mene da se njima ne bi zamerio. Pisao im je pisma kako on "nema nista sa mnom". A u drugom koraku je poceo da pljuje po meni. To se zove "nista covek" i "nista roba". E protiv takvih se bune Jevreji u Izraelu, protiv ljudi destruktivnog sistema vredosti koji ne haju za moral i dostojanstvo, nego su im novac, lagodan zivot i nezameranje svetskim siledzijama najvaznije stvari u zivotu. A prijatelji, dobrotvori i braca su samo sredstva za ostvarivanje sebicnih ciljeva. Mene ljudi pitaju koje je lepo mesto u Srbiji da kupe zemlju i zidaju kucu. Ja im kazem da idu tamo gde ima jedan dobar i moralan covek, koji je biblijski religiozan. Dzabe ti lepa priroda kad ti je komsija neki Smrdovic ili Govnovic. Protesti protiv gej parade su isto sto i protesti protiv azilanata. To nije protest protiv pruzanja pomoci ugrozenima, nego protiv promocije destrukcije i naseljavanja destruktivaca u nas komsiluk. Dolazi dan kada ce iz Izraela biti proterani svi lazni azilanti, kao i svi lazni Jevreji. U drugom koraku ce se to desiti sa celom planetom Zemljom. |
|
|
Makabi |
Odgovorio 19.04.2014 02:00
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 24.03.2014 23:12 Lokacija: Beograd |
Zar Stounhendz nisu gradili demoni ili je ovo jos jedna satanska podvala za medije da on ne postoji i da je covek centar sveta dolaskom prosvetiteljstva, a ne vise Bog? Vidim da ima neka slika sa rituala. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.04.2014 08:34
|
Makabi - poruka glasi: Zar Stounhendz nisu gradili demoni ili je ovo jos jedna satanska podvala za medije da on ne postoji i da je covek centar sveta dolaskom prosvetiteljstva, a ne vise Bog? Vidim da ima neka slika sa rituala. Najverovatnije da je taj scenario u pitanju. A moguce da je Stounhendz bio razvaljivan tokom istorije pa su ga tada okultisti obnavljali. Nisam proucavao te detalje. Slicno imas i u Srbiji. Tamo na jugu Srbije su prosle godine sagradili (obnovili) kip boga (demona) Peruna koji je izgleda tu bio i ranije, ali su ga razvalili. |
|
|
hrubik miroslav |
Odgovorio 19.04.2014 10:45
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 29.11.2012 21:58 Lokacija: Glozan, Novi Sad |
Evo linka o Jevrejima u Ukrajini http://isra-news....-ukrajini/ |
|
|
Petar Vlahovic |
Odgovorio 19.04.2014 16:17
|
Član Odgovori: 74 Pristupio/la: 16.08.2011 16:54 Lokacija: Srbija |
Мирољубе, шта миÑлиш, треба ли протеÑтовати поводом најављене параде за мај и борити Ñе против тога, или их треба пуÑтити да на миру прошетају јер народ очигледно хоће ЕУ вредноÑти више него икад до Ñад? |
|
|
Srpska_Sparta |
Odgovorio 19.04.2014 17:28
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 20.11.2013 20:29 Lokacija: Banja Luka |
Grcki mitropoliti pozvali papu na pokajanje http://srbinaokup...o/?p=34366 Nase ce sjene hodati po Becu, lutati po dvoru, plasiti gospodu.
|
|
|
Kirie Eleison |
Odgovorio 19.04.2014 17:52
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 14.02.2014 18:43 Lokacija: Trebinje |
Silazak blagodetnog ognja u Jerusalemu http://www.ntv.ru...ti/914556/ |
|
|
BP |
Odgovorio 19.04.2014 19:47
|
Član Odgovori: 68 Pristupio/la: 18.05.2013 13:21 Lokacija: Zagreb |
http://www.24sata...nja-363099 - Mi možemo birati koju hoćemo katastrofu...
Grijao si na plamenu svoga dana hladna srca Äije sunce davno zaÄ‘e, pod pepelom tvojim ima starog žara za onoga ko bi znao da ga naÄ‘e.
|
|
|
Makabi |
Odgovorio 19.04.2014 21:20
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 24.03.2014 23:12 Lokacija: Beograd |
http://www.youtub...5ZYVCBEklQ http://pravoslavl.../print/lat |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.04.2014 22:19
|
Petar Vlahovic - poruka glasi: Мирољубе, шта миÑлиш, треба ли протеÑтовати поводом најављене параде за мај и борити Ñе против тога, или их треба пуÑтити да на миру прошетају јер народ очигледно хоће ЕУ вредноÑти више него икад до Ñад? Pitanje je da li narod hoce EU vrednosti. Na ovim banditskim izborima izaslo je 50% naroda, od cega je njih 85% glasalo za evropske stranke. To znaci da se oko 35-40% naroda izjasnilo za EU. Posto znamo da o drzavi treba da odlucuje onaj mali procenat ozbiljnih ljudi koji mogu da preuzmu odgovornost, ne treba da se bavimo demokratskim procentima, jer je to nevazno. Kao sto u vojsci mali procenat ljudi odlucuje, i kao sto u privatnim firmama mali procenat ljudi odlucuje, tako je i u drzavi. I o drzavi Srbiji danas mali procenat nemoralnih ljudi odlucuje, a vecina koja kao glasa i daje legitimitet rezimu je izmanipulisana rulja koju ne treba da uzimamo za ozbiljno. Naravno da bi trebalo protestvovati protiv gej parade, ali problem je sto danas u Srbiji ne postoji alternativa rastakanju drzave i naroda. Najbolji nacin da se spreci zlo je raditi na onome sto je dobro, a to danas nijedna institucija od uticaja ne radi. Dakle, idemo da sprecimo gej paradu, a ne radimo nisto da promenimo stanje u drzavi da do toga ne dolazi. To je kao da idemo da prosipamo vodu po pozaru, a necemo da zatvorimo dovod plina u kucu u kojoj je pukla plinska cev i zapalio se plin. Ovo sa gej paradom me podseca na situaciju sa Jevrejima u prvom veku. Rimljani su stalno pokusavali da unesu idole u Jerusalim, a Jevreji su se protiv toga zestoko bunili. U isto vreme, jako su malo radili na tome da budu u dobrim odnosima sa Bogom, i desilo se da su ih Rimljani, posle pobune 136. godine, sve proterali iz Jerusalima, a po celom Jerusalimu sazidali paganske hramove (koji su posle pretvoreni u hriscanske crkve). Satanisti kontrolisu sve poluge drustva u Srbiji. Za mene je hapsenje Ratka Mladica i Radovana Karadzica, od strane rezima u Srbiji, veca sramota za drzavu Srbiju i srpski narod nego odrzavanje gej parade. Mislim da svako treba da se bori za otadzbinu kako najbolje zna i ume. Ako neko smatra da treba da izadje da se bori protiv odrzavanja gej parade, ja to pozdravljam. Ja smatram da ja svoju energiju treba da usmerim na drugi nacin protiv gej parade i sirenja satanizma, a to je da pokusam da otvorim online osnovnu i srednju skolu, da objavim nove knjige i predavanja, da pokrenem casopis "Srpske gusle" koji ce da promovise moral, junastvo i dr. To je moj doprinos duhovnoj borbi. Ja necu ici na ulicu da fizicki sprecavam odrzavanje gej parade, a svako treba da radi po svojoj savesti. Necu ici jer smatram da ne mogu da je sprecim, kao sto ne mogu da sprecim hapsenje Mladica i Karadzica. Ne mogu da sprecim jer nas je malo, a odvojeni smo od Boga, i ici fizicki protiv pedera je isto kao ici fizicki protiv NATO pakta bez Bozje sile. Neko ce reci, "ako mi krenemo na ulici protiv gej parade, i Bog ce nam pomoci". Mozda hoce, ali ja vidim da se jako malo toga pozitivnog radi u Srbiji da sumnjam da ce Bog da pomogne da se sprecava sirenje zla, kada se skoro nista ne radi na promociji dobra. Kad spomenuh casopis "Srpske gusle" da kazem da prvi broj izlazi za mesec dana, krajem maja, a do 12. maja treba da se pripreme svi tekstovi. Casopis izdaje "Skola gusala Sandic", i bavice se promocijom junacke istorije, morala, Biblije, zdravlja... Svi koji zele da pomognu objavljivanje ovog casopisa, pisanjem tekstova, pesama, zdravica ili finansijski, mogu da se jave na e-mail: . CPS je tehnicka, finansijska i svaka druga podrska objavljivanju ovog casopisa. Za objavljivanje prvog broja potrebno je oko 1.500 evra, a posle ce za svaki sledeci broj trebati oko 1.000 evra. Za pocetak ce se casopis izdrzavati od donacija, a kasnije ako bude reklame i preplate, onda donacije nece trebati, ali iz iskustva sa ljudima ne uzdam se u reklame i preplatu. Sve sto sam do sada radio, finansirao sam iz svog dzepa i nesto malo donacijama prijatelja, a nista od prodaje knjiga ili neceg drugog. Casopis ce izlaziti jednom mesecno, za pocetak ce tiraz biti 1.000 komada, imace najverovatnije 44 strane, slace se postom na kucnu adresu, a oni koji zele da se preplate moci ce da dobiju prva tri broja besplatno, a posle da plate za godinu dana po simbolickoj ceni, ili da kupuju svaki broj pojedinacno. Na kioscima ga nece biti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.04.2014 07:53
|
Danas je biblijski Praznik Prvina, dan kada je Hristos vaskrsao. Hag sameah! (Srecan praznik!) ХриÑÑ‚Ð¾Ñ Ð²Ð¾ÑкреÑе! |
|
|
Denci |
Odgovorio 20.04.2014 08:43
|
Član Odgovori: 59 Pristupio/la: 04.09.2013 12:33 Lokacija: Srbija |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: ХриÑÑ‚Ð¾Ñ Ð²Ð¾ÑкреÑе! ВаиÑтину воÑкреÑе! Мирољубе, зашто Срби који Ñу прихватили протеÑтантÑко Ñхватање и крштење, желе у европу, глаÑају за европу, првом приликом иду за европу (а и за Ðмерику, ÐуÑтралију)? Са једне Ñтране Ñу протеÑтанти (миÑлим на протеÑтанте Ñвих националноÑти) што значи да протеÑтују папи, а Ñа друге немају никакав проблем према европи и демократији коју они заÑтупају. |
|
|
Petar Vlahovic |
Odgovorio 20.04.2014 09:16
|
Član Odgovori: 74 Pristupio/la: 16.08.2011 16:54 Lokacija: Srbija |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Danas je biblijski Praznik Prvina, dan kada je Hristos vaskrsao. Hag sameah! (Srecan praznik!) ХриÑÑ‚Ð¾Ñ Ð²Ð¾ÑкреÑе! ВаиÑтину воÑкреÑе. Иначе, један интереÑантан податак што Ñе тиче овог празника. Ðа руÑком Ñе овај празник (ВаÑкрÑ) зове ПаÑха. Дакле, људи не говоре као код Ð½Ð°Ñ Ð’Ð°ÑÐºÑ€Ñ Ð¸Ð»Ð¸ УÑкрÑ, већ ПаÑха. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.04.2014 11:25
|
Denci - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: ХриÑÑ‚Ð¾Ñ Ð²Ð¾ÑкреÑе! ВаиÑтину воÑкреÑе! Мирољубе, зашто Срби који Ñу прихватили протеÑтантÑко Ñхватање и крштење, желе у европу, глаÑају за европу, првом приликом иду за европу (а и за Ðмерику, ÐуÑтралију)? Са једне Ñтране Ñу протеÑтанти (миÑлим на протеÑтанте Ñвих националноÑти) што значи да протеÑтују папи, а Ñа друге немају никакав проблем према европи и демократији коју они заÑтупају. Pa to je kao da pitas kako ljudi koji su prihvatili pravoslavlje mogu da sede na istoj liturgiji sa katolickim svestenicima u katolickim hramovima, a to rade srpske vladike. A obican pravoslavni narod ulazi u brak sa pripadnicima drugih vera, pa njihova deca vise nisu pravoslavna (kao sto jedna trula jabuka pokvari dzak jabuka, tako nepobozan bracni drug pokvari dete iako je drugi supruznik pobozan). Slicno je i sa protestantima koji se samo tako nazivaju, a nemaju veze sa Biblijom i Hristom. Jedan od najpoznatijih svetskih medicinskih centara u svetu bio je protestanski Loma Linda univerzitet u Kaliforniji koji je cinio cuda u lecenju najtezih bolesti na prirodan nacin. Danas se tamo vrse abortusi i oboleli od raka lece hemoterapijom. To je slika njihove otpale religije. Slicno je i sa drugim protestantima. Djavo je sve uzeo pod svoje, osim retkih pojedinaca. |
|
Predji na forum: |