pocetak foruma
|
|
PatrickT |
Odgovorio 14.04.2014 22:25
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 07.04.2014 18:37 Lokacija: Austrija |
Gospodine Petrovicu da li padaju tetovaze pod secenje tela? pa je stime greh? |
|
|
milosdoni |
Odgovorio 14.04.2014 22:38
|
Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 28.02.2014 16:32 Lokacija: Osecina |
Tri puta na veliki jevrejski praznik pashu javilo se krvavi mesec, kazu da cetvrti put treba da se dogodi 15aprila 2014 tj sada sta vi milite o tome. Ja cu gledati u mesec ali ako bude oblacno necu moci. Sta vi mislite o tome dal neki ljudi manipulisu tim objavama ili je istina?
Milos Aleksic
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.04.2014 23:00
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
paracelsus - poruka glasi: Miroljube, vec neko vrijeme pratim blog Dr Sulca i primjetio sam da se u vecini stvari slazete ali ima par mimolilazenja... Jedno od njih je i to da ti tvrdis da su zitarice(izmedju ostalih i psenica) strateska namirnica dok Sulc i ekipa tvrde da zitarce(narocito psenica) nisu bas najbolje za ljudsku ishranu jer su hibridozovane i stoga prave probleme!?!? Jedino koliko sam ga ja razumio ne bi bilo losa da se jedu prastare zitarice( kao sto one kaze na eng heirloom grains, sto bi kod nas ja mislim bila spelta itd) koje jeo o i Isus a ove danasnje nemaju veze sa tom psenicom koju je jeo Isus (imaju umjesto 16 hromozoma imaju 47 hreomozoma, daleko vise skroba, glutena itd....) Kaze da je procitao knjigu Wheat belly od nekog dr Davisa koja detaljno govori o tom problemu i da se on slaze sa vecinom toga....Ali s druge strane tvrdi da psenicna trava doslovno cini cuda kod neizljecivih oboljenja i toplo je preporucuje ali ne i zitarice...?! Sulc ima svoje zablude jer je delimicno pod uticajem hinduizma. On ima neki liberalno-hriscanski koncept teologije sa dosta hinduizma, kao Vladeta Jerotic. Iz takve teologije dolazi i glupa prica o stetnosti zitarica. Sulc je dobar po mnogim pitanjima, ali ima i zastranjenja. Na primer, kakve veze ima hibridizacija sa zdravljem? Nema nikakve. U pitanju je proces ukrstanja raznih sorti na prirodan nacin. Tu nema nista neprirodno. Ali, ljudi koji slabo znaju materiju nasedaju na svakakve gluposti. To je kao sto na dvojica sektasa iz CG reklamiraju telegoniju, jer ne znaju materiju, a veruju autoritetima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.04.2014 23:06
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
PatrickT - poruka glasi: Gospodine Petrovicu da li padaju tetovaze pod secenje tela? pa je stime greh? Tetovaze padaju pod zapovest o zabrani stavljanja belega po telu (3. Mojsijeva 19,28) |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.04.2014 23:09
|
milosdoni - poruka glasi: Tri puta na veliki jevrejski praznik pashu javilo se krvavi mesec, kazu da cetvrti put treba da se dogodi 15aprila 2014 tj sada sta vi milite o tome. Ja cu gledati u mesec ali ako bude oblacno necu moci. Sta vi mislite o tome dal neki ljudi manipulisu tim objavama ili je istina? To su teske budalastine. Kakav bre crveni mesec? To mi vise lici na novu "tehniku izlecenja" - meseceva joga ili gledanje u mesec, a ustvari prizivanje demona, isto kao i solarna joga ili gledanje u sunce. |
|
|
SMUK |
Odgovorio 15.04.2014 00:49
|
Član Odgovori: 128 Pristupio/la: 30.05.2011 16:41 Lokacija: ÄŒaÄak |
U CG 550 evra kazna ako roditelji ne vakcinišu decu: http://srbin.info...nisu-decu/ |
|
|
BP |
Odgovorio 15.04.2014 12:35
|
Član Odgovori: 68 Pristupio/la: 18.05.2013 13:21 Lokacija: Zagreb |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: milosdoni - poruka glasi: Tri puta na veliki jevrejski praznik pashu javilo se krvavi mesec, kazu da cetvrti put treba da se dogodi 15aprila 2014 tj sada sta vi milite o tome. Ja cu gledati u mesec ali ako bude oblacno necu moci. Sta vi mislite o tome dal neki ljudi manipulisu tim objavama ili je istina? To su teske budalastine. Kakav bre crveni mesec? To mi vise lici na novu "tehniku izlecenja" - meseceva joga ili gledanje u mesec, a ustvari prizivanje demona, isto kao i solarna joga ili gledanje u sunce. Kakve veze ima pomrÄina sunca s okultizmom ? Grijao si na plamenu svoga dana hladna srca Äije sunce davno zaÄ‘e, pod pepelom tvojim ima starog žara za onoga ko bi znao da ga naÄ‘e.
|
|
|
crnitrn |
Odgovorio 15.04.2014 15:06
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
Mavro Orbin - Kraljevstvo Slovena (cela knjiga) http://www.mediaf...njiga).pdf |
|
|
krnyo |
Odgovorio 15.04.2014 17:26
|
Član Odgovori: 57 Pristupio/la: 10.10.2010 23:30 Lokacija: Požega |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: skim - poruka glasi: Dva metka za Pavelića http://www.vidovd...oad84.html Knjiga o Blagoju Jovoviću atentatoru na Pavelića Ovo je mnogo dobra i mnogo vazna knjiga. Ne toliko zbog toga sto opisuje atentat na Pavelica, vec sto opisuje stanje pred Drugi svetski rat, kako je satanska demokratija uvela velike podele u narodu, sta su radili komunisti, kakve su se prevare radile, kako su se ovog Blagoja skoro svi Srbi u Argentini odrekli nakon atentata, jer su se osecali ugrozeni u Argentini od ustaske emigracije itd. To me je podsetilo na mog strica u Holandiji, koji je glumio eksperta za holandske brane u onom cuvenom videu. Njega su se skoro svi najblizi odrekli u Holandiji jer im je "ugrozio posao i sigurnost" u toj satanskoj zemlji. Njegovi najblizi rodjaci su odlazili u policiju da se prijavljuju i da izjavljuju da nemaju nista sa njim. Zanimljivo je da Ante Pavelic, pred pogibiju, psuje atentatoru "jevrejsko-srpsku majku". Kakav je to kompliment kad najveci satanisti izrazavaju mrznju prema tebi. Imam pitanje. Na koju foru je Blagoje Jovović ubio Pavelića? Atentat izvrÅ¡en 1957., a Pavelić umire 2,5 godine poslije (28.12.1959.).?? Puco je paveliću na ulici iz mraka u ledja dva hitca. Jedan ga je pogodio u desno rame i pogodio kljuÄnu kost, a drugi negdje u abdomen, ako se ne varam. Od tih hitaca Pavelić sigurno primarno nije umro. Pred kakvu "pogibiju" psuje majku kad nije ni vidio atentatora jer mu ovaj dolazi s leÄ‘a? Ne branim Pavelića da se OPET ne stekne krivi dojam nego pokuÅ¡avam shvatit lovaÄku o Blagoju Jovoviću kako ubija ustaÅ¡kog krvnika. Kakav je to atentat koji se slavi kad zrtva umire nakon par godina? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.04.2014 17:29
|
BP - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: milosdoni - poruka glasi: Tri puta na veliki jevrejski praznik pashu javilo se krvavi mesec, kazu da cetvrti put treba da se dogodi 15aprila 2014 tj sada sta vi milite o tome. Ja cu gledati u mesec ali ako bude oblacno necu moci. Sta vi mislite o tome dal neki ljudi manipulisu tim objavama ili je istina? To su teske budalastine. Kakav bre crveni mesec? To mi vise lici na novu "tehniku izlecenja" - meseceva joga ili gledanje u mesec, a ustvari prizivanje demona, isto kao i solarna joga ili gledanje u sunce. Kakve veze ima pomrÄina sunca s okultizmom ? Ako regularnom pomracenju sunca dajes teolosko znacenje onda je to okultizam. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.04.2014 17:45
|
krnyo - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: skim - poruka glasi: Dva metka za Pavelića http://www.vidovd...oad84.html Knjiga o Blagoju Jovoviću atentatoru na Pavelića Ovo je mnogo dobra i mnogo vazna knjiga. Ne toliko zbog toga sto opisuje atentat na Pavelica, vec sto opisuje stanje pred Drugi svetski rat, kako je satanska demokratija uvela velike podele u narodu, sta su radili komunisti, kakve su se prevare radile, kako su se ovog Blagoja skoro svi Srbi u Argentini odrekli nakon atentata, jer su se osecali ugrozeni u Argentini od ustaske emigracije itd. To me je podsetilo na mog strica u Holandiji, koji je glumio eksperta za holandske brane u onom cuvenom videu. Njega su se skoro svi najblizi odrekli u Holandiji jer im je "ugrozio posao i sigurnost" u toj satanskoj zemlji. Njegovi najblizi rodjaci su odlazili u policiju da se prijavljuju i da izjavljuju da nemaju nista sa njim. Zanimljivo je da Ante Pavelic, pred pogibiju, psuje atentatoru "jevrejsko-srpsku majku". Kakav je to kompliment kad najveci satanisti izrazavaju mrznju prema tebi. Imam pitanje. Na koju foru je Blagoje Jovović ubio Pavelića? Atentat izvrÅ¡en 1957., a Pavelić umire 2,5 godine poslije (28.12.1959.).?? Puco je paveliću na ulici iz mraka u ledja dva hitca. Jedan ga je pogodio u desno rame i pogodio kljuÄnu kost, a drugi negdje u abdomen, ako se ne varam. Od tih hitaca Pavelić sigurno primarno nije umro. Pred kakvu "pogibiju" psuje majku kad nije ni vidio atentatora jer mu ovaj dolazi s leÄ‘a? Ne branim Pavelića da se OPET ne stekne krivi dojam nego pokuÅ¡avam shvatit lovaÄku o Blagoju Jovoviću kako ubija ustaÅ¡kog krvnika. Kakav je to atentat koji se slavi kad zrtva umire nakon par godina? OÄigledno ti demon nije dao da proÄitaÅ¡ par strana pre opisa samog atentata, kao ni par strana nakon opisa atentata. U knjizi se lepo kaže da Blagoje nije mogao da kupi piÅ¡tolj u Argentini jer se vodila evidencija ko ima piÅ¡tolj, pa je uzeo od jedne žene damski (mali) piÅ¡tolj, koji je sveÅ¡tenik isprobao i rekao mu da niÅ¡ta ne valja, da ne može da ubije. Blagoje je smatrao da ako bude pucao iz neposredne blizine da će moći da ubije Pavelića (evo prepriÄavam ti knjigu jer su lenjivac). U knjizi se takoÄ‘e kaže da je Pavelić stalno gledao oko sebe i živeo od straha od atentata, i kad je iÅ¡ao ulicom, i u autobusu, i u vozu. Kada je Äuo da neko trÄi za njim odmah je znao Å¡ta mu se sprema i poÄeo je da psuje. ÄŒovek koji je odgovoran za smrt milion ljudi itekako je imao nemirnu savest i stalno je živeo u strahu. Dakle, nema potrebe da vidi atentatora da zna ko će da ga ubije - Srbin ili Jevrejin, i psovao je jevrejsko-srpsku majku. Pavelić je bio teÅ¡ko ranjen i to je bilo objavljeno, tako da je doÅ¡ao u centar pažnje, dok se do tada krio i negiralo se da je on uopÅ¡te u Argentini. Atentator jasno kaže da nije hteo da ga dokrajÄi jer je želeo da Pavelić doÄ‘e u centar pažnje i izaÄ‘e na sud. TeÅ¡ko ranjavanje Pavelića je bio veliki uspeh, a od ranjavanja je i umro. Dakle, nema tu nikakve lovaćke priÄe od strane Blagoja nego ima tvoja ljubav prema ustaÅ¡ama (Sotoni) koja joÅ¡ tinja. |
|
|
skim |
Odgovorio 15.04.2014 17:56
|
Član Odgovori: 86 Pristupio/la: 21.08.2010 22:34 Lokacija: Švedska/Srbija |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: krnyo - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: skim - poruka glasi: Dva metka za Pavelića http://www.vidovd...oad84.html Knjiga o Blagoju Jovoviću atentatoru na Pavelića Ovo je mnogo dobra i mnogo vazna knjiga. Ne toliko zbog toga sto opisuje atentat na Pavelica, vec sto opisuje stanje pred Drugi svetski rat, kako je satanska demokratija uvela velike podele u narodu, sta su radili komunisti, kakve su se prevare radile, kako su se ovog Blagoja skoro svi Srbi u Argentini odrekli nakon atentata, jer su se osecali ugrozeni u Argentini od ustaske emigracije itd. To me je podsetilo na mog strica u Holandiji, koji je glumio eksperta za holandske brane u onom cuvenom videu. Njega su se skoro svi najblizi odrekli u Holandiji jer im je "ugrozio posao i sigurnost" u toj satanskoj zemlji. Njegovi najblizi rodjaci su odlazili u policiju da se prijavljuju i da izjavljuju da nemaju nista sa njim. Zanimljivo je da Ante Pavelic, pred pogibiju, psuje atentatoru "jevrejsko-srpsku majku". Kakav je to kompliment kad najveci satanisti izrazavaju mrznju prema tebi. Imam pitanje. Na koju foru je Blagoje Jovović ubio Pavelića? Atentat izvrÅ¡en 1957., a Pavelić umire 2,5 godine poslije (28.12.1959.).?? Puco je paveliću na ulici iz mraka u ledja dva hitca. Jedan ga je pogodio u desno rame i pogodio kljuÄnu kost, a drugi negdje u abdomen, ako se ne varam. Od tih hitaca Pavelić sigurno primarno nije umro. Pred kakvu "pogibiju" psuje majku kad nije ni vidio atentatora jer mu ovaj dolazi s leÄ‘a? Ne branim Pavelića da se OPET ne stekne krivi dojam nego pokuÅ¡avam shvatit lovaÄku o Blagoju Jovoviću kako ubija ustaÅ¡kog krvnika. Kakav je to atentat koji se slavi kad zrtva umire nakon par godina? OÄigledno ti demon nije dao da proÄitaÅ¡ par strana pre opisa samog atentata, kao ni par strana nakon opisa atentata. U knjizi se lepo kaže da Blagoje nije mogao da kupi piÅ¡tolj u Argentini jer se vodila evidencija ko ima piÅ¡tolj, pa je uzeo od jedne žene damski (mali) piÅ¡tolj, koji je sveÅ¡tenik isprobao i rekao mu da niÅ¡ta ne valja, da ne može da ubije. Blagoje je smatrao da ako bude pucao iz neposredne blizine da će moći da ubije Pavelića (evo prepriÄavam ti knjigu jer su lenjivac). U knjizi se takoÄ‘e kaže da je Pavelić stalno gledao oko sebe i živeo od straha od atentata, i kad je iÅ¡ao ulicom, i u autobusu, i u vozu. Kada je Äuo da neko trÄi za njim odmah je znao Å¡ta mu se sprema i poÄeo je da psuje. ÄŒovek koji je odgovoran za smrt milion ljudi itekako je imao nemirnu savest i stalno je živeo u strahu. Dakle, nema potrebe da vidi atentatora da zna ko će da ga ubije - Srbin ili Jevrejin, i psovao je jevrejsko-srpsku majku. Pavelić je bio teÅ¡ko ranjen i to je bilo objavljeno, tako da je doÅ¡ao u centar pažnje, dok se do tada krio i negiralo se da je on uopÅ¡te u Argentini. Atentator jasno kaže da nije hteo da ga dokrajÄi jer je želeo da Pavelić doÄ‘e u centar pažnje i izaÄ‘e na sud. TeÅ¡ko ranjavanje Pavelića je bio veliki uspeh, a od ranjavanja je i umro. Dakle, nema tu nikakve lovaćke priÄe od strane Blagoja nego ima tvoja ljubav prema ustaÅ¡ama (Sotoni) koja joÅ¡ tinja. ViÅ¡e o ovoj knjizi i istorijskim informacijama je bilo na radiju Snaga Naroda u ovoj emisiji od 10.04.2014. na godiÅ¡njicu NDH. https://vimeo.com... Radio asnaga naroda je jedini slobodni radio trenutno ali emituje program na internetu. Radio se nalazi u veoma teÅ¡koj finansijskoj situaciji tako da im treba pomoć. Za normalan rad im treba oko 2-3 hiljade eura meseÄno. http://snaganarod... |
|
|
krnyo |
Odgovorio 15.04.2014 17:59
|
Član Odgovori: 57 Pristupio/la: 10.10.2010 23:30 Lokacija: Požega |
Nisam Äitao tu knjigu. Ja sam Äitao neku drugu koja opisuje taj dogaÄ‘aj. Znao sam da ćeÅ¡ mi reći kako sam ustaÅ¡a, ali da imam tinjajuću ljubav prema njima (Sotoni) je iznenaÄ‘ujuće i za moju maÅ¡tu. Ali dobro. Nadam se da mi nitko neće uzet za zlo Å¡to sam postavio ovo pitanje. Pozdrav! Izmenio/la Miroljub Petrovic na 15.04.2014 21:03 |
|
|
Djostanisic |
Odgovorio 15.04.2014 18:26
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 18.04.2013 23:35 Lokacija: Arandjelovac |
Papa objavljuje da ne veruje u bibliju i da je to sve "bajka" http://beforeitsn...L7%26s%3D1 |
|
|
Sephora |
Odgovorio 15.04.2014 19:37
|
Član Odgovori: 23 Pristupio/la: 19.01.2013 00:22 Lokacija: Zagreb |
Postovanje, Zasto sotona ima daleko vece potencijale nego ljudi i onda tako djeluje na nas ljude, zasto Bog sotonu nije degradirao kao sto smo mi ljudi degradirali tijekom povijesti da nebi nanijeli jos vecu stetu sebi i svijetu. Kao da vec sami sa sobom ne dolazimo u iskusenje. Znam da se trebamo teoloski educirati da bi se najbolje obranili, ali opet nije nije mi jasno. Hvala |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.04.2014 21:11
|
Nisi citao knjigu, a osporavas je? To ne prilici ozbiljnom coveku. Ja sam Äitao neku drugu koja opisuje taj dogaÄ‘aj. Javi koju si knjigu citao, verovatno neku jezuitsku gde ismejavaju Jovovica. Znao sam da ćeÅ¡ mi reći kako sam ustaÅ¡a, ali da imam tinjajuću ljubav prema njima (Sotoni) je iznenaÄ‘ujuće i za moju maÅ¡tu. Ali dobro. Nisam rekao da si ustasa nego da si jos uvek inficiran virusom ustastva koji povremeno moze da se delimicno aktivira. To je kao kad imas HIV virus, ali on nije propadio pa nisi bolestan od side. Ali, moze da proradi. Ogromna vecina ljudi koji sluzi Sotoni misle da sluze Bogu. To sto neko ne misli da sluzi Sotoni ne znaci da dobro misli. Ismejavati Blagoja Jovovica je mnogo mnogo ruzno i jako lici na Sotonu. Nadam se da mi nitko neće uzet za zlo Å¡to sam postavio ovo pitanje. Ne radi se o tome da ce ti neko uzeti za zlo, nego ces ispasti neozbijan i neodgovoran u ocima ljudi, i oni ce postaviti pitanje - koliko na tebe mogu da racunaju u bilo kojoj prici. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.04.2014 21:15
|
Sephora - poruka glasi: Postovanje, Zasto sotona ima daleko vece potencijale nego ljudi i onda tako djeluje na nas ljude, zasto Bog sotonu nije degradirao kao sto smo mi ljudi degradirali tijekom povijesti da nebi nanijeli jos vecu stetu sebi i svijetu. Kao da vec sami sa sobom ne dolazimo u iskusenje. Znam da se trebamo teoloski educirati da bi se najbolje obranili, ali opet nije nije mi jasno. Hvala Sotona nema vece potencijale od ljudi. Ljudi imaju mnogo vece potencijale od njega, ako se drze Boga. Problem je sto se ljudi ne drze Boga. Ljudi su kao nevaspitana deca koja odu od kuce, iz sigurnosti doma svoga Oca, i idu po sumi i obilaze medvedje jazbine jer su culi da je tamo provod i "zivot". I onda Sotona pravi pitu od njih. |
|
|
paracelsus |
Odgovorio 15.04.2014 22:46
|
Član Odgovori: 47 Pristupio/la: 11.08.2011 18:39 Lokacija: RS |
Aha, hoces da kazes da to nije isto sto i GMO. Samo GMO hrana je stetna a ne i hibiridozovana (koja je samo prirodno ukrstena a ne i genski manipulirana)? Znaci psenica i ostale zitarice nisu genetski modifikovane samo su hibridizovane? Izmenio/la Miroljub Petrovic na 16.04.2014 08:06 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.04.2014 08:06
|
paracelsus - poruka glasi: Aha, hoces da kazes da to nije isto sto i GMO. Samo GMO hrana je stetna a ne i hibiridozovana (koja je samo prirodno ukrstena a ne i genski manipulirana)? Znaci psenica i ostale zitarice nisu genetski modifikovane samo su hibridizovane? Tako je. |
|
|
veljko mm |
Odgovorio 16.04.2014 10:21
|
Član Odgovori: 23 Pristupio/la: 23.11.2012 11:16 Lokacija: sombor |
http://srbijanski...05-sg-1405 |
|
Predji na forum: |