Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Gost - poruka glasi:

Dali je Putin neki treci igrac na politickoj sceni ,vidimo da im preti sankcijama i SAD i EU,cak i u malim drzava kakva je Crna Gora nisu pozeljni,Milo im preti sankcijama,i veoma cudno da Argentina kritikuje EU i SAD,u vezi Krima.Vidimo s jedne stane podrzavao je Iran a sa druge strane u dobrim odnosima je i sa Izraelom.Veoma cudne situacije.

Cudna je situacija jer politicari igraju igre, kao glumci, da bi ostvarili ciljeve onih koji ih placaju i podrzavaju, i da bi narod drzali pod kontrolom. Samo ti gledaj svoja posla, drzi se Boga, i uzivaj.

Miroljub Petrovic

To ti je "polna cistota" kao kod modernih hrisvana - nema seksualnog odnosa (penetracija), ali sve drugo rade kada su nasamo. Pitaj nekog hriscanina, koji ima devojku, a nema seksualni odnos sa njom, sta rade kad su nasamo, pa ce zivot da ti se smuci.

dovlanik
Zoran Milivojević psihoterapeut:

10 POGREŠNIH TEZA KOJE KORISTE ZASTUPNICI PEDOCENTIRČNOG POGLEDA NA DEČJA PRAVA U POKUŠAJU DA RODITELJIMA ZABRANE SVAKI, PA I NAJBLAŽI OBLIK TELESNOG KAŽNJAVANJA VLASTITE DECE

http://www.milivo...atest-news
Vladimir Dovla Nikolic

Bozic Bojan
http://www.petici...e_u_srbiji

Miroljub Petrovic

Pozdravljam.

Bozic Bojan

ne znam da li je ova peticija regularna i da li se moze nesto postici?

Miroljub Petrovic
Bozic Bojan - poruka glasi:

ne znam da li je ova peticija regularna i da li se moze nesto postici?

Malo da se ljudi ohrabre, kobojagi se nesto radi.

Mile_bl
Мајкл Фројнд: И Србија и Израел су окружени непријатељима.

http://srbin.info...jateljima/

SrbinSarajevo
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

SrbinSarajevo - poruka glasi:

Miroljube,u ovome clanku se vodi rasprava izmedju Pravoslavnog i Protestantskog pogleda na Sveto Pismo.U svjetlu vasih stavova da li ste blizi protestantu ili pravoslavnom u njihovim argumentima.Pominje se i odnos prema ikonama,predanja,spasanje.kanonizacija svetitelja itd...
Recimo sta biste vi odgovorili kad bi se postavilo pitanje
Da li samo Biblija? ili recimo Kanonizacija svetitelja?

http://srbin.info...otestante/

Govorio sam o tome bezbroj puta. Treba da citas forum od pocetka. Nemam vremena da citam tudje rasprave.

Da puno se o tome govorilo ali po meni ni jedna tema ne moze biti zatvorena.Poznat mi je vas stav o ikonama,sa ovog sajta sam skinuo clanak koji ukazuje na porijeklo i ikone Djevice Marije i dijeteta ali evo sad saznajem da je su ikone proganjane i cak na nekom Vaseljenskom saboru i zvanicno zabranjene koji je sazvao imperator Lav Isavrijac.A nakon toga na Sedmom Vaseljenskom Saboru opet dozvoljene.Meni je nevjerovatno da su tako da kazemo sveti oci lutali o toj temi.Cak ovako povrsno gledajuci izgleda neozbiljno nesto zabraniti pa opet dopustiti.Zato sam postavio ovo pitanje smatrajuci ga vaznim iz razloga sto nasa crkva postuje odluke donesene na saborim te prema tome i ovu.Da li to znaci da Sveti Oci nisu bili u pravu kad su zabranjivali ikone ili ih dopustali?To je sad po meni centralno pitanje oko ove teme.Jer ne moze biti dvije istine .Ja licno ikone nikad ne bih unistavao,ali vise ih posmatram kao umjetnicka djela. U ovoj dilemi se krece moje pitanje,jer ne mozemo zanemariti misljene ljudi koji su citav zivot posvetili Bogu,a ocigledno je bilo razmimoilazenja medju njima.Svako od njih je sigurno znao za zapovjest (ne gradi kakava lika niti mu se klanjaj) ali to neke od njih nije sprijecilo da postuju ikone i cak je ta njihova strua odnijela prevagu!I mozemo mi pricati sta hocemo to je dio pravoslavne tradicije nasi preci su ih drzali u kucama,sa njima isli u bojeve i kako vi kazete stvarali dobre ljude moleci se pred tim ikonama!Znaci ovo moje pitanje je u svijetlu saznanja o protivrjecnim odlukama Vaseljenskih sabora koji slozicemo se su organizovali vrhunski autoriteti toga doba koji su kako rekoh posvetili svoje zivote Bogu

Miroljub Petrovic

Miroljube,u ovome clanku se vodi rasprava izmedju Pravoslavnog i Protestantskog pogleda na Sveto Pismo.U svjetlu vasih stavova da li ste blizi protestantu ili pravoslavnom u njihovim argumentima.Pominje se i odnos prema ikonama,predanja,spasanje.kanonizacija svetitelja itd...
Recimo sta biste vi odgovorili kad bi se postavilo pitanje
Da li samo Biblija? ili recimo Kanonizacija svetitelja?

http://srbin.info...otestante/

Govorio sam o tome bezbroj puta. Treba da citas forum od pocetka. Nemam vremena da citam tudje rasprave.

Da puno se o tome govorilo ali po meni ni jedna tema ne moze biti zatvorena.Poznat mi je vas stav o ikonama,sa ovog sajta sam skinuo clanak koji ukazuje na porijeklo i ikone Djevice Marije i dijeteta ali evo sad saznajem da je su ikone proganjane i cak na nekom Vaseljenskom saboru i zvanicno zabranjene koji je sazvao imperator Lav Isavrijac.A nakon toga na Sedmom Vaseljenskom Saboru opet dozvoljene.Meni je nevjerovatno da su tako da kazemo sveti oci lutali o toj temi.Cak ovako povrsno gledajuci izgleda neozbiljno nesto zabraniti pa opet dopustiti.Zato sam postavio ovo pitanje smatrajuci ga vaznim iz razloga sto nasa crkva postuje odluke donesene na saborim te prema tome i ovu.Da li to znaci da Sveti Oci nisu bili u pravu kad su zabranjivali ikone ili ih dopustali?To je sad po meni centralno pitanje oko ove teme.Jer ne moze biti dvije istine .Ja licno ikone nikad ne bih unistavao,ali vise ih posmatram kao umjetnicka djela. U ovoj dilemi se krece moje pitanje,jer ne mozemo zanemariti misljene ljudi koji su citav zivot posvetili Bogu,a ocigledno je bilo razmimoilazenja medju njima.Svako od njih je sigurno znao za zapovjest (ne gradi kakava lika niti mu se klanjaj) ali to neke od njih nije sprijecilo da postuju ikone i cak je ta njihova strua odnijela prevagu!I mozemo mi pricati sta hocemo to je dio pravoslavne tradicije nasi preci su ih drzali u kucama,sa njima isli u bojeve i kako vi kazete stvarali dobre ljude moleci se pred tim ikonama!Znaci ovo moje pitanje je u svijetlu saznanja o protivrjecnim odlukama Vaseljenskih sabora koji slozicemo se su organizovali vrhunski autoriteti toga doba koji su kako rekoh posvetili svoje zivote Bogu

Imas sve u knjizi na donjem linku:

http://www.cps.or...ge/vmr.zip

Ikone su tesko idolopoklonstvo. A crkveni oci su se samo dodvoravali polupanom narodu.

MilanRuma
Miroljube, citao sam malo na internetu o stigmama. Da li su te pojave moguce?

Miroljub Petrovic
MilanRuma - poruka glasi:

Miroljube, citao sam malo na internetu o stigmama. Da li su te pojave moguce?

Naravno da su moguce, to prave demoni kpd ljudi koje opsednu.

MlecniPut
Doktore, imam nekoliko pitanja.
Sta mislite o epiduralnoj anesteziji?

Da li je moguce da covek umre od neprelezanih bolesti?Npr, imao je nekoliko puta upalu pluca ili prehlade i to nije ,,prelezao'', pa mu se te prehlade vracaju dva,tri puta godisnje, i na kraju umre od toga(valjda to ode na srce ili pluca)? Pitam jer ovih dana mnogi imaju tzv. prolecni grip i samo pricaju o tome.

Kog datuma ove godine pocinju prolecni jevrejski praznici? Citam o tome u knjizi ,,Tajne Biblije'', ali zelim biti sigurna. Pozdrav.

Dusan d
Å ta su to stigme?

Miroljub Petrovic
Izasla je iz stampe sjajna knjiga "Vodic za prirodni porodjaj". Knjiga se po ceni od 600 din moze nabaviti u Srbiji putem telefona:

060-022-8926

Na donjem linku mogu se pogledati korice knjige:

http://cps.org.rs...

U pitanju je mnogo vazna knjiga koju bi svaki coveka (i muskarac i zena) obavezno trebao da procita. To vazi i za osobe koji ne planiraju da vise budu roditelji jer je potrebno da i oni znaju vazne stvari oko poradjanja da posavetuju i upute mladje.

Knjiga se moze besplatno preuzeti na donjem linku:

http://www.kucnip...je_web.pdf

Miroljub Petrovic
MlecniPut - poruka glasi:

Doktore, imam nekoliko pitanja.
Sta mislite o epiduralnoj anesteziji?

Opasna procedura, imas o tome objasnjeno u najnovijoj knjizi:

http://www.kucnip...je_web.pdf

Da li je moguce da covek umre od neprelezanih bolesti?Npr, imao je nekoliko puta upalu pluca ili prehlade i to nije ,,prelezao'', pa mu se te prehlade vracaju dva,tri puta godisnje, i na kraju umre od toga(valjda to ode na srce ili pluca)? Pitam jer ovih dana mnogi imaju tzv. prolecni grip i samo pricaju o tome.

Kakve bre "neprelazene bolesti"? To su ateisticki i satanisticki termini kao i "prelazne forme", "nezavisni mediji" i sl. Ispada da covek treba da odboluje neke bolesti inace mu se lose pise. To su notorne gluposti. Ja nisam prelezao nikakve bolesti, niti moja deca, i nikad nismo bolesni. Sklanjaj se od budala i ne slusaj sta lupetaju.

Kog datuma ove godine pocinju prolecni jevrejski praznici? Citam o tome u knjizi ,,Tajne Biblije'', ali zelim biti sigurna. Pozdrav.

Znace se za desetak dana kada se uoci mladi mesec u Izraelu. Bice objavljeno na donjem linku:

http://karaite-ko...ates.shtml

a i ovde cemo da postavimo obavestenje.

Miroljub Petrovic
Dusan d - poruka glasi:

Å ta su to stigme?

U pitanju su rane koje demoni prave na sakama nemoralnih ljudi, i to na mestima gde je navodno Isus bio proboden. I onda je to navodno "znak od Boga". Isus nije proboden kroz sake nego ispod sake u dorucni zglob, ali neinformisani ljudi veruju da je proboden kroz sake pa demoni na sakama ostavljaju rane da naivcine veruju u "bozja (citaj "demonska") cuda".

Ti narocito treba da se pazis, posto cujem da se okreces za nemoralnim devojkama. Tebi ce da se pojave stigme na usima, pa si nagrabusio.

MilanRuma

Dusan d - poruka glasi:

Å ta su to stigme?

U pitanju su rane koje demoni prave na sakama nemoralnih ljudi, i to na mestima gde je navodno Isus bio proboden. I onda je to navodno "znak od Boga". Isus nije proboden kroz sake nego ispod sake u dorucni zglob, ali neinformisani ljudi veruju da je proboden kroz sake pa demoni na sakama ostavljaju rane da naivcine veruju u "bozja (citaj "demonska"Wink cuda".

Ti narocito treba da se pazis, posto cujem da se okreces za nemoralnim devojkama. Tebi ce da se pojave stigme na usima, pa si nagrabusio.

Vidim da su najvise stigme bile na katolicima i to na kanonizovanim ljudima... pa mi to nije jasno kako nemoralni ljudi da budu kanonizovani?

Miroljub Petrovic
MilanRuma - poruka glasi:

Dusan d - poruka glasi:

Å ta su to stigme?

U pitanju su rane koje demoni prave na sakama nemoralnih ljudi, i to na mestima gde je navodno Isus bio proboden. I onda je to navodno "znak od Boga". Isus nije proboden kroz sake nego ispod sake u dorucni zglob, ali neinformisani ljudi veruju da je proboden kroz sake pa demoni na sakama ostavljaju rane da naivcine veruju u "bozja (citaj "demonska") cuda".

Vidim da su najvise stigme bile na katolicima i to na kanonizovanim ljudima... pa mi to nije jasno kako nemoralni ljudi da budu kanonizovani?

Pa covece, gde ti zivis? Jel si sad sledeo sa Marsa po prvi put na Zemlju pa ne znas da se ovde na Zemlji velicaju samo najveci kriminalci, prostitutke, promoteri nemorala i okultizma, satanizma i destrukcije? Probudi se.

Karadjordje
http://www.b92.ne..._id=827039

''U jednom intervjuu u kasnom stadijumu života, on je opisao dušu kao zbir svih telesnih funkcija koja se gasi zajedno sa telom.''

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.01 sekundi!