Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Normah
Mir s Vama,
ovo nije pitanje više da se predstavim jer sam nova.Kako je ovo početak foruma učinilo mi se da bi ovdje mogla sve pozdraviti.Ja sam Normah, iz Zagreba,prije tri godine otišla sam iz rimokatoličke crkve jer sam uvidjela da je spas moga života u nesposobnim i nekompetentnim rukama, tako da sam puno tražila i napokon našla ono pravo! Evo ovime pozdravlljam sve prisutne Smile
Pogledala sam skoro sve serijale koji su na youtubu, i svi su odlični. Tako da i nemam neka pitanja o Stvaranju.Tu mi je sve jasno, mene samo zanima, ako i postoji odgovor, zašto se čini da svo zlo na ovom Svijetu rade Židovi? Njihove obitelji vladaju Svijetom(masoni i ostala tajna društva- Bilderbergers,Rothschilds,Astors,Kissinger, Rockafelleri) pa ta kabala koja je najobičnije babilonsko obožavanje demona(svi poznati glumci i pjevači) i takve slične stvari, mislim ispravite me ako griješim ali oni stvarno izgledaju kao glavni krivci za ovakvo bezbožno stanje na Zemlji, jer naravno i Hollywood je židovska mašinerija? I nihovo vječno držanje ruku pod ruku sa gay lobijima??

Pa me zanima zašto je tome tako, imate li kakvu ideju? Kažete da se treba okrenuti Izraelu, a njihov narod je iskvaren. Još u vrijeme isusa su bili iskvareni. Eto.
Izmenio/la Normah na 07.03.2014 21:25
Kad molite, ne blebećite kao pogani. Misle da će s mnoštva riječi biti uslišani.Ne nalikujte na njih. Ta zna vaš Otac što vam treba i prije negoli ga zaištete.

Miroljub Petrovic
Normah - poruka glasi:

Mir s Vama,
ovo nije pitanje više da se predstavim jer sam nova.Kako je ovo početak foruma učinilo mi se da bi ovdje mogla sve pozdraviti.Ja sam Normah, iz Zagreba,prije tri godine otišla sam iz rimokatoličke crkve jer sam uvidjela da je spas moga života u nesposobnim i nekompetentnim rukama, tako da sam puno tražila i napokon našla ono pravo! Evo ovime pozdravlljam sve prisutne :)
Pogledala sam skoro sve serijale koji su na youtubu, i svi su odlični. Tako da i nemam neka pitanja o Stvaranju.Tu mi je sve jasno, mene samo zanima, ako i postoji odgovor, zašto se čini da svo zlo na ovom Svijetu rade Židovi? Njihove obitelji vladaju Svijetom(masoni i ostala tajna društva- Bilderbergers,Rothschilds,Astors,Kissinger, Rockafelleri) pa ta kabala koja je najobičnije babilonsko obožavanje demona(svi poznati glumci i pjevači) i takve slične stvari, mislim ispravite me ako griješim ali oni stvarno izgledaju kao glavni krivci za ovakvo bezbožno stanje na Zemlji, jer naravno i Hollywood je židovska mašinerija? I nihovo vječno držanje ruku pod ruku sa gay lobijima??

Pa me zanima zašto je tome tako, imate li kakvu ideju? Kažete da se treba okrenuti Izraelu, a njihov narod je iskvaren. Još u vrijeme isusa su bili iskvareni. Eto.

Jevreji su najmanje iskvaren narod, a dokaz za to je da imaju mnogo vece moralne standarde od drugih naroda i imaju najjace porodice. Mnogi Jevreji su izabrali put koji nije onaj koji Bog zeli, ali i dalje su najblizi Bogu. Jevrejski lideri pokusavaju da bez Boga resavaju probleme nacije pa se bave raznim ruznim stvarima, ali u tome nisu mnogo uspesni jer ih rimska crkva pobedjuje u zlu na svakom koraku, i nekada i danas, i stalno im preti istrebljenje. Posto su najtezi za asimilovanje (skoro nemoguci) onda rimska crkva, kao vladar ovoga sveta, optuzuje Jevreje kroz celu istoriju da su oni glavni uzrocnici svega sto je zlo.

crnitrn
Koga zanimaju sadnice starijih sorti breskve i badema neka se javi na pp. cena je 70din ispod deset mi se ne isplati da saljem postom.

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
Miroljub Petrovic
crnitrn - poruka glasi:

Koga zanimaju sadnice starijih sorti breskve i badema neka se javi na pp. cena je 70din ispod deset mi se ne isplati da saljem postom.

Jel te breskve i taj badem trebaju da se prskaju stetnim hemikalijama ili ne, da bi dali plod?

crnitrn
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

crnitrn - poruka glasi:

Jel te breskve i taj badem trebaju da se prskaju stetnim hemikalijama ili ne, da bi dali plod?

Ја их имам и ретко кад су прскане и ако су прскане то је било само једном у зиму на бази плавог камена или белог уља (органски пестицид). На јесен ћу имати доста виногрдарских брескви које имају ситан плод и не трба им сигурно никакво прскање а сада их имам можда 10-ак. Да напоменем да је бадем скупљии 100 динара је а виноградарска је 50 динара.
Оно што бресква не воли као и остале коштичаве воће а то је да их садите на месту где је висок ниво подземње воде, тешка и збијена земљишта која задржавају воду као нпр. глејна и псеудоглејна земљишта и сл. Ако су на оваквом земљишту брескве ће бити слабо виталне и напада ће их болести пре свега монилија. Оно што је важно за бреску пре свега а то је да морају да имају јаку резидбу да би дуже трајале и остале виталније ово важи за све сорте и вин. брескве без изузетка. Ако неком треба професионални резач ту сам а савет ћу сваком дати.
Izmenio/la crnitrn na 08.03.2014 18:15

Petar Vlahovic
Истина коначно на РТС-у: Двери пробиле медијски мрак!

http://www.youtub...v6BZovi4Cc

crnitrn
Занимљиво

http://dijaspora....%B0%D0%BD/

Miroljub Petrovic
Petar Vlahovic - poruka glasi:

Ne moze medijski mrak da se probije sa jednom emisijom od pola sata. Lepo je videti veliku energiju mladih i patriotskih orijentisanih ljudi, ali cini mi se da sledi novi hladan tus, a to je nova izborna kradja u kojoj ce rezim opet baciti Dveri ispod cenzusa, sto ce biti dobro, da se svim razumnim ljudima, a narocito Dverima, kao eliti ovog naroda, otvore oci da je demokratija (i u okviru nje demokratski izbori) najveca satanska prevara na drzavnom i nacionalnom nivou, i da je sve osim teokratije laz.

Miroljub Petrovic
crnitrn - poruka glasi:

Занимљиво

http://dijaspora....%B0%D0%BD/

Tanak tekst, vidi se da je narucen. Godinama sam mislio da je Putin jezuitski igrac, ali posle ovih dogadjaja sa Ukrajinom tesko je to tvrditi. Sada mi logicne deluje da je Putin glumio da je prijatelj EU, da je iz politickih razloga dao orden Stipi Mesicu, podrzavao ekumenizam ruske crkve, a da je sve vreme bio masonski igrac (samo je postovao masonsko-jezuitski dogovor koji je postojao na visem nivou). I sukob u Siriji ukazuje na to, jer masonskoj strani, koja kontrolise politicare Izraela, odgovara sukob u Siriji jer sto je Siriji slabija i u vecem haosu, to je veca bezbednost za Izrael. Moguce da obe strane u sukobu u Siriji podrzavaju masoni, s tim da Asada podrzava i rimska crkva koja zeli da zavlada Izraelom. U ovom slucaju, masoni preko Putina podrzavaju Asada, ali samo toliko da Asad ne pobedi, ali ni da izgubi, vec da sukob sto duze traje, a samim tim i da bezbednost Izraela bude veca, kojeg sada vode masoni. Naravno da Bog ima drugi plan za Izrael.

Jasno je da je Janukovic ruski covek i deo igre je bio da on osudi Timosenkovu za "los sporazum sa Rusijom", da bi se zavarali pro-katolicki stanovnici Ukrajine na zapadu zemlje. Za one koji ne znaju, stanje u Ukrajini je slicno onom u Bosni i Hrvatskoj pre nedavnog rata. Nekada su celu Ukrajinu cinili pravoslavni Rusi (kao sto su Jugoslaviju cinili pravoslavni Srbi). Onda je zapadni deo Ukrajine prihvatio unijatstvo, to jest nastavili su da budu pravoslavci ali su zvanicno prihvatili papu za vrhovnog poglavara, kao sto su nezvanicno to ucinile makedonska, crnogorska, bugarska i rumunska pravoslavna crkva.

To je izum rimske crkve. Od pokatolicenih Srba su napravili Hrvate, a od unijatskih Rusa su napravili Ukrajince. I sada Rusi na istoku Ukrajine nece da zive u drzavi sa unijatima, nego hoce sa Rusijom. Vrlo je moguce da Amerika glumi da je protiv Rusije zbog sukoba u Ukrajini da bi se dodvorila EU.

Tesko je sa sigurnoscu reci sta se zaista desava u pozadini. Mozda postoji dogovor izmedju masona i jezuita da se izazove treci svetski rat i smanji broj stanovnika na Zemlji, da bi bogata manjima mogla da ima dovoljno resursa, ali mislim da nisu toliko pametni. I jedni i drugi su demonizovani i ocekujem da se ipak pobiju, a ne da se dogovore, i da treci svetski rat nece biti dogovoren, nego ce zaista biti sukob ove dve strane, kao sto je bio i u prva dva svetska rata.

Nemanja07

Tesko je sa sigurnoscu reci sta se zaista desava u pozadini. Mozda postoji dogovor izmedju masona i jezuita da se izazove treci svetski rat i smanji broj stanovnika na Zemlji, da bi bogata manjima mogla da ima dovoljno resursa, ali mislim da nisu toliko pametni. I jedni i drugi su demonizovani i ocekujem da se ipak pobiju, a ne da se dogovore, i da treci svetski rat nece biti dogovoren, nego ce zaista biti sukob ove dve strane, kao sto je bio i u prva dva svetska rata.

Ukoliko dođe do III svetskog rata, koji scenario predviđate na našim prostorima?

Marko VS

Ne moze medijski mrak da se probije sa jednom emisijom od pola sata. Lepo je videti veliku energiju mladih i patriotskih orijentisanih ljudi, ali cini mi se da sledi novi hladan tus, a to je nova izborna kradja u kojoj ce rezim opet baciti Dveri ispod cenzusa, sto ce biti dobro, da se svim razumnim ljudima, a narocito Dverima, kao eliti ovog naroda, otvore oci da je demokratija (i u okviru nje demokratski izbori) najveca satanska prevara na drzavnom i nacionalnom nivou, i da je sve osim teokratije laz.

Po vasem misljenju na koji nacin bi trebalo da se upravlja drzavom?
Ako tako mogu da kazem, koji "sistem" bi bio najbolji ili mozda najmanje stetan za sam narod?

Jasno je svima vec (ili mozda nije) da je demokratija velika podvala i samo njeno ime acocira na nesto rdjavo.
Vladavina koju obezbedjuje vecina nije realna i svakako je stetna jer vecina ljudi ne misli svojom glavom ili radi to iskljucivo iz interesa.
Medijski mrak je ogroman i nikako nije probijen, Dveri jesu dobili jednu emisiju a SRS ni toliko.
Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli.

Miroljub Petrovic
Nemanja07 - poruka glasi:

Ukoliko dođe do III svetskog rata, koji scenario predviđate na našim prostorima?

Sve zavisi od dogovora zaracenih sila. Pred Drugi svetski rat Vlada Jugoslavije je potpisala ugovor sa Hitlerom o vojnoj "neutralnosti", jer je htela da izbegne sukobe u Jugoslaviji, ali to nije proslo. Svi rezimi u svetu su pod necijom kontrolom (masonskom ili jezuitskm) i oni ne mogu da budu neutralni ver moraju da rade sta im gazde kazu, a to odmah znaci da postaju neprijatelj onoj drugoj strani. Zato je tesko predvideti sta ce se desiti. Najsigurnije je imati odstupnicu na selu i biti osposobljen za zivot u prirodi. Iz biblijske perspektive, najsigurnija destinacija je Izrael jer ce Bog tamo sigurno da napravi red, a za druge destinacije je tesko predvideti.

Miroljub Petrovic
Marko VS - poruka glasi:

Po vasem misljenju na koji nacin bi trebalo da se upravlja drzavom?
Ako tako mogu da kazem, koji "sistem" bi bio najbolji ili mozda najmanje stetan za sam narod?

Jasno je svima vec (ili mozda nije) da je demokratija velika podvala i samo njeno ime acocira na nesto rdjavo.
Vladavina koju obezbedjuje vecina nije realna i svakako je stetna jer vecina ljudi ne misli svojom glavom ili radi to iskljucivo iz interesa.
Medijski mrak je ogroman i nikako nije probijen, Dveri jesu dobili jednu emisiju a SRS ni toliko.

Govorio sam o tome u knjizi "Osnovi teokratije":

http://www.cps.or...ige/ot.pdf

Dusan d
Neverujem da vlast,moze da opet pokrade dveri,jer su sad znatno popularniji u narodu za razliku od prvog puta,ja bas ocekujem da ce uci u skupstinu.

Miroljub Petrovic
Dusan d - poruka glasi:

Neverujem da vlast,moze da opet pokrade dveri,jer su sad znatno popularniji u narodu za razliku od prvog puta,ja bas ocekujem da ce uci u skupstinu.

Ne verujes da su toliki lopovi? Jesu, jesu, veci nego sto mislis. Nece vlast da pokrade, nego strani mentor koji savetuje vlast kako se krade, jer su te lopovske tehnike, i drug etehnike manipulacije odavno razradili u zapadnim zemljama.

bobo85
http://www.eparhi...okret.html Професоре молим за коментар.

igor-sk
како је најболје да се једу јаја (жива,кухана или ?). дали је добро да се једе по једно до две јаја дневно. питам јер су ми рекли да јаја стварају холестерол а знам и да имају доста хранљивих састојака. ВЕЧНА СЛАВА БОГУ !

BP
http://dnevnik.hr...26648.html -- Postaje komično.
Grijao si na plamenu svoga dana hladna srca čije sunce davno zađe, pod pepelom tvojim ima starog žara za onoga ko bi znao da ga nađe.

vozac
Ako pretpostavimo da su u Isusovo vrijeme vecina njegovih vrsnjaka vec u ranim 20-im bili ozenjeni, a njemu se vec blizila trideseta a nije bio ozenjen! Vjerovatno je postojao neki pritisak sredine u kojoj je boravio, zasto nije ozenjen?
Tu je naravno i prica o njegovim navodnim potomcima, mada mi nije jasno zbog cega je ovim satanistima potrebna ta prica? Mozda postoji plan da se neki njegov navodni potomak postavi za buduceg vladara svijeta?

Miroljub Petrovic
bobo85 - poruka glasi:

http://www.eparhi...okret.html Професоре молим за коментар.

Ко зна ко уређује тај сајт. Има свакаквих полупанаца који се баве политичким анализама и пљују кога стигну. Артемије нема времена да прати шта раде његове присталице.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.86 sekundi!