Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Rastko Petkovic
Да ли је ово масонско руковање Патријарха српског и руског амбасадора или ми се само чини?
http://www.nspm.r...asadi.html

Miroljub Petrovic
Nepoznata - poruka glasi:

Niste pazljivo citali knjigu. Lepo sam rekao da se duh zivotni vraca Tvorcu, kao sto i pise u Bibliji. Nakon smrti covekovo bice (dusa) se rasklopi na dva dela - telo i duh zivotni.

Takodje, niste citali forum jer sam o tome detaljnije govorio nego u knjizi (u knjizi nije bilo neophodno da se ulazi u detalje). Dakle, nakon smrti, covekovo telo ide u fizicki grob (hebrejski "kever"), a duh zivotni u duhovni grob (hebrejski "Å¡eol"). Detaljnije o svemu ovome imate u knjizi "Tajne Biblije", odeljak "Zivot posle smrti":

http://www.cps.or...iblije.zip

Ja sam se odmah na pocetku izvinila, jer sam potpuno nova u religijskim vodama i trudim se da sto vise materijala iscitam.

Rekli ste da se mrtvi ne javljaju zivima i da je to sve igra Sotone.
Da li je Sotona toliko mocan da zavara coveka, tako sto preuzme lik i glas umrlog, a time i njegova secanja(takoreci kao neki etericni DNK), a sve kako bi ubedio coveka da umrli "ne spavaju", vec itekako "zive" neki oblik zivota....u stvari moje pitanje je, da li to znaci da Sotona ima pristup "seolu"?
Da li Bog to dozvoljava?
Ipak je on samo andjeo i to, pali andjeo.
Razumem da moze preuzeti neciji lik i glas dok je covek ziv, ali ako je mrtav i nema ga, i nalazi se zasticen u duhovnom grobu do ponovnog budjenja, na koji on onda nacin moze preuzeti lik, glas i secanje umrlog, ako nema pristup seolu?
Ovako izgleda kao da ima "zamemorisan" svaciji lik i secanje, te ih po potrebi koristi...sto mu daje vrlo mocne ili svemocne osobine, za koje licno mislim, da Tvorac ne bi dozvolio.

Sta to znaci "on je samo andjeo"? To je kao kad biste se sreli sa medvedicom kojoj su oduzeti medvedici i rekli: "Pa ova medvedica je SAMO zivo bice, ne moze mi nista." Andjeli su izuzetno mocna bica, mocnija i intelignetnija nego sto mi mozemo i da zamislimo. Naravno da Sotona i demoni mogu da memorisu svaciji glas, izgled i veliki deo svacije biografije, i da mogu da manipulisu ljudima na bezbroj nacina. Naravno da Bog to dopusta u odredjenoj meri kao sto dopusta i kada ljudi hoce da se drogiraju ili unistavaju na druge nacine.

Miroljub Petrovic
vapijuci - poruka glasi:

Gospodine Miroljube , za Vas samo reči hvale , otvorili ste mi oci i povratili davno izgubljenu veru ! A pojavila se jedna nedoumica u meni posle odgledane emisije " Vatikanske ubice : Ispovest bivseg jezuite "(http://www.youtube.com/watch?v=Gv25Yd-eSN8) gde se iznose teske reci na racun krsta kao simbola. Da ne duzim , pitanje glasi : Iz ugla pravoslavca sta ciniti dalje ? Drzati se tradicije i dalje ili nesto drugo ?
Unapred zahvalan !

Budi pravoslavac kao sto je Isus bio i drzi se Njegove reci - Biblije.

Miroljub Petrovic
smesko - poruka glasi:

o kom narodu i jeziku govori Isaija kod: 33.19 Нећеш више ви -
дети дрзак народ, народ који говори нера -
зумљивим језиком, муцавим језиком који не
разумеш.

Mogice da se misli da neznabozacke narode koji se u poslednja vremena da budu masovno opsednuti demonima i pricati kao pentakotalci kad padaju u trans i pricaju nerazumljivim (demonskim) jezicima.

Miroljub Petrovic
Rastko Petkovic - poruka glasi:

Да ли је ово масонско руковање Патријарха српског и руског амбасадора или ми се само чини?
http://www.nspm.r...asadi.html

Vidim da si strucnjak za rukovanja. A jesi li primetio na slici kako patrijarh mrda usima? I to je masonski znak, ako nisi znao.

Miroljub Petrovic
Vec godinu dana u Beogradu radi vegetarijanski restoran pod nazivom "Radost - fina kuhinjica". Restoran se nalazi u ulici Pariska broj 3, ispod Kalemegdana, tamo gde se tramvaj spusta nizbrdo i skrece desno. Nema spolja reklamu i nalazi se u prizemlju sa desne strane. Restoran je odlican, zaista odlican, ima odlicnu hranu, cene su malo jace. Najtoplije preporucujem. Ne rade ponedeljkom.

smesko
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

smesko - poruka glasi:

разумеш.

Mogice da se misli da neznabozacke narode koji se u poslednja vremena da budu masovno opsednuti demonima i pricati kao pentakotalci kad padaju u trans i pricaju nerazumljivim (demonskim) jezicima.

Ali malo pre toga pise kod Isaije: 28.11
Јер уснама оних који муцају, и другачијим
језиком, говориће он овом народу.
Zar ne govori o istom narodu i jeziku? ja sam tako razumeo da je to aramejski jezik i da isaija nagovestava da ce mesija govoriti aramejski, pa da ce posle aramejski narod i jezik nestati, sto se kasnije u buducnosti i desilo. a posto su aramejski i hebrejski koliko ja znam slicni,kao recimo srpski i makedonski, onda bi to znacilo kao da mi kazemo da ce neko govoriti jezikom onih koji se frljaju s padezi.
Medjutim verovatno gresim jer procitao sam na forumu da ste rekli da Isus nije pricao aramejski, ali nisam uspeo da nadjem vase objasnjenje za ovaj tekst. pa ako mozete objasniti?

Miroljub Petrovic
smesko - poruka glasi:

Miroljub Petrovic - poruka glasi:

smesko - poruka glasi:

разумеш.

Ali malo pre toga pise kod Isaije: 28.11
Јер уснама оних који муцају, и другачијим
језиком, говориће он овом народу.
Zar ne govori o istom narodu i jeziku? ja sam tako razumeo da je to aramejski jezik i da isaija nagovestava da ce mesija govoriti aramejski, pa da ce posle aramejski narod i jezik nestati, sto se kasnije u buducnosti i desilo. a posto su aramejski i hebrejski koliko ja znam slicni,kao recimo srpski i makedonski, onda bi to znacilo kao da mi kazemo da ce neko govoriti jezikom onih koji se frljaju s padezi.
Medjutim verovatno gresim jer procitao sam na forumu da ste rekli da Isus nije pricao aramejski, ali nisam uspeo da nadjem vase objasnjenje za ovaj tekst. pa ako mozete objasniti?

Ne moze da bude aramejski jer je on slican hebrejskom. Dalje, u pitanju je dogadjaj kada se Izrael bude obratio svome Bogu. Moguce je da ce Bog upotrebiti neki drugi narod, drugacijeg jezika, da preko njega dodje do obracenja Izraela. Nisam detaljno proucavao ovaj tekst, treba videti sta u originalu pise.

Marko VS
Grehe iz 20. veka smo placali na najbolniji moguci nacin, velikim ratovima koji su odneli mnoge zivote.
Primera radi, veliki nemoral, greh i pokondirenost u vidu odbacivanja Boga posle Prvog svetskog rata platili smo Drugim svetskim ratom, to najbolje mozda opisuje sveti vladika Nikolaj u svojim delima.
Zatim smo posle Drugog svetskog rata jos vise razljutili Boga sa komunistickom ideologijom i odbacivanjem svega svetoga.
I taj greh smo platili uzasnim ratovima na prostoru tkz. drzave Jugoslavije. U svim tim ratovima kao i onom iz 1998/1999. gubili smo i delove teritorije, sto je takodje Bozija kazna.
Prethodnih 14-15 godina smo samo nastavili da padamo prema dnu, duhovno i moralno skoro potpuno unisteni i sa veoma malim sansama da cemo se dozvati u pamet.

Kakav li ce tek sada biti Boziji odgovor i sta nas to ceka u skorijoj buducnosti?
Bozija kazna nece sigurno izostati...
Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli.

Miroljub Petrovic
Marko VS - poruka glasi:

Grehe iz 20. veka smo placali na najbolniji moguci nacin, velikim ratovima koji su odneli mnoge zivote.
Primera radi, veliki nemoral, greh i pokondirenost u vidu odbacivanja Boga posle Prvog svetskog rata platili smo Drugim svetskim ratom, to najbolje mozda opisuje sveti vladika Nikolaj u svojim delima.
Zatim smo posle Drugog svetskog rata jos vise razljutili Boga sa komunistickom ideologijom i odbacivanjem svega svetoga.
I taj greh smo platili uzasnim ratovima na prostoru tkz. drzave Jugoslavije. U svim tim ratovima kao i onom iz 1998/1999. gubili smo i delove teritorije, sto je takodje Bozija kazna.
Prethodnih 14-15 godina smo samo nastavili da padamo prema dnu, duhovno i moralno skoro potpuno unisteni i sa veoma malim sansama da cemo se dozvati u pamet.

Kakav li ce tek sada biti Boziji odgovor i sta nas to ceka u skorijoj buducnosti?
Bozija kazna nece sigurno izostati...

Kakva tek tebe kazna ceka posto si najveci gresnik u tvojoj ulici.

Johnny Morgan
http://mkd-news.c...-i-umrelo/

žrtva vakcina u Makedoniji.

Ranko21
Stanje mrtvih

http://www.youtub...xpp6XPXjwY

Borko J
Hoce li biti jos emisija 'Pravoslavlje Danas' odlgedao sam skoro sve i odlicne su, kako fino pricate i objasnjavate,samo gospodin Mandic,vjerujem da je dobronamjeran ali nekada uprska sa tipa 'izvaditi iz pakla nekoga na sudnji dan ' i 'mirisne mosti' jeste li mu objasnili?

Ono sto ste pokazivali o Davidovoj pecini je fantastcino i onaj bazen ljepota.Koliko kostaju putovanja i obilasci mjesta u Izraelu i jel to ide preko CPS.
Berešit bara Elohim et hašamajim ve'et ha'arec.

Miroljub Petrovic
Borko J - poruka glasi:

Hoce li biti jos emisija 'Pravoslavlje Danas' odlgedao sam skoro sve i odlicne su, kako fino pricate i objasnjavate,samo gospodin Mandic,vjerujem da je dobronamjeran ali nekada uprska sa tipa 'izvaditi iz pakla nekoga na sudnji dan ' i 'mirisne mosti' jeste li mu objasnili?

Do daljeg nece biti, ali ocekujem da uskoro bude nastavak.

Ono sto ste pokazivali o Davidovoj pecini je fantastcino i onaj bazen ljepota.Koliko kostaju putovanja i obilasci mjesta u Izraelu i jel to ide preko CPS.

Za sada ne organizujemo, ali bice i to uskoro ako da Bog.

Laki
I ustaše i balisti ubijali po Srbiji

http://www.novost...-po-Srbiji

Miroljub Petrovic
Laki - poruka glasi:

I ustaše i balisti ubijali po Srbiji

http://www.novost...-po-Srbiji

U Ukrajini imamo da zapadni deo drzave vecinski cine unijati (pravoslavni koji su prihvatili papu za lidera) ili papski poltroni, a u istocnom delu drzave vecinski su pravoslavni. U danasnjem sukobu zapada i istoka (katolika i pravoslavaca) Muslimani su zestoko na strani katolika. Tako je bilo i za vreme drugog svetskog rata u NDH i u Izraelu (tadasnjoj Palestini). To je jos jedna potvrda tvrdnje koju iznosi Alberto Rivera da je uslam nastao pod uticajem rimske crkve i da su islamsi lideri pod kontrolom Vatikana.

bobo85
Profesore jel ovo počinje u Ukrajini treći sv.rat?

Nepoznata
Zasto su demoni svi odreda ruzni?
Zasto su bas rogovi njihov simbol?
Gde god pogledam neku njihovu fotografiju, predstavljaju se ruzni, izopacenog izgleda, strasnog za gledati.
Da li su oni stvoreni ruzni i da li je njihov broj uvek isti?

Gnjurac
Miroljube, mozda je periferno pitanje kako Vi volite da kazete, ali me interesuje sta mislite o ovoj prici o prebacivanju Teslinih posmrtnih ostataka.

Miroljub Petrovic
bobo85 - poruka glasi:

Profesore jel ovo počinje u Ukrajini treći sv.rat?

Pocinje, beži u podrum.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.94 sekundi!