Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Laki
Najvisi predstavnik Rimokatolicke crkve u Jerusalimu proziva Izrael

http://isra-news....va-izrael/

atlas
Мистицизам (од грчког μυστικός мистикос - скривено, тајно) ...

Ovo je tekst o misticizmu s vikipedije? Procitah da ima neke veze sa hriscanstvom,zato pitam. Da li treba da citam ovo sa vikipedije? Ko to sastavlja,pise,da li je to pouzdano?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.12.2013 12:47

Afgo
Pomoću krompira osvjetljavajte sobu više od jednog mjeseca!

http://www.nezavi...23024.html

Miroljub Petrovic
atlas - poruka glasi:

Мистицизам (од грчког μυστικός мистикос - скривено, тајно) ...

Ovo je tekst o misticizmu s vikipedije? Procitah da ima neke veze sa hriscanstvom,zato pitam. Da li treba da citam ovo sa vikipedije? Ko to sastavlja,pise,da li je to pouzdano?

Vikipedija je satanisticka enciklopedija koju moze da uredjuje ko god hoce. I sama definicija misticizma pokazuje da su u pitanju 'tajne stvari" ili okultne stvari, a to je domen demona. Misticizam ima veze sa otpalim hriscanstvom, a sa Bogom i Hristom nema nikakve veze.

Srpska_Sparta
Intervju episkopa Artemija za list Dnevnik iz Skoplja
http://www.vaselj...z-skoplja/
Nase ce sjene hodati po Becu, lutati po dvoru, plasiti gospodu.

atlas
Bog je stvorio sve ljude i to znaci da su svi ljudi pred Bogom jednaki. Ako su svi ljudi i narodi jednaki pred Bogom zasto su onda Izraelci poseban Bozji narod,oni su odabrani,da li ih ta odabranost od strane Boga cini visim od drugih ljudi? Ako bi ih kojim slucajem cinila visim to bi bilo u suprotnosti sa izjavom da su svi narodi pred Bogom jednaki.
Rekli ste da je Izrael najjaca drzava u istoriji ljudskog roda jer je njen vladar Bog,ako je Izrael superiorniji od ostalih drzava,onda to znaci da su Izraelci superiorniji od drugih naroda jer narod cini drzavu,ljudi je cine. I na kraju se namece pitanje da li su svi narodi pred Bogom jednaki ili ne i da li je Bog pravedan?

Stefan Petrovic
Po mom proracunu izgleda da je 99.99 posto ljud demonizovano? Ne verujem da gresim, tako je kada se pogledaju stvari sa strane.

Miroljub Petrovic
atlas - poruka glasi:

Bog je stvorio sve ljude i to znaci da su svi ljudi pred Bogom jednaki. Ako su svi ljudi i narodi jednaki pred Bogom zasto su onda Izraelci poseban Bozji narod,oni su odabrani,da li ih ta odabranost od strane Boga cini visim od drugih ljudi? Ako bi ih kojim slucajem cinila visim to bi bilo u suprotnosti sa izjavom da su svi narodi pred Bogom jednaki.
Rekli ste da je Izrael najjaca drzava u istoriji ljudskog roda jer je njen vladar Bog,ako je Izrael superiorniji od ostalih drzava,onda to znaci da su Izraelci superiorniji od drugih naroda jer narod cini drzavu,ljudi je cine. I na kraju se namece pitanje da li su svi narodi pred Bogom jednaki ili ne i da li je Bog pravedan?

Pred Bogom postoje samo dva naroda - oni koji su na Bozjoj strani i oni koji su protiv Njega. Narod koji je na Bozjoj strani nastao je od jedinog istinski poboznog coveka onog vremena - Avrama. Kao sto su svi mogli da prihvate Avramovog Boga, tako su kasnije svi mogli da prihvate Izraelovog Boga (izraelski narod je nastao od Avrama). Dakle, pred Bogom jesu svi jednaki (Bog sve ljude podjednako voli), ali nisu svi ravnopravni (nemaju svi ista prava - oni koji su moralniji imaju veca prava jer se vise pridrzavaju Bozjeg zakona). Jevreji se najvise pridrzavaju Bozjeg zakona, ubedljivo najvise, i zato su u svemu najbolji i zato su najblizi Bogu, i zato ih ceo svet, koji je izabrao Sotonu za svog Boga - mrzi. Dakle, odredjeni pojedinac ili narod bira da li ce biti superioran u odnosu na druge pojedince i narode, a ne Bog. Bog je samo uspostavio kriterijume superiornosti, a to je Njegov zakon dat preko Mojsija.

Miroljub Petrovic
Stefan Petrovic - poruka glasi:

Po mom proracunu izgleda da je 99.99 posto ljud demonizovano? Ne verujem da gresim, tako je kada se pogledaju stvari sa strane.

Dobar si iz matematike.

Aleks
Miroljube šta mislite o ovom članku:

http://www.b92.ne..._id=791993

Miroljub Petrovic
Aleks - poruka glasi:

Miroljube šta mislite o ovom članku:

http://www.b92.ne..._id=791993

To je klasicna jezuitska propaganda protiv masona. Cinjenica je da je kralj Aleksandar Karadjordjevic bio mason i da se on nije mnogo pitao posle Prvog svetskog rata, kao sto se ni danas politicari u Srbiji ne pitaju mnogo, nego izvrsavaju naredjenja svojih stranih mentora (oni ih uveravaju da je to "najbolje za Srbiju"). Nakon Prvog svetskog rata masonska i jezuitska strana, koje su i ratovale u ratu, su sele za sto i napravile dogovor kako da se podele teritorije, i pod kojim uslovima. Stvaranjem Jugoslavije su sacuvani interesi katolicke crkve (preko Hrvata katolika), isto kao i nakon Drugog svetskog rata, a masoni su imali naizgled primat (i Tito i kralj Aleksandar su bili masoni). Da su se samo masoni pitali, ne bi postojao uticaj rimske crkve i bila bi formirana Srbija u granicama tadasnje Jugoslavije.

Danas rimska crkva preuzima primat od masona na svim poljima, pa su i ovakvi tekstovi u tu svrhu. Cak i u Americi, koja je bila najjace masonsko uporiste, rimska crkva se siri nevidjenom brzinom. Nedavno mi je prijatelj iz Amerike rekao kako je nedavno sredjivao za americke papire i advokat mu je rekao da je najlaksi nacin da dobije "zelenu kartu" (green card) da u zahtevu za papire donese potvrdu da je clan katolicke crkve, i dobice zelenu kartu za dva meseca. Onda je on pitao nekog svog prijatelja katoliga da li moze da mu sredi takvu potvrdu za 5.000 dolara, a ovaj je rekao da moze. Na kraju je on odustao od te opcije jer ima negativan stav prema rimskoj crkvi.

Rimska crkva je u velikoj ofanzivi, a masoni uzmicu i cine kompromise na svim poljima.

Blackadder
Србија у Првом светском рату - Serbia in Great War
http://www.youtub...gFb4Utovr8

Dobar dokumentarac...

p.s. nevezano za temu

vitez koja
Izvinite,gde je moje pitanje od sinoc?
Izmenio/la vitez koja na 22.12.2013 13:46

Miroljub Petrovic
vitez koja - poruka glasi:

Izvinite,gde je moje pitanje od sinoc?

Ugradjen je program koji automatski brise glupa pitanja.

nikolab1993
http://www.blic.r...la-putnike

Miroljub Petrovic
Evo jednog tužnog i poučnog iskustva. Danas je preminuo dečak od 8 godina Hajrudin Kamenjaš iz Vareša, BiH, koji je bolovao od leukemije i koji je postao poznat po tome što je želeo da se lično upozna sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem pre nego što umre.

http://www.vesti-...jene-zelje

Lekari zvanične medicine su Hajrudinu ustanovili leukemiju još kad je imao 2,5 godine. Od tada je u njegovo "lečenje" potrošeno preko milion evra. Više puta mu je presađivana koštana srž u inostranstvu, kroz njegov mali organizam prošle su ogromne količine hemoterapije i drugih "lekova" (čitaj "otrova"), ali njemu nije bilo bolje. Svakoga dana je sve više propadao.

I onda je njegova porodica čula za nas i kontaktirali su našeg kolegu iz Banjaluke. Ovaj je rekao da će otići kod njih da vidi dečaka i da ih poseti. Kolega me je nazvao i pitao za mišljenje. Ja sam mu rekao da se angažuje i da ćemo mi sve da platimo oko njegovog lečenja, i da obezbedi nekog od naših kolega da bude sa malim Hajrudinom 24 sata i da dečko ozdravi. Ali, da porodici objasni kakvo će to biti lečenje i da će morati da se prekine sa trovanjem deteta preko hemoterapije i drugih "lekova".

Kolega je otišao, izložio im celu priču, rekao im je da će morati da se prekine sa hemoterapijom koju je Hajrudim uzimao tada preko tableta i da će trebati da mu se izvadi sonda iz vene preko koje su mu svaki dan ubrizgavali antibiotike. Porodica se malo nećkala, ali je na kraju prihvatila i ponudila da obezbedi sobu u njihovoj kući gde bi naš kolega lekar boravio i spavao, iako smo mi planirali da iznajmimo hotel za našeg kolegu ili neku kuću u susedstvu.

Ono što je naš kolega odmah video jeste da je mali Hajrudin izuzetno razmažen i da neće da sarađuje, da se dere po kući, histeriše, plače, i da nema ko da ga obuzda. Kada nam je to javio, moj kolega iz Beograda, koji ima veliko iskustvo sa pacijentima i ljudima, ponudio se da o svom trošku ode i da radi sa Hajrudinom. Otišao je tamo i zatekao jako lošu situaciju. Nehigijena je bila na vrlo visokom nivou, da se rečima ne može opisati. Hajrudinova majka je zvanično vrlo pobožna muslimanka, koja je potpuno pokrivena, samo joj se lice vidi, a u isto vreme puši cigare. Hajrudinov otac je vredan čovek, ali se ništa ne pita u kući. Majka se sve pita, a popušta Hajrudinu u svemu što ovaj izvoljeva. Hajrudin se dere na nju, urla, histeriše, i niko ne sme da mu se suprostavi. Dok moj kolega nije došao davali su mu da jede paštete i svakakvo drugo smeće, pa čak i da pije kafu.

Hajrudin nije hteo ništa da sluša. Nije hteo ni da jede, ni da pije sokove, ni tinkture, ni da se šeta, ništa. Samo je ležao u krevetu i histerisao. I ovaj moj kolega me je nazvao i pitao šta da radi. Ja sam mu predložio da porazgovara sa roditeljima i da traži dozvolu da Hajrudina "dovede u red", što podrazumeva "upotrebu pruta". Roditelji su pristali. I onda je krenula terapija.

Kolega je pozvao Hajrudina da ustane da se prošetaju. Ovaj nije hteo. Ovaj ga je pozivao nekoliko puta, a ovaj ga je ignorisao. Onda mu je zapretio prutom, ali ovaj je ignorisao. Kad ga je malo zviznuo prutem po zadnjici ovaj je počeo da se dere kao magarac i da viče: "Ti si Šejtan! Ti si Šejtan!" Kolega ga je opet malo zviznuo prutom i ovaj je shvatio da nema šale, i da će loše da prođe ako ne bude sarađivao. Tako je počeo da jede (do tada je odbijao hranu), i da se šeta, da pije sokove i tinkture, pa čak i da se šali (do tada je bio depresivan i samo je ćutao).

Stvari su krenule na bolje, što su i roditelji videli. a moj kolega je ponudio da cela njegova porodica dođe u Beograd, o našem trošku, da bi lečenje moglo da se nastavi u normalnim i higijenskim uslovima. Oni su pristali i kolega je iznajmio luksuzan stan na periferiji Beograda, u prirodnom ambijentu, u koji su se uselili Hajrudin, njegov stariji brat (oko 11 godina), njegova sestra (4 godine), njegova majka i baba. Oni su došli u Beograd prvog dana decembra (pre 22 dana).

Hajrudin je i dalje sarađivao samo kada ga je kolega terao da sarađuje, i situacija sa njegovim zdravljem je bila sve bolja. Ali, njegova majka, pod pritiskom Hajrudina, donela je odluku da pozove muža i da bez znanja mog kolege pokupi u kola sina i sve koji su došli sa njima, i vrate se kući u Bosnu posle samo nekoliko dana boravka u Beogradu. Njen muž je došao oko ponoći kolima, pokupio porodicu, i kada su odmakli od Beograda, poslala je SMS poruku mom kolegi da su otišli kući.

Čim su došli kući odveli su Hajrudina na analizu krvi i rezultati su bili fenomenalni, i o tome su obavestili našeg kolegu u BiH. Malo više od dve sedmice nakon toga Hajrudin je umro.

Ovaj događaj me podsetio na reči dr Vlajka Panovića, sa VMA, koji radi na lečenju dece i maloletnika, koji je jednom prilikom izjavio: "Roditelji su katastrofa!" jer je u svom radu video kako roditelji uništavaju decu.

Miroljub Petrovic
Поводом 200 година од рођења Његоша биће организован културно-уметнички програм уз гусларе и драмске уметнике. Програм организује првак српских гусала Бошко Вујачић. Место одржавања: Дом Културе Вук Караџић, Краља Александра 77а, Београд. 27.12.2013. у 20 сати. Гости програма: драмски уметници Небојша Кундачина и Лепомир Ивковић, гуслари Бошко Вујачић и Славко Алексић.

Predrag777
Pitanje za Doktora Miroljuba Petrovića u vezi tajnih društava i novog svetskog poretka

Poštovani Miroljube

Istraživanjem interneta na temu novog svetskog poretka i tajnih društava, nailazim na dosta različitih verzija i dosta različitih viđenja gde je jako teško proceniti koja verizija ima najviše smisla i najviše istorijskih dokaza koji potkrepljuju tu priču.

Odgledao sam dosta vaših predavanja na tu temu i generalno se slažem sa vašim viđenjem oko toga da postoje dve jake sile a to su sa jedne strane Masonerija a sa druge strane Rimokatolička crkva i jezuiti.

Jedino tu meni nije dovoljno jasno gde se u toj hijerarhiji nalazi tajno društvo pod nazivom "Illuminati"
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 22.12.2013 22:31

Miroljub Petrovic
Predrag777 - poruka glasi:

Pitanje za Doktora Miroljuba Petrovića u vezi tajnih društava i novog svetskog poretka

Poštovani Miroljube

Istraživanjem interneta na temu novog svetskog poretka i tajnih društava, nailazim na dosta različitih verzija i dosta različitih viđenja gde je jako teško proceniti koja verizija ima najviše smisla i najviše istorijskih dokaza koji potkrepljuju tu priču.

Odgledao sam dosta vaših predavanja na tu temu i generalno se slažem sa vašim viđenjem oko toga da postoje dve jake sile a to su sa jedne strane Masonerija a sa druge strane Rimokatolička crkva i jezuiti.

Jedino tu meni nije dovoljno jasno gde se u toj hijerarhiji nalazi tajno društvo pod nazivom "Illuminati"

U pitanju je vrh masonerije.

electronpn
Студентски парламент Правног факултета у Београду и Удружење грађана Јадовно 1941. из Бањалуке, позивају Вас на предавање на тему :

ГОСПИЋКИ СИСТЕМ ЛОГОРА, ПРВИ ЛИКВИДАЦИОНИ ЦЕНТАР НДХ

Предавање ће бити одржано на Прaвном факултету, у уторак, 24.12.2013. у 19 часова, у амфитеатру Слободан Јовановић.

Говоре: Душан Басташић и Предраг Лозо, предсједник и секретар УГ Јадовно 1941.

СНАГА НАРОДА

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.00 sekundi!