Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Olga - poruka glasi:

Bog pomože!

Smem li da pitam kada će biti 4. epizora Ratni zarobljenici?

Cim se prevede bice okacena.

nikola_bg
Zamolio bih Kolege lekare prirodne medicine ako su imali iskustva sa pacijentima koji imaju oboljenje jetre (ciroza II stepena) koje je uzrokovano alkoholizmom da ih proslede na

HVALA

Stasa Petkovic
Da li mozda znate za prirodne Rimarchuk klinike?
...
Mislim da je ovo jako korisno.
Pozdrav. Smile
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.11.2013 17:34
Stasa Grin

petkovicstasa3@gmail.com
Miroljub Petrovic
Stasa Petkovic - poruka glasi:

...
Pozdrav. Smile

U pitanju je teski okultizam i satanizam, "lecenje" energijama, odnosno demonima.

Miroljub Petrovic

...
Pozdrav. :)

U pitanju je teski okultizam i satanizam, "lecenje" energijama, odnosno demonima.

OBRAZ
kotor - poruka glasi:

Sta se desava kad Jevrejin predje u Katolicizam postane Srbomrzac

http://sr.wikiped...0%BD%D0%BA

Мислиш да је пре преласка у римокатоличанство волео Србе?

Stasa Petkovic
Ne znam, slusala sam vise video snimaka, nije me nista asociralo na natprirodno lecenje, samo prica o prirodnom lecenju i ostavljanju losih navika npr nece da lece ljude koji puse, piju kafu i tako dalje.
Ne podrzavaju nikakve lekove niti bilo sta..uglavnom je covek pricao samo o prirodnom zdravlju. Osim ako ste vise informisani? Zanima me zbog cega smatrate da su Rimarchuk klinike okultisti?
Stasa Grin

petkovicstasa3@gmail.com
Stasa Petkovic
mislila sam na natprirodno lecenje u smislu okultizma. Znam da samo Bog moze natprirodno zaista da izleci.
Stasa Grin

petkovicstasa3@gmail.com
Miroljub Petrovic
OBRAZ - poruka glasi:

kotor - poruka glasi:

Evo ga ovaj demonizovani "pravoslavni" antisemita. Pa naravno da Jevreji vole Srbe jer im je medju Srbima najbolje. To ce svaki normalan Jevrejin da ti kaze. A kad neko postane katolik, automatski postaje srbomrzac i antisemita.

Miroljub Petrovic

mislila sam na natprirodno lecenje u smislu okultizma. Znam da samo Bog moze natprirodno zaista da izleci.

Tu se radi o natprirodnom delovanju demona.

igor-sk
kada je isus bio na svadbi i vodu pretvorio u vino, to je ustvari greska u prevodu vino je na starojevrejskom sok od grozdza ?

OBRAZ
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

OBRAZ - poruka glasi:

kotor - poruka glasi:

Evo ga ovaj demonizovani "pravoslavni" antisemita. Pa naravno da Jevreji vole Srbe jer im je medju Srbima najbolje. To ce svaki normalan Jevrejin da ti kaze. A kad neko postane katolik, automatski postaje srbomrzac i antisemita.

Сложићете се да је подугачка листа јевреја који мрзе Србе. На памет ми тренутно пада најупорнији од њих, Теодор Мерон који наставља геноцид над Србима. Православни народи су више страдали од Јевреја. Руси, Срби, Копти...колико милиона? НЕ називајте ме антисемитом зато што нисам део ваше шта ти ја знам шта је да не будем малициозан па да кажем само групе.

Miroljub Petrovic
igor-sk - poruka glasi:

kada je isus bio na svadbi i vodu pretvorio u vino, to je ustvari greska u prevodu vino je na starojevrejskom sok od grozdza ?

Govorio sam o tome. Termin "vino" se odnosi na iscedjen sok iz grozdja, i moze da se odnosi na nepokvaren i na pokvaren sok. U stara vremena se uglavnom pio nepokvaren sok. Naravno da Bog u Bibliji savetuje ljude da ne kvare sok iz grozdja, tako da je i Isus pretvorio vodu u pravo vino - sok od grozdja.

Miroljub Petrovic
OBRAZ - poruka glasi:

Сложићете се да је подугачка листа јевреја који мрзе Србе.

Hajde da cujemo neko ime sa te "liste".

На памет ми тренутно пада најупорнији од њих, Теодор Мерон који наставља геноцид над Србима.

Teodor Meron nije Jevrejin kao sto ni Ceda Jovanovic nije Srbin. Dalje, Teodor Meron je obican sluga koji radi za platu, kao i oni bednici koji su za platu obezbedjivali gej paradu ili hapsili Ratka Mladica. Jevreji NIKADA nisu mrzeli nijedan narod, i NIKADA nisu pravili stetu nijednom narodu. Gde god su ziveli bili su najbolji i najzdraviji deo drustva, najbolji strucnjaci u svakoj oblasti i oni koji su bili najjace poluge drustva. Druga je stvar sto je otpala hriscanska crkva huskala vladare protiv Jevreja jer nisu hteli da prihvate njihov paganski koncept.

Православни народи су више страдали од Јевреја. Руси, Срби, Копти...колико милиона?

Kad su to stradali? Gde? Nemoj da se brukas i da pricas gluposti.

НЕ називајте ме антисемитом зато што нисам део ваше шта ти ја знам шта је да не будем малициозан па да кажем само групе.

Isus kaze: "U poslednja vremena oni koji vas budu ubijali mislice da Bogu dobro cine." Ti si klasican antisemita, a time i antisrbin, jer Srbi su semitskog porekla, a samo ime "Srbin" potice od Nojevog sina Sima (indijski Sarm - Sarb) koji je bio patrijarh. Problem je sto toga nisi svestan, kao i mnogi kao ti. Treba da procitas knjigu "Jevrejsko poreklo Srba".

Miroljub Petrovic
http://www.vaselj...ta-za-spc/

Miroljub Petrovic
http://yourlisten...l-salsalim

Ivan037

Ni reč ne razumem, ali mi srce zaigra dok slušam!!!

Denci
Мирољубе, зашто је Византија била јаче царство oд Израиља, а и да напоменем да је то царство које је најдуже трајало? Нећу да вам стављам речи у уста па ћу да вас питам да ли је хришћанство после 313. године исправно по вама, и ако јесте до које године је било исправно?

Miroljub Petrovic
Denci - poruka glasi:

Мирољубе, зашто је Византија била јаче царство oд Израиља, а и да напоменем да је то царство које је најдуже трајало?

Vizantija kao carstvo nikada nije postojalo. Termin "Vizantija" je izmisljen u 16. veku od strane becko-berlinske skole. U pitanju je Istocno rimsko carstvo koje nikada nije imalo posebno ime. Nikada rimsko carstvo nije bilo jace od Izraela. Drevni Izrael je najjaca drzava u istoriji.

Нећу да вам стављам речи у уста па ћу да вас питам да ли је хришћанство после 313. године исправно по вама, и ако јесте до које године је било исправно?

313. godine hriscanstvo se vec daleko udaljivo od izvorne Hristove nauke, a vremenom se sve vise i vise udaljavalo, osim kod nekih manjih grupacija i naroda koji su se drzali Boga i morala i zato bili proganjani. Treba da procitas veoma vaznu knjigu sa donjeg linka:

http://www.mediaf...zidova.rar

Alo123
Miroljube kako poredis Cedu Jovanovica sa tim jevrejima, kada oni nista nisu radili protiv Izraela, za razliku od Cede koji radi protiv Srbije ?

Evo ja znam par veoma uticajnih ljudi jevrejskog porekla, za koje verujem da su svi culi, koji mrze Srbe:
George Soros, Madleine Aalbright, Richard Holbrooke, Wesley Clark itd.
Da podsetim da je pola CNNa i pola americkih/zapadnih politicara jevrejskog porekla.

Ja stvarno postujem Jevreje, ali ne mogu da ignorisem cinjenice.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.87 sekundi!