pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2013 08:18
|
Super Administrator Odgovori: 22603 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
igor-sk - poruka glasi: nisam bio nikad dalje od okolnih drzava makedonije. samo i mi idemo krupnim cekorima ka dnu. ja sam od ateiste postao vernik i stvarno tesko mi ide ljudi me gledaju sa cudzenjem kao sta ti je bre. SLAVA BOGU Gledaj svoja posla i nemoj da ulazis u nepotrebne rasprave i sukobe oko religije. Ko je pametan prepoznace u tvom ponasanju ono sto je dobro, pa ce se zainteresovati i prihvatiti promene u svom zivotu kad ih bude video kod tebe. A od prazne price i ubedjivanja nema vajde. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2013 08:19
|
Super Administrator Odgovori: 22603 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Johnny Morgan - poruka glasi: zvoncica - poruka glasi: Ovde se isto mogu nabaviti tinkture i sve informacije o zdravom nacinu zivota . http://www.prirod...kture.html I ovde se isto mogu nabaviti tinkture i procictati mnogo korisnih stvari. http://tinkturedr... Da li kad se neko moli pred ikonama i dobronameran je covek, Bog pokusa da mu na neki nacin namreno ne uslisi molitvu, jer bi to bilo lose za njega u nekom kasnijem periodu dok bi na pocetku bilo lepo kao sto i radi sotona? Inace, znam da se Bog mesa svakom coveku u zivot u raznim zivotnim situacijama, bilo kog da je religioznog opredeljenja, ali kako je u ovom slucaju kad dobornamerni ljudi traze pomoc na pogresnu stranu. Kako Bog gleda na njih? Hvala, pozdrav! Bog se mesa u svaciji zivot i gleda na ljudsko srce, i u skladu sa tim uslisava ljudima samo ono sto je dobro za njih, a daje im i ono sto ne traze, a dobro je za njih. Zato je najbolje moliti se za ono "sto je Bozja volja". |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2013 08:22
|
Sima_021 - poruka glasi: Гледали Ñте "Страдање ХриÑтово" Мела ГибÑона? Шта миÑлите о том филму? Govorio sam o tome. Treba da citas postove od pocetka da se ne ponavljas sa pitanjima. U pitanju je tesko smece od filma. Isus nije pricao aramejski nego hebrejski, i nije mucen kukama i na druge nacine kako je prikazao poremeceni papista Mel Gibson. |
|
|
milan s |
Odgovorio 21.11.2013 08:50
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 14.11.2013 14:59 Lokacija: novi sad |
Pomaze Bog Miroljube.Ja sam novi clan tvog foruma,i ne zameri ako ti budem postavio neko pitanje koje ti je vec neko postavio. Sabat je sedmi dan,dan od odmora i te sedmice ljudi broje i mi znamo koji je taj sedmi dan.Ja bih zeleo da pocnem da postujem i sedmu godinu a imam problem da odredim koja bi to mogla biti sedma godina.Moje pitanje je,da li postoji konstantna racunica za sedmu godinu,kao sto postoji za sedmi dan,ili ja to mogu da racunam od neke godine, na primer od one godine od koje sam ja poceo da radim zemlju. |
|
|
krnyo |
Odgovorio 21.11.2013 09:18
|
Član Odgovori: 57 Pristupio/la: 10.10.2010 23:30 Lokacija: Požega |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Sima_021 - poruka glasi: Гледали Ñте "Страдање ХриÑтово" Мела ГибÑона? Шта миÑлите о том филму? Govorio sam o tome. Treba da citas postove od pocetka da se ne ponavljas sa pitanjima. U pitanju je tesko smece od filma. Isus nije pricao aramejski nego hebrejski, i nije mucen kukama i na druge nacine kako je prikazao poremeceni papista Mel Gibson. U Izaiji 52,14 stoji da mu je lice bilo neljudski unakazeno i da nije licio na covjeka. Ne znam, mozda je polupani Gibson pretjerao sa bicevnjem, ali ovaj stih govori da je bilo gadno. Sta ti kazes Miroljube na ovaj stih? |
|
|
NR |
Odgovorio 21.11.2013 12:51
|
Član Odgovori: 151 Pristupio/la: 05.01.2009 20:16 Lokacija: Nepoznata |
http://nationalre...-chipping/ Hriscani Vajominga(SAD) prisilno cipovani u okviru programa "Obamacare", sto je program navodne zdravstvene zastite Prevod: У Сједињеним Ðмеричким Државама прво Ñе чипују примаоци Ñоцијалне помоћи и владини Ñлужбеници, који то не Ñмеју да одбију. Затим Ñе чипују деца школÑког узраÑта, која не знају како то да одбију. Сад Ñу мета хришћани, који покушавају да одбију чиповање. “Ðационални извештајâ€, једина велика агенција која одбија Обамино имплицинтно наређење да Ñе у медијима не помињу РФИД чипови, добија извештаје малих верÑких заједница широм Вајоминга. Тамо Ñу Обамини Ñлужбеници улазили у цркве, давајући мале демонÑтрације о значају РФИД чипова, а затим Ñпречавали вернике да напуÑте цркву без уÑађених чипова у рукама. До Ñада Ñмо добили извештаје из 11 цркава широм руралног Вајоминга. Ðема Ñумње, да ће наÑтавити да нам Ñтижу нови. Можете иÑпод прочитати један од тих извештаја: “Управо Ñмо завршили нашу завршну молитву, кад Ñмо чули отварање врата наше Ñветиње. Окренула Ñам Ñе и видела троје људи у оделима како Ñтоје на вратима. Један од људи ишао до олтара и питао да ли може да каже неколико речи. Као добри хришћани, а под претпоÑтавком да је његова намера била је чиÑта, ми Ñмо му дозволили. ÐаÑтавио је рекавши нам да је из Владе, и да је ту да нам уÑади нове РФИД чипове. Рекао нам је да Ñу чипови важни, да ће помоћи излечење Ñлабих и болеÑних. Цитирао нам је из Ñкрипте. Због Ñумње да је он један од агената зла, ми Ñмо одбили чипове. Ðаши протеÑти Ñу угушени Ñилом. Затим је још људи је ушло у цркву, који Ñу Ð½Ð°Ñ ÑиÑтематÑки наÑилно Ñпуштали доле и убацивали нам чипове у руке.†|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2013 13:13
|
milan s - poruka glasi: Pomaze Bog Miroljube.Ja sam novi clan tvog foruma,i ne zameri ako ti budem postavio neko pitanje koje ti je vec neko postavio. Sabat je sedmi dan,dan od odmora i te sedmice ljudi broje i mi znamo koji je taj sedmi dan.Ja bih zeleo da pocnem da postujem i sedmu godinu a imam problem da odredim koja bi to mogla biti sedma godina.Moje pitanje je,da li postoji konstantna racunica za sedmu godinu,kao sto postoji za sedmi dan,ili ja to mogu da racunam od neke godine, na primer od one godine od koje sam ja poceo da radim zemlju. Sedma godina ce biti 2014. na jesen, pa do 2015. na jesen. |
|
|
Srpska_Vojska |
Odgovorio 21.11.2013 13:16
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 26.06.2013 18:30 Lokacija: Republika Srpska |
http://serbian.ru...igurnijim/
Чувај Ñе, чуваћу те.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2013 13:37
|
krnyo - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Sima_021 - poruka glasi: Гледали Ñте "Страдање ХриÑтово" Мела ГибÑона? Шта миÑлите о том филму? Govorio sam o tome. Treba da citas postove od pocetka da se ne ponavljas sa pitanjima. U pitanju je tesko smece od filma. Isus nije pricao aramejski nego hebrejski, i nije mucen kukama i na druge nacine kako je prikazao poremeceni papista Mel Gibson. U Izaiji 52,14 stoji da mu je lice bilo neljudski unakazeno i da nije licio na covjeka. Ne znam, mozda je polupani Gibson pretjerao sa bicevnjem, ali ovaj stih govori da je bilo gadno. Sta ti kazes Miroljube na ovaj stih? Naravno da je bilo gadno, ali sigurno nije bio bicevan kukama kao sto je Gibson prikazao. Svrha filma je da se Jevreji prikazu kao najgori satanisti, iako ga je jevrejski narod prihvatio kao cara, a jevrejska mafija i lideri su trazili od Rimljana da Isus bude ubijen jer im je kvario biznis. Klasican satanisticki film. |
|
|
milan s |
Odgovorio 21.11.2013 15:25
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 14.11.2013 14:59 Lokacija: novi sad |
Hvala na odgovoru.Pretpostavljam da se to racuna od stvaranja.Da li mozes da mi kazes koliko je tacno godina proslo od stvaranja? |
|
|
LukaMagnus |
Odgovorio 21.11.2013 16:35
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 10.11.2013 00:07 Lokacija: BiH |
Pozrav MiroljubePosto vjezbam,i potreban mi je veci unos proteina za povecanje tonusa misica da li u nekom povrcu ima vise proteina nego u mesu ribe ili piletine npr? Hvala.
I sve je viÅ¡e onih Å¡to mi baÅ¡ nisu skloni.NeÅ¡to im nisam logiÄan...
Jasno,Äim nisam obiÄan. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2013 16:49
|
milan s - poruka glasi: Hvala na odgovoru.Pretpostavljam da se to racuna od stvaranja.Da li mozes da mi kazes koliko je tacno godina proslo od stvaranja? Imas objasnjeno u predavanju na donjem linku: http://www.youtub...rfP3UVlUoI |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2013 16:51
|
LukaMagnus - poruka glasi: Pozrav MiroljubePosto vjezbam,i potreban mi je veci unos proteina za povecanje tonusa misica da li u nekom povrcu ima vise proteina nego u mesu ribe ili piletine npr? Hvala. U biljkama imas najvise proteina. Mozes da pogledas detalje u knjizi na donjem linku: http://www.cps.or.../hrana.htm Doktor Jovan Zivanovic momentalno priprema biljne proteine za posrtiste, potpuno prirodne, pa mozes njega da kontaktiras, a mi cemo ovde objaviti kad proteini budu bili u prodaji: http://drjovanziv... |
|
|
VladimirBGD |
Odgovorio 21.11.2013 20:54
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 12.11.2013 21:13 Lokacija: Beograd |
Postovanje Miroljube,hteo sam da vas pitam kakvo je vase misljenje o ovim proizvodima na bazi meda pomesanog sa lekovitim biljkama,da li su oni stvarno prirodni i mogu li pomoci u raznim bolestima? http://www.primar...icina.com/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2013 21:48
|
VladimirBGD - poruka glasi: Postovanje Miroljube,hteo sam da vas pitam kakvo je vase misljenje o ovim proizvodima na bazi meda pomesanog sa lekovitim biljkama,da li su oni stvarno prirodni i mogu li pomoci u raznim bolestima? http://www.primar...icina.com/ To moze da pomogne kod upale grla i nizasta drugo, iako i za upalu grla postoje bolji preparati. Najbolje biljne preparate imas na donjem linku: http://srbofloraz...kture.html |
|
|
Denci |
Odgovorio 21.11.2013 22:28
|
Član Odgovori: 59 Pristupio/la: 04.09.2013 12:33 Lokacija: Srbija |
Верујем да Ñу пчеле поÑебан поклон људима. Међутим видим да Др. Шулц није комбиновао мед од пчела, једино воÑак за мелеме. Да ли мед има неко поÑебно меÑто у излечењу одређених болеÑти? Или Ñе не кориÑти никако у природној медицини? ИÑто питање и би Ñе одноÑило и на Ð¿Ñ€Ð¾Ð¿Ð¾Ð»Ð¸Ñ Ð¸ пчелињи отров. Званична медицина потенцира пуно пчелиње производе, можда има и мало иÑтине у томе. |
|
|
igor-sk |
Odgovorio 21.11.2013 23:43
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 29.04.2012 23:37 Lokacija: skopje |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: sve sto si rekao je na mestuigor-sk - poruka glasi: nisam bio nikad dalje od okolnih drzava makedonije. samo i mi idemo krupnim cekorima ka dnu. ja sam od ateiste postao vernik i stvarno tesko mi ide ljudi me gledaju sa cudzenjem kao sta ti je bre. SLAVA BOGU Gledaj svoja posla i nemoj da ulazis u nepotrebne rasprave i sukobe oko religije. Ko je pametan prepoznace u tvom ponasanju ono sto je dobro, pa ce se zainteresovati i prihvatiti promene u svom zivotu kad ih bude video kod tebe. A od prazne price i ubedjivanja nema vajde. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.11.2013 08:04
|
Denci - poruka glasi: Верујем да Ñу пчеле поÑебан поклон људима. Међутим видим да Др. Шулц није комбиновао мед од пчела, једино воÑак за мелеме. Да ли мед има неко поÑебно меÑто у излечењу одређених болеÑти? Или Ñе не кориÑти никако у природној медицини? ИÑто питање и би Ñе одноÑило и на Ð¿Ñ€Ð¾Ð¿Ð¾Ð»Ð¸Ñ Ð¸ пчелињи отров. Званична медицина потенцира пуно пчелиње производе, можда има и мало иÑтине у томе. Med je hrana za pcele, a mogu i ljudi da ga koriste ako nema nista bolje. Med je prost secer, a najbolji seceri za coveka su slozeni koji se polako razgradjuju i ulaze u krvotok, a to su seceri koji postoje u svezim biljkama. Med moze da se koristi kod upala grla posto je dobar antibiotik, ali postoje bolja antibiotska sredstva od meda, kao beli luk. Med moze da se koristi kao pomocno terapeutsko sredstvo i to je to. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.11.2013 08:42
|
http://www.vaselj...ke-odnose/ |
|
|
aabb |
Odgovorio 22.11.2013 17:11
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 23.06.2011 05:03 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...1WMEwd8Al0 |
|
Predji na forum: |