pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2013 06:49
|
Super Administrator Odgovori: 22603 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Srpska_Vojska - poruka glasi: Pozdrav Miroljube, sta mislis o ovome http://www.youtub...92ZvA-Nm5c ? Govorio sam o tome, klasicno delo demona. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2013 06:51
|
Super Administrator Odgovori: 22603 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Denci - poruka glasi: Treba sacekati pa videti. Ako iza filma stoji jevrejski lobi, onda ce film biti korektan, a ako stoje satanisti, bice izvrtanja. Процењује Ñе да 96% ÑветÑких медија држе Јевреји. Сви ћемо Ñе Ñложити да Ñе на телевизору види ретко шта што је добро. Какав је то лоби онда у питању? Ko procenjuje da 96% svetskih medija drze Jevreji? Pa da je to istina, mediji bi bili naklonjeni Izraelu. 96% i vise medija kontrolisu antisemiti - oni koji mrze Jevreje. Nemoj da nasedas na glupe price. Postoje Jevreji koji snimaju filmove o holokaustu i sl, kao sto su snimali Sindlerovu listu, Minhen 1984... Mozda nesto slicno urade sa ovim filmom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2013 06:53
|
nikola87bg - poruka glasi: http://www.011sho...se-sistema Ево праве мајице за јунаке Junaci ne nose takve majce, nego rade na tome. |
|
|
1xydz1 |
Odgovorio 18.11.2013 08:31
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 17.05.2012 20:06 Lokacija: Nepoznata |
Ban JelaÄić je roÄ‘en 23. marta 1801. u Petrovaradinu od oca Franje i majke Ane Portner (nemica). 16. oktobra iste godine je krÅ¡ten u Jezuitskom manastiru sv. Jurja u Petrovaradinu. Otac Franjo je bio komandant Slavonske vojne krajine sa Äinom vicemarÅ¡ala. InaÄe viÅ¡e Älanova njegove porodice je službovalo u katoliÄkoj crkvi kao sveÅ¡tenici. Neki od njih i sa visokim Äinovima. Bio je sve samo ne proseÄan Äovek iz proseÄnog druÅ¡tvenog miljea. O njemu su dostupni svi valjani podaci, jer je bio javna i istaknuta liÄnost. Ove podatke nikad niko nije javno osporio, a naroÄito nije pružio alternativne "istinite" podatke koji bi bili podložni proveri.
Izmenio/la 1xydz1 na 18.11.2013 09:19 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2013 12:08
|
1xydz1 - poruka glasi: Ban JelaÄić je roÄ‘en 23. marta 1801. u Petrovaradinu od oca Franje i majke Ane Portner (nemica). 16. oktobra iste godine je krÅ¡ten u Jezuitskom manastiru sv. Jurja u Petrovaradinu. Otac Franjo je bio komandant Slavonske vojne krajine sa Äinom vicemarÅ¡ala. InaÄe viÅ¡e Älanova njegove porodice je službovalo u katoliÄkoj crkvi kao sveÅ¡tenici. Neki od njih i sa visokim Äinovima. Bio je sve samo ne proseÄan Äovek iz proseÄnog druÅ¡tvenog miljea. O njemu su dostupni svi valjani podaci, jer je bio javna i istaknuta liÄnost. Ove podatke nikad niko nije javno osporio, a naroÄito nije pružio alternativne "istinite" podatke koji bi bili podložni proveri. Mozemo da se bavimo tacnoscu podataka koje si izneo, ali oni su potpuno nebitni za pricu, jer nigde nije navedena njegova nacionalnost. U drzavnim sluzbama austrijske monarhije mogli su da rade samo katolici, kao sto danas u drzavnim sluzbama mogu da rade samo evropljani i ekumenisti. Ako pogledas izvestaje o popisu stanovnista u to vreme, ili pre toga ili posle, videces da su se svi ti ljudi izjasnjavali kao Srbi katolicke veropispovesti, ili Srbi pravoslavne ili muslimanske veroispovesti. Austro-ugarska je bila "apostolska monarhija" pod kontrolom pape i mnogi Srbi su prelazili u katolicizam da bi imali privilegije rada u drzavnim sluzbama, sto je podrazumevalo i davanje katolickih imena svojoj deci. Ja mogu da ti navedem 22 kolena mojih pradjedova i da ti pricam ko su oni bili, kao i da sve potkrepim istorijskim izvorima. Mogu da ti navedem 4 pretka Djuradja Kastriota Skenderbega i da ti pokazem ko je on bio, i njegovi preci, i po nacionalnosti i po veroispovesti. Ali, kada je u pitanju ban Jelacic, tu mozemo samo da vidimo da je njegov otac radio za katolicki sistem, nemamo podatke o njegovim precima, niti druge detalje, sto je i logicno jer je "sizmaticno" (pravoslavno) poreklo trebalo da se prikriva jer je bilo sramota u papskoj monarhiji spominjati bilo sta sto je pravoslavno. Sigurno je da se otac ili neki djed bana Jelacica pokatolicio, i sigurno je da se otac bana Jelacica i sam ban Jelacic izjasnjavao kao Srbin, jer u to vreme nije postojala nacija Hrvat. Ovo sto pisem lako mozes da demantujes ako nadjes samo jedan instorijski dokument iz 19. veka u kojem se spominje da je postojala hrvatska nacija. To ne postoji, kao sto ne postoji dokument za crnogorsku naciju, ili makedonsku, ili bosnjacku. To nije nova pojava. Treba da procitas malo istorijske knjige i da vidis kako su od jednih naroda nastajale druge nacije iz sebicnih i materijalnih razloga. Pitanje nacije je manje bitno u odnosu na teoloska pitanja. Ali, na pitanju falsifikovanja istorije mozemo da vidimo obrazac kako se falsifikuje teologija. Dakle, Bog je sve lepo nacrtao u Bibliji da i mentoli mogu da razumeju, a onda nemoralni ljudi uzmu to da izvrcu i da manipulisu ljudima zarad svojih sebicnih interesa. Slicno je i sa istorijom. Koga interesuje istorija moze da pogleda u istorijske dokumente i da mu sve bude jasno. Ali, kao sto ljudi nece da citaju Bibliju, tako nece da citaju ni istorijske dokumente i onda im nema spasa. |
|
|
Rafael |
Odgovorio 18.11.2013 14:59
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 24.06.2013 17:34 Lokacija: Trebinje |
Mrioljube sta mislite o ovome dostavljaju organski uzgojeno voce i povrce i domace sirupe dzemove i sl na kucnu adresu ja cu im narucit jednu narudzbu da isporbam a nije ni skupo http://namirnice....recenzija/ EVO ODJE MALO OPSIRNIJE http://namirnice....-projekta/ plus momci su se snasli dobar biznis rade Rafael
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2013 15:35
|
Rafael - poruka glasi: Mrioljube sta mislite o ovome dostavljaju organski uzgojeno voce i povrce i domace sirupe dzemove i sl na kucnu adresu ja cu im narucit jednu narudzbu da isporbam a nije ni skupo http://namirnice....recenzija/ EVO ODJE MALO OPSIRNIJE http://namirnice....-projekta/ plus momci su se snasli dobar biznis rade To sam ja predlagao nekim mojim prijateljima koji se bave proizvodnjom hrane za dalju prodaju, ali niko se jos nije u to upustio. Vlasnik firme "Organska farma Laf" mi je rekao da oni sedmicno isporucuju pakete sa organskom hranom na preko 100 adresa u Srbiji. |
|
|
Gedeon |
Odgovorio 18.11.2013 16:57
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
Pomaže Bog narode moj: Riba u ljudskoj ishrani - dr Miroljub Petrović http://www.youtub...592m4nl9zo |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2013 22:51
|
Komentar 2. Mojsijeve 21. poglavlja: http://www.mediaf...y/2-21.mp3 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.11.2013 11:28
|
Jedna clanica foruma mi je javila da ce u Beogradu uskoro biti odrzan seminar za obucavanje devojaka i zena za kucno poradjanje. Ako ima zainteresovanih devojaka i zena za tu obuku, neka mi se jave na PM da ih povezem sa ovom devojkom oko detalja. |
|
|
soko |
Odgovorio 19.11.2013 13:03
|
Član Odgovori: 59 Pristupio/la: 26.01.2013 11:44 Lokacija: bg |
Mile... hoce li biti mozda neka organizovana tura za izrael sa vama... I gde mogu u praksi da se uce tinkture? unapred hvala |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.11.2013 13:24
|
Radimo na tome, javicu kad bude bilo. I gde mogu u praksi da se uce tinkture? Imas sve objasnjeno u knjizi od Sulca, a ako hoces da gledas kako se prave, nazovi ljude koji prodaju tinkture pa pitaj ko ih pravi pa se sa njima povezi i pitaj ih. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.11.2013 13:41
|
Ð”Ð°Ð½Ð°Ñ (уторак) 19. новембра, у 18,00 Ñати, у Змај-Јовиној 15, (међуÑпрат, наÑпрам лифта), Издавачка кућа "МироÑлав" предÑтавиће књигу ЗÐПЕРЦИ СРПСКОГРЈЕЗИКÐ, аутора др Драгољуба Петровића (мог Ñтрица). Књига говори о Ñтварању нових језика и фалÑификовању иÑторије. У текÑту на доњем линку аутор говори укратко о књизи: http://www.vaselj...ski-jezik/ |
|
|
split |
Odgovorio 19.11.2013 13:41
|
Član Odgovori: 202 Pristupio/la: 12.03.2011 18:16 Lokacija: Nepoznata |
Što kažete na ovaj intervju? http://www.dnevno...trane.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.11.2013 14:08
|
Evo jednog potresnog, ali poucnog iskustva. Jedna mlada zena sa nasih prostora otisla je sa svojim muzem da zivi u prirodu, rodila je dete kod kuce, sve je proslo uspesno, dete je dojila sve vreme, a onda kada je dete imalo 7 meseci pojavili su se neki zdravstveni problemi kod deteta i roditelji su pokusali sami da rese problem, jer su razocarani onim sto radi zvanicna medicina, pa nisu hteli da dete vode kod lekara zvanicne medicine. Oni su se drzali devize "Bog ce da izleci nase dete". Dete je sa 8 meseci preminulo, tiho i bez bolova, koliko mi je poznato. Ne znam tacan uzrok smrti. Slicna situacija, ali sa pozitivnim ishodom, se desila sa jednom drugom coveku koji je imao problem sa detetom vezano za disanje. Dete od 6 meseci je tesko disalo, stalno je slinilo, i on je pokusao sve sto je znao da resi problem. Kada vise nije znao sta da radi, otisao je kod lekara zvanicne medicine i ovaj je predlozio da se dete inhalira, a otac je pristao. Problem sa disanjem je trenutno prestao. Dete se posle inhaliralo jos dva puta i vise nikada nije imalo problem sa disanjem. Ovim zelim da kazem da nista ne smeta da ljudi cuju misljenje lekara zvanicne medicine, ako nemaju koga drugog da pitaju oko zdravstvenog problema koji imaju. Na zalost, neki ljudi su toliko sablaznjeni onim sto rade lekari da se desavaju i ovakvi ekstremni slucajevi da dete mozda umre zbog nekog banalnog problema jer nema ko da posavetuje roditelje koji nisu dovoljno upuceni u medicinu. Ali, treba dici glavu i nastaviti zivot dalje. Ovo je sotonska planeta, planeta lazi i smrti, i ne treba da se iznenadimo ako nas zadese i neke strasne stvari, kao sto je smrt najblizih. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.11.2013 14:23
|
Ima dosta tacnih podataka, ali i dosta netacnih. Covek jasno objasnjava da postoji sukob rimske crkve i masonerije, i daje neke tacne podatke o tom sukobu. Druga je stvar sto on drzi stranu rimskoj crkvi i naduvava neke stvari i netacno prikazuje, ali sustina je tacna. Vladari u Srbiji su u zadnjih 100-200 godina bili uglavnom pod kontrolom masonerije, a ovi u Hrvatskoj pod kontrolom rimske crkve. O tome sam vec govorio. |
|
|
split |
Odgovorio 19.11.2013 16:36
|
Član Odgovori: 202 Pristupio/la: 12.03.2011 18:16 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Ima dosta tacnih podataka, ali i dosta netacnih. Covek jasno objasnjava da postoji sukob rimske crkve i masonerije, i daje neke tacne podatke o tom sukobu. Druga je stvar sto on drzi stranu rimskoj crkvi i naduvava neke stvari i netacno prikazuje, ali sustina je tacna. Vladari u Srbiji su u zadnjih 100-200 godina bili uglavnom pod kontrolom masonerije, a ovi u Hrvatskoj pod kontrolom rimske crkve. O tome sam vec govorio. Da li onda otpilike ovako ispada,da se ovaj zadnji rat koji se desio na prostoru bivše Yu ustvari bio rat između Masona i Jezuita (Isusovaca) a da su obicni narodi na svim stranama stradali kao kolateralne žrtve tj.da su svi bili u neku ruku zavedeni. |
|
|
Alen P |
Odgovorio 19.11.2013 17:06
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
Prilika koja se ne propuÅ¡ta! PoÅ¡tovani Älanovi CPS-a, predstavljam vam jednu od najboljih kreacionistiÄkih knjiga izdanih na ovim prostorima. RijeÄ je o knjizi Pitanja o postanku. Knjigu su pisala Äetiri svjetski priznata znanstvenika: Don Batten, David Catchpolle, Jonathan Sarfati, Carl Wieland. Knjiga obraÄ‘uje mnoÅ¡tvo zanimljivih tema kao: Postoji li Bog, U Å¡est dana, Stvarno? Å to je s datiranjem ugljikom? Je li potop bio globalan? Gdje su fosilni ostaci ljudi? Kako su životinje s arke doÅ¡le do krajeva poput Australije? A Å¡to je s dinosaurima? –I mnoge druge… Ono Å¡to je najzanimljivije, cijena knjige je 30 kn (cca. 4 eura) plus troÅ¡kovi poÅ¡tarine. Knjiga ima 215 stranica, meki uvez. Knjigu možete naruÄiti na adresi a neÅ¡to o knjizi proÄitati na stranici: https://www.madza...probno.pdf Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.11.2013 11:35 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.11.2013 18:59
|
split - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Ima dosta tacnih podataka, ali i dosta netacnih. Covek jasno objasnjava da postoji sukob rimske crkve i masonerije, i daje neke tacne podatke o tom sukobu. Druga je stvar sto on drzi stranu rimskoj crkvi i naduvava neke stvari i netacno prikazuje, ali sustina je tacna. Vladari u Srbiji su u zadnjih 100-200 godina bili uglavnom pod kontrolom masonerije, a ovi u Hrvatskoj pod kontrolom rimske crkve. O tome sam vec govorio. Da li onda otpilike ovako ispada,da se ovaj zadnji rat koji se desio na prostoru bivše Yu ustvari bio rat između Masona i Jezuita (Isusovaca) a da su obicni narodi na svim stranama stradali kao kolateralne žrtve tj.da su svi bili u neku ruku zavedeni. Tako je. Isti je slucaj i sa Prvim i Drugim svetskim ratom. |
|
|
max006 |
Odgovorio 19.11.2013 19:36
|
Član Odgovori: 99 Pristupio/la: 02.12.2012 16:38 Lokacija: Kraljevo |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Evo jednog potresnog, ali poucnog iskustva. Jedna mlada zena sa nasih prostora otisla je sa svojim muzem da zivi u prirodu, rodila je dete kod kuce, sve je proslo uspesno, dete je dojila sve vreme, a onda kada je dete imalo 7 meseci pojavili su se neki zdravstveni problemi kod deteta i roditelji su pokusali sami da rese problem, jer su razocarani onim sto radi zvanicna medicina, pa nisu hteli da dete vode kod lekara zvanicne medicine. Oni su se drzali devize "Bog ce da izleci nase dete". Dete je sa 8 meseci preminulo, tiho i bez bolova, koliko mi je poznato. Ne znam tacan uzrok smrti. Miroljube nemoj molim te da se ljutis sto cu da postavim isto pitanje po 100 put... Ali upravo me ovakve stvari teraju da se zapiam da li Bog cuje nas i nase molitve. Ja ovde dolazim svaki dan zadnjih 6 godina pocevsi jos od sajta vidovdan i da nije bilo tebe i tvojih predavanja nema sanse da bih ja mislo o Bogu, molio mu se u nadi da ce on da me vodi kroz zivot. Mene vise ne moze da ubedi ni jedan "Naucnik" evolucionista, filozof, sta god bio da Bog ne postoji. Ali kada cujem ovakve stvari, ona me potpuno bace na kolena, bukvalno se uplasim, jer ja prepustam moja zivotna pitanja u njegove ruke a ovakvi primeri me teraju da se zapitam da li nas Bog uopste i cuje kada se molimo. Ja ako me sutra ujede zmija ili se ubodem na zardjali ekser ipak je najbolje da idem u Bolnicu i trazim prvo pomoc od doktora pa tek onda od Boga.( ne kazem da ljudi koji veruju u Boga ne treba da idu kod lekara) vec samo stavljam pitanje na znacaju toga kome se prvom obratimo. I na kraju mozda jedan malo neozbiljan komentar... ali verujem da ima na tezini... Bogu je svejedno da li izlecio coveka od kijavice ili side,pa ako on ne izleci dete roditelja koji mu se mole od tamo neke bolesto i dete umre, sta obicni ljudi da rade koji mu se mole za kijavicu ( ne mislim ovde bukvalno na sidu i kijavicu, vec samo dajem prost primer) I jos samo ovo. Isus je rekao:kad biste imali vjere kao zrno gorušćice, pomerali bi ste i brda... Zasto to nije moglo da se primeni u njihovom slucaju.. Moje pitanje nije zlonamerno stvarno, najiskrenije je moguce, ako nije na mestu molim te izvini. Izmenio/la max006 na 19.11.2013 20:17 |
|
Predji na forum: |