pocetak foruma
|
|
terpa |
Odgovorio 30.08.2013 23:38
|
Član Odgovori: 41 Pristupio/la: 12.05.2012 16:05 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: terpa - poruka glasi: ÄŒitam knjigu Branka Božića "Zdravlje lepota dugoveÄnost" u kojoj on dolazi u sukob stavova sa tobom. On kaže da bi voće trebalo jesti iskljuÄivo zasebno od druge hrane. Jer u protivnom fermentira dok se druge namirnice vare. Dakle treba ga jesti zasebno jer se zadrzava oko 30 min u želudcu. ZnaÄi ako bi npr. konzumirali hleb i groždje, groždje bi potpuno propalo dok bi se hleb svario. Ispada da voće netreba meÅ¡ati sa drugim namirnicama? Ne mora on u svemi sa mnom da se slaze. Tesko ces naci dva coveka koji se apsolutno u svemu slazu. Bozic je ranije dosta citao Malahova, koji zastranjuje po mnogim pitanjima, a posle je odbacio Malahova, ali je zadrzao neke sitne detalje sa kojima se ja ne slazem, kao sto je ovaj detalj koji si naveo. Ja voce jedem sa zitaricama i orasastim plodovima i to mi je u redu. U svakom slucaju, dobro je cuti sta kaze neko ko je 12 godina sa sirovoj hrani. Ne mora se sve prihvatiti od onoga sto kaze, i ako u nekom detalju pogresi, ne treba ga odmah precrtati.. On svoju tvrdnju objaÅ¡njava reÄima da je voće po svojoj hemiskoj strukturi već praktiÄno svareno i zato ga nebi trebalo unositi sa drugim namirnicama. Dali se slažeÅ¡ sa ovim stavom o ovoj specifiÄnosti kod voća? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.08.2013 07:47
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
terpa - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: terpa - poruka glasi: ÄŒitam knjigu Branka Božića "Zdravlje lepota dugoveÄnost" u kojoj on dolazi u sukob stavova sa tobom. On kaže da bi voće trebalo jesti iskljuÄivo zasebno od druge hrane. Jer u protivnom fermentira dok se druge namirnice vare. Dakle treba ga jesti zasebno jer se zadrzava oko 30 min u želudcu. ZnaÄi ako bi npr. konzumirali hleb i groždje, groždje bi potpuno propalo dok bi se hleb svario. Ispada da voće netreba meÅ¡ati sa drugim namirnicama? Ne mora on u svemi sa mnom da se slaze. Tesko ces naci dva coveka koji se apsolutno u svemu slazu. Bozic je ranije dosta citao Malahova, koji zastranjuje po mnogim pitanjima, a posle je odbacio Malahova, ali je zadrzao neke sitne detalje sa kojima se ja ne slazem, kao sto je ovaj detalj koji si naveo. Ja voce jedem sa zitaricama i orasastim plodovima i to mi je u redu. U svakom slucaju, dobro je cuti sta kaze neko ko je 12 godina sa sirovoj hrani. Ne mora se sve prihvatiti od onoga sto kaze, i ako u nekom detalju pogresi, ne treba ga odmah precrtati.. On svoju tvrdnju objaÅ¡njava reÄima da je voće po svojoj hemiskoj strukturi već praktiÄno svareno i zato ga nebi trebalo unositi sa drugim namirnicama. Dali se slažeÅ¡ sa ovim stavom o ovoj specifiÄnosti kod voća? To je netacna tvrdnja, ali ponavljam, ne kvari celu sliku o autoru. U pitanju je prica koju pricaju skoro svi nutricionisti kako "nije dobro da se zajedno vare proteini i skrob", ili "nije dobro da se zajedno vare skrob i ugljeni hidrati", i slicno. Pa i proteini, i ugljeni hridrati i skrob se nalaze u istoj biljci, i sta sad? Jel bi trebalo da razdvajamo proteine od skroba, pa da ih odvojeno unosimo u organizam jer se jedni vare brze, a drugi sporije? Bozic je pre 13 godina ozdravio pod uticajem nekih knjiga, pre svega Ernesta Gintera (Ziveti bez bolesti), a kasnije je citao i druge knjige pa je, logicno, pokupio i neke netacne stvari. Kasnije je krenuo da cita knjige CPS-a i sada je odlican igrac. Ovo su, ponavljam, detalji koji ne kvare celu sliku. |
|
|
dovlanik |
Odgovorio 31.08.2013 09:35
|
Član Odgovori: 167 Pristupio/la: 01.05.2010 20:02 Lokacija: Novi Sad |
Iran će intervenciju u Siriji doživeti kao napad na svoju 35. provinciju... Komandant iranske Revolucionarne garde izjavio - "Ako Damask bude napadnut, uslediće direktni napad i uniÅ¡tenje države Izrael." http://youtu.be/a... Izraelci su ovo ozbiljno shvatili. Izraelski zvaniÄnici odgovorili su da nisu umeÅ¡ani u ono Å¡to se deÅ¡ava u Siriji, ali da će odgovoriti na svaki napad. Izrael je pozvao rezerviste na severu zemlje, aktivirani su "Gvozdena kupola" i drugi PVO sistemi, a po Å¡kolama i javnim ustanovama održavaju se vežbe sa gas maskama za sluÄaj opasnosti. Izvor: RT Vladimir Dovla Nikolic
|
|
|
split |
Odgovorio 31.08.2013 13:15
|
Član Odgovori: 202 Pristupio/la: 12.03.2011 18:16 Lokacija: Nepoznata |
http://www.index....97772.aspx Jos jedan kanjon na zemlji. |
|
|
split |
Odgovorio 31.08.2013 20:23
|
Napad na Siriju je odobren od dobitnika nobelove nagrade za mir samo se ceka potvrda tzv.kongresa ,zar su masoni toliko poludili u SAD?U Londonu stozeru masona odbili su rat,francuska loza masona ulazi u rat a rusi salju 20 ratnih brodova za Siriju.Krscani Sirije su rekli ako padne Asad odlaze iz Sirije a ima ih oko 9 posto to znaci oko milijun i pol ljudi napusta zemlju a to je samo krscana a gdje su ostali da ne govorim.Da ne zaboravim Libija je 8 mjeseci ratovala i tek je onda pao Gadafi a mislim da je Sirija puno tvrdji orah i ima puno saveznika prvenstveno susjed Iran.Å to nam sad slijedi jel moguca kataklizma svjetskih razmjera? Kako Vi vidite daljni razvoj situacije? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.08.2013 21:47
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
split - poruka glasi: Napad na Siriju je odobren od dobitnika nobelove nagrade za mir samo se ceka potvrda tzv.kongresa ,zar su masoni toliko poludili u SAD?U Londonu stozeru masona odbili su rat,francuska loza masona ulazi u rat a rusi salju 20 ratnih brodova za Siriju.Krscani Sirije su rekli ako padne Asad odlaze iz Sirije a ima ih oko 9 posto to znaci oko milijun i pol ljudi napusta zemlju a to je samo krscana a gdje su ostali da ne govorim.Da ne zaboravim Libija je 8 mjeseci ratovala i tek je onda pao Gadafi a mislim da je Sirija puno tvrdji orah i ima puno saveznika prvenstveno susjed Iran.Å to nam sad slijedi jel moguca kataklizma svjetskih razmjera? Kako Vi vidite daljni razvoj situacije? Na Ameriku i Izrael se vrsi pritisak od strane Vatikana preko EU i celog sveta, i ovi imaju legitimno pravo da se brane. druga je stvar sto oni nece da se brane tako sto ce da se povezuju sa Bogom, nego primenjuje iste metode koje primenjuje Vatikan. I zato ce da budu pobedjeni, i to je nacin kako ce Izrael da se okrene svom Bogu, kad uskoro izgubi podrsku Amerike. A to sto pricas o milion i po hriscana, to su papski hriscani koji su na strani Asada. Vatikan je ubio 3 miliona Srba u dva svetska rata i 6 miliona Jevreja. Sta je problem da milion i po papista napusti drzavu? |
|
|
split |
Odgovorio 31.08.2013 23:41
|
Zar je odbrana napasti drugu drzavu radi svojih interesa vojnih,financijskih,naftnih polja i tokova?Koliko mi je poznato da Izrael nije imao nekih problema sa Asadom mladjim. Spomenuo sam krscane koji vode normalne zivote i koji ne zele al qaidu na vlasti a nisu tu samo krscani iselili bi milioni drugih muslimana a to sam rekao u kontekstu da bi se desilo ogroman broj izbjeglica.To bi dovelo do svjetskih problema.SAD ce napast Siriju i samo sam pitao sto ce se desit tad da li je moguce da ce se desit pocetak kraja svijeta kakvog poznajemo jer previse se zakuhalo? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.09.2013 07:57
|
split - poruka glasi: Zar je odbrana napasti drugu drzavu radi svojih interesa vojnih,financijskih,naftnih polja i tokova?Koliko mi je poznato da Izrael nije imao nekih problema sa Asadom mladjim. Vidi se da ti je ispran mozak jezuitskom propagandom. Ti kao da zivis na Marsu pa ne znas da je sirijski rezim, zajedno sa iranskim, glavni finansijer teroristickih organizacija koje atakuju na Izrael. Druga je stvar sto Izrael zbog svetske medijske kampanje protiv njega ne sme otvoreno da se obracuna sa teroristima nego se traze neka "opravdanja" koja ce biti svetski prihvatljiva. Problem je sto rezim Izraela, kao i mnogo Izraelaca "hoce da bude deo sveta". Scenario sa Izraelom je isti kao i sa Srbijom. Vatikan je preko terorista iz Hrvatske i Bosne vrsio napade na Srbe, a kada su Srbi krenuli da se brane onda je poslata slika u svetske medije kako Srbi vrse agresiju na neduzne civile u Hrvatskoj i Bosni da bi se dokopali tudjeg bogatstva. Srbija nema mogucnosti da se brani kao Izrael, pa je okupirana. Ali, ni Izrael nece moci jos dugo da se brani na ovakav nacin, pa ce morati da se okrene Bogu. Spomenuo sam krscane koji vode normalne zivote i koji ne zele al qaidu na vlasti a nisu tu samo krscani iselili bi milioni drugih muslimana a to sam rekao u kontekstu da bi se desilo ogroman broj izbjeglica. Gde to hriscani vode "normalne zivote"? U ludackoj Siriji? I koji su to "hriscani"? U kojoj se to drzavi proganjaju hriscani i muslimani, a gde su na vlasti Amerikanci i Izraelci? Sta lupetas? Pa u Americi i Izraelu svi imaju prava kakvih nema nigde u svetu, cak i budale imaju prava. Problem je sto rimska crkva huska ceo svet protiv onih koje nije pokorila i siri lazi na koje nasedaju naivni kao ti. Procitaj knjigu "Povijest Zidova" i vidi kako su danasnje lazi iste one koje je rimska crkva sirila tokom istorije, i iz istog razloga - da dobije povod za obracun protiv onih koji nece da joj se pokore. To bi dovelo do svjetskih problema.SAD ce napast Siriju i samo sam pitao sto ce se desit tad da li je moguce da ce se desit pocetak kraja svijeta kakvog poznajemo jer previse se zakuhalo? Izbeglice su samo tamo gde uleti rimska crkva, kao u Krajini i na Kosovu. Amerika ce da propadne uskoro, to je definitivno, i Izrael ce ostati na cedilu, to je biblijsko prorocanstvo, ali glupo je nazivati Ameriku i Izrael krivcima za lose stvari u svetu. Oni jesu zastranili, ali su "mila majka" za ceo ostali svet u svakom pogledu (i Srbija se jos koliko-toliko drzi, mislim na narod). |
|
|
split |
Odgovorio 01.09.2013 08:55
|
Sirija i Iran financiraju teroriste u vidu hezbolaha.Dodje na vlast Al Nusra Front vehabije,selefije itd oni ce financirati Hamas ili ce samo cvijece slati prema Izraelu,a možda i hoće jer je vehabizam sluzbena religija Saudijske Arabije a oni su partner Izraela. Kad se desi napad SAD-a neminovno ce se umijesati Iran,možda se ovo sve desava da se uvuce Iran u rat i da se napadnu nuklearna postrojenja. Vrlo lako je moguce da ce onda Iran napasti Izrael i onda slijedi svjetska kataklizma. Da li je moguc ovakav scenarij? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.09.2013 09:07
|
split - poruka glasi: Sirija i Iran financiraju teroriste u vidu hezbolaha.Dodje na vlast Al Nusra Front vehabije,selefije itd oni ce financirati Hamas ili ce samo cvijece slati prema Izraelu,a možda i hoće jer je vehabizam sluzbena religija Saudijske Arabije a oni su partner Izraela. Kad se desi napad SAD-a neminovno ce se umijesati Iran,možda se ovo sve desava da se uvuce Iran u rat i da se napadnu nuklearna postrojenja. Vrlo lako je moguce da ce onda Iran napasti Izrael i onda slijedi svjetska kataklizma. Da li je moguc ovakav scenarij? Vidi se da si veliki "strucnjak" za geopoliticka desavanja, umesto da se bavis svojim poslom. Ne znamo u detajle sta ce se desiti. Iran i Sirija se busaju i prkose jer imaju podrsku EU i pape, i njihovih saveznika, tako da ce oni da rade sta im bude receno. Isto kao nekada Alija i Tudjman, a pre njih Pavelic. A Bog sve vodi, tako da videcemo sta ce biti. MI treba da preduzmemo korake da se zastitimo od opsteg ludila koje dolazi, i da se uzdamo u Boga da nas zastiti, a sta ce se tacno destiti, to ne znamo. Znamo generalno da ce Amerika da propadne i da ce Izrael da se obrati svom Bogu, a tehnicki detalji nam nisu do kraja poznati, a to nije ni vazno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.09.2013 10:40
|
Imas knjigu na donjim linkovima: http://www.mediaf...zidova.pdf djview http://www.mediaf...zidova.rar Knjiga se moze kupiti u nekoj antikvarnici u Zagrebu, pogledaj na internetu, ja sam je tako nabavio. I znate li di mogu naći knjigu "Teorija raspada" od Benedicta Weissa? Kakva je ova druga (ako ste je Äitali)? Postoje li možga ove knjige u pdf-u? Nemoj ad citas blejacke knjige. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.09.2013 10:49
|
Trostruki prvak i besedniÅ¡tvu i zdraviÄarenju, prof. Vukojica Sandić, održao je zdravicu na juÄeraÅ¡njem Sajmu Å¡ljiva u OseÄini. Ovo je radna i nepotpuna verzija zdravice, a za koji dan će biti postavljen kompletan snimak snimljen dobrom kamerom. Zdravica je prilagodjena ljudima i dogaÄ‘aju. Sa par ovakvih ljudi Bog može da obrati ceo svet. http://www.youtub...AiCiDrm1s4 |
|
|
Alo123 |
Odgovorio 01.09.2013 11:22
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 19.02.2012 20:15 Lokacija: Nepoznata |
http://srbin.info.../?lang=lat |
|
|
nelinjo |
Odgovorio 01.09.2013 13:03
|
Član Odgovori: 73 Pristupio/la: 26.07.2012 20:41 Lokacija: gradiska |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Trostruki prvak i besedniÅ¡tvu i zdraviÄarenju, prof. Vukojica Sandić, održao je zdravicu na juÄeraÅ¡njem Sajmu Å¡ljiva u OseÄini. Ovo je radna i nepotpuna verzija zdravice, a za koji dan će biti postavljen kompletan snimak snimljen dobrom kamerom. Zdravica je prilagodjena ljudima i dogaÄ‘aju. Sa par ovakvih ljudi Bog može da obrati ceo svet. http://www.youtub...AiCiDrm1s4 niste li vi protiv alkohola u svakom pogledu. Ovaj covek velica Boga , junastvo i tradiciju i to je u redu ali isto tako nazdravlja rakijom.Koliko bi to dvoje trebalo da idu jedno sa drugim ili je to jedan paradox? |
|
|
jarictzivadin |
Odgovorio 01.09.2013 14:50
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 07.11.2012 15:28 Lokacija: drenovac |
Miroljube, ujutru sam iÅ¡ao sa ujakom u Å¡umu da donesemo drva za ogrev, pala je sekira na nogu i napravila mi dublju ranu, roditelji su me odveli kod lekara isprali mi ranu i uÅ¡ili sa tri konca i previli. Naravno doktori su mi rekli da idem da primim vakcinu i pijem antibiotike. Vakcinu sam naravno uz svaÄ‘u sa roditeljima odbio i nisam je primio, ali su doktori poÄeli da me napadaju kako je to smrtonosno ako se zarazim, nema leka... I sad mi je potreban vaÅ¡ savet Å¡ta da radim dalje, i da li znate nekog ko je zaista imao dublju ranu i nije primio vakcinu i kasnije nije imao problema sa zdravljem (ili možda neko sa foruma zna takoÄ‘e nekog)?
Knjiga propovednikova: 12-13
|
|
|
Johnny |
Odgovorio 01.09.2013 14:53
|
Član Odgovori: 63 Pristupio/la: 26.07.2010 19:43 Lokacija: Nis |
Papa jezuita ce organizovati molitvu za Siriju 7. septembra http://www.reuter...4120130901 |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 01.09.2013 15:09
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
http://www.medio....sterilitet !.html |
|
|
jarictzivadin |
Odgovorio 01.09.2013 15:12
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 07.11.2012 15:28 Lokacija: drenovac |
A da evo Å¡ta ste napisali na strani 989: -Kazete da vakcine samo narusavaju ljudsko zdravlje, a sta je sa vakcinama protiv bjesnila i tetanusa? ,,U takvim slucajevima u pitanju su uglavnom vrste protivotova ili antibiotika. Vakcine su nesto drugo, kada se navodno"preventivno" daje coveku razblazeni otrov da bi se stvorila antitela na odredjene izazivace bolesti." Evo i ovde strana 1411: Miroljube, kako se zaÅ¡titit od tetanusa? Npr. stanem na zahrÄ‘ali Äavao? Ako odem u bolnicu ne gine mi Ana-Te cjepivo, a ako ga ne primim postoji velika mogućnost da će me clostridium tetani oterat u grob. Å ta bi ti napravio? Gotov si ako stanes na zardjali ekser. Zato idi u dom zdravlja i trazi da ti daju sve vakcine jos jednom. Oni koji su pametni zdravo zive i imaju jak imuni sistem, tako da ako dodje do takve vrste povrede mogu samo da operu ranu vodom i eventualno da stave oblogu od bokvice. Pa da li je to protiv otrov ili vakcina? Knjiga propovednikova: 12-13
|
|
|
krnyo |
Odgovorio 01.09.2013 18:18
|
Član Odgovori: 57 Pristupio/la: 10.10.2010 23:30 Lokacija: Požega |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Trostruki prvak i besedniÅ¡tvu i zdraviÄarenju, prof. Vukojica Sandić, održao je zdravicu na juÄeraÅ¡njem Sajmu Å¡ljiva u OseÄini. Ovo je radna i nepotpuna verzija zdravice, a za koji dan će biti postavljen kompletan snimak snimljen dobrom kamerom. Zdravica je prilagodjena ljudima i dogaÄ‘aju. Sa par ovakvih ljudi Bog može da obrati ceo svet. http://www.youtub...AiCiDrm1s4 Dobar ti je ovaj. Sa ovakvim evanÄ‘eljem bez problema će se obratit cijeli svijet. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.09.2013 21:42
|
nelinjo - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Trostruki prvak i besedniÅ¡tvu i zdraviÄarenju, prof. Vukojica Sandić, održao je zdravicu na juÄeraÅ¡njem Sajmu Å¡ljiva u OseÄini. Ovo je radna i nepotpuna verzija zdravice, a za koji dan će biti postavljen kompletan snimak snimljen dobrom kamerom. Zdravica je prilagodjena ljudima i dogaÄ‘aju. Sa par ovakvih ljudi Bog može da obrati ceo svet. http://www.youtub...AiCiDrm1s4 niste li vi protiv alkohola u svakom pogledu. Ovaj covek velica Boga , junastvo i tradiciju i to je u redu ali isto tako nazdravlja rakijom.Koliko bi to dvoje trebalo da idu jedno sa drugim ili je to jedan paradox? U pitanju je sajam sljive gde se reklamira sljiva i plodovi sljive, a glavni proizvod sljive u ovom delu Srbije je rakija. Alkohol je vrlo koristan za izradu tinktura, za spoljnu dezinfekciju, a to sto ga neki zloupotrebljavaju, to je drugo pitanje. Nigde nije velicao pijanstvo, a to sto ti podrazumevas pijanstvo u njegovim recima, to je problem kod tebe. |
|
Predji na forum: |