Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
el azar - poruka glasi:

http://www.scribd...-Sclavorum

Link za knjigu Rex Germanorum Populos Sclavorum.
Miroljube, da li si mozda upoznat sa sadrzajem ove knjige? Knjigu je inace izdao Ivo Vukcevic, a bavi se poreklom i istorijom srpskog naroda na teritoriji danasnje Nemacke. Podatke za knjigu je decenijama skupljala njegova porodica.

Hajde neka neko ovu knjigu stavi za normano preuzimanje.

Ranko21
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

http://rapidshare...avorum.pdf

Ima i ovaj intervju u geopolitici: http://www.scribd...-Germanija

Knjige u elektronskoj formi (srpska verzija) nema, ali ima npr u ovoj knjižari: http://www.delfi....izare.html
A evo nešto iz nje: http://www.svevla...anija.html

crnitrn

el azar - poruka glasi:

http://www.scribd...-Sclavorum

Link za knjigu Rex Germanorum Populos Sclavorum.
Miroljube, da li si mozda upoznat sa sadrzajem ove knjige? Knjigu je inace izdao Ivo Vukcevic, a bavi se poreklom i istorijom srpskog naroda na teritoriji danasnje Nemacke. Podatke za knjigu je decenijama skupljala njegova porodica.

http://www.mediaf...avorum.pdf

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
Gost
Kako je moguce da je Jakov prevaren, da u krevet mu podmetnu umesto Rahele ,Liju,dali mislite da je Jakov bio pijan.

elohim
Miroljube cime smo zasluzili od boga dvostruki rod psenice od potrebnog ove godine,zito je vrhunskog kvaliteta i rodilo je i do 10 tona po hektaru sto nije zabelezeno u blizoj istoriji,pa se setih reci iz svetog pisma OKRENUO SAM LICE SVOJE OD SVIH NARODA,ALI IM OPET PUSTIM KISU ZA USEVE DA IMAJU STA DA JEDU.ne znam koliko smo zasluzili takvu milost od gospoda,evo pre neki dan se ljudi okupili i prinosili darove i hvalu bogu perunu sto je sacuvao neki stari hrast...

nelinjo
evo dokaza koliko ljudi dugo zive kada postuju zakone prirode

http://www.bh-ind...odisnjaka/

Miroljub Petrovic
Gost - poruka glasi:

Kako je moguce da je Jakov prevaren, da u krevet mu podmetnu umesto Rahele ,Liju,dali mislite da je Jakov bio pijan.

Treba razumti kulturu onog vremena, Muskarci nisu mogli da se vidjaju sa devojkama i zenama, a one su najcesce nosile veo preko lica. Prva bracna noc nije bila pod reflektorima. U to vreme nije bilo struje, prva bracna noc je bila u mraku, pod sjajem mesecine. Zene su tada bile "obucene u stid", kako kaze Biblija, i tesko da bi neka nevesta pod sjajem nocne lampe pristala da provede prvu bracnu noc. Dakle, treba malo pogledati kulturu onog vremena i lako se moze razumeti sta se desilo. Naravno da postoji mogucnost da je Jakov za vreme svadbe konzumirao alkohol kao nekada Noje.

Miroljub Petrovic
elohim - poruka glasi:

Miroljube cime smo zasluzili od boga dvostruki rod psenice od potrebnog ove godine,zito je vrhunskog kvaliteta i rodilo je i do 10 tona po hektaru sto nije zabelezeno u blizoj istoriji,pa se setih reci iz svetog pisma OKRENUO SAM LICE SVOJE OD SVIH NARODA,ALI IM OPET PUSTIM KISU ZA USEVE DA IMAJU STA DA JEDU.ne znam koliko smo zasluzili takvu milost od gospoda,evo pre neki dan se ljudi okupili i prinosili darove i hvalu bogu perunu sto je sacuvao neki stari hrast...

Nec biti velike vajde od roda psenice kada se nad narodom sprovodi duhovni genocid (Exit, satanski mediji i sistem obrazovanja, itd).

Nikola Jelacic
http://www.srbel....okupatora/

http://www.srbel....nuo-zakon/

hall
Prije svega bih se zahvalio što ste me primili na forum. Zovem se Ivan, živim u malom gradiću u Hrvatskoj, nedavno sam napunio 40 godina, sretno oženjen i jedno dijete dok je drugo na putu. Ovom prilikom bih pozdravio sve članove ovog foruma a posebno Miroljuba koji mi je nakon nekoliko godina odsustva duhom ponovo vratio vjeru kao i način života na jedan viši i bolji nivo. Napisati ću jedan od dijelova mog životnog puta sa nadom da će netko možda izvući neku poruku iz toga i ubrzati put od neznanja do Boga. Nikoga ne želim uvrijediti i nemam nikakve predrasude prema nikome a kamoli nacionalne. Svi smo mi braća. Tako sada razmišljam ali moram priznati da prije nije bilo tako. Ali da krenem od početka.
Moja priča je krenula vrlo vjerojatno kako počinje u velikom broju slučajeva. Rođen sam u Kršćanskoj Katoličkoj obitelji pa sam tako i kršten u crkvi te nakon toga prošao potvrdu, svetu pričest i sve ono što Katolici upražnjavaju. Dakle slavljenje Božića, Uskrsa i ostalih blagdana te odlazak na misu svake nedjelje kao i jedno vrijeme na vjeronauk. Naravno, kao klinac nisam pojma imao o ničemu, znao sam da postoji Biblija, čitao tj. gledao onu Bibliju u slikama i razumio jako malo ako ne i ništa. Kako sam odrastao prestao sam ići u crkvu jer me to zamaralo a i nije me zanimalo što tamo neki svećenik govori jer mi se uvijek činilo kako je sve isto iz nedjelje u nedjelju. Razlika je bila samo za blagdane poput Božića kada se kod nas jeo bakalar i dobivali se darovi i slušale pjesme božićne, a za Uskrs smo farbali jaja. Toliko o mom poznavanju Biblije, Isusa i Boga a da ne kažem kako nisam imao pojma da postoji Duh Sveti. Nažalost, moji roditelji koji su još uvijek živi hvala Bogu ali su se oduvijek svađali da su se u konačnici rastali pod stare dane. Razlog je prema njima bio taj što je moja mama prešla u Jehovine svjedoke a tata nije htio prihvatiti to. Toliko je došlo do razdora u obitelji da sam morao van iz kuće za koju sam mislio kako ćemo jednog dana zajedno dijeliti sa mojom obitelji. Imam još i sestru koja ima svoj dom a i polubrata koji živi u Zagrebu i koji je također jedno vrijeme živio sa nama ali je vrlo brzo pošto je stariji od mene vidio kako tu ne štima sve pa je „zbrisao“ što prije. Nakon što su mi se roditelji rastali i tata dobio gornji dio kuće, a mama donji ja sam prvo pokušao biti „tampon zona“ ali sam vidio kako se svađe odražavaju i na moju tadašnju vezu sa mojoj onda djevojkom a sada hvala Bogu i ženom. Nisam želio da mi obitelj živi u tom i takvom ozračju pa samo otišli u banku digli kredit te kupili stan u kojem dan danas živimo. Nažalost postali smo robovi banke i danas smo u velikim kreditima zbog svega ako znamo kako je banka napravila sa svima onima koji su uzeli kredite u švicarcima. Ali to je jedna druga priča. Uglavnom, razmišljao sam tada bolje biti van kuće i otplaćivati kredit nego živjeti u onoj bolesnoj atmosferi svađe. Kako je završio rat kod nas i kako je sve više došlo do privatizacije a onda i do pljačke naše države sve je teže bilo naći posao iako sam ja za cijelo to vrijeme bio privatnik i nisam baš razmišljao kako se to mene tiče. Nisam zarađivao nešto previše ali dovoljno, uz to da moja žena radi u školi kao profesorica pa smo mogli biti na pozitivnoj nuli. 2008. godine dogodio mi se prelomni događaj kada sam se razbolio. Bavio sam se malo svim i svačim a jedno od toga je bio i boks. Uglavnom, počele su mi se događati vrtoglavice i tlak mi je išao vamo tamo. To je trajalo jedno vrijeme (nekoliko mjeseci) a ljekari naravno nisu znali zašto mi se to događa. Prestao sam naravno sa boksom, ali kako mi je žena ubrzo rodila bio sam vrlo nezadovoljan jer se nisam mogao igrati niti sa svojim malim sinom niti 3 minute a da mi se ne zavrti. Sam okret u krug i već muka. I onda cijeli dan u krevetu i tako iz dana. Vrlo dugo vremensko razdoblje u kojem mi je svašta padalo na pamet. Vrlo vjerojatno znate da mi je došlo i do onih najgorih misli da si oduzmem život jer je to sve bilo strašno neizdrživo. U međuvremenu sam prodao firmu i za te novce kupio zemlju (livadu) i tamo izgradio vikendicu (od ambara) i iskopao ribnjak te se mislio malo prebaciti u prirodu. U međuvremenu mi je došao stari kolega koji je bio moj školski i koji mi je mogu slobodno reći najbolji prijatelj. Otišao je u Zagreb i tamo radio u firmi u kojoj i danas radi. Uglavnom on koji je bio zakleti ateista, tj nije vjerovao u ništa posebno mi je došao sa pričom kako se on okrenuo Bogu, kako ide na neke sastanke i slavljenja i u neku crkvu Riječ života“ koju vodi neki pastor. Dakle ne katoličku crkvu nego nešto što propagira samo ono što piše u Bibliji. Sve je to meni bilo još u mali dok mi nije rekao kako ima dar govora u jezicima. Tu sam se malo zaintrigirao i pošto sam ga znao godinama i kako znam da meni ne bi muljao rekao da li se može pomoliti u jezicima da ja to čujem. Kada se izmolio, ostao sam začuđen i zbunjen. On i vjera što je ovo. Nisam pojma imao da tako nešto postoji. Što je sada ovo. Kako se on morao vratiti nazad u Zagreb, meni je ostavio Bibliju i nekoliko predavanja od pastora kao i nekoliko cd-ova slavljenja. Ja sam nastavio raditi na zemlji, praviti tu svoju vikendicu i ribnjak i tu sam cijelo vrijeme slušao propovijedi, čitao Bibliju i molio se. Odjednom, sam dobio veliku želju da odem u Zagreb i tamo da budem nekoliko dana kod prijatelja. Bio sam tamo tjedan dana doživio slavljenje pa i Duha Svetoga te sam se vrlo brzo odlučio primiti Boga u svoj život. Kada sam odlazio rekao sam prijatelju kako mi je jedna od velikih želja da i moja žena jednog dana prihvati Boga u svoj život, iako sam mislio kako se to nikada neće to se dogodilo u vrlo kratkom roku od samo nekoliko mjeseci. U to doba prestali smo sa psovkama, ja sam totalno izbacio alkohol u bilo kojem obliku. E sada da malo skratim. Nakon nekog vremena kako smo brzo krenuli tako samo pod pritiskom svijeta vrlo brzo vratili na stare staze. Nažalost, doživjeli smo i nekoliko velikih trauma koje nas je još više udaljilo od Boga. Od svega jedino se nisam vratio ispijanju alkohola, ali svijet je učinio da varam, kradem, ogovaram, psujem i druge „normalne“ stvari ovog svijeta. U međuvremenu sam boks zamijenio sa kickboksom i bio u tome jako duboko. Ove godine došli su kod nas izbori a kako sam ja u svom gradu držao (još ga imam) najposjećeniji web sajt moga kraja potpao sam pod utjecaj i stresne situacije te mi je kickboks bio odušak. Naravno još uvijek sam bio „tampon zona“ kod roditelja pa me je i to dodatno treslo a da nisam niti znao. Sve do negdje sredine 5 mjeseca. I onda BUM. Zdravlje mi se odjednom pogoršalo. Napad panike, vrtoglavice, gušenje, kondicija katastrofa (što je stvarno čudno jer sam imao do prije nekoliko dana vrhunsku formu jer sam bio spreman za ulazak u ring). Prvo u bilnicu na nekoliko dana i nakon što su mi doktori rekli da je sve u redu samo da mi je kralježnica otišla naravno psihijatar. Tablete i antidepresivi i što god. U jednom trenutku mi se dogodilo da nisam mogao niti iz kuće. Strah od ovoga, onoga ma svega. Ipak, prisilio sam se otići kod jednog kiropraktičara koji mi je malo rastezao kralježnicu, ali mi je ujedno i preporučio predavanja Miljoruba Petrovića, Sang Li-a i neke od knjiga poput knjige „Načela zdravog života“ te me malo posavjetovao o ishrani. Trebalo mi je jedno tjedan dana da pogledam jedno od predavanja na youtube od Miroljuba i od tada u vrlo kratkom roku sam „progutao“ sve što se moglo naći od njega. Kako sam imao neko predznanje o Bibliji, Bogu, Isusu i Duhu Svetom predavanja su mi koja sam u početku uzeo sa skepsom toliko podigla vjeru da sam totalno u vrlo kratkom vremenu promijenio život. Sada niti mjesec dana od prvog gledanja Miroljubovih predavanja sam totalno prestao sa glupom muzikom (tehno, trance), psovanje mi ne izlazi na usta, prehrana mi se svela na 4:2:2 recept ili neka kombinacija toga. Meso ne jedem i naravno u očima mnogih ljudi sve više i više ispadam smiješan ako ne i lud. Sada svakodnevno čitam Bibliju, molim se iskreno želim živjeti prema onim zakonima koje Bog želi da se žive po njima. Kako još uvijek imam onu zemlju sada sam sa svim novcima koje sam zaradio odlučio praviti svoju hranu i ne zaraditi na tome nego za početak samo imati za svoju obitelj i da kako kaže Miroljub riješiti se stresa u svojoj bašči. Imam veliki planova, ali jedna od najvećih mojih želja je da mi Bog da snage da proslavim njegovo djelo i da pokušam što više ljudi usmjeriti na pravi put. Naravno koliko ja smatram da je on ispravan. Nikome ne želim nametati svoju volju već samo reći što je mene snašlo i što se može izbjeći ako živimo prema onim zakonima koje nam je Bog dao. A do svih mojih problema ne bi došlo da sam se držao Biblije i da nisam pustio Duha Svetoga iz svog života. Naravno, još imam nekoliko dilema u životu, kao na primjer što sa klubom u kojem sam drugi čovjek u njemu, ali mi savjest govori kako nije u redu kako sebe i svoje tijelo uništavati a također i druge oko sebe. Iako to mnogi neće shvatiti i smatraju da je to sport, mislim da Bog to ne želi. Toliko za ovaj put i moram reći još jednom kako se iznimno zavaljujem Miroljubu na dobrim predavanjima koji su mi svakako okrenuli život nazad u pravom smjeru a naravno i isto tako i Svetom Duhu koji očito nije odustajao od mene. Neka svi budu blagoslovljeni. Moram napomenuti kako nisam još nikome ispričao ovo što sam sa vama svima podijelio i da imam još uvijek problema sa zdravljem ali neću odustati u nastojanju da budem što bolji kako prema bližnjima a tako i prema svome nebeskom ocu. Imam nekoliko pitanja koja ću postaviti ali mislim da je za sada malo previše .
Slava Bogu Ocu, Bogu Sinu i Bogu Duhu Svetom

daliborka
Da li ovo znaci da jevreji imaju molitve za mrtve? http://www.jewish...ddish.html
daliborka

Miroljub Petrovic
hall - poruka glasi:

Prije svega bih se zahvalio što ste me primili na forum. Zovem se Ivan, živim u malom gradiću u Hrvatskoj, nedavno sam napunio 40 godina, sretno oženjen i jedno dijete dok je drugo na putu. Ovom prilikom bih pozdravio sve članove ovog foruma a posebno Miroljuba koji mi je nakon nekoliko godina odsustva duhom ponovo vratio vjeru kao i način života na jedan viši i bolji nivo...

Bilo bi dobro da sklonis svoju sliku sa foruma. Nije mudro da ljudi znaju tvoj pravi identitet jer bi zbog toga mogao da imas problema u svom paganskom okruzenju. Dakle, gledaj svoja posla i zivi moralno, a sto manje pricaj drugima o tome sta ti je u glavi. Dovoljno je da ljudi vide kako zivis pa da se zainteresuju za nacin tvog zivota. Onima koji su ozbiljni mozes po malo informacija da das, da vidis da li su ozbiljni, pa polako da im dajes vise, ako jesu ozbiljni, inace ce da te ismejavaju zbog moralnog nacina zivota.

Sklanjaj se od pentakostalnog "svetog duha" jer to su demoni.

Sto se tice kik boksa, mozes da ga svedes na nivo rekreacije i da mladim ljudima koji treniraju govoris da treba da se sklanjaju od zla, da zdravo zive, a da kik boks primenjuju samo u slucaju krajnje nuzde.

Miroljub Petrovic
daliborka - poruka glasi:

Da li ovo znaci da jevreji imaju molitve za mrtve? http://www.jewish...ddish.html

Tako je, zvanicna ortodoksna zajednica, koja je najuticajnija, ima molitve za mrtve. Nisam proucavao tekst te molitve, ali izgleda kao izraz zahvalnosti Bogu sto je podario ljudima coveka za kojeg se rodbina moli. Dakle, vise oblik zahvaljivanja Bogu, a ne molitva mrtvima da "mrtvi pomognu". Ponavaljam da nisam ulazio u detalje teksta te molitve.

hall

hall - poruka glasi:

Prije svega bih se zahvalio što ste me primili na forum. Zovem se Ivan, živim u malom gradiću u Hrvatskoj, nedavno sam napunio 40 godina, sretno oženjen i jedno dijete dok je drugo na putu. Ovom prilikom bih pozdravio sve članove ovog foruma a posebno Miroljuba koji mi je nakon nekoliko godina odsustva duhom ponovo vratio vjeru kao i način života na jedan viši i bolji nivo...

Bilo bi dobro da sklonis svoju sliku sa foruma. Nije mudro da ljudi znaju tvoj pravi identitet jer bi zbog toga mogao da imas problema u svom paganskom okruzenju. Dakle, gledaj svoja posla i zivi moralno, a sto manje pricaj drugima o tome sta ti je u glavi. Dovoljno je da ljudi vide kako zivis pa da se zainteresuju za nacin tvog zivota. Onima koji su ozbiljni mozes po malo informacija da das, da vidis da li su ozbiljni, pa polako da im dajes vise, ako jesu ozbiljni, inace ce da te ismejavaju zbog moralnog nacina zivota.

Sto se tice kik boksa, mozes da ga svedes na nivo rekreacije i da mladim ljudima koji treniraju govoris da treba da se sklanjaju od zla, da zdravo zive, a da kik boks primenjuju samo u slucaju krajnje nuzde.

Kako mogu znati da li su govori u jezicima onda pravi ili od strane demona. Jer dok sam bio sa njima i ja sam dobio taj dar ali mi je uvijek bio malo sumnjivo da li je to to ili sam si navukao problem. Mislim u Bibliji piše da se takav dar može dobiti u koliko moliš za njega. Što ja jesam. Moram samo reći kako mi se neke stvari nisu svidjele ali ipak nisam dovoljno zrel da znam što je pravo a što krivo. Znam samo jednu stvar a to je da mi je čitanje svetog pisma jedino pravo mjerilo. Kako prepoznati kada je netko pod demonom a kako kada je Sveti Duh tu. Mislim jasno mi je da prikazanja poput onog u Međugorju nemogu biti ispravna jer je u Bibliji pisano da će biti takvih zabluda, ali slavljenje i govori u jezicima za vrijeme službe zar to nije moguće.
Slava Bogu Ocu, Bogu Sinu i Bogu Duhu Svetom

Srpska_Vojska
Evolucija protiv Boga.
http://www.youtub...KeDR7YI4is
Чувај се, чуваћу те.

stefan-e
http://www.blic.r...lja-Davida

Miroljub Petrovic
hall - poruka glasi:

hall - poruka glasi:

Kako mogu znati da li su govori u jezicima onda pravi ili od strane demona. Jer dok sam bio sa njima i ja sam dobio taj dar ali mi je uvijek bio malo sumnjivo da li je to to ili sam si navukao problem. Mislim u Bibliji piše da se takav dar može dobiti u koliko moliš za njega. Što ja jesam. Moram samo reći kako mi se neke stvari nisu svidjele ali ipak nisam dovoljno zrel da znam što je pravo a što krivo. Znam samo jednu stvar a to je da mi je čitanje svetog pisma jedino pravo mjerilo. Kako prepoznati kada je netko pod demonom a kako kada je Sveti Duh tu. Mislim jasno mi je da prikazanja poput onog u Međugorju nemogu biti ispravna jer je u Bibliji pisano da će biti takvih zabluda, ali slavljenje i govori u jezicima za vrijeme službe zar to nije moguće.

Nisi razumeo sta pise u Bibliji o "daru jezika". odnosno nek oti je to lose protumacio, a ti nisi proveravao. Apostoli su na Praznik Sedmica ili Pentakost govorili JEZICIMA DRUGIH NARODA. da bi im preneli Bozju poruku. Ono sto rade pentakostalci je padanje u trans i govor demona kroz njih. U ranim skupstinama ili sinagogama (u nasem prevodu "crkvama") dolazili su ljudi iz raznih naroda da slusaju rec Bozju i postojali su ljudi koji su imali dar da brzo uce strane jezike (kao sto i danas ima) i oni su korisceni da propovedaju rec Bozju tim narodima, dok su se drugi bavili prevodjenjem da drugi razumeju. Dakle, govorili su kao i apostoli na Praznik Sedmica. Nije tu bilo nikakvog padanja u trans i pricanja gluposti koje niko ne razume.

Treba da krenes da citas forum od pocetka da vidis sta sam pisao, govorio sam o tome detaljno na vise mesta.

Alen P
Evolucija protiv Boga

Dinamičan dokumentarni film u kojemu se kroz razgovor s poznatim evolucionističkim profesorima i studentima prirodnih znanosti koji vjeruju u evoluciju razotkriva da ideja evolucije nije znanost već slijepa vjera.

http://www.youtub...KeDR7YI4is
Izmenio/la Alen P na 22.07.2013 14:52

http://www.udrugapostanak.ucoz.com
Teodoraa
Pomaze Bog! Prvo da se zahvalim sto ste me primili na ovaj forum. Imam 19 godina, pratim vasa predavanja na jutjubu i slazem se u potpunosti sa svime sto ste rekli, ali bukvalno. Nisam procitala ceo forum, ali hocu kad budem imala vremena i zato ne znam dal se vec polemisalo oko toga sto ne sumnjam da nije, ali mene zanima da li ste culi price da se coca cola pravi od fetusa beba? Mozda je malo apsurdno, ali citala sam dosta o tome. Ne konzumiram to pice, jer svakako i da ovo nije tacno, znam da je otrov za ljudski organizam.

piter
Miroljube,sta se krije iza ove inicijacije? Trilaterala okuplja clanove raznih udruzenja,vidimo da se na jednom mjestu nalaze templari i masoni?! Pozdrav http://perpetuum-...ss/?p=2097

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.91 sekundi!