Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
BP - poruka glasi:

Jedna stvar mi nije jasna - u početku na zemlji su bili rajski uvjeti, klima je bila ujednačena na svim meridijanima, organizmi su bili krupniji itd, itd... Sad kako je to moguće, postoje tumačenje da je oko zemlje bila još jedna sfera koja je stvarala efekt staklenika. Čak se i u knjizi koju sam nedavno pročitao "ispovest palog anđela" da je oko zemlje bila vodena sfera...

Pa pise na pocetku, u prvom poglavlju Biblije, da je Bog "razdvojio vodu pod svodom, od vode nad svodom". E sad, ta "voda nad svodom" je, pretpostavlja se, bila neka vrsta vodenog omotaca. Postoje razne studije na tu temu, ali to nije bitno. To je tehnicko pitanje, kako je Bog uredio Zemlju da na njoj bude takva klima. Fosili i drugi podaci potvrdjuju biblijski izvestaj, a ostale tehnicke detalje cemo saznati jednog dana.

Gedeon
Pravoslavlje danas: Brak i porodica - dr Miroljub Petović

http://www.youtub...yTC3Vq7ZIk

Pravoslavlje danas: Pravoslavna država - dr Miroljub Petrović

http://www.youtub...BhnXb_wtpw

Johnny Morgan
http://www.blic.r...a-Fejsbuku

još koliko će trajati ovaj "mir i sloboda govora"? vidimo da su počeli ako je ovo dobar primer ili će tek da bude ozbiljnijih primera. hvala unapred, pozdrav!

Miroljub Petrovic
Johnny Morgan - poruka glasi:

još koliko će trajati ovaj "mir i sloboda govora"? vidimo da su počeli ako je ovo dobar primer ili će tek da bude ozbiljnijih primera. hvala unapred, pozdrav!

Jel bi ti dozvolio da te u tvojoj kuci podstanari nazivaju ubicom, lopovom, teroristom i slicno? Satanisti su gazde na ovoj planeti i mogu da rade sta zele, jer su ljudi prihvatili satanizam. Zato mora da se pazi sta se prica i kako se prica. Istina jos uvek moze da se objavljuje na nacin da se ne upotrebljavaju teske reci. Dolazi dan kada istina nece moci da se objavjluje ni decjom nevinoscu. Treba koristiti mogucnosti koje su nam na raspolaganju i uzdati se u Boga, a ne izazivati gnev satanista tamo gde nije neophodno. Planeta Zemlja je postala jedna velika Nacisticka Nemacka, a svi koji misle svojom glavom su oznaceni kao Jevreji. To treba imati na umu, a ne baviti se pitanjem "ljudskih prava" koje su satanisti uveli da bi okupirali citave narode i drzave.

Marko23
Zdravo Miroljube,

desilo mi se vec par puta, da kada spavam i sanjam nesto nezgodno, nekako u snu shvatam da sanjam, pa pokusam da se derem u snu da bi se probudio. istog trenutka me budi devojka i kaze da sam se drao.
Gledao sam vase predavanje u vezi snova ali ipak mi je ovo nerazumljivo.

a jednom pre nekih 2,3 godina sam spavao. odjednom se budim, otvorim oci, mogu da vidim, i da cujem ali nisam mogo nikako da se pomeram. odma me je hvatala panika, i sa svim snagom sam pokusao da se pomeram, i posle nekoliko sekundi sam uspeo.
Sta li se tu desavalo ?

Pozdrav

Miroljub Petrovic
Marko23 - poruka glasi:

Zdravo Miroljube,

desilo mi se vec par puta, da kada spavam i sanjam nesto nezgodno, nekako u snu shvatam da sanjam, pa pokusam da se derem u snu da bi se probudio. istog trenutka me budi devojka i kaze da sam se drao.

a jednom pre nekih 2,3 godina sam spavao. odjednom se budim, otvorim oci, mogu da vidim, i da cujem ali nisam mogo nikako da se pomeram. odma me je hvatala panika, i sa svim snagom sam pokusao da se pomeram, i posle nekoliko sekundi sam uspeo.
Sta li se tu desavalo ?

Pozdrav

Imas devojku, odnosno kruvas se, zivis u bludu, i onda te opsedaju demoni. To je nista sta bi moglo da ti se desi. Mogao bi da ti se razvali plafon na glavu, pa da nastradate i ti i tvoja "devojka".

Marko23
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Marko23 - poruka glasi:

Zdravo Miroljube,

Sta li se tu desavalo ?

Pozdrav

Imas devojku, odnosno kruvas se, zivis u bludu, i onda te opsedaju demoni. To je nista sta bi moglo da ti se desi. Mogao bi da ti se razvali plafon na glavu, pa da nastradate i ti i tvoja "devojka".

znaci po tvome treba da nadjem neku "zenu" iz dobre familije i da je zenim odma? Kako cu tu osobu onda da upoznam? da vidim dali hocu sa njom da zivim celi zivot ili ne? dali ona meni pase? dali ja njoj pasem? lako je ozeniti se, a sta ces onda? jos u danasnje vreme, izadji na ulicu pa mi kazi dal je bilo koja za zenidbu.
a koliko razvoda ima bas zbog toga sto se parovi prerano uzmu ?
kada kupujes auto isto ga valjda provozas, vidis dali je u redu dali sve pase itd.

Johnny Morgan

Jel bi ti dozvolio da te u tvojoj kuci podstanari nazivaju ubicom, lopovom, teroristom i slicno? Satanisti su gazde na ovoj planeti i mogu da rade sta zele, jer su ljudi prihvatili satanizam. Zato mora da se pazi sta se prica i kako se prica. Istina jos uvek moze da se objavljuje na nacin da se ne upotrebljavaju teske reci. Dolazi dan kada istina nece moci da se objavjluje ni decjom nevinoscu. Treba koristiti mogucnosti koje su nam na raspolaganju i uzdati se u Boga, a ne izazivati gnev satanista tamo gde nije neophodno. Planeta Zemlja je postala jedna velika Nacisticka Nemacka, a svi koji misle svojom glavom su oznaceni kao Jevreji. To treba imati na umu, a ne baviti se pitanjem "ljudskih prava" koje su satanisti uveli da bi okupirali citave narode i drzave.

ok, a onda bi trebalo i ove koji su pisali tekst da hvataju, jer su oni prvi počeli da "čačakju mečku" - satanizam ili će sve nas slične njima tek da jure? moguće je i to da oni imaju nečiju dozvolu iz vrha da budu "borci za pravdu" u mizici, kao npr Ivan Ivanovic koji u svom šouu ismejava sve moguće političare već tri godine, a ovamo se sastaje sa istima na razne žurke i druži sa bivšim predsednikom.

Poslednja pitanje, kakvo je Vaše mišljenje povod ovog događaja na linku:

http://www.blic.r...usred-noci

Da li je ovo po Bibliji opravdano ubistvo? Ja mislim da jeste, jer je to ona situacija da brainte svoje ognjište i porodicu. Za ovog čoveka su ljudi potpisali peticiju sa 13000 potpisa za puštanje na slobodu i hrabrost, ali zakonom će morati da ga osude, jer je počinio "ubistvo", ista situacija kao i sa onim narkomanom ili grešim? Hvala unapred, pozdrav!

Miroljub Petrovic
Marko23 - poruka glasi:

znaci po tvome treba da nadjem neku "zenu" iz dobre familije i da je zenim odma?

Ne mozes ti da nalazis, ti si nesposoban za to, treba da angazujes nekog iskusnog i poboznog coveka da ti preporuci devojku iz dobre familije, a prethodno treba ti da se dovedes u red. Vidi se da nisi spreman za zenidbu cim pitas takva pitanja. Treba da procitas moje dve kratke knjige na tu temu, najpre "Tajna srecnog zivota", a onda "Brak i porodica". Imas ih na donjem linku:
http://creation6d...ge_m_p.htm

Kako cu tu osobu onda da upoznam? da vidim dali hocu sa njom da zivim celi zivot ili ne? dali ona meni pase? dali ja njoj pasem?

Postoji procedura, procitaj u gornjim knjigama kako je to Bog definiaso u Bibliji. Ne mozes ti da upoznajes devojke bez nadzora starijeg i iskusnijeg.

lako je ozeniti se, a sta ces onda? jos u danasnje vreme, izadji na ulicu pa mi kazi dal je bilo koja za zenidbu.

Devojke se ne traze na ulici, nego preko posrednika, menadzera, navodadzije.

Ne razvode se zbog toga, vec zato sto se nisu naucili kako se ulazi u brak i sto nisu konsultovali starije i pametnije.

kada kupujes auto isto ga valjda provozas, vidis dali je u redu dali sve pase itd.

Pametan si mnogo, Zamisli da hoces da ozenis neciju cerku, a njen otac ti kaze: "Dodji malo kod mene u radnju da te ja provozam i isprobam, da vidim da li ces biti dobar muz moje cerke." Ne mozes ti da isprobavas i provozavas tudje cerke. Da te mucenice imaju oceve odavno bi bio sav plav od batina. Ali, te jadnice nemaju oceve pa onda skitaju i kurvaju se sa buzdovanima koji su bez pameti.

Miroljub Petrovic

ok, a onda bi trebalo i ove koji su pisali tekst da hvataju, jer su oni prvi počeli da "čačakju mečku" - satanizam ili će sve nas slične njima tek da jure? moguće je i to da oni imaju nečiju dozvolu iz vrha da budu "borci za pravdu" u mizici, kao npr Ivan Ivanovic koji u svom šouu ismejava sve moguće političare već tri godine, a ovamo se sastaje sa istima na razne žurke i druži sa bivšim predsednikom.

Satanisti nemaju problema sa onima sto laju, a ne ujedaju, drugim recima sa onima sto brbljaju, a nista prakticno ne rade. Doci ce uskoro dan kada ce da hvataju sve koji preko interneta pisu nesto protiv satanizma.

Poslednja pitanje, kakvo je Vaše mišljenje povod ovog događaja na linku:

http://www.blic.r...usred-noci

Da li je ovo po Bibliji opravdano ubistvo? Ja mislim da jeste, jer je to ona situacija da brainte svoje ognjište i porodicu. Za ovog čoveka su ljudi potpisali peticiju sa 13000 potpisa za puštanje na slobodu i hrabrost, ali zakonom će morati da ga osude, jer je počinio "ubistvo", ista situacija kao i sa onim narkomanom ili grešim? Hvala unapred, pozdrav!

Govorio sam o tome. Kada te satanista napadne treba da pokusas da pobegnes, ili ako ne mozes da pobegnes da pokusas da ga onesposobis da bi mogao da pobegnes. Ako ga ubijes, onda moras ili da bezis u sumu ili da ides u zatvor.

Marko23

Marko23 - poruka glasi:

znaci po tvome treba da nadjem neku "zenu" iz dobre familije i da je zenim odma?

Ne mozes ti da nalazis, ti si nesposoban za to, treba da angazujes nekog iskusnog i poboznog coveka da ti preporuci devojku iz dobre familije, a prethodno treba ti da se dovedes u red. Vidi se da nisi spreman za zenidbu cim pitas takva pitanja. Treba da procitas moje dve kratke knjige na tu temu, najpre "Tajna srecnog zivota", a onda "Brak i porodica". Imas ih na donjem linku:
http://creation6d...ge_m_p.htm

Kako cu tu osobu onda da upoznam? da vidim dali hocu sa njom da zivim celi zivot ili ne? dali ona meni pase? dali ja njoj pasem?

Postoji procedura, procitaj u gornjim knjigama kako je to Bog definiaso u Bibliji. Ne mozes ti da upoznajes devojke bez nadzora starijeg i iskusnijeg.

lako je ozeniti se, a sta ces onda? jos u danasnje vreme, izadji na ulicu pa mi kazi dal je bilo koja za zenidbu.

Devojke se ne traze na ulici, nego preko posrednika, menadzera, navodadzije.

Ne razvode se zbog toga, vec zato sto se nisu naucili kako se ulazi u brak i sto nisu konsultovali starije i pametnije.

Pametan si mnogo, Zamisli da hoces da ozenis neciju cerku, a njen otac ti kaze: "Dodji malo kod mene u radnju da te ja provozam i isprobam, da vidim da li ces biti dobar muz moje cerke." Ne mozes ti da isprobavas i provozavas tudje cerke. Da te mucenice imaju oceve odavno bi bio sav plav od batina. Ali, te jadnice nemaju oceve pa onda skitaju i kurvaju se sa buzdovanima koji su bez pameti.

primer (ima ih mnogo takvih): recimo angazujem iskusnog i poboznog coveka da mi nadje zenu. i recimo taj moj manadzer ima prijatelja isto poboznog sve super, i taj covek garantuje za svoju cerku i kaze da je ona to i to i sve lepo. a ustvari otac nema pojma sta mu cerka radi u skoli, ili recimo ide kod drugarice ili sta god radi a da otac nezna. Imam 25 godina pa znam sta se radi u ovoj mladjoj generaciji. Takodje poznajem ljude koje imaju veoma poboznih roditelja a deca su im gadovi. Ja mislim da u ovo vreme nemoze otac niti majka da garantuje za svoje dete. Na primer Austirja je puna muslimana, za njih se zna da su pobozni, drze se svoje vere itd. Znaci Otac jedne cerke misli da je ona nevina i da je dobra i pobozna i sve, a iza ledja se **** u dupe da bi i dalje ostala "nevina". i to je VECINA !
razumem ja tebe i shvatam da bi trebalo tako kao sto kazes. Ali to danas nije vise moguce. Niko vise ne moze da garantuje za bilo koga. tako da ni ja ne mogu da imam garanciju da ce mi manadzer naci pravu zenu. a vreme sve gore i gore. Pa dal "mucenica" kako je ti nazivas ima oca ili nema, nije velika razlika. A razloga da budem sav plav od batina, toga nema !

1xydz1
http://www.youtub...wif-EnzZ1A

dokaz da iz homoseksualnosti ima izlaza
Izmenio/la 1xydz1 na 28.05.2013 19:21

vozac
http://www.magaci...a-u-bosni/

Miroljub Petrovic
Marko23 - poruka glasi:

primer (ima ih mnogo takvih): recimo angazujem iskusnog i poboznog coveka da mi nadje zenu. i recimo taj moj manadzer ima prijatelja isto poboznog sve super, i taj covek garantuje za svoju cerku i kaze da je ona to i to i sve lepo. a ustvari otac nema pojma sta mu cerka radi u skoli, ili recimo ide kod drugarice ili sta god radi a da otac nezna.

Dzabe ti ja pricam kad ti "sve znas", i neces da procitas ono sto sam ti rekao, nego pricas svoju pricu. Ne garantuje otac za svoju cerku, nego menadzer. Pobozan i moralan covek nece preporuciti losu devojku iz lose porodice. Problem je sto je tvoj sistem poboznosti pogresan i mislis da su pobozni oni koji su spolja pobozni (idu u crkvu, nose brojanice i sl).

Imam 25 godina pa znam sta se radi u ovoj mladjoj generaciji.

Ti znas za lose stvari, a o dobrim stvarima ne znas mnogo i zato pricas gluposti.

razumem ja tebe i shvatam da bi trebalo tako kao sto kazes. Ali to danas nije vise moguce. Niko vise ne moze da garantuje za bilo koga. tako da ni ja ne mogu da imam garanciju da ce mi manadzer naci pravu zenu. a vreme sve gore i gore.

Lepo su te satanisti ubedili da ti nema spasa i da ti je destrukcija jedini izbor. Ali to nije tacno. Itekako moze da se garantuje za ozbiljne ljude, samo sto ih ti ne poznajes jer se kreces u losem drustvu.

Pa dal "mucenica" kako je ti nazivas ima oca ili nema, nije velika razlika.

Velika je razlika kad devojka ima oca, ali ti zivis u Sodomu i to nikada nisi video pa mislis da ne postoji. Tako i evolucionisti, koji su ceo zivot uceni da su nastali od majmuna, zaista veruju da nema Boga.

A razloga da budem sav plav od batina, toga nema !

Ima puno razloga da budes plav od batina, ali ako nastavis sa tom govedjom filozofijom desice ti se nesto mnogo gore - a to je da ces da se spandjas sa nekom pagankom ili vesticom, pa ti je pukla crna pogibija.

crnitrn
Srbsko-ruski odnosi
http://www.mycity...-migov.jpg

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
goran krstic
Postovanje Miroljube
Ako moze strucni savet u vezi sledeceg
Pacijent Boluje od:
Dijabetes tip 2
Hipertenzia
Aritmia apsoluta
Postoji bojazan da je prisutna tromboza
U podkolenicnom delu nogu
Dali je dovoljan program sa sirovom hranom uz pomoc tinktura ili je potreban poseban tretman kada je uz ova
Tri zla brata i tromboza prisutna.
Hvala !

Miroljub Petrovic

Ova je dobra.

Miroljub Petrovic
goran krstic - poruka glasi:

Postovanje Miroljube
Ako moze strucni savet u vezi sledeceg
Pacijent Boluje od:
Dijabetes tip 2
Hipertenzia
Aritmia apsoluta
Postoji bojazan da je prisutna tromboza
U podkolenicnom delu nogu
Dali je dovoljan program sa sirovom hranom uz pomoc tinktura ili je potreban poseban tretman kada je uz ova
Tri zla brata i tromboza prisutna.
Hvala !

Dovoljan je program opisan u kratkoj knjizi na donjem linku:

www.cps.org.rs/Kn...

ljubas
Otpevani neki psalmi na hebrejskom (8.pesama)
Erez-Yechiel---Hatikun-Haklali
http://www.mediaf...hm9d2dg1ar

http://sviuselo.wordpress.com/
piter
http://www.dveris...enovca.php

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.89 sekundi!