Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
vozac
http://www.banjal...-malisana/

Miroljub Petrovic

Stanje u svetu jeste strasno, ali gore navedeni podaci nisu tacni. U Americi ne nestaje troje dece za dve sekunde. Nestaje manje.

Laki
Marks i Engels o Srbima

http://www.youtub...S4xOYFHMGw

Michael22
Da li mi neko moze dati film sa Srpskim prevodom Darvinova nocna mora? hvala

http://zivetisaprirodom.blogspot.com/
pedja257
Da li je moguce da je Vavilonska kula nastala posle odvajanja kontinenata u vreme Faleka?
Jer kako je sest ljudi izrodilo dovoljno njih da nastane citave gradove za manje od 100 godina?
Pise za Nimroda- 1 Moj. Glava 10 :10 "A početak carstvu njegovom beše Vavilon i Uruk i Arkad i Halani u zemlji Senaru " ...Kako je moguce da je Nimrod(rodjen vec u 2. generaciji posle potopa) postao silan u populaciji koja je bila dovoljno velika da nastani citave gradove i da zida Kulu sve u roku manjem od 100 godina?
Jos je neverovatnije ako racunamo da su morali u tom roku i da se rasporede svuda po svetu pre odvajanja kontinenta.

Miroljub Petrovic
pedja257 - poruka glasi:

Da li je moguce da je Vavilonska kula nastala posle odvajanja kontinenata u vreme Faleka?
Jer kako je sest ljudi izrodilo dovoljno njih da nastane citave gradove za manje od 100 godina?
Pise za Nimroda- 1 Moj. Glava 10 :10 "A početak carstvu njegovom beše Vavilon i Uruk i Arkad i Halani u zemlji Senaru " ...Kako je moguce da je Nimrod(rodjen vec u 2. generaciji posle potopa) postao silan u populaciji koja je bila dovoljno velika da nastani citave gradove i da zida Kulu sve u roku manjem od 100 godina?
Jos je neverovatnije ako racunamo da su morali u tom roku i da se rasporede svuda po svetu pre odvajanja kontinenta.

Ljudi su neposredno posle Potopa ziveli jos uvek veoma dugo. Na primer, Avram, koji je 10. generacija od Noja, mogao je direktno da prica sa Nojem. Za 100 godina moglo je da se izrodi mnogo ljudi, bar 5 generacija od svakog od Nojevih sinova (a u svakoj generaciji je moglo da bude 10-15 dece. Ne znamo datum kada je gradjena Vavilonska kula, verovatno posle razdvajanja kontinenata.

Nimrod je bio unuk Hamov. Unuk Simov je bio Sala i ziveo je 433 godine. Dakle, Nimrod je takodje mogao toliko da zivi, Sala je rodjen kada je njegovom ocu Arfaksadu bilo 30 godina, a Arfaksad je rodjen kada je njegovom ocu Simu bilo 100 godina. Dakle, od Potopa do smrti Nimroda proslo je oko 460 godina (Sim je imao oko 100 godina kada je bio Potop).

Dalje mozes sam da racunas.

Zare
Miroljube ima jedna zena koja ima rak koze koliko sam ja shvatio isla je na operacije i sve ali nista nije pomoglo .... rak se javlja u vidu rana na kozi ... sta bi ti preporucio da li postoji neka vrsta ishrane ili leka koja bi joj pomogla.... prvo sam pomislio da nije psorijaza koju sam i ja imao i izlecio sam je .... ali oni nisu znali da mi objasne sta je zapravo samo da ima rak koji napada kozu i ostavlja je u ranama ... pije neke morfijume i i ide na hemoterapije ali to ne pomaze ... zena ima oko 35 godina... ja sam joj rekao da izbaci skroz hranu zivotinjskog porekla i da se samo hrani biljnom hranom .... ili cak da uzme post
Izmenio/la Zare na 25.05.2013 17:48
Zare

Miroljub Petrovic
Zare - poruka glasi:

Miroljube ima jedna zena koja ima rak koze koliko sam ja shvatio isla je na operacije i sve ali nista nije pomoglo .... rak se javlja u vidu rana na kozi ... sta bi ti preporucio da li postoji neka vrsta ishrane ili leka koja bi joj pomogla.... prvo sam pomislio da nije psorijaza koju sam i ja imao i izlecio sam je .... ali oni nisu znali da mi objasne sta je zapravo samo da ima rak koji napada kozu i ostavlja je u ranama ... pije neke morfijume i i ide na hemoterapije ali to ne pomaze ... zena ima oko 35 godina... ja sam joj rekao da izbaci skroz hranu zivotinjskog porekla i da se samo hrani biljnom hranom .... ili cak da uzme post

Imas ceo program lecenja na donjem linku:

www.cps.org.rs/Kn...

Buduci
Baš sam danas pričao sa jednim drugom o tome kako je David bio za naše pojmove hrabar čovek,da hrabrijeg nema,zbog toga što se nije plašio da se sukobi čak ni sa lavom ni medvedom kako bi odbranio svoju ovcu,kad ono,ova vest...
http://www.mondo....djeda.html
Izgleda da i mi imamo našeg Davida! Smile

vozac
http://vimeo.com/...

tomislavlujic91
lijep pozdrav..evo imam pitanje koje mi se rodilo citajuci jedan tekst te naletivsi na pojam ljudskih prava ...zapravo zanima me da li Biblija ima kakav stav o pravima koja su si ljudi međusobno "ozakonili " ...jer gledajuci kakve sve stvari prolaze opravdavajuci se na ljudska prava ,a neke od njih su lako vidljive pocevsi od homoseksualizma pa do vojnih intervencija,pitam se sto Biblija moze reci na ovu terminologiju jer po meni se cini da je to jos jedan medijum kroz koji Sotona djeluje sa svojim zlim planovima predstavljajuci covjeku razmisljanje da ima pravo predstavljati se i djelovati kako on to zeli . unaprijed hvala

Miroljub Petrovic
tomislavlujic91 - poruka glasi:

lijep pozdrav..evo imam pitanje koje mi se rodilo citajuci jedan tekst te naletivsi na pojam ljudskih prava ...zapravo zanima me da li Biblija ima kakav stav o pravima koja su si ljudi međusobno "ozakonili " ...jer gledajuci kakve sve stvari prolaze opravdavajuci se na ljudska prava ,a neke od njih su lako vidljive pocevsi od homoseksualizma pa do vojnih intervencija,pitam se sto Biblija moze reci na ovu terminologiju jer po meni se cini da je to jos jedan medijum kroz koji Sotona djeluje sa svojim zlim planovima predstavljajuci covjeku razmisljanje da ima pravo predstavljati se i djelovati kako on to zeli . unaprijed hvala

Sve to sto satanisti namecu ljudima je privremeno dopusteno od strane Boga da bi ljudi, koji su izabrali da zive u grehu, a takvi su ogromna vecina, videli sta je zlo i da bi se prizvali pameti.

emanuel
Postovani Miroljube,
posto se tradicionalno smatra da su svi apostoli osim cini mi se Jovana bili ubijeni, molim Vas ako mozete da napisete po kojim izvorima odnosno dokazimo to mozemo zaista tvrditi. hvala i lep pozdrav

Miroljub Petrovic
emanuel - poruka glasi:

Postovani Miroljube,
posto se tradicionalno smatra da su svi apostoli osim cini mi se Jovana bili ubijeni, molim Vas ako mozete da napisete po kojim izvorima odnosno dokazimo to mozemo zaista tvrditi. hvala i lep pozdrav

Nemamo istorijske izvestaje o tome, koliko mi je poznato. Hriscani prvog i drugog veka nisu sacuvali originalne hebrejske tekstove Novog zaveta, a kamoli istorijske izvestaje o zivotu apostola.

GoranGoran
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

GoranGoran - poruka glasi:

Postovani Miroljube,

Ja sam o Gospodu ucio od moje pokojne bake koja je bila vrlo pobozna,ali onako kako ju je selo naucilo(ne valja se ovo,ne valja se ono,cak i je bila i sujeverna,a pobozna).Prave odgovore sam dobio tek u 33.-oj godini zivota,gledajuci Vasa predavanja.
Naravno,igrom slucaja sam dosao do vasih predavanja,sto potvrdjuje onu da "se nista ne desava slucajno".

Hvala Vam sto sam pomocu Vas uspeo jos vise da utvrdim svoju veru i sto sam jos vise poceo da cenim svoj ovozemaljski zivot(kupio sam Sveto Pismo,ostavio sam duvan iako sam bio aktivni pusac 15 godina).

Sada zelim da se posvetim pravljenju sokova(po receptima iz knjige Cudo izlecenja),pa bih Vas zamolio da mi preporucite neki ekonomican sokovnik(neku jeftiniju varijantu Champion Juicer-a).

Veliki pozdrav!

Mozes da kupis bilo koji sokovnik neke poznatije firme koji moze da cedi sargarepu i cveklu, sto znaci da bude snage oko 750 W. Svi oni imaju garanciju po par godina, To su sokovnici za kucnu upotrebu. Oni koji mnogo koriste sokovnik (svaki dan cede po 2 litra soka) moraju da nabave Champion ili Omega sokovnik.

Da li bih mogao da sa sokovnikom od 800W ili 900W(npr.Gorenje,Clatronic) da pravim npr.sojino,bademovo mleko,kao i sokove od kostunjavog voca,povrca?
PS.Znam da su slow juicer-i ono sto je idealno ali je cena znatno veca.
Izmenio/la GoranGoran na 26.05.2013 14:44

Laki
Posle ubistva Bin Ladena: Od 25 foka 23 mrtve

http://www.glas-j...a-23-mrtve

Miroljub Petrovic
GoranGoran - poruka glasi:

Da li bih mogao da sa sokovnikom od 800W ili 900W(npr.Gorenje,Clatronic) da pravim npr.sojino,bademovo mleko,kao i sokove od kostunjavog voca,povrca?
PS.Znam da su slow juicer-i ono sto je idealno ali je cena znatno veca.

Takva mleka se prave u blenderu, a ne u sokovniku. Stavis pola sake kostunjavog voca i 3 dl vode, i malo meda da zasladis, ako hoces, i to je to.

emanuel

emanuel - poruka glasi:

Postovani Miroljube,

Nemamo istorijske izvestaje o tome, koliko mi je poznato. Hriscani prvog i drugog veka nisu sacuvali originalne hebrejske tekstove Novog zaveta, a kamoli istorijske izvestaje o zivotu apostola.

Puno hvala, tako sam i mislio, jer ni ja ne nalazim nikakav adekvatan dokaz.
Da li bi onda mozda bilo preterano posumljati da je vecina tih eventualno laznih predanja o mucenistvu apostola nastala u razdoblju stvaranja institucije religije (mislim u slabom smislu) i potrebe iste. Samo razmisljanje,.. ne zelim nikoga vredjati. Puno hvala za odgovor. Lep pozdrav

Miroljub Petrovic
emanuel - poruka glasi:

emanuel - poruka glasi:

Postovani Miroljube,

Puno hvala, tako sam i mislio, jer ni ja ne nalazim nikakav adekvatan dokaz.
Da li bi onda mozda bilo preterano posumljati da je vecina tih eventualno laznih predanja o mucenistvu apostola nastala u razdoblju stvaranja institucije religije (mislim u slabom smislu) i potrebe iste. Samo razmisljanje,.. ne zelim nikoga vredjati. Puno hvala za odgovor. Lep pozdrav

Cinjenica je da su hriscani bili veoma proganjani, ali je takodje cinjenica i da Bog brani svoje ljude. Postoji knjiga "Rani hriscanski spisi" gde su izneti zapisi prvih hriscana posle apostola. Mozda je tu nesto zapisano o tome kako su zavrsili apostoli.

Bozic Bojan
ima neko link za tu knjigu? rani hriscanski spisi.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.93 sekundi!