Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Uros88
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

uros88 - poruka glasi:

[quote]Meni je razumno objašnjenje da je Bog stvorio veliki Jupiter da bi on skupljao asteroide. Ne mora da znači da je tako al ne mora da znači ni da nije. To je nešto o čemu može da se raspravlja.

A ko je stvorio asteroide? Pa valjda Bog. Ispada da je Bog stvorio nesavrsen svemir pa je onda stvorio Jupiter da stiti stanovnike svemira od nesavrsenog svemira (asteroida). Kakav bre Jupiter, njegova gravitacija je minorna u odnosu na ogromno prostranstvo iz kojeg mogu da dodju asteroidi. Nemoj mnogo da citas evolucionisticku fantastiku.

Ok, slažem se, ali šta je onda sa suncem: bez magnetnog polja zemlje i ozonskog omotača bili bismo sprženi za 10 minuta. Ispada da je Bog stvorio nesavršeno sunce pa je onda stvorio magnetno polje i ozonski omotač (ili vodeni sloj pre potopa) da nas štiti od određenog zračenja.

Miroljub Petrovic
Srpska u srcu - poruka glasi:

To stoji nema sta! Prije jedno 2 mjeseca na youtubu jedan britanac je imao kanal u kojem je iskljucvo pratio opadanje jacine magnetnog napona zemlje, od 80 i neke se magnetni pol zemlje pomjerio za preko 100 kilometara, javljali su mu se razni naucnisi iz te sfere i davali mu pohvale za rad! Njegova predvidjanja su bila vise nego ozbiljna i ostalo vrlo malo vremena do obrtanja polova po njegovim proracunima! I sta je bilo sa njegovim kanalom? (pa naravno da je banovan)

Nema nista od obrtanja magnetnih polova. To je nemoguce. U utrobi Zemlje postoje struje jacine 6 milijardi ampera. Da bi doslo do obrtanja magnetnog polja Zemlje treba ove struje da promene smer svog kretanja, a to je nemoguce - osim da ih Bog ne okrene, a to nema svrhe, to bi bilo kao da Bog ucini da se Zemlja okrece u suprotnom smeru. Bog se ne bavi takvim stvarima o kojima mastaju evolucionisti.

Miroljub Petrovic
Uros88 - poruka glasi:

Miroljub Petrovic - poruka glasi:

uros88 - poruka glasi:

[quote]Meni je razumno objašnjenje da je Bog stvorio veliki Jupiter da bi on skupljao asteroide. Ne mora da znači da je tako al ne mora da znači ni da nije. To je nešto o čemu može da se raspravlja.

A ko je stvorio asteroide? Pa valjda Bog. Ispada da je Bog stvorio nesavrsen svemir pa je onda stvorio Jupiter da stiti stanovnike svemira od nesavrsenog svemira (asteroida). Kakav bre Jupiter, njegova gravitacija je minorna u odnosu na ogromno prostranstvo iz kojeg mogu da dodju asteroidi. Nemoj mnogo da citas evolucionisticku fantastiku.

Ok, slažem se, ali šta je onda sa suncem: bez magnetnog polja zemlje i ozonskog omotača bili bismo sprženi za 10 minuta. Ispada da je Bog stvorio nesavršeno sunce pa je onda stvorio magnetno polje i ozonski omotač (ili vodeni sloj pre potopa) da nas štiti od određenog zračenja.

Sad ides u fanatizam. Bog je stvorio sunce, s tim da jedan deo njegovog zracenja koriste ljudi kroz odredjene filtere koje je Bog uspostavio (ozonski omotac, magnetno poljem nasa koza...), a taj "stetni deo" suncevog zracenja za ljude, koristan je za neke druge stvari u sistemu Zemlja-sunce, odnosno Suncevom sistemu. Asteroidi koji lete po svemiru verovatno imaju neku funkciju, o kojoj mozemo da pricamo, ali daleko od toga da majusna planeta Jupiter moze da predstavlja neku zastitu Zemlji, i da je to neka svrha stvaranja Jupitera.

Srpska u srcu
Sta mislite dali je laznjak: .... ?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.03.2013 20:24
Glavu gore!

Miroljub Petrovic

Sta mislite dali je laznjak: .... ?

Nemoj da postavljas satanske sadrzaje na forum.

Miroljub Petrovic
Evo odlicnog iskustva vezano za lecenje dioptrije (vida). Covek je vezbanjem skinuo dioptriju sa -3 na -2,25, a tvrdi da je moguce da se potpuno skine dioptrija:

https://www.box.c...9010uoltgp

Haki
Gospodine Petrovicu da li podrzavate verovanje Nikole Tesle da su
sva ziva bica automati kosmickih sila,da svi reagujemo na spoljne stimuluse i da ne postoji zvezda,kometa,asteroid ili bilo koje drugo telo koje nema makar mali uticaj na cvekovu sudbinu?

Uros88
Skoro ste okačili knjigu o tinkturi za oči sa alevom paprikom i ja sam je skinuo al sad ne mogu da je nadjem. Nisam je našao na forumi a na sajtu gde prodaju tinkture nemaju tinkturu za oči. Da li znate da li ih neko pravi i prodaje i koja to beše knjiga?

Srpska u srcu
Nekad sam cuo da su svi ljudi koji su se rodili i zivili prije Isusa zavrsilu u paklu jer nisu bili krsteni, pa ne znam dali sam dobro cuo ili je neka dezinformacija?
Glavu gore!

Miroljub Petrovic
Haki - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu da li podrzavate verovanje Nikole Tesle da su
sva ziva bica automati kosmickih sila,da svi reagujemo na spoljne stimuluse i da ne postoji zvezda,kometa,asteroid ili bilo koje drugo telo koje nema makar mali uticaj na cvekovu sudbinu?

Izjave koje se pripisuju Tesli nisu verodostojne, tako da to ne mogu da komentarisem.

Miroljub Petrovic
Uros88 - poruka glasi:

Skoro ste okačili knjigu o tinkturi za oči sa alevom paprikom i ja sam je skinuo al sad ne mogu da je nadjem. Nisam je našao na forumi a na sajtu gde prodaju tinkture nemaju tinkturu za oči. Da li znate da li ih neko pravi i prodaje i koja to beše knjiga?

Evo linka za knjigu:
http://cps.org.rs...olesti.rar

Upravo mi je javljeno da je završena tinktura za oči, kao i još nekoliko novih tinktura. Evo spiska novih tinktura:

OÄŒI
Dejstvo: Poboljšava protok krvi u očima, smanjuje iritaciju oka, uklanja toksine iz oka, uspešno otklanja kataraktu.
Sastojci: vidac, divizma, malina, komorač, ljuta aleva paprika.
Cena: 590 din.

ŽENSKA FORMULA
Dejstvo: Poboljšava komunikaciju između endok. or. u mozgu i jajnika, usporava sta­renje žena na prir. način, pomaže uklanja­nju osećaja vreline, dovodi žen. horm. u ravnotežu, podstiče normalan mes. ciklus.
Sastojci: Anđelika, konopljika, divlji jam, valerijana, lobelija, hmelj, uva, kleka, kukuruzna svila, sladić.
Cena: 990 din.

NERVI
Dejstvo: Otklanja nesanicu, smiruje nervni sistem, deluje umirujuće, podstiče bolji rad nervnog sistema.
Sastojci: Valerijana, lobelija, hmelj, plava stanićarka, divlji jam, hrastova kora, divlji ruzmarin.
Cena: 890 din.

DETOKS
Dejstvo: Čisti nagomilane toksine iz krvi, limfnog sistema i pod kožom, poboljšava izgled kože i ten.
Sastojci: Crvena detelina, čaparal, čičak, beli luk, lobelija, ljuta aleva paprika, štavelj.

PLUĆA
Dejstvo: Podstiče normalno disanje i izbacivanje sekreta, jača funkcije pluća, otklanja toksine iz pluća.
Sastojci: Lobelija, podbel, sladić, kola, kafa, majčina dušica, komorač, nana list i ulje.

PLUĆA +
Dejstvo: Deluje umirujuće, čisti pluća od toksina, pomaže u izbacivanju sluzi i sekreta, otklanja astmu, bronhitis, upalu pluća.
Sastojci: Lobelija.

UHO
Dejstvo: Obnavlja nerve uha i očiju. Pomaže boljem funkcionisanju mozga i očnih nerava.
Sastojci: Divlji ruzmarin, plava stanićarka, lobelija, plava verbena.

Detaljnije informacije o tinkturama su na donjem linku:
http://www.dzs.rs...kture.html

Miroljub Petrovic

Nekad sam cuo da su svi ljudi koji su se rodili i zivili prije Isusa zavrsilu u paklu jer nisu bili krsteni, pa ne znam dali sam dobro cuo ili je neka dezinformacija?

Dezinformacija. Trebao bi da krenes da citas od pocetka ovaj forum, ono sto sam pisao, da ne bi postavljao banalna pitanja o kojima sam mnogo puta vec govorio.

TomicDanijel2
Pre od prilike godinu dana ubacio sam emisije iz serijala Dokazi Stvaranja, pola epizoda iz tog serijala mi je blokirano i morao sam da potvrdim sadrzaj treceg lica, i tek onda mi je odblokirano ali kompletno su ih blokirali u Americi i Nemackoj, sve to na osnovu delova iz emisija "Evolution Is a False Theory, Not Science 21 November 2010 3/6" i slicnih...DemoNkratski nema sta...

http://www.youtube.com/user/danijeltomicPFC?featur
zoky
Oкружни одбор Српске радикалне странке у Косовској Митровици одржаће 24. марта 2013. године, на Тргу Шумадија са почетком у 12,00 сати велики народни митинг под слоганом "НЕ ДАМО КОСОВО И МЕТОХИЈУ".

На дан 24. марта 1999. године, почело је ничим изазвано бомбардовање Србије од стране 19 земаља чланица НАТО пакта, које је трајало 78 дана. Желимо да споменемо све невине жртве, сву нејач која даде свој живот и који постадоше колатерална штета у извештајима потпарола НATO пакта. Желимо да одамо почаст свим жртама и херојима који су страдали у овој зликовачкој НATO акцији.
Догодине у Призрену

Laki
Zemljotres pogodio Rim

http://www.telegr...ivseg-pape

vozac
http://www.dejanl...tenik.html

pmarko
Profesore da li ima istine u tome sto neki kazu da se monasima na Atosu otkrilo kako se vreme od 2000. godine ubrzalo? Pitam zato sto mi vec 5. godinu "bezi" sve sto posadim u zemlju. Kao da sam posadio "ranije" nego sto je trebalo pa sve ili ne uspe ili jedva se nakupi da bude koliko toliko ali bez nekog kvaliteta. Ja sam od babe i dede ucio bastovanstvo i oni su mi rekli da kad prodje 100 dana od nove godine nakon toga sve moze da se sadi u basti. Ja sam se vodio po tome i evo vec 5. godinu imam kikseve sa usevima. Ili je mozda u pitanju mafija medju agronomima koja sprema naku veliku prevaru pa nemerno stavlja pogresne datume na semena kad se treba saditi? Da li je uopste preporucljivo uzimati semena u poljoprivrednim apotekama ili je bolje nabavljati negde sa strane?
Izmenio/la pmarko na 04.03.2013 20:03

Srpska u srcu
Postoji li mogucnost da postoji vise Bozijih zapovjesti, rigoroznijih od ovih 10 i da ih skriva vatikan ili neko drugo tajno drustvo radi mracnih interesa?
Glavu gore!

Tasic
Da li može neko da mi dostavi link o knjizi: Lečenje polomljenog mozga?

http://zdravljesjuga.com/
Miroljub Petrovic
pmarko - poruka glasi:

Profesore da li ima istine u tome sto neki kazu da se monasima na Atosu otkrilo kako se vreme od 2000. godine ubrzalo? Pitam zato sto mi vec 5. godinu "bezi" sve sto posadim u zemlju. Kao da sam posadio "ranije" nego sto je trebalo pa sve ili ne uspe ili jedva se nakupi da bude koliko toliko ali bez nekog kvaliteta. Ja sam od babe i dede ucio bastovanstvo i oni su mi rekli da kad prodje 100 dana od nove godine nakon toga sve moze da se sadi u basti. Ja sam se vodio po tome i evo vec 5. godinu imam kikseve sa usevima. Ili je mozda u pitanju mafija medju agronomima koja sprema naku veliku prevaru pa nemerno stavlja pogresne datume na semena kad se treba saditi? Da li je uopste preporucljivo uzimati semena u poljoprivrednim apotekama ili je bolje nabavljati negde sa strane?

Ocigledno sadis po nekim paganskim principima. Treba da otkrijes gde gresis. Najbolje da seme kupujes od privatnih proizvodjaca koji cuvaju izvorno seme. Raspitaj se, a imas i na ovom sajtu.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.82 sekundi!