Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
marinkons25 - poruka glasi:

Мирољубе видим да често помињеш Мојсија, стари завет и Тору, чиними се много више од Јеванђеља из новог завета.
Зар није нови завет довољан да се по њему живи кад се узме у обзир да су то речи самог Исуса Христа?
Није ли Исус важнији од Мојсија?
Питам то зато што мислим да стари завет важи до објаве Јеванђеља и васкрсења Христовог.

Nisi citao sta sam do sada pisao i onda se ponavljas sa pitanjima. Jevandjelja ne mogu da se razumeju bez poznavanja Tore i Starog zaveta. Isus skao Bog je dao Mojsiju zakone, a onda je na Zemlji pokazao i kako treba da se zivi prema tim zakonima. Ko nije citao Stari zavet, koji je temelj, ne moze da razume Novi zavet. Nema sanse.

Miroljub Petrovic
Potpuna opsednutost demonima preplavljuje gladijatore sirom sveta, pa cak i u Srbiji. Ovako se ponasaju ljudi koji su pod dejstvom hipnotizera (demona). To sam imao prilike da vidim svojim ocima kao tinejdzer, dok nisam znao za Boga, na jednoj hipnotizerskoj predstavi u Domu omladine:

http://www.b92.ne..._id=690145

http://www.b92.ne..._id=691204

Ovde se vidi da jedino Kolarov nije pod dejstvom demona:

http://www.b92.ne..._id=688697

Johnny
Vladan Glisic o Vatikanu

http://www.youtub...1jZsTHBi5o

split
Pitanje da li po vama svaki planet u suncevom sustavu ima svoju funkciju i da li bi imalo uticaj na klimatske uvjete na zemlji da je na istoj daljini zemlja od sunca a da nema npr.merkura i venere tj.da je prvi planet zemlja do sunca?

Crispy
upravo sam odgledao dokumentarni sa ovog foruma istina o nlo-ima, i imam pitanje: tamo na 1:05:00 neki propovijednik tumači stih iz postanka 6 poglavlje pa ako možete prokomentirat?

...
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 01.03.2013 20:38
Dolazi čas i več je tu!

marinkons25
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Мирољубе видим да често помињеш Мојсија, стари завет и Тору, чиними се много више од Јеванђеља из новог завета.
Зар није нови завет довољан да се по њему живи кад се узме у обзир да су то речи самог Исуса Христа?
Није ли Исус важнији од Мојсија?
Питам то зато што мислим да стари завет важи до објаве Јеванђеља и васкрсења Христовог.

Nisi citao sta sam do sada pisao i onda se ponavljas sa pitanjima. Jevandjelja ne mogu da se razumeju bez poznavanja Tore i Starog zaveta. Isus skao Bog je dao Mojsiju zakone, a onda je na Zemlji pokazao i kako treba da se zivi prema tim zakonima. Ko nije citao Stari zavet, koji je temelj, ne moze da razume Novi zavet. Nema sanse.

Како су апостоли проповедали незнабошцима Јеванђеље? Грци, Римљани и остали незнабошци баш и нису били познаваоци хебрејског и Торе..... Мислим да на једном месту у делима апостолским Петар или Павле каже како незнабошци не треба да се обрезују нити да уче јеврејске обичаје.
Ја сам читао скоро све што је написано, а погледао сам и сва предавања преко којих сам и сазнао за Центар за Природњачке Студије. Могу да кажем да су предавања била добра и добро утемељена на чињеницама зато и посећујем често овај форум. Подрав и све најбоље!

Miroljub Petrovic
split - poruka glasi:

Pitanje da li po vama svaki planet u suncevom sustavu ima svoju funkciju i da li bi imalo uticaj na klimatske uvjete na zemlji da je na istoj daljini zemlja od sunca a da nema npr.merkura i venere tj.da je prvi planet zemlja do sunca?

Naravno da sve sto je Bog stvorio ima neku funkciju. Nisam proucavao eventualni uticaj planeta suncevog sistema na Zemlju, osim Meseca.

Uros88
split - poruka glasi:

Na primer mnogi asteroidi udaraju u Jupiter jer ih on privlači zbog velike mase (gravitacije) tako da ne udaraju u zemlju. Tako barem kažu astronomi.

Miroljub Petrovic
Crispy - poruka glasi:

upravo sam odgledao dokumentarni sa ovog foruma istina o nlo-ima, i imam pitanje: tamo na 1:05:00 neki propovijednik tumači stih iz postanka 6 poglavlje pa ako možete prokomentirat?

...

Ja nisam postavljao taj video na forumu. Ako je neko postavio, a meni promaklo da ga obrisem zbog neke gluposti, ne znaci da podrzavam svaku rec koja je izneta. Vec sam komentarisao tu nebuloznu ideju da su navodno demoni imali odnose sa zenama na Zemlji. To nema veze s mozgom.

Miroljub Petrovic
Uros88 - poruka glasi:

split - poruka glasi:

Na primer mnogi asteroidi udaraju u Jupiter jer ih on privlači zbog velike mase (gravitacije) tako da ne udaraju u zemlju. Tako barem kažu astronomi.

Astronomi pricaju ono sto od njih traze njihove ateisticke gazde. Zar mislis da asteroidi mogu da lete svemirom kako hoce bez Bozjeg dopustenja i nadzora?

Crispy
tamo gdje vi i vaša ekipa stavljate videomaterijale sam našao taj video i jako mi se svidjelo jer je detallno opisano dijelovanje hipnoze i kako je to sve povezano sa demonima itd..
Izmenio/la Crispy na 01.03.2013 20:44
Dolazi čas i več je tu!

Miroljub Petrovic

Како су апостоли проповедали незнабошцима Јеванђеље? Грци, Римљани и остали незнабошци баш и нису били познаваоци хебрејског и Торе.....

Pa lepo pise u Bibliji da su odredjeni ljudi u sinagogama imali dar jezika, a neki dar prevodjenja. Pa su tako neki prevodili neznaboscima biblijske tekstove, a neki su drzali predavanja na jezicima drugih naroda.

Мислим да на једном месту у делима апостолским Петар или Павле каже како незнабошци не треба да се обрезују нити да уче јеврејске обичаје.

Lose si procitao. Apostoli su raspravljali sa fanaticnim Jevrejima koji su insistirali na obrezanju neznabozaca koji zele da prihvate jevrejskog Boga - Isusa Hrista. Apostoli su ih ukoravali da je obrezanje periferna stvar u odnosu na duhovno zdravlje (duhovno obrezanje), ali nigde nisu rekli da je obrezanje nepotrebno, ili ukinuto, ili slicno, vec naprotiv.

Naravno da su Jevreji imali neke svoje obicaje koje su uveli u svoju religiju, i da ti obicaji nisu bili potrebni, ali o obicajima apostoli nisu raspravljali, vec o fanatizmu nekih Jevreja koji su prihvatili Isusa za Mesiju, a sto su nasledili od fariseja.

Miroljub Petrovic
Crispy - poruka glasi:

tamo gdje vi i vaša ekipa stavljate videomaterijale sam našao taj video i jako mi se svidjelo jer je detallno opisano dijelovanje hipnoze i kako je to sve povezano sa demonima itd..

Jedini video materijali koje mi postavljamo je ovaj sajt. A po YouTube-u i drugim mestima postavljaju razni ljudi koji se trude da pomognu nas rad. Na nasem sajtu nema tog videa. CPS ne odgovara za ono sto drugi postavljaju, a podrzavaju nas rad.

Crispy
pa eno ga na 21 stranici od kotora
Dolazi čas i več je tu!

Miroljub Petrovic
Crispy - poruka glasi:

Evo da citaoci foruma vide kakve sve konje i magarce trpim ovde. Ja lepo kazem da CPS postavlja ono sto preporucuje na svom sajtu:

http://creation6d...

a tupavci ponavljaju istu pricu da je CPS kriv sto ljudi boluju od malarije u Tunisu.

Trudim se da tolerisem ljudske gluposti, da bi pomogao konjima u ljudskom oblicju, ali u mnogim slucajevima ne vredi. Stvarno vas magarce treba tuci toljagom, jer drugog leka nema. I posle hulite na Boga sto stradate u zivotu.

Crispy

Crispy - poruka glasi:

Evo da citaoci foruma vide kakve sve konje i magarce trpim ovde. Ja lepo kazem da CPS postavlja ono sto preporucuje na svom sajtu:

http://creation6d...

a tupavci ponavljaju istu pricu da je CPS kriv sto ljudi boluju od malarije u Tunisu.

Trudim se da tolerisem ljudske gluposti, da bi pomogao konjima u ljudskom oblicju, ali u mnogim slucajevima ne vredi. Stvarno vas magarce treba tuci toljagom, jer drugog leka nema. I posle hulite na Boga sto stradate u zivotu.

Pa dobro ti si onda papagaj u ljudskom oblicju, al meni i dalje nije jasno zasto video sa foruma mozes maknut a sa ovog drugog odijeljenja nemozes tamo gdje su svi oni filmovi, crtici i sad nedavno tvoj dokumentarac koji si stavio o najuglednijem jevreju (keplerovi zakoni).. Bas sam zbunjola priznajem
Izmenio/la Crispy na 01.03.2013 21:56
Dolazi čas i več je tu!

Miroljub Petrovic
Crispy - poruka glasi:

Pa dobro ti si onda papagaj u ljudskom oblicju, al meni i dalje nije jasno zasto video sa foruma mozes maknut a sa ovog drugog odijeljenja nemozes tamo gdje su svi oni filmovi, crtici i sad nedavno tvoj dokumentarac koji si stavio o najuglednijem jevreju.. Bas sam zbunjola priznajem

Nisi ti zbunjola, nego konj, a konjima ne moze da se objasni mnogo, oni su limitirani u spoznaji ovog sveta u odnosu na ljude. Zato postoji motka ili siba da ljudi komuniciraju sa konjima. Zato se takvi kao ti zaposle da kopaju kanale ili da kopaju u rudnicima, jer im mozak ne funkcionise u nekim visim sferama. Ali, i na tom konjskom nivou mozes da uzivas. I nemoj vise da blejis ovde, da se ne bi aktivirao najnoviji CPS softver "Motka for Windows".

Crispy
Pise : videomaterijali Cps-a
Dolazi čas i več je tu!

Crispy

Crispy - poruka glasi:

Pa dobro ti si onda papagaj u ljudskom oblicju, al meni i dalje nije jasno zasto video sa foruma mozes maknut a sa ovog drugog odijeljenja nemozes tamo gdje su svi oni filmovi, crtici i sad nedavno tvoj dokumentarac koji si stavio o najuglednijem jevreju.. Bas sam zbunjola priznajem

Nisi ti zbunjola, nego konj, a konjima ne moze da se objasni mnogo, oni su limitirani u spoznaji ovog sveta u odnosu na ljude. Zato postoji motka ili siba da ljudi komuniciraju sa konjima. Zato se takvi kao ti zaposle da kopaju kanale ili da kopaju u rudnicima, jer im mozak ne funkcionise u nekim visim sferama. Ali, i na tom konjskom nivou mozes da uzivas. I nemoj vise da blejis ovde, da se ne bi aktivirao najnoviji CPS softver "Motka for Windows".

Zar si ti konja obdario snagom, zar si mu ti vrat grivom ukrasio? Zar ti činiš da skače ko skakavac, da u strah svakoga nagoni rzanjem? Koptom zemlju veselo raskapa, neustrasivo srlja na oruzje, strahu se ruga ničeg se ne boji, ni pred mačem uzmaknuti nece...bijesan i nestrpljiv guta prostore, kad rog zasvira tko ce ga zaustaviti? Job 39, 19-25
Hvala
Dolazi čas i več je tu!

Miroljub Petrovic
Crispy - poruka glasi:

Zar si ti konja obdario snagom, zar si mu ti vrat grivom ukrasio? Zar ti činiš da skače ko skakavac, da u strah svakoga nagoni rzanjem? Koptom zemlju veselo raskapa, neustrasivo srlja na oruzje, strahu se ruga ničeg se ne boji, ni pred mačem uzmaknuti nece...bijesan i nestrpljiv guta prostore, kad rog zasvira tko ce ga zaustaviti? Job 39, 19-25

Ja nemam prigovore na Bozji racun kao Jov, tako da ovaj tekst nema veze sa mnom. Ali, ja sa konjima na mom imanju lako izlazim na kraj. Konj Crispy je zavrsio karijeru na imanju CPS-a.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.77 sekundi!