pocetak foruma
|
|
velja |
Odgovorio 01.12.2012 17:38
|
Član Odgovori: 34 Pristupio/la: 03.01.2011 20:28 Lokacija: Nepoznata |
Pominju se i u Bibliji Otkriveno leglo jednoroga u Severnoj Koreji Kralj drevne ujedinjene Koreje Tongmjong jahao je jednoroge, a njihovo leglo navodno je nedavno otkriveno pored hrama u Pjongjangu, prestonici Severne Koreje. IstoriÄari Severne Koreje saopÅ¡tili da su arheolozi pronaÅ¡li leglo jednoroga, Äuvene mitoloÅ¡ke životinje, pored hrama u Pjongjangu, glavnom gradu ove države. http://www.rts.rs...oreji.html |
|
|
Andrea123 |
Odgovorio 01.12.2012 17:58
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 01.12.2012 14:56 Lokacija: Pula,HR |
Miroljube, vec neko vrijeme pratim forum i sve pohvale!Imam jedno pitanje.. Zanima me dali ste upoznati sa apiterapijom (koristenjem meda i njegovih proizvoda u medicinske svrhe)? Pretrazivao sam po forumu ali nisam nasao tu temu. Hvala |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.12.2012 19:25
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Ha ha |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.12.2012 19:29
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Svi sajtovi su takvi, ali eto, uspemo da obacimo i neki tekst na njih. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.12.2012 19:34
|
Morlak - poruka glasi: Na samom poÄetku Postanja, stvaranju u danu jedan, nema stvaranja tame pa bi se dalo zakljuÄiti da su nebesa i zemlja stvoreni u tami koja nije imenovana niti okarakterisana (dobra, loÅ¡a). Dakle, tama postoji (stvorena) prije stvaranja neba i zemlje!? Ko kaze da je tama postojala pre stvaranja sveta? To je tvoj los zakljucak. Tekst kaze da je Bog najpre stvorio nebesa i zemlju, i kao posledica toga postojala je tama nad bezdanom. Dakle, tama je deo sistema "nebesa i zemlja". Potom dolazi do stvaranja svjetlosti (neimenovana, ali je odmah okarakterisana kao dobra). Nakon toga dolazi do razdvajanja svjetlosti od tame i njihovo imenovanje (dan, noć). Noć i dalje ne biva okarakterisana. Iz ovoga je vidljivo da su svjetlost i tama u jednom trenutku bili neÅ¡to integrisano, spojeno, (jer da nije tako ne bi bilo potrebe za njihovim razdvajanjem), pa se postavlja pitanje da li svjetlost (dobra) i tama (nekakva suprotnost svjetlosti prema ograniÄenom ljudskom umu), mogu biti integrisani? S obzirom da nam biblijski tekst kaže da mogu, a ipak ih Bog razdvaja, (zakljuÄak bi morao biti da je to neophodno), da li se ovdje možda radi o nekakvoj poruci? U pitanju je sifrovana poruka, koju ako otkrijes, dobices Bambi paketic sa cokoladama i bombonana. Naravno da tama i svetlost nisu integrisani. Prvo je stvoren sistem "nebesa i zemlja", a tama je bila deo tog sistema. Onda je Bog pustio svetlost u sistem, i podelio periode kada je svetlost, a kada je tama. Jednostavno. Sve lepo pise. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.12.2012 19:36
|
velja - poruka glasi: Pominju se i u Bibliji Otkriveno leglo jednoroga u Severnoj Koreji Kralj drevne ujedinjene Koreje Tongmjong jahao je jednoroge, a njihovo leglo navodno je nedavno otkriveno pored hrama u Pjongjangu, prestonici Severne Koreje. IstoriÄari Severne Koreje saopÅ¡tili da su arheolozi pronaÅ¡li leglo jednoroga, Äuvene mitoloÅ¡ke životinje, pored hrama u Pjongjangu, glavnom gradu ove države. http://www.rts.rs...oreji.html Nemoj da nasedas na okultisticke lazi. Samo lupaju i lazu. Sto nisu pokazali neki snimak ili dokaz. Ljudima je toliko otupela savest da mediji mogu da lazu sta zele, i narod sve veruje, |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.12.2012 19:45
|
Andrea123 - poruka glasi: Miroljube, vec neko vrijeme pratim forum i sve pohvale!Imam jedno pitanje.. Zanima me dali ste upoznati sa apiterapijom (koristenjem meda i njegovih proizvoda u medicinske svrhe)? Pretrazivao sam po forumu ali nisam nasao tu temu. Hvala Govorio sam o tome. Med moze da bude koristan, ali ne zauzima centralno mesto u ishrani coveka i njegovom lecenju. Med je hrana za pcele, a mogu i ljudi da ga koriste, ali kao zamenu za biljke (ako nema biljaka). Med je prost secer koji brzi ulazi u krvotok, kao i beli secer, i inferioran je u odnosu na vocne secere koji su slozeni i polako se razgradjuju i ulaze u krvotok, sto je mnogo bolje za coveka. |
|
|
Rale |
Odgovorio 01.12.2012 20:25
|
Član Odgovori: 32 Pristupio/la: 08.08.2012 11:45 Lokacija: Nepoznata |
Miro, 2 pitanja: - govorio si da vakcine treba izbjegavati. Danas postoje sluÄajevi ako su roditelji ista krvna grupa da dijete ima velike Å¡anse da ne bude najzdravije, i da bi se to izbjeglo majka prima nekakve inekcije. Å ta mislite o tome? koliko je tu istine? -da li podržavate hirurÅ¡ko skidanje mladeža (benova) sa tijela, s obzirom da nekad znaju biti na nezgodnom mjestu i da smetaju? uzdravlje. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 01.12.2012 20:34
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
http://www.srbel....A.facebook |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.12.2012 20:56
|
Rale - poruka glasi: Miro, 2 pitanja: - govorio si da vakcine treba izbjegavati. Danas postoje sluÄajevi ako su roditelji ista krvna grupa da dijete ima velike Å¡anse da ne bude najzdravije, i da bi se to izbjeglo majka prima nekakve inekcije. Å ta mislite o tome? koliko je tu istine? To je ok, ali to nije vakcina. -da li podržavate hirurÅ¡ko skidanje mladeža (benova) sa tijela, s obzirom da nekad znaju biti na nezgodnom mjestu i da smetaju? Ako se mora, onda mora i hirurski. |
|
|
Crispy |
Odgovorio 01.12.2012 23:14
|
Član Odgovori: 32 Pristupio/la: 27.08.2012 22:28 Lokacija: Planeta Zemlja |
Miroljube sto mislite o govoru ovog momka? http://www.youtub...IAhDGYlpqY Äini mi se da je donekle u pravu odnosno da se podudara sa nekim vaÅ¡im stavovima Dolazi Äas i veÄ je tu!
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.12.2012 23:36
|
Crispy - poruka glasi: Miroljube sto mislite o govoru ovog momka? http://www.youtub...IAhDGYlpqY Äini mi se da je donekle u pravu odnosno da se podudara sa nekim vaÅ¡im stavovima Covek prica gluposti. Kako moze da se mrzi religija? Pa to je najvaznija stvar u zivotu - da se covek poveze sa Bogom. To su izgovori za nakaradnu religioznost. |
|
|
Crispy |
Odgovorio 01.12.2012 23:49
|
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Crispy - poruka glasi: Miroljube sto mislite o govoru ovog momka? http://www.youtub...IAhDGYlpqY Äini mi se da je donekle u pravu odnosno da se podudara sa nekim vaÅ¡im stavovima Covek prica gluposti. Kako moze da se mrzi religija? Pa to je najvaznija stvar u zivotu - da se covek poveze sa Bogom. To su izgovori za nakaradnu religioznost. Äini se kao da ga niste ni posluÅ¡ali DAKLE on priÄa o religiji kao instituciji, a vi ste automatski pomislili da je mislio na religiju kao kopÄu pokidanu izmeÄ‘u Äovjeka i Boga.. neznam evo budite iskreni i recite dali ste uopÄe pogledali video? Dolazi Äas i veÄ je tu!
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.12.2012 00:10
|
Crispy - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Crispy - poruka glasi: Miroljube sto mislite o govoru ovog momka? http://www.youtub...IAhDGYlpqY Äini mi se da je donekle u pravu odnosno da se podudara sa nekim vaÅ¡im stavovima Covek prica gluposti. Kako moze da se mrzi religija? Pa to je najvaznija stvar u zivotu - da se covek poveze sa Bogom. To su izgovori za nakaradnu religioznost. Äini se kao da ga niste ni posluÅ¡ali DAKLE on priÄa o religiji kao instituciji, a vi ste automatski pomislili da je mislio na religiju kao kopÄu pokidanu izmeÄ‘u Äovjeka i Boga.. neznam evo budite iskreni i recite dali ste uopÄe pogledali video? Taj video je bio postavljen na forumu pre pola godine. Ne moze o religiji da se govori kao o instituciji, jer religija nije institucija. Ako je tip hteo da nesto kritikuje, onda je mogao da kritikuje rimsku ckrvu i sve njene "cerke". A da on poistovecuje religiju sa institucijom, pa to je Sotonin cilj. Sotona je iskompromitovao hriscanstvo preko crkve, a judaizam preko jevrejskih fanatika. Taj buzdovan treba da se ozeni i da rodi petoro dece, da se nauci da zivi u prirodi kao Amisi, pa onda da dodje da snima video. To sto radi je kompromitacija religije, ali posto ne zna nista korisno da radi preostaje mu jedino da "kritikuje" ono sto ne valja na pogresan nacin. |
|
|
Crispy |
Odgovorio 02.12.2012 00:22
|
Ma meni se cini da je njegov problem sto je u njegovoj glavi rimskA crkva i njene cerke i rijec relligija spada pod isti termin, dakle zamislimo da umjesto rijeci religija kaze rimska crkva i toeto
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 02.12.2012 00:29 Dolazi Äas i veÄ je tu!
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.12.2012 00:28
|
Crispy - poruka glasi: Ma meni se cini da je njegov problem sto je u njegovoj glavi rimskA crkva i njene cerke i rijec relligija spada pod isti termin, dakle zamislimo da umjesto rijeci religija kaze rimska crkva i toeto To je miki maus filozofija. Ne moze da se zamisli da je Hitler ubijao komarce, a ne ljude, i ne moze da se zamisli da jedna liberalna budala prica dobre stvari kad prica gluposti. Tvoj problem je sto razmisljas slicno kao on, pa ti se svidja njegovo blejanje. Mi treba da se bavimo sobom, svojim losim odnosom sa Bogom. Nasi neprijatelji (Sotona i njegovi sledbenici) su jaki samo onoliko koliko smo mi slabi, koliko smo mi odvojeni od Boga. Dakle, od kuknjave i kritizerstva Sotone nema vajde. |
|
|
spoznanje |
Odgovorio 02.12.2012 09:55
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 24.11.2012 08:13 Lokacija: Sarajevo |
Majka mi se bavi 2-3 godine najglupljim oblicima okultizma,gatanje u kafu,grah,u posljednje vrijeme ide kod raznih gatara,troÅ¡i svoje pare i od drugih traži.Ljudi se okolo smiju kad im govorim ne shvaćaju to ozbiljno.Ti joj gatari govore da su bliski ljudi prijetnja.Å ta da radim,ako neko ima sliÄnu situaciju kad nikakvi apeli ne urode plodom,da li da se polako izvlaÄim od nje inaÄe živim u svojoj kući. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.12.2012 10:25
|
spoznanje - poruka glasi: Majka mi se bavi 2-3 godine najglupljim oblicima okultizma,gatanje u kafu,grah,u posljednje vrijeme ide kod raznih gatara,troÅ¡i svoje pare i od drugih traži.Ljudi se okolo smiju kad im govorim ne shvaćaju to ozbiljno.Ti joj gatari govore da su bliski ljudi prijetnja.Å ta da radim,ako neko ima sliÄnu situaciju kad nikakvi apeli ne urode plodom,da li da se polako izvlaÄim od nje inaÄe živim u svojoj kući. Mozes da se molis za nju i da pokusas da budes prijatelj sa njom, a da ne ugrozis svoje zdravlje. |
|
|
velja |
Odgovorio 02.12.2012 11:33
|
Član Odgovori: 34 Pristupio/la: 03.01.2011 20:28 Lokacija: Nepoznata |
Srbija: Povećani svi oblici nasilja U Srbiji povećani svi oblici nasilja - od porodiÄnog, preko vrÅ¡njaÄkog, do nasilja nad starima. http://www.novost...ci-nasilja |
|
|
Gedeon |
Odgovorio 02.12.2012 11:44
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
http://www.srbel....-samariji/ http://www.srbel....ku-drzavu/ |
|
Predji na forum: |