pocetak foruma
|
|
Ranko21 |
Odgovorio 18.11.2012 15:17
|
Član Odgovori: 192 Pristupio/la: 03.03.2010 17:15 Lokacija: Crna Gora |
dr Miroljub Petrovic - Kako sacuvati sebe i Srbiju http://www.youtub...gyNUHGBQsk |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2012 15:26
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
dunja - poruka glasi: pozdrav.zanima me dali postoji neka knjiga koja uporedo objasnjava i znacenje sveto pismo dok ga citam,jer ima previse toga sto se promasi nerazumevanjem.hvala Komentar Starog i Novog zaveta: www.cps.org.rs/Kn... www.cps.org.rs/Kn... |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 18.11.2012 15:44
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
http://www.srbel....im-pismom/ |
|
|
Laki |
Odgovorio 18.11.2012 16:21
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Gotovina radio sa CIA http://www.akter....a-cia.html |
|
|
Gedeon |
Odgovorio 18.11.2012 16:35
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
Treba zapaziti da je u to vrijeme sef CIA-e bio Dzordz Tenet, koji je Malteski vitez. Imate o tome u ovom videu http://www.youtub...3ARfQlBKOI |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2012 17:38
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
SMUK - poruka glasi: Др Жарко Видовић Ð’ÐТИКÐРРЕЖИСЕРÐÐ’ÐОЈРhttp://borbazaver...w/1196/30/ Ovaj tekst potvrdjuje izjave Alberta Rivere da je Vatikan stvorio komunizam. |
|
|
grigorije |
Odgovorio 18.11.2012 18:11
|
Član Odgovori: 38 Pristupio/la: 03.12.2010 19:14 Lokacija: Nepoznata |
http://biblicalge...y/fossils/ |
|
|
Nikola06 |
Odgovorio 18.11.2012 21:23
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 02.11.2012 21:28 Lokacija: BiH |
Å ta mislite zbog Äega se desio veliki zemljotres u Banja Luci 1969 g.? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2012 21:37
|
Desio se zbog velikog nemorala, ali detalje ne znam jer nisam proucavao stanje u Banja Luci u to vreme. Cinjenica je da je 1969. godina, i godine oko nje, bila karakteristicna po velikom uplivu nemorala u komunisticku Jugoslaviju, seksualnoj revoluciji, rock and roll histeriji, pripremi za Mas pok od strane neo-ustasa, itd, itd. Znacemo jednog dana vise detalja. |
|
|
markofon |
Odgovorio 18.11.2012 22:05
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 24.10.2010 23:16 Lokacija: Nepoznata |
Svaka cast Miroljube na dalekovidosti. http://www.b92.ne..._id=661306 Zasto je izraelski premijer zeleo Romnija za predsednika? |
|
|
luka123 |
Odgovorio 18.11.2012 22:17
|
Član Odgovori: 12 Pristupio/la: 08.08.2012 21:50 Lokacija: Bela Palanka |
Profesore, pronaÅ¡ao sam ovu sliku sa spomenikom Skenderbegu u centru Tirane. [img]http://i45.tinypic.com/5kk02v.jpg[/img] is not a valid Image. Kako to da se ovaj veliki srpski junak Äiji ste vi, ako sam dobro razumeo, direktni muÅ¡ki potomak, slavi u Albaniji a ne u svojoj matiÄnoj zemlji? Da li biste vi mogli svojim uticajem i vezama isposlovati da se njegov spomenik podigne u Beogradu? |
|
|
split |
Odgovorio 18.11.2012 22:23
|
Član Odgovori: 202 Pristupio/la: 12.03.2011 18:16 Lokacija: Nepoznata |
Napisali ste da ovo nije Glas konicla ili Al Jazeera i da mogu iznositi svoje kontra argumente i onda odjednom izbrisete moja pitanja.Pa to ce svako pomislit tko cita ovaj forum da nemate odgovora na neka pitanja slobododno se suocite sa nekim pitanjima i onda ce Vas ljudi vise cijenit.Zato vratite sad moj post sto sam objavio. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2012 22:27
|
Nemoj meni da pripisujes Bozju mudrost. Ja samo pricam ono sto u Bibliji pise. Zasto je izraelski premijer zeleo Romnija za predsednika? Pa zato sto su drugari, ortaci, zajedno igraju pikado, ping pong i prave zajednicke miki maus planove. |
|
|
Aleksandar027 |
Odgovorio 18.11.2012 22:31
|
Član Odgovori: 34 Pristupio/la: 30.11.2010 18:47 Lokacija: Tunguzija |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Nemoj meni da pripisujes Bozju mudrost. Ja samo pricam ono sto u Bibliji pise. Zasto je izraelski premijer zeleo Romnija za predsednika? Pa zato sto su drugari, ortaci, zajedno igraju pikado, ping pong i prave zajednicke miki maus planove. Da li to znaci da ce se Izrael okrenuti Bogu i pre nego sto se mislislo ? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2012 22:52
|
luka123 - poruka glasi: Profesore, pronaÅ¡ao sam ovu sliku sa spomenikom Skenderbegu u centru Tirane. [img]http://i45.tinypic.com/5kk02v.jpg[/img] is not a valid Image. Kako to da se ovaj veliki srpski junak Äiji ste vi, ako sam dobro razumeo, direktni muÅ¡ki potomak, slavi u Albaniji a ne u svojoj matiÄnoj zemlji? Nasi "intelektualci" i "elita" se bave preÄim poslovima (keÅ¡, karijera, blejanje), umesto da se bave pametnim stvarima. Ali, stasava nova generacija intelektualaca koja će, ako da Bog, da poÄisti te tunjave i kilave neradnike, i da objavi istinu i po pitanju nauke, i istorije, i religije, i svega Å¡to je životno važno za naÅ¡ opstanak. Evo na Äemu se momentalno radi: Moj roÄ‘ak istoriÄar upravo zavrÅ¡ava knjigu od oko 250 strana u kojoj će detaljno da objasni poreklo Skenderbegove majke kneginje Vojisave. A onda odmah kreće sa pisanjem knjige o muÅ¡kim precima Skenderbega i njegovim potomcima. Tu knjigu ćemo da objavimo i na engleskom i na albanskom jeziku, a ne samo na srpskom. Pre desetak dana desio se interesantan dogaÄ‘aj u Albaniji, u muzeju Skenderbega u Kruji. Jedam moj prijatelj rekao mi je da će ići poslom u Albaniju, i ja mu kažem da obavezno poseti muzej Skenderbega i objasnim mu ko je bio Skenderbeg i da sam ja njegov direktni potomak. I on ode u Albaniju i poseti muzej Skenderbega. I kustos muzeja im objaÅ¡njava ko je bio Skenderbeg, ovo, ono, a ovaj moj prijatelj ga pita (ono Å¡to sam ga ja nauÄio): "A gde su sahranjeni Skendernegov roÄ‘eni brat i otac?" A ovaj proguta knedlu pa kaže: "U srpskom manastiru Hilandar." A ovaj opet pita: "A zaÅ¡to tamo?" A kustos kaže: "Pa znate, Skenderbeg i njegova porodica su bili veliki državnici, pa su imali dobre odnose sa drugim narodima." A ovi ljudi u grupi, bilo je tu i Å vajcaraca i Nemaca i "Crnogoraca", sluÅ¡aju i Äude se Å¡ta priÄa kustos, pa pitaju ovog mog druga: "Kako to da su oni sahranjeni u srpskom manastiru?" A moj prijatelj im kaže: "Pa oni su bili Srbi, pravoslavni monasi." Ovi ljudi su bili Å¡okirani, a moj prijatelj takoÄ‘e, jer nije mogao da veruje da cela država Albanija egzistira na falsifikovanoj istoriji, na laži. Nije to niÅ¡ta novo. Na laži i falsifikovanoj istoriji egzistiraju i druge banana države, kao Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, BiH... koje su papske tvorenive, kao i Albanija. Da li biste vi mogli svojim uticajem i vezama isposlovati da se njegov spomenik podigne u Beogradu? Ja imam odreÄ‘eni uticaj i veze kod Boga, ali sam siguran da nije Božja volja da se prave kipovi i spomenici. NaÅ¡i spomenici su naÅ¡a deca i naÅ¡i prijatelji - ljudi na koje smo uticali da budu moralni i verni Bogu prema biblijskim principima. Ako bi me Bog pozvao da poÄistim bandu u Srbiji, kao Å¡to je pozvao Mojsija, verovatno bi se neki od glavnih trgova i ulica nazvali po najvećem junaku 15. veka ÄuraÄ‘u Kastriotu Skenderbegu. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 18.11.2012 22:57 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2012 22:55
|
split - poruka glasi: Napisali ste da ovo nije Glas konicla ili Al Jazeera i da mogu iznositi svoje kontra argumente i onda odjednom izbrisete moja pitanja.Pa to ce svako pomislit tko cita ovaj forum da nemate odgovora na neka pitanja slobododno se suocite sa nekim pitanjima i onda ce Vas ljudi vise cijenit.Zato vratite sad moj post sto sam objavio. Nisi niÅ¡ta pametno pitao nego si blejao, pa ti je post obrisan. Post mora da ima neki minimum pismenosti i ozbiljnosti. Ne možeÅ¡ da doÄ‘eÅ¡ sa mise opsednut demonima i da piÅ¡eÅ¡ bezvezarije. Dakle, saberi se, pa smisli neko koliko-toliko pametno pitanje i dobićeÅ¡ struÄan i adekvatan odgovor, prema onoj biblijskoj: "Odgovori bezumniku prema bezumlju njegovom." |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.11.2012 22:56
|
Aleksandar027 - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Nemoj meni da pripisujes Bozju mudrost. Ja samo pricam ono sto u Bibliji pise. Zasto je izraelski premijer zeleo Romnija za predsednika? Pa zato sto su drugari, ortaci, zajedno igraju pikado, ping pong i prave zajednicke miki maus planove. Da li to znaci da ce se Izrael okrenuti Bogu i pre nego sto se mislislo ? Izrael će se okrenuti Bogu pre nego što si ti mislio, ali u pravo vreme, kao što je Bog predvideo. |
|
|
markofon |
Odgovorio 18.11.2012 23:37
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 24.10.2010 23:16 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Aleksandar027 - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Nemoj meni da pripisujes Bozju mudrost. Ja samo pricam ono sto u Bibliji pise. Zasto je izraelski premijer zeleo Romnija za predsednika? Pa zato sto su drugari, ortaci, zajedno igraju pikado, ping pong i prave zajednicke miki maus planove. Da li to znaci da ce se Izrael okrenuti Bogu i pre nego sto se mislislo ? Izrael će se okrenuti Bogu pre nego što si ti mislio, ali u pravo vreme, kao što je Bog predvideo. Ajde da preformulisemo Aleksandrovo pitanje. Miroljube, zeleo bih od tebe da cujem mada licitiranje datumima licno ne koristim pa ne moras ni ti, da li mozemo da govorimo o bliskoj buducnost, 2060.god. Znamo da je na osnovu Danilove knjige Isak Njutn govorio o tom datumu i o zavrsetku sveta u ovom obliku. Dakle, ovo okretanje Izraela mora biti pre? U svakom slucaju radi se o periodu od 48god., sto opet ukazuje da mozemo biti savremenici istih dogadjaja. |
|
|
Johnny Morgan |
Odgovorio 19.11.2012 02:29
|
Član Odgovori: 125 Pristupio/la: 23.03.2011 15:52 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...LxrT-t0TPY EMISIJA PRAVOSLAVLJE DANAS BROJ 145 U KOJOJ DR MIROLJUB PETROVIC GOVORI NA TEMU ZDRAVLJE I SVETO PISMO |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.11.2012 07:42
|
markofon - poruka glasi: Ajde da preformulisemo Aleksandrovo pitanje. Miroljube, zeleo bih od tebe da cujem mada licitiranje datumima licno ne koristim pa ne moras ni ti, da li mozemo da govorimo o bliskoj buducnost, 2060.god. Znamo da je na osnovu Danilove knjige Isak Njutn govorio o tom datumu i o zavrsetku sveta u ovom obliku. Dakle, ovo okretanje Izraela mora biti pre? U svakom slucaju radi se o periodu od 48god., sto opet ukazuje da mozemo biti savremenici istih dogadjaja. Govorio sam o tome na 1114. strani foruma. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 19.11.2012 15:09 |
|
Predji na forum: |