Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
SrdjanE
http://www.filmov...94b09.html

Miroljub Petrovic
Pa pevaljke iz Srbije su dno dna snimaju one kad tad ce procurit kucni video uradak od neke kao sto je i severini procurio u javnost.

Pevaljke iz Srbije su male mace za Jadranku Kosor i ostale demonizoane veštice koje se ponose Pavelićem i Stepincem, kao što je Tereza Kesovija. Manje je zlo biti nemoralna kafanska pevaljka nego premijer države koja sprovodi genocid nad najboljim delom svog naroda.

Samo mi je zao sto vam nije ostala u Srbiji jer ovdje nije pozeljna.

Ha, ha, pa da nije poželjna bila bi proterana kao što su Srbi Krajišnici proterani. Poželjna je, itekako, da svog sina krsti u katoličkoj ckrvi i da pravi reklamu papskoj jeresi i evropskoj kulturi.

U splavove u Beogradu odlaze jako fina gospoda koja pokupe elitne prostituke poslije provoda a Beograd ih je pun samo sto niste u tijeku.

To su uglavnom oni koji su zaraženi evropsom kulturom i koji odlaze u hrvatsku ambasadu da uveličaju Dan državnosti NDH. Na splavovima pevaju Severina i neke anonimne pop pevacice, a kafanske pevaljke pevaju po kafanama, svadbama i drugim mestima.

Raspirujes mrznju zato sto etiketiras ljude da su ustase a koji to nisu npr etiketiras citav grad kao npr Split ili Zadar

Split i Zadar su gradovi gori od Cetinja, a na Cetinju živi bar 95% ustaša (Srbomrzaca i papskih poltrona). Kako znamo da su ustaše? Pa po tome što iz tih gradova stiže najveća netrpeljivost prema svemu što ima veze sa Srbima i Jevrejima - jedinim narodima kod kojih postoji značajan procenat ljudi koji se suprotstavljaju satanizmu i papskom hegemonizmu.

i pozelis zemljotres da se desi nekom nesto lose i da se Vi dobro tada osjecate.

Vidi se da si papska škola, jer izvrćeš tuđe reči. Nikada nisam poželeo zemljotres Splitu, Zadru, niti bilo kom drugom gradu, uključujući ni Vatikanu. Samo sam rekao da ako se nastavi sa velikim nemoralom u tim gradovima da će neko veliko zlo da ih zadesi. Druga je stvar što bih ja popalio te gradove kada bi mi Bog rekao da to uradim. Ali, samo ako bi mi On to dopustio. Popalio bi ih do temelja i zabranio da se u njima živi do Hristovog dolaska, kao što je to slučaj sa Vavilonom.

Zasto je Branko Lustig izjavio na al jazeeri da se svaki petak sastaju glavni u filmskoj industuiji zidovi na molitvi u sinagogi i tamo sastance evo link pa pogledaj http://www.youtub...
Toliko o tome sto su se ti ogradili od svoje religije.

Na te satanske televizije dovode samo budale. Što mene nisu pozvali da progovorim koju? Nemoj da se pozivaš na Hitlera kada hoćeš da pričaš o Nemcima. Pozovi se na Lotara Mateusa, Hajnkea i druge.

Ja apsolutno nemam nista protiv zidova,mozda tako ispada nego samo hocu reci neke kontra argumente kad tvrdite da Papa vlada svijetom jer mi to smijesno zvuci

Evo dopuštam ti da u mojoj kući iznosiš svoje argumente, ja nisam kao Al Džazira ili Glas Koncila.

Dusan d
Kada su se austrougari povlacili posle poraza na Ceru i Kolubari,oni su cinili nezapancene zlocine nad srpskim civilnim stanovnistvom,pa se bas cudim kako se srpska vojska nije svetila nad zarobljenim austrougarskim vojnicima.Nigde nisam cuo da postoj ineki izvestaj da su se srbi svetili nad zarobljenim aus vojnicima,o srpskoj osveti nad aus vojnicima cak ni srpski neprijatelji nigde ne govore.A cuo sam podatak da ih je 1915 g bilo zarobljeno preko 40.000.Zar je moguce da su srpski vojnici imali toliko vitestvo? To tesko mogu da svatim.

Miroljub Petrovic
Dusan d - poruka glasi:

Kada su se austrougari povlacili posle poraza na Ceru i Kolubari,oni su cinili nezapancene zlocine nad srpskim civilnim stanovnistvom,pa se bas cudim kako se srpska vojska nije svetila nad zarobljenim austrougarskim vojnicima.Nigde nisam cuo da postoj ineki izvestaj da su se srbi svetili nad zarobljenim aus vojnicima,o srpskoj osveti nad aus vojnicima cak ni srpski neprijatelji nigde ne govore.A cuo sam podatak da ih je 1915 g bilo zarobljeno preko 40.000.Zar je moguce da su srpski vojnici imali toliko vitestvo? To tesko mogu da svatim.

Postojalo je naredjenje da se ne vrsi osveta, a kasnije su tim zarobljenicima ponudili da budu deo srpske vojske, sto su oni prihvatili da bi se izvukli. Tako je bio zarobljen i Alojzije Stepinac, kao austro-ugarski vojnik, ali se o tome ne govori, vec se govori o tome kako je presao u srpsku vojsku i "borio" se na srpskoj strani.

Crispy
e moj miroljube, ziviš u nerealnom svijetu, duboko si zaronio u nacionalizam, daješ takve vratolomske izjave na temelju vlastitog subjektivnog mišljenja koja si stekao slušajuči,gledajući,čitajuči one izvore koji tebi gode i škakljaju uši, samog sebe si postavio za autoritet a ne Bog, makar ti to misliš i vjeruješ, ali plodovi tvog života unazad zadnjih par godina govore nešto sasvim drugo, otkad si počeo da pričaš o politici i braniti takozvane srpske "heroje" imam dojam kao da te je Božji duh napustio i kao da te još uvijek drži tu gdje jesi jer MU barem donkle možeš poslužiti, ima da te neko zlo zadesi uskoro da se prizoveš k pameti, sta tebe kao duhovnog čovjeka briga za mladiča i ostalu ekipu, PA ZAR TI VIDIŠ U NJIHOVA SRCA, ZAR SI TI BIO PRISUTAN KADA SE JE TO DEŠAVALO ILI NIJE, odakle ti smjelost da tako samouvjerno tvrdiš da nisu krivi, al stvarno, ostavi se politike i daj ljudima evanđelje, pa jel Isus bio nacionalist, nema šanse da je bio.. pogledo sam skoro sva tvoja predavanja, i primjetio sto si stariji to si slabiji duhovno, pozdrav i zBogom, neka te Bog sačuva od samoga tebe, volio sam te skoro pa ko vlastitg oca..

kotor
Kakva mrznja prema zidovima dolazi iz Hrvatskog clanka ispod i komentari takodje

4. dan izraelske agresije na Pojas Gaze: kopnena invazija i dalje izvjesna, izraelski zamjenik premijera: "Cilj ove operacije je baciti Gazu natrag u srednji vijek"

Иран позива муслимански свијет да нападне Израел

Ирански министар одбране генерал Ахмад Вахиди, затражио је од исламских земаља да изврше одмазду против Израела, који је у Гази отпочео војну операцију "Ватрени Стуб". "Само одмазде од стране муслиманског света може да стави тачку на злочине ционистичког режима" - цитирала је Вахидија иранска информативна агенција IRNA.

САД покушавају да спрече копнену инвазију на Газу

Израел припрема међународно јавно мњење ка значајном ширењу војне операције у појасу Газе. Израелци ово објашњавају тиме, да се милитанти у Гази крију иза жена и деце, и немају жељу да прекину ватру. Израелски министар одбране Ехуд Барак је изјавио данас да би требало наставити са остваривањем циљева започете операције.

У међувремену, САД покушавају да спрече израелску офанзиву на сектор Газе, и упркос својим тврдњама да Израел има право да се брани, врше притисак на израелску владу да одустане од офанзиве.

Турски премијер предвиђа Израелцима казну за убиства

Израел би требао да буде изведен пред лице правде због убистава у Гази, саопштио је данас премијер Реџеп Тајип Ердоган.

"Сви треба да схвате да ће пре или касније морати да плате за смрт невине деце, убијене нехуманим методама у Гази, рекао је Ердоган, говорећи на Каирском универзитету. - Палестинци нису спуштали главу и то никада неће урадити."

Турски премијер се у Каиру састао са египатским председником Мохамедом Мурсијем. Том приликом, он је похвалио позицију египатских власти, која је опозвала свог амбасадора из Израела.

Izmenio/la kotor na 17.11.2012 22:28

ljubas
Kakve su to Defterokanonske knjige? Nekakvi apokrifi verovatno. Jos prosle godine su ubacili u Svetom Pismu na savremenom jeziki! To je verovatno ona skupa Bilija od 50-60 e koju prodaju u SPC!?
http://www.vesti....KOM-2.html

http://sviuselo.wordpress.com/
Johanan
Preveden je i zadnji nastavak popularnog dokumentarca - Izrael: putovanje kroz vrijeme.

https://vimeo.com...

Miroljub Petrovic
Crispy - poruka glasi:

e moj miroljube, ziviš u nerealnom svijetu,

Ja sam samo religiozan i verujem u Bozja obecanja, koja izgledaju suludo u ocima onih koji ne citaju i ne razumeju Bibliju. Bog je dao obecanja da ce braniti one koji ostanu Njemu verni bez obzira na sve pritiske koje ovaj svet vrsi.

duboko si zaronio u nacionalizam, daješ takve vratolomske izjave na temelju vlastitog subjektivnog mišljenja koja si stekao slušajuči,gledajući,čitajuči one izvore koji tebi gode i škakljaju uši, samog sebe si postavio za autoritet a ne Bog, makar ti to misliš i vjeruješ, ali plodovi tvog života unazad zadnjih par godina govore nešto sasvim drugo, otkad si počeo da pričaš o politici i braniti takozvane srpske "heroje" imam dojam kao da te je Božji duh napustio i kao da te još uvijek drži tu gdje jesi jer MU barem donkle možeš poslužiti,

U poremecenom sistemu vrednosti nacionalizam je nesto negativno. Nacionalizam je ljubav prema svom narodu. Ja svojim narodom smatram sve one koji zive po Bozjim zapovestima, i to si mogao da vidis u mojim izlaganjima i predavanjima, ako imas oci i usi. Vise puta sam rekao da su Hrvati moja braca i napravio jasnu razliku izmedju laznih Hrvata (ustasa) i pravih Hrvata, kao i izmedju laznih Srba (srpskih ustasa) i pravih Srba. E sad, to sto najvise "mog naroda" (onih koji su na Bozjoj strani) ima medju onima koji se izjasnjavaju kao Srbi i Jevreji, a narocito medju Jevrejima, to je nesto sto je cinjenica i istina koja moze da ima velike implikacije na svakodnevni zivot.

Evropski narodi ne znaju sta je "nacionalizam" ili ljubav prema svom narodu. Za njih je nacionalizam navijanje za nacionalni tim u nekom sportu, ili u nekom drugom glupom takmicenju. Kod Srba i Jevreja postoji jos uvek sacuvana izrazena ljubav prema junastvu, pozrtvovnosti, patrijahalnim odnosima i svemu onom sto je zapisano u Bibliji, a sto svet smatra suludim. O tome se pevaju pesme. Evropski narodi nemaju pesme o junastvu, vec samo o zenama i alkoholu.

Ti to ne razumes jer su te lazno naucili da pripadas narodu koji nema istoriju, koji nema nijednog nacionalnog junaka, nego svojata tudje junake kao svoje. Naucili su te da je Nikola Tesla Hrvat, iako je u pitanju sin pravoslavnog svestenika, kao sto su Albance naucili da je Skenderbeg bio Albanac, iako su mu i otac i brat bili monasi u Hilandaru, i sam je sahranjen pored srpske pravoslavne crkve, i kao sto danas Crnogorce uce da su kralj Nikola, Njegos, Marko Miljanovi i drugi bili Crnogorci (iako su svi oni stalno isticali svoje srpstvo).

Ali kao sto su te lazno naucili da si pripadnik naroda koji vise ne postoji (Hrvati su nekada zaista postojali, i dosli su na Balkan iz Azije, ali su asimilovani i nestali su za vreme turske okupacije), tako su te naopako naucili i u vezi religije da mislis da je religija blebetanje o teologiji, a zivot kao evropljanin.

Kao sto ne razumes sta je nacionalizam, tako ne razumes ni sta je religija ili povezivanje sa Bogom. Da imas oci i usi, video bi da ja u svom nacionalnom identiteu vise isticem svoje "jevrejstvo" (sto je biblijski najispravnije), nego svoje "srpstvo". Biti Jevrejin je visi oblik nacionalizma kada covek shvati i razume biblijski koncept. Za one koji ne znaju dobro Bibliju i ne razumeju pojam "jevrejstva", i "srpstvo" je velika stvar, jer u srpskoj tradiciji postoje veoma jaki elementi biblijske religioznosti i biblijskog junastva. "Hrvatstvo" kao pozitivna tradicionalna kategorija ne postoji, jer je u pitanju lazna tradicija zasnovana na laznoj istoriji prema kojoj su srpski junaci prikazani kao katolici i ljudi koji su ziveli u bogatsvu i izobilju (paganski koncept raja kojeg promovise Vatikan).

Mrznja kojom su savremeni "Hrvati" zatrovani prema Srbima, je ista ona vrsta demonske mrznje kojom su Palestinci i Arapi zatrovani prema Jevrejima. Kada bi bili malo ozbiljni, Palestinci bi videli da su potomci Hama, a Arapi da su potomci Avrama, i da su mladja braca Jevrejima, cije proroke i cijeg Boga bi trebali da slede. Ali, oni su nauceni laznoj istoriji i tvrde da je Avram prineo Ismaela na zrtvu, i da je Biblija falsifikovana, a da je Kuran pravo Bozje otkrivenje. Tako su i savermeni "Hrvati" (medju njima i ti) zatrovani laznom istorijom o svom poreklu, i laznom religijom koja nije biblijska. Posledica toga je mrznja prema svemu sto se suprotstavlja savremenom satanizmu olicenom u Vatikanu i njegovim nusproizvodima.

Hrvatska nacija je vatikanski proizvod, i to jedan od najotrovnijih. Taj otrov koji tece tvojim venama ne dozvoljava ti da istinu vidis pravim ocima.

ima da te neko zlo zadesi uskoro da se prizoveš k pameti,

Mozda ce savremeni inkvizitori da me hapse i lincuju, kao sto su to radili tokom istorije, ali veruj mi da sada radim mnogo vece projekte za Boga nego sto sam ikada radio, sto ces imati prilike da vidis i da cujes. Nikada nisam imao toliko Bozjih blagoslova i otvorenih mogucnosti kao sada.

sta tebe kao duhovnog čovjeka briga za mladiča i ostalu ekipu,

Posto ne znas sta je tradicija i patriotizam u pravom smislu reci, jer neznas za svoje junacko poreklo (ubedili su te da si "repa bez korena"), ne znas sta znaci "otadzbina", zivot u drzavi u kojoj se postuju moralni zakoni. Srbi su imali teokratsku drzavu dugo vremena za vreme cara Dusana, Njegosa i drugih, kao sto su i Jevreji imali teokratsku drzavu za vreme svojih careva. To je nesto cemu tezimo jer je to postojalo u nasoj istoriji. Ti kao "repa bez korena" ne znas sta je otadzbina, znas za pobede svoje reprezentacije u gladijatoskim vestinama. To nema veze sa onim sto ja pricam. Mladic i ekipa su se borili za taj ideal, za drzavu bez papske religije, bez evropske nauke i kulture, bez evropskih zakona, za drzavu bez ponizenja. Ti to ne mozes da razumes jer si zatrovan laznom istorijom i religijom, kao i Palestinci i Arapi. Ako ucinis napor da prihvatis realnost istorije i Biblije, onda ces biti sposoban da se izdignes iz svih gluposti kojima si sada zarobljen i neces se ismejavati onima koje ceo svet odbacuje (tako su i Hrista odbacili). Tada ces moci da se hvalis svojim hrvatskim precima, kao sto se sumadinci hvale svojim sumadinskim precima.

PA ZAR TI VIDIÅ  U NJIHOVA SRCA, ZAR SI TI BIO PRISUTAN KADA SE JE TO DEÅ AVALO ILI NIJE,

Pa jel sam trebao da vidim njihova srca? Kada vidis kako covek zivi, onda mozes da vidis sta je u njegovom srcu. Hocemo li da prepustimo Bogu da donosi sve odluke i zakljucke u nasim zivotima, ili cemo i mi da mislimo svojom glavom i da donosimo zakljucke, i preuzimamo odgovornost?

odakle ti smjelost da tako samouvjerno tvrdiš da nisu krivi,

Kao sto ne znas ko je kriv u ovom ratu, tako ne znas ni sta treba da jedes, sa kim da se zenis, gde da zivis, sa kim da se druzis, sta je istina u Bibliji itd. Ostaje ti samo da se oslanjas na svoja osecanja i zato ces da stradas. Kada bi malo ukljucio mozak, onda bi lako znao odgovore na sva vazna zivotna pitanja.

al stvarno, ostavi se politike i daj ljudima evanđelje,

Bavljenje politikom je davanje jevandjelja ljudima na drzavnom nivou. Postoji individualni i porodicni nivo, ali postoji i drzavni, koji je najmocniji, jer ako uvedes dobre zakone onda lako sprovedes jevandjelje u celoj drzavi. Ovako, sa nemoralnim vladarima, mozes samo da pomazes pojedincima. Biblijsko prorocanstvo kaze da ce opet biti teokratije u ovom svetu. Ja vidim da postoji potencijal da se i u Srbiji uspostavi teokratija i zato podupirem sve patriotske opcije u Srbiji. Verujem u Bozje cudo u Srbiji. Zaista verujem. Verujem da Bog moze da napravi teokratiju u Srbiji. Podrzavam i patriotske grupe svuda u svetu, koliko mogu, kao sto podrzavam i Frana Cirka u Hrvatskoj. Ne moramo oko svih stvari da se slazemo, ali ako radimo nesto korisno za svoj narod, onda je to dovoljan povod za saradnju. Da zivim u Hrvatskoj, ne bih se bavio politikom jer Hrvatska nema sanse da postane teokratska drzava. Mogla bi da bude deo teokratije kada bi Bog ucinio cudo u Srbiji, pa da se Hrvati osveste i vrate svojim srpskim (jevrejskim) korenima, pa da budu deo teokratske drzave Srbije.

pa jel Isus bio nacionalist, nema Å¡anse da je bio..

Naravno da je bio nacionalista. On jasno kaze da je dosao da uci "samo izgubljene ovce sinova Izraelovih". On je strogo zabranio ucenicima da idu u neznabozacke gradove. Bozji model je da se preko jevrejskog naroda istina o Zivom Bogu prenese svim narodima. Ne moze preko ne-Jevreja da se prenosi istina o Zivom Bogu kad oni nece da zive po Mosjijevom zakonu (nece da budu Jevreji). Onaj poslednji stih u Mateju, gde se u prevodu kaze: "Idite naucite sve narode krsteci ih u ime Oca i Sina i Svetoga Duha" ne postoji u hebrejskom originalu. Isus samo kaze: "Idite i naucite ih sve sto sam vam zapovedio." Kasnije vidimo da su sve poslanice pisane iskljucivo jevrejskim sinagogama koje su prihvatile Isusa za Mesiju, a ne "hriscanskim crkvama". Bog je stvorio Bozje skupstine ili "bejt kneset" (grcki "sinagoge"), a Sotona je stvorio "crkve". O poreklu crkve imas na donjem linku:
http://cps.org.rs...

pogledo sam skoro sva tvoja predavanja, i primjetio sto si stariji to si slabiji duhovno,

Onda nemoj vise da slusas i citas sta ja govorim i pisem. Nadji nekog mudrijeg i pametnijeg.

pozdrav i zBogom, neka te Bog sačuva od samoga tebe, volio sam te skoro pa ko vlastitg oca..

I Isusa su voleli dok su imali nerealna ocekivanja od Njega (da ce uspostavi sekularno carstvo). I ti si ocekivao da ti pricam ono sto ti se svidja. Kad smo dosli na praktican teren, onda si se pokolebao. Kad si saznao da si Srbin, a da bi po religiji trebao da budes Jevrejin, onda si odustao. Budi Hrvat i evropljanin i neka ti je sa srecom.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 17.11.2012 23:46

Miroljub Petrovic
ljubas - poruka glasi:

Kakve su to Defterokanonske knjige? Nekakvi apokrifi verovatno. Jos prosle godine su ubacili u Svetom Pismu na savremenom jeziki! To je verovatno ona skupa Bilija od 50-60 e koju prodaju u SPC!?
http://www.vesti....KOM-2.html

U pitanju su one lazne knjige koje su do skoro bile samo u katolickim Biblijama, a sada ih ima i u Bibliji koju distribuira Srpska pravoslavna crkva. Mitropolit Amfilohije Radovic je preveo te knjige sa grckog. Zamisli, knjige Starog zaveta na grckom. To je kao da kazes "Njegoseve knjige na kineskom".

Gedeon
Evo šta je vladika Nikolaj rekao o obraćenju Jevreja u poslednjim vremenima:

„Šta je apostol Pavle prorekao o Jevrejima? - Da će pred kraj vremena primiti hrišćansku veru (Rim. 11).“

To je iz ovog teksta, broj 92

http://www.svetos...uke/03.htm

Rimljanima poslanica – 11. poglavlje

http://www.mediaf...cgy82rw1oj

Johnny Morgan
Prof. dr Zeljko Stanojevic, OSNOVE SVETSKIH RELIGIJA - POJEDNOSTAVLJENJE I TOLERANCIJA

http://www.youtub...J3GswMFl-k

Laki
Zeljko Stanojevic - O jeziku Srba i Jevreja

http://www.mediaf...62mxnf46f8

kotor
Organska hrana Å¡ansa za Srbiju

Prošle godine organska hrana se proizvodila na 6.000 hektara. Samo do septembra ove godine te površine povećane su za više od 70 odsto. Novi zakon o organskoj proizvodnji, koji čeka usvajanje, propisivaće mere za razvoj domaćeg tržišta, podsticaj veće proizvodnje i izvoza, i obuku savetodavaca.

Na evropskim rafovima srpski proizvodi zauzimaju svega jedan odsto. Umerena klima, nezagađeno zemljište i voda, sitniji posedi idealni su uslovi da proizvodimo i strancima plasiramo zdravu i skupu hranu.

video

http://www.rts.rs...rbiju.html

Ranko21
Ko su Bogovi?

http://www.youtub...ature=plcp

Dino
http://www.index....47263.aspx
"Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time što Mene poznaje."

Miroljub Petrovic

Interesantno je da je organizator protesta ista (jezuitska) organizacija koja je pokusala nedavno da dize ustanak u Americi i da izazove "americko prolece".

dunja
pozdrav.zanima me dali postoji neka knjiga koja uporedo objasnjava i znacenje sveto pismo dok ga citam,jer ima previse toga sto se promasi nerazumevanjem.hvala

Sionska radost
Gotovina je par puta u Francuskoj bio osuđivan . 1986. na pet godina zatvora zbog pljačke iz 1981. i tu kaznu je, navodno, izdržao.Posle 1993, osuđen je na dve godine zatvora za učešća u otmici i iznuđivanju, a 1995. na 30 meseci, takođe zbog iznuđivanja.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 18.11.2012 15:23

SMUK
Др Жарко Видовић

ВАТИКАН РЕЖИСЕР АВНОЈА

http://borbazaver...w/1196/30/

https://biblijskoobrazovanje.serbianforum.info/
Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.83 sekundi!