pocetak foruma
|
|
Gedeon |
Odgovorio 02.11.2012 12:24
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
Evo jos jedne potvrde da masoni stoje iza SNS-a, i da je tacno ono sto je Miroljub pricao u predavanju "Ko vlada Srbijom". Miroljub je pominjao kako je Goran Knezevic uhapsen kada je otkriveno da je mason, od strane jezuita (DS-a) koji su tada bili na vlasti. Sada cim su masoni dosli na vlast, on je odmah oslobodjen svih optuzbi. http://www.srbel....n-optuzbi/ Ko nije gledao predavanje http://www.youtub...5WWhhtdpo8 O Knezevicu je na 0:36:32 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.11.2012 13:55
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Kristina - poruka glasi: Hvaljen Bog! Možete li mi dati neke poveznice i takstove koji govore o pravom licu feministiÄkog pokreta i te ideje? U pitanju je satanski projekat unistenja porodice. Imate o tome u knjizi na donjem linku: http://www.cps.or...ge/vmr.zip |
|
|
Pedja_Sombor |
Odgovorio 02.11.2012 15:53
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 07.09.2012 00:11 Lokacija: Nepoznata |
Postovanje Miroljube, Posto je vakcinacija zakonski obavezna, da li postoji nacin da se ona izbegne (necu biti u mogucnosti da pobegnem od sistema, vakcinacija me ceka za godinu dana, sada imam 17), a ako ne - el postoji neki nacin da izbacim to djubre iz sebe? Hvala unapred |
|
|
Ranko21 |
Odgovorio 02.11.2012 16:16
|
Član Odgovori: 192 Pristupio/la: 03.03.2010 17:15 Lokacija: Crna Gora |
Pedja_Sombor - poruka glasi: Postovanje Miroljube, Posto je vakcinacija zakonski obavezna, da li postoji nacin da se ona izbegne (necu biti u mogucnosti da pobegnem od sistema, vakcinacija me ceka za godinu dana, sada imam 17), a ako ne - el postoji neki nacin da izbacim to djubre iz sebe? Hvala unapred Pretpostavljam da tu vakcinu treba da primiÅ¡ u Å¡koli. U mom sluÄaju, nas nekolicina se dogovorila da ne idemo na vakcinaciju, doÅ¡li su da nas zovu ali mi nismo iÅ¡li. Posle par dana dolazio je direktor da nam kaže ko nije vakcinisan da ide u dom zdravlja da se vakciniÅ¡e, ni tamo nisam iÅ¡ao, a evo je proÅ¡lo nekoliko godina. Bolnicu nisam posjećivao jer sam primjenio ovo Å¡to Miroljub priÄa (zdrav naÄin života), pa ne znam kako tamo stoje stvari. Takvo je stanje ovdje u CG, pretpostavljam da je svuda sliÄno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.11.2012 17:52
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Pedja_Sombor - poruka glasi: Postovanje Miroljube, Posto je vakcinacija zakonski obavezna, da li postoji nacin da se ona izbegne (necu biti u mogucnosti da pobegnem od sistema, vakcinacija me ceka za godinu dana, sada imam 17), a ako ne - el postoji neki nacin da izbacim to djubre iz sebe? Hvala unapred Vakcinacija nije obavezna. Pre neki dan sam razgovarao sa jednim ginekologom koji radi u jednom beogradskom porodilistu i pitao sam ga u vezi vakcinacije. On mi je rekao da su im iz socijalne sluzbe rekli da roditelji imaju pravo da traze da im se dete ne vakcinise nakon porodjaja, ali da takve slucajeve trebaju da prijave socijalnoj sluzbi pa ce oni dalje da vode evidenciju itd. Takodje, pre dva dana je bila vakcinacija dece u jednoj osnovnoj skoli gde poznajem neke roditelje, i njihova deca su rekla da nece da se vakcinisu i sve je proteklo bez problema. Dakle, za sada niko ne moze da te prisiljava na vakcinisanje. Samo neki neupucen medicinski radnik moze da pravi "probleme" jer misli da su vakcine dobre pa da malo galami, ali na takve retke slucajeve ne treba obracati paznju. |
|
|
vozac |
Odgovorio 02.11.2012 18:57
|
Član Odgovori: 94 Pristupio/la: 28.02.2012 16:14 Lokacija: Nepoznata |
http://www.magaci...-xix-veka/ |
|
|
matko22 |
Odgovorio 02.11.2012 21:56
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 21.10.2011 11:44 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube...evo saznao sam da ste izazvali Äitavu pomutnju u nazovimo ih "znanstvenim "krugovima u naÅ¡em druÅ¡tvu ...tako sto ste bili Äest gost u emisiji "na rubu znanosti"(toÄnije 5 puta koliko ja znam)Zbog vaÅ¡ih uÄestalih gostovanja i poziva od kreÅ¡imira miÅ¡ka ,.ako znate pokrenuta je peticija protiv emisije da se totalno zabrani njeno emitiranje na hrt(hrvatskoj televiziji)pre jedno 2 godine ..mnogo ateistiÄkih fakulteta odnosno lobijai su sudjelovali u pokuÅ¡aju ruÅ¡enja emisije ...Nisu to postigli ,ali su postigli da je emisija prebaÄena u kasnom terminu oko 24 sata!!razlog je bio da misija "nije" znanstveno obrazovnog tipa pa da se iz toga razloga nemoze emitirati u znanstvenom terminu!!inaÄe emisija je mogu reći solidna izuzev par loÅ¡ih izabranih tema koje se tu i tamo potrefe!Velik ste vi Äovjek kada ste uzburkali sotoniste govoreći istinu!!!hvala Bogu živili!! |
|
|
probudjen |
Odgovorio 03.11.2012 06:22
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 19.02.2010 23:52 Lokacija: beograd |
Palo mi na pamet jedno zanimljivo pitanje u vezi stvaranja sveta. Ako je covek prvo stvoren kao besmrtan i Zemlja stvorena u jednoj nepromenljivoj velicini (konstantnoj), kako bi svi ljudi stali na tu Zemlju uzimajuci u obzir da smrt ne postoji, u jednom T-trenutku vremena ne bi imali mesta. Masa planete Zemlje bi ostajala konstantna, dok bi se zapremina smanjivala, jer su ljudi sacinjeni od praha tj materije zemaljske. Recimo da T tezi beskonacnosti, ne znam kako bi bio resen taj problem? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.11.2012 09:28
|
probudjen - poruka glasi: Palo mi na pamet jedno zanimljivo pitanje u vezi stvaranja sveta. Ako je covek prvo stvoren kao besmrtan i Zemlja stvorena u jednoj nepromenljivoj velicini (konstantnoj), kako bi svi ljudi stali na tu Zemlju uzimajuci u obzir da smrt ne postoji, u jednom T-trenutku vremena ne bi imali mesta. Masa planete Zemlje bi ostajala konstantna, dok bi se zapremina smanjivala, jer su ljudi sacinjeni od praha tj materije zemaljske. Recimo da T tezi beskonacnosti, ne znam kako bi bio resen taj problem? Vidi se da si mnogo vremena proveo po ateistickim skolama pa malo slajfujes u razmisljanju i logici. To je kao da pitas seljake iz sela Drazanj, sta ce da rade kad im se namnoze deca pa ne bude bilo vise mesta da se zivi u tom selu. Svaki seljak ce da ti kaze da postoji mnogo sela pored njihovog, a i ako napune celu Zemlju, postoji u ovom nasem svemiru bezboj planeta gde Bog moze da stvori uslove za zivot kao na Zemlji. A ako se i ovaj svemir ispuni, Bog moze da stvori (ako vec nije stvorio) i bezbroj drugih svemira, tako da samo se ti ozeni i rodi decu, a ne brini za prostor gde ce deca i unuci da ti zive. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.11.2012 10:55
|
Henri Kisindzer i grupa od 16 americkih udruzenja intelektualaca izjavljuje da "Izrael ne treba da postoji" i da ce nestati za 10 godina, negde 2022. Cak su objavili dokument pod nazivom "Priprema Bliskog Istoka nakon nestanka Izraela." http://www.presst...raels-end/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.11.2012 12:54
|
Evo jednog dobrog recepta za pravljenje prirodnog sapuna i sampona. Uzme se oko 300 grama lanenog semena i samelje se, pa se stavi u duplo vise vode da odstoji nekoliko sati. Tako nastaje zelatinozna masa koja izgleda kao tecni sapun i moze da se koristi i kao sampon i kao sapun. Moze da traje par dana. |
|
|
Nikola06 |
Odgovorio 03.11.2012 17:17
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 02.11.2012 21:28 Lokacija: BiH |
Pozdrav za vas g. Petroviću i pozdravljam sve Älanove foruma. Evo nekako se i ja ubacih na forum... Možete li mi objasniti kako da otvorim npr. 100-tu stranu ili koju ja hoću a ne da idem iz poÄetka. Vidim da su to ljudi i prije pitali ali neće da mi se otvore brojevi, pa da mogu birati stranicu. |
|
|
Gedeon |
Odgovorio 03.11.2012 18:24
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
Vatikan finansirao napad na RSK zlatom ubijenih Srba i Jevreja http://www.srbel..../?lang=lat |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.11.2012 20:32
|
Nikola06 - poruka glasi: Pozdrav za vas g. Petroviću i pozdravljam sve Älanove foruma. Evo nekako se i ja ubacih na forum... Možete li mi objasniti kako da otvorim npr. 100-tu stranu ili koju ja hoću a ne da idem iz poÄetka. Vidim da su to ljudi i prije pitali ali neće da mi se otvore brojevi, pa da mogu birati stranicu. Kliknes gore na karticu "Forum", pa na "Postavite pitanje..." i otvorice ti se sve stranice, pa klikni na koju hoces. |
|
|
Nikola06 |
Odgovorio 03.11.2012 23:22
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 02.11.2012 21:28 Lokacija: BiH |
Neće opet. Kliknem na karticu forum-postavi pitanje i niÅ¡ta, samo poÄetna stranica foruma ili par zadnjih... |
|
|
goran1 |
Odgovorio 03.11.2012 23:50
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 14.09.2012 16:23 Lokacija: Nepoznata |
Ako je Car Konstantin bio taj koji je rekao sta ce to da udje u Bibliju,a sta ne,da li je onda ona validna,i da li ima pravu konotaciju?..Hvala! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.11.2012 08:58
|
Nikola06 - poruka glasi: Neće opet. Kliknem na karticu forum-postavi pitanje i niÅ¡ta, samo poÄetna stranica foruma ili par zadnjih... Onda nista. Kreni od pocetka pa citaj redom, to ti je najbolje, jer ako ne procitas sta sam pisao od pocetka ne mozes u potpunosti da pratis ono o cemu sada govorimo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.11.2012 09:00
|
goran1 - poruka glasi: Ako je Car Konstantin bio taj koji je rekao sta ce to da udje u Bibliju,a sta ne,da li je onda ona validna,i da li ima pravu konotaciju?..Hvala! Nije car Konstantin nista odlucivao oko Biblije. Kanon Starog zaveta su uspostavili jevrejski mudraci, a kanon Novog zaveta hriscanske vodje. Car Konstantin je deklarativno prihvatio hriscanstvo da bi sacuvao vlast jer se hriscanski pokret veoma prosirio po celom carstvu. |
|
|
Laki |
Odgovorio 04.11.2012 09:28
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Kumranski spisi 2 http://www.mediaf...2bsxrzzjom |
|
|
Laki |
Odgovorio 04.11.2012 09:45
|