Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
PEKAVI je napisao:
U kom od Vasih predavanja govorite o postojanju matematickih formula i zakonitosti u tekstu Svetog pisma? Mozete li preporuciti jos neke materijale stim u vezi. Cini mi se da je to jako bitno i da je to jedan od naj cvrscih dokaza stvaranja... Hvala

Imas na donjem linku:
http://www.creati...lucija.htm

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 30.04.2009 23:52

VladaKG1980
Profesore na šta mislite kad ste rekli da umalo niste stradali od pentakostalaca, a jednom u sekti Hare Krišna ?

Da li mislite na duhovno ili fizičko stradanje ?

p.s. svako poštovanje, čak sam i ja nekada maštao kako bi bilo herojski da se učlanim u neku organizaciju tog tipa, pa da ih urušavam iznutra...
Hvala Bogu, te me Bog opameti.

Izmenio/la VladaKG1980 na 01.05.2009 10:01

jovannovibeograd
Poštovani Miroljube,

Upravo sam pregledao video od dr Lorejn Dej i zainteresovao sam se za nju i njen rad pa sam posetio njen zvanicni sajt i tamo našao članak (čitava studija) o tome da je ova proča o epidemiji svinjskog gripa još jedna u nizu prevara farmaceutske industrije. Link je ispod:
http://www.goodne...ne_flu.htm
Pošto ste i Vi u Vašim predavanjima ukazivali na to da će doći do pojave novih bolesti, interesuje me Vaše mišljenje na ovu temu.

Veliki pozdrav

Miroljub Petrovic
VladaKG1980 je napisao:
Profesore na šta mislite kad ste rekli da umalo nist stradali od pentakostalaca, a jednom u sekti Hare Krisna ?

Da li mislite na duhovno ili fizičko stradanje ?

I na jedno i na drugo. Najpe kad su poceli da padaju u trans, bojao sam se da ce demoni i mene da napadnu i opsednu, a drugo, pomislio sam da ce demoni da im kazu da sam "uljez" pa ce svi da skoce na mene da me rastrgnu. Samo sam se molio Bogu u sebi i govorio: "Boze, izvedi me odavde zivog, nikada vise necu da dolazim ovde da izvlacim ljude."

p.s. svako poštovanje, čak sam i ja nekada maštao kako bi bilo herojski da se učlanim u neku organizaciju tog tipa, pa da ih urušavam iznutra...
Hvala Bogu, te me Bog opameti.

Mene nije imao ko da posavetuje u ono vreme.

Miroljub Petrovic
jovannovibeograd je napisao:
Poštovani Miroljube,

Upravo sam pregledao video od dr Lorejn Dej i zainteresovao sam se za nju i njen rad pa sam posetio njen zvanicni sajt i tamo našao članak (čitava studija) o tome da je ova proča o epidemiji svinjskog gripa još jedna u nizu prevara farmaceutske industrije. Link je ispod:
http://www.goodne...ne_flu.htm
Pošto ste i Vi u Vašim predavanjima ukazivali na to da će doći do pojave novih bolesti, interesuje me Vaše mišljenje na ovu temu.

Veliki pozdrav

Nisam citao taj tekst, ali vrlo je moguce da je taj svinjski virus stvoren u laboratoriji, bas kao i virus side, a posto ljudi nezdravo zive i nezdravo se hrane, onda je lako prosiriti ga medju celim covecanstvom. Upravo tako se i virus side siri. Dakle, naprave virus side, a onda kroz nezdrav nacin zivota ga sire po celom svetu. Evo koji su uzroci sirenja side:

54% - Homoseksualnost
27% - Intravenozna upotreba droga
5% - Homoseksualnost i intravenozna upotreba droga
11% - Heteroseksualnost (ovde se misli na kurvare i bludnike*)
1% - Novorođenčad
1% - Transfuzija
<1% - Hemofiličari

Dakle, vise od 98% slucajeva side siri se medju homosekusalcima, narkomanima i kurvarima.

U slucaju svinjskog gripa, ljudi vole da jedu djubre i "prirodnu kantu za djubre" (svinju), i jos kazu: "Nema tice do prasice", i onda eto dobrog nacina da se svinjski virus siri po celom svetu.

* kurvari su oni koji ulaze u odnose van braka, a bludnici pre braka.

zavida
Zbog cega ste zatvorili chanell na Youtube-u?

Miljevic
Sta je kabala o kojoj prica Dejan Lucic?

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 01.05.2009 21:06

Miroljub Petrovic
zavida je napisao:
Zbog cega ste zatvorili chanell na Youtube-u?

Nismo ga zatvorili nego je doslo do greske na linku. Moderator mi je javio da je sada sve u redu.

Miroljub Petrovic
Miljevic je napisao:
Sta je kabala o kojoj prica Dejan Lucic?

Kabala je knjiga jevrejskih okultista.

Miroljub Petrovic
mimke je napisao:
Da li ste posjecivali crkvu Zagreb 1, Prilaz

Zvali su me nekoliko puta prosle i pretprosle godine, pa sam imao vikend predavanja.

anton
Miroljube jako puno proučavam crnogorsku povijest.Reci mi šta misliš o 1948.godini i tzv rezoluciji Informbiroa. Vidim da su mnogi Crnogorci zaglavili na Golom otoku zbog podrške Staljinu.Šta ti misliš jeli u to doba bilo pametnije dati podršku Staljinu ili ostati na Titovoj strani?

Miroljub Petrovic
anton je napisao:
Miroljube jako puno proučavam crnogorsku povijest.Reci mi šta misliš o 1948.godini i tzv rezoluciji Informbiroa. Vidim da su mnogi Crnogorci zaglavili na Golom otoku zbog podrške Staljinu.Šta ti misliš jeli u to doba bilo pametnije dati podršku Staljinu ili ostati na Titovoj strani?

Nije ti pametno da se time bavis, jer je to glupa tema. Ljudi koji nisu znali za Boga su se klali izmedju sebe, a tesko je reci ko je gori bio - Tito ili Staljin. Oni koji su bili pametni bili su po strani.

kotor
Zasto komunizam nije uspeo u nigde svetu kad gaji slicne ideje socijalne pravde kao rani Hriscani?
Dela apostolska glava 4
34 Jer nijedan među njima ne beše siromašan, jer koliko ih god beše koji imahu njive ili kuće, prodavahu i donošahu novce što uzimahu zato,
35 I metahu pred noge apostolima; i davaše se svakome kao što ko trebaše.

Miroljub Petrovic
Kotor je napisao:
Zasto komunizam nije uspeo u nigde svetu kad gaji slicne ideje socijalne pravde kao rani Hriscani?
Dela apostolska glava 4
34 Jer nijedan među njima ne beše siromašan, jer koliko ih god beše koji imahu njive ili kuće, prodavahu i donošahu novce što uzimahu zato,
35 I metahu pred noge apostolima; i davaše se svakome kao što ko trebaše.

Komunizam nema veze sa hriscanstvom. Komunizam je 5% istine i 95% lazi. Cilj komunizma je unistenje porodice, unistenje zivota u prirodi, zarobljavaje kompletne populacije u velikim gradovima i potpuna zavisnost od sistema. Takodje, cilj komunizma je zatiranje prave religije.

zavida
Koje su religije Mesijanski Jevreji(Pravoslavci ,Katolici itd.) ili imaju neku svoju zasebnu religiju?

Nemanja Glisic
U knjizi proroka Isaije, 19. glava, koja pocinje sa: "Breme Misiru.." ili neke druge glave ("Breme Moavu, Vavilonu..."), postoje brojna prorocanstva. Kako razumeti na sta se odnose prorocanstva u tim glavama (na proslost ili buducnost)?

Miroljub Petrovic
zavida je napisao:
Koje su religije Mesijanski Jevreji(Pravoslavci ,Katolici itd.) ili imaju neku svoju zasebnu religiju?

Oni su po religiji Jevreji koji priznaju Isusa za Mesiju.

Miroljub Petrovic
hoochie coochie man je napisao:
Postovanje gospodine Petrovicu!

Prvo, zelim da vam se zahvalim sto ste omogucili da se ovako, na jednom mjestu, moze lako doci do, zaista, zivotno vaznih informacija.

Hvala tebi sto se interesujes za duhovne stvari.

Pogledao sam gotovo sva vasa predavanja i tesko da vam se negdje moze zamjeriti. Ali, to se ne bi reklo za jedno od vasih poslednjih, ili cini mi se poslednje predavanje, "Knez ovoga sveta".

Postavicu vam nekoliko pitanja, uglavnom vezano za to predavanje, u nadi da cete mi odgovoriti.

Tvrdite, pozivajuci se na Alberta Riveru, a on na kardinala Augustina Beu, da su Arapi predislamskog perioda ocekivali nekog mesiju. I da je Rimska crkva htjela da im ga ponudi kroz Muhameda, koristeci njegovu zenu Khadjiju. A sve ovo da bi se stvorila religija koja ce biti potpuno instrumentalizovana u sluzbi Rima s najmanje tri cilja:

1.Da se iskorijene Jevreji i pravovjerni Hriscani s tog prostora
2.Da se izvrsi zastita crkava i manastira koji pripadaju Rimu a koji se nalaze na tom prostoru
3.Da se zauzme Jerusalim

Zato bi Rim nudio Arapima bilo kakvog mesiju, kad su Arapi predislamskog perioda bili (u velikoj vecini) pagani koji nisu imali nikakve, ni najmanje, veze sa pricom o mesiji? Postojala su, jasno, plemena sa svjescu o Jednom Bogu i Obecanom Mesiji ali ona su i brojem svojih clanova i uticajem bila gotovo marginalizovana u Arapskom svijetu toga doba.

Veliki deo Arapa je poreklom od Ismaela, Avramovog prvog sina, i oni su to jako dobro znali, tako da su im bile poznate price o dolasku Mesije. Cinjenica je da su u 6. veku mnogi Arapi bili idolopoklonici, ali ono sto je Muhamed govorio nije im bilo strano, tako da uz malo sile ideja jednog Boga je mogla da se uspostavi, za necije ciljeve.

Ako je prvi cilj bio da se iskorijene Jevreji i Hriscani sa tog prostora,zasto to nije ucinjeno?

Zato sto je Bog vodio tok istorije i nije dopustao da Sotona radi sve sto zeli.

Da li vam je poznato da je Jevrejima bilo neuporedivo bolje pod vlascu muslimana, i to u svakom mogucem pogledu, nego kada bi Jevreji potpali pod vlast Hriscanskih vladara? Reklo bi se da je tako i danas.

To je tacno, ali to nema veze sa onim sto sam rekao. Jevreji su imali uticaj u islamskim zemljama samo u jednom kratkom vremenskom periodu kada su se muslimani odmetnuili od pape i kada su zauzeli veliki deo Evrope. Zato je papa podigao krstaske ratove protiv njih, a kada su muslimani proterani iz Evrope, Jevreji su lose prosli. Jevreji nemaju nikakav uticaj u islamskim zemljama, ni danas, ni nikada u istoriji. Isto tako ni hriscani. Nema potrebe da papa trazi da se pobiju retki Jevreji i hriscani u islamskim zemljama, pogotovo ako su oni materijalisti i ako je njihov uticaj neprimetan.

Rekli ste da su Jezuiti i Malteski Vitezovi na kljucnim mjestima u vlasti SAD-a: Tenet, Blumberg, Klinton (zavrsio Dzordztaun) itd. A onda u jednom momentu kazete da su "SAD potpuno pod kontrolom Jezuita".Osim nekih minornih masonskih "repova".

Ako je tako, a izgleda da jeste, kako je moguce da su SAD i dalje prijatelj Izraela?

Ako pogledate kako danas izvestavaju americki mediji o Izraelu, i u zadnjih nekoliko godina, videcete da je ta slika jako losa po Izrael. Pitanje je dana kada ce se americka administracija potpuno okrenuti protiv Izraela. Zato postoje razni pokreti iz Izraela i u Americi koji pozivaju Jevreje iz Amerike da se presele u Izrael jer im u Americi preti holokaust. Takodje, papi nije u interesu da sprzi Izrael i da ga sravni sa zemljom, nego da izazove sukobe, a da se onda pojavi kao mirotvorac i pridobije i Jevreje za sebe.

Ranije ste govorili da se o Jevrejima konstantno stvara losa slika u svijetu. I u to nema nikave sumnje! Potpuno se slazem sa vama.

Ali, slozicete se i vi sa mnom, nadam se, kada kazem da slika o Arapima u svijetu nije nista bolja?

Sigurno je da nekome odgovara da muslimane koristi za borbu protiv svijih neprijatelja, ali da mu ne odgovara jaka porodica i moral koji zagovaraju muslimani. Muslimane nije mnogo briga sta pagani o njima pricaju, kao sto i mene bas briga kad ekumenisti o meni pricaju sve najgore.

Rekli ste da je pokusaj ubistva Jovana Pavla II isceniran. I prejudicirate da je Ali Agdza namjerno (po dogovoru) pucao nekoliko puta ispod papinog pupka.

Pitam vas, da vi iscenirate (namjestite) pokusaj vlastitog ubistva, da li biste rekli atentatoru:"E ajde ti meni pucaj sa par metaka ispod pupka, pa da to bude kao pokusaj ubistva"? Da li biste dopustili da se na vas ispali nekoliko hitaca? Tesko.

Na osnovu svedocanstva Alberta Rivere, papa je samo pion u rukama "crnog pape" ili jezuitskog generala (vodje jezuita). U tom slucaju, crni papa ne mora da obavestava zvanicnog papu da ce na njega da izvrsi atentat. Dovoljno je da se organizuje atentat na njega, a da mu se kasnije kaze da je to trebalo da se uradi, ili da mu nista ne kaze, nego da ga "posavetuju" da ode da oprosti teroristi na njegovom atentatu.

I oni kao i masoni obmanjuju svoje clanove na nizim stepenima po pitanju nekih vaznih stvari. Sta ako je, upravo, Augustin Bea obmanjivao te jezuite, ukljucujuci Riveru?

Rivera, doduse, kaze da je bio visoki jezuitski oficir ( pa onda ga najvisi oficiri ne bi trebali obmanjivati), ali osim njegove rijeci, kakvi jos dokazi postoje za to?

Prica kardinala Augustina Bee se sjajno uklapa u sve ono sto vidimo u svetu i predstavlja najbolje moguce objasnjenje koje sam do sada cuo. Neverovatno je koliko se cela prica uklapa u ono sto se desava u ovom svetu.

Miroljub Petrovic
Nemanja Glisic je napisao:
U knjizi proroka Isaije, 19. glava, koja pocinje sa: "Breme Misiru.." ili neke druge glave ("Breme Moavu, Vavilonu..."), postoje brojna prorocanstva. Kako razumeti na sta se odnose prorocanstva u tim glavama (na proslost ili buducnost)?

Obicno prorocanstva imaju dve dimenzije - istorijsko (koje se ispunilo), a jedno je za poslednja vremena.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 02.05.2009 19:49

Miroljub Petrovic
Neki rokeri su gledali moja predavanja na videu, pa su im se mnogo svidela, i onda su na osnovu mojih izjava u predavanjima napravili jednu muzicku numeru. Moze da se preslusa na donjem linku:

http://www.cps.or...roljub.zip

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.52 sekundi!