Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
zanzak je napisao:
Hvala Miroljube.
Nije mi jasna ova situacija sa tim Iranom i Izraelom.Iran je zemlja koja ima teokratski sistem vlasti.Ima smrtnu kaznu,najjstroze zakone.Kod njih gotovo nema homoseksualizma,narkomanije,kriminala,prostitucije i slicno(i ako ima zestoko se sankcionise).A upravo su Izraelci ti koji su od Boga dobili takve zakone.Po svemu sudeci bas su Izarelci i Iranci najjblize Bogu kad bi gledali na taj nacin.A opet Iran bi da ih sravni sa zemlje.Sad imamo situaciju da Iran napadaju gotovo svi redom,ali apsolutno svi,bilo zbog krsenja "ljudskih prava" bilo zbog nuklearnih programa,ili slicno.Sad imamo apsurdnu situaciju da takva sad i eu napadaju Iran i u isto vrijeme brane Jevreje.Sve mi se to cini prilicno apsurdno.O cemu se radi?

U pitanju je klasicna igra. Pa oni da su hteli da smene vlast u Iranu, kao sto su hteli da smene Sadam Huseina ili Slobu Milosevica, oni bi to odavno uradili. Mi ne znamo detalje te igre, i to uopste nije vazno. Moguce je da time zele da sloze pricu za buduci veliki sukob (rat) kojim ce narodima sveta da skrenu paznju sa ekonomskih problema, ili da kazu kako je "svetski terorizam" postao "najveca opasnost svetu", pa ce onda da uvode nove rigorozne zakone i poreze za "borbu protiv terorizma" (slicno kao sto u postama Srbije reketiraju narod sa doplatnim markama za "borbu protiv raka". Dakle, izazivaci raka uzimaju novac za "borbu protiv raka").

Erik Felps, koji je jedan od poznatijih istrazivaca sukoba u ovom svetu iz biblijske perspektive (njegov sajt je www.vaticanassass...) kaze da vrh savremene drzave Izrael vode masoni (on kaze da su Simon Peres, Netanijahu, Ehud Barak i ostali - masoni), a da je vrh svetske masonerije pod kontrolom jezuita (pape). On kaze da je dovoljno da jezuiti kontrolisu par glavnih ljudi u svetskoj masoneriji i da tako ustvari kontrolisu svu masoneriju. Njegovo misljenje je da ce jezuiti preko masona u vrhu drzave Izrael iscenirati sukob na Bliskom Istoku, a krajnji cilj bi bio ustolicenje pape u Jerusalimu i ujedinjenje svih religija sveta i navodno uspostavljanje mira.

To je njegov pogled na celu situaciju. Ja to ne tvrdim, ali ne kazem da tu nema i istine. Cinjenica je da se vode velike igre iza kulisa, a krajnji cilj je da se uspostavi jedna svetska vlada i jedna svetska religija koju ce u pozadini da vodi sam Sotona. Kako ce oni to pokusati da izvedu, to nije mnogo vazno, gledano kroz detalje. Znamo da ce izazivati krize, ratove, sukobe, bolesti itd, da bi sto vise razorili i oslabili narod, i lakse mu uveli sotonske zakone. Mi zato treba da izlazimo is sistema i osposobljavamo se za normalno funkcionisanje kad do toga dodje, a to vec ubrzano dolazi. Dakle, osposobljavanje za zivot u prirodi je ono cime bi ozbiljno trebali da se bavimo.

zanzak
Ne znam zasto ali odmah mi se javi simpatija prema bilo kome koga evropljani kritikuju,pogotovo ti skandinavci i holandjani.Toliko o Iranu.
Mozete li mi protumaciti razgovor izmedju Isusa i Nikodima u Jovanovom jevandjelju.Sta znaci kada Isus njemu kaze "da se covjek mora roditi od gore,da bi vidio carstva nebeskog"?

Miroljub Petrovic
daliboring je napisao:
Dosta koristnih knjiga na jednom mestu!

http://www.4sh....

U folderu ZDRAVLJE

Uzivajte.

Tu imas 5% dobrih knjiga i 95% teskog okultizma.

Miroljub Petrovic
zanzak je napisao:
Mozete li mi protumaciti razgovor izmedju Isusa i Nikodima u Jovanovom jevandjelju.Sta znaci kada Isus njemu kaze "da se covjek mora roditi od gore,da bi vidio carstva nebeskog"?

Postoji "duhovno rodjenje", kada se covek licno upozna sa Bogom i kada shvati da zivot odvojen od Njega nema smisla.

Xipos
Da li neko zna ima li neki rasadnik koji prodaje sadnice koje nisu genetski modifikovane. Cuo sam da ima tako nesto u Sremskim Karlovcima ali neznam ime niti neku konkretnu informaciju. Ako neko nesto zna o tome molio bih da mi da neku informaciju.

Hvala

Slava Bogu

daliboring
Miroljub Petrovic je napisao:
daliboring je napisao:
Dosta koristnih knjiga na jednom mestu!

http://www.4sh....

U folderu ZDRAVLJE

Uzivajte.

Tu imas 5% dobrih knjiga i 95% teskog okultizma.

Tacno tako, moja greska.

I havala za knjigu "Dali su vam zaista potrebne naocari?"

Izmenio/la daliboring na 22.04.2009 14:55

sd
Kakvo je vaše mišljenje o knjizi Put kojim se rjeđe ide Scotta Pecka?

Zlatko
Vidim da se dosta pominju i knjige vezane za Pravoslavlje, pa bih stoga preporucio "Pravoslavni pogled na svet i savremena nauka" od Timoteja Seljskog. Ja sam saznao dosta korisnih stvari iz iste i naterala me da promenim neke stvari u svom zivotu.

S' verom u Boga i otadzbinu

Nemanja07
Da li imate prevod jevrejskih imena?

Svetozar
Kada se planira osnivanje fakulteta za Prirodnu medicinu u nasoj zemlji?

Mislim da je jako bitno da je diploma priznata, kako bi diplomci mogli da rade bez problema u Srbiji. Malo je cudno recimo zavrsis srednju skolu, upises fax i master studije zavrsis a potom se zaposlis kod nekog priivatnika i vodis se sa IV stepenom (srednja skola).

Inace pozdravljam otvaranje fakulteta i jedva cekam da ga legalizujete i ozvanicite u Srbiji.

filosof26
Profesore, imam pitanje u vezi sa Fakultetom za prirodnu medicinu. Ja sam ucenik 3. razreda gimnazije pa me zanima da li moram cekati da zavrsim i 4. prije nego sto se upisem ili vec sada mogu postati student? Pitam samo zato sto ste vise puta rekli da ove ateisticke skole ionako nista ne vrijede, pa rekoh onda je svejedno da li sam zavrsio srednju ili ne...

Sto god tkas, vezuj konce za nebo...

Miroljub Petrovic
SD je napisao:
Kakvo je vaše mišljenje o knjizi Put kojim se rjeđe ide Scotta Pecka?

U pitanju je laz koja je umotana u dovoljno malo istine da naivnim ljudima ta laz izgleda verovatna.

Miroljub Petrovic
Nemanja07 je napisao:
Da li imate prevod jevrejskih imena?

Imam, ali imas sve na internetu.

Miroljub Petrovic
Svetozar je napisao:
Kada se planira osnivanje fakulteta za Prirodnu medicinu u nasoj zemlji?

Mislim da je jako bitno da je diploma priznata, kako bi diplomci mogli da rade bez problema u Srbiji. Malo je cudno recimo zavrsis srednju skolu, upises fax i master studije zavrsis a potom se zaposlis kod nekog priivatnika i vodis se sa IV stepenom (srednja skola).

Inace pozdravljam otvaranje fakulteta i jedva cekam da ga legalizujete i ozvanicite u Srbiji.

Fakultet je otvoren i imas veliku reklamu sa desne strane na ovoj strani. Sajt je: www.ipm.netau.net Diploma je priznata za rad u privatnoj praksi, a da li ce biti priznata ako neko zeli da radi za neku instituciju, to zavisi od te institucije. Privatnici ce je verovatno rado prihvatiti, a za drzavne isntitucije - ne znam. Cilj naseg fakulteta je da ljude osposobi za samostalan rad.

Miroljub Petrovic
filosof26 je napisao:
Profesore, imam pitanje u vezi sa Fakultetom za prirodnu medicinu. Ja sam ucenik 3. razreda gimnazije pa me zanima da li moram cekati da zavrsim i 4. prije nego sto se upisem ili vec sada mogu postati student? Pitam samo zato sto ste vise puta rekli da ove ateisticke skole ionako nista ne vrijede, pa rekoh onda je svejedno da li sam zavrsio srednju ili ne...

Mozes odmah da upises fakultet, bez obzira koji si razred, i mozes da polozis sve ispite, a diplomu mozes da dobijes tek kad budes bio punoletan (kad budes imao 18 godina).

Svetozar
Hvala na obavestenju primetio sam baner sa desne strane ali izgleda da nisam bio jasan u svom pitanju. Hteo sam reci sledece, fakultet sam po sebi je otvoren ali mene zanima recimo zavrsim fakultet i master studije i hocu negde da se zaposlim.Kako bih stekao iskustvo odem sa diplomom u NSZ i prijavim se u sluzbu zaposljavanja ponesem svoje diplome da mi u radnu knjizicu upisu zanimanje i naidjem na obavestenje da mi skola nije priznata i da moram da se prijavim sa srednjom skolom.

E sada moje pitanje je sledece, i ako ne sporim kvalitet obrazovanja, problem nastaje kada razni bioenergeticari isto tako imaju razne dilplome raznih fakulteta i ja postajem deo njih a upravo treba da bude suprutno.

electronpn
Nailazeci na hebrejske reci i njihova znacenja, jedna rec ima vise znacenja a i osnova reci je veoma bitna, covek dobija jedan totalno drugi pogleda na razumevanje duhovnog zivota i ponasanja. Imam osecaj da je covek duhovno obrazovaniji ako gleda kroz i razmislja kroz prizmu herbrejskog jezika. Pitanje: Koji je Vas glavni razlog za ucenje pa i uvodjenje herbrejskog jezika kao glavnog jezika jedne teokratske drzave ?

Miroljub Petrovic
Svetozar je napisao:
Hvala na obavestenju primetio sam baner sa desne strane ali izgleda da nisam bio jasan u svom pitanju. Hteo sam reci sledece, fakultet sam po sebi je otvoren ali mene zanima recimo zavrsim fakultet i master studije i hocu negde da se zaposlim.Kako bih stekao iskustvo odem sa diplomom u NSZ i prijavim se u sluzbu zaposljavanja ponesem svoje diplome da mi u radnu knjizicu upisu zanimanje i naidjem na obavestenje da mi skola nije priznata i da moram da se prijavim sa srednjom skolom.

E sada moje pitanje je sledece, i ako ne sporim kvalitet obrazovanja, problem nastaje kada razni bioenergeticari isto tako imaju razne dilplome raznih fakulteta i ja postajem deo njih a upravo treba da bude suprutno.

Ja sam vec odgovorio na to pitanje. Ovde se zagovara osposobljavanje coveka da NE BUDE deo sistema, dakle da se osposobi za samostalnu delatnost. Da li ce neka drzavna institucija da prizna nasu diplomu ili nece, kad kod njih dodju oni koji hoce da "traze posao" i da se "kod nekoga zaposle", to sve zavisi od njihove dobre volje. Cinjenica je da danas covek ne moze da se zaposli (ili se tesko zaposljava) u robovlasnickom sistemu bez obzira kakvu diplomu poseduje. Nas fakultet nudi znanje i zvanje za samostalan rad, a ko hoce da ima posla sa robovlasnickim sistemom, tu stvarno ne mogu da predvidim sta ce da se desi. Znam da u Americi osiguravajuce kompanije se okrecu ljudima koji se bave prirodnom medicinom jer je konvencionalno lecenje veoma skupo i ima lose rezultate, a lecenje na prirodan nacin je jeftino i delotvorno. Vrlo je moguce da ce i kod nas robovlasnicki sistem otvorenih ruku docekati one koji se bave prirodnom medicinom, ali ja na to ne bih racunao.

Miroljub Petrovic
electronpn je napisao:
Nailazeci na hebrejske reci i njihova znacenja, jedna rec ima vise znacenja a i osnova reci je veoma bitna, covek dobija jedan totalno drugi pogleda na razumevanje duhovnog zivota i ponasanja. Imam osecaj da je covek duhovno obrazovaniji ako gleda kroz i razmislja kroz prizmu herbrejskog jezika.

Odlicno si zakljucio.

Pitanje: Koji je Vas glavni razlog za ucenje pa i uvodjenje herbrejskog jezika kao glavnog jezika jedne teokratske drzave ?

Bog kaze: "Neka se mudri ne hvali svojom mudroscu, i neka se bogati ne hvali svojim bogatstvom, i neka se jaki ne hvali svojom snagom, nego ko se hvali neka se hvali time sto Mene poznaje." Dakle, poznavanje Boga je najvece bogatstvo i mudrost i snaga koju jedan covek moze da ima, i zato bi poznavanje hebrejskog jezika trebalo da bude imperativ svakog ozbiljnog coveka.

Filip A
1. Na koji nacin je izveden zakljucak da se u Isaiji, glava 14. govori o Sotoni?

2. Da li Jevreji govore identicnim jezikom kao pre 2000 godina?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.56 sekundi!