pocetak foruma
|
|
kotor |
Odgovorio 08.04.2009 23:54
|
Član Odgovori: 232 Pristupio/la: 15.11.2008 13:47 Lokacija: kotor |
Miroljube sta kazes na ovaj link? http://www.jesus-...atican.htm |
|
|
NR |
Odgovorio 08.04.2009 23:57
|
Član Odgovori: 151 Pristupio/la: 05.01.2009 20:16 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav svima. Pogledajte ovaj evropski satanisticki uzas u Nemackoj i kakve zakone imaju.I mi smo na tom putu... "Odbila posao prostitutke, prijeti joj gubitak socijalne pomoći" http://www.zenska...050201.htm I kod nas je takav zakon da ako odbijes posao nemas pravo na pomoc,samo sto jos uvek prostitucija nije legalizovana. Izmenio/la NR na 08.04.2009 23:59 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.04.2009 23:57
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Crnogorac je napisao: Ja kazem da je to vestacka podela koja je napravljena u Vatikanu. Toj vestackoj podeli sada mozemo da dodamo i Makedonce, Crnogorce, a uskoro i Vojvodjane, Sumadince, Sremce, Banacane, Bacvane, Juzno-moravce itd. Cilj takve podele je razbijanje naroda koji se suprostavlja papstvu. Kada bi narod bio pametan, on bi trebao da se ujedinjuje, a ne da dozvoljava da ga neko deli. Ako idemo dovoljno daleko u prošlost, svi potičemo od prvih roditelja. A do podjela i razdvajanja vremenom dolazi, ponajviše zbog onih koji su skloni sve da svojataju, ne samo gore pomenute već do Tokija. Ajde malo budite vi Srbi Muslimani, Hrvati ili Crnogorci. I onda ćemo svi vjerovati u vaše dobre namjere. Za sada, bar što se nas Crnogoraca tiče, ostaje da se sjećamo zločina "oslobodilačke" srpske vojske koja je palila crnogorske kuće i činila druge gadosti da bi zatim uslijedila "marketinška kampanja" kako svi korjeni vode iz Srbije itd. Dakle gospodine Miroljube, kad ti možeš da budeš vještački Jevrejin u punom smislu te riječi, dozvoli i nama sa malo jačim pedigreom da budemo to što jesmo. Uzgred, to nimalo ne smeta zdravom religioznom ubjeđenju jer religiju i naciju nastoje "vjenčati" samo oni koji rade protiv Boga i protiv čovječnosti. Slaba ti je ta prica. Ja sam o novim nacijama govorio u kontekstu razbijanja naroda koji se suprostavlja sotonskoj okupaciji. To sto ti mislis da mozes da budes novokomponovani Crnogorac i veran Bogu u isto vreme, mogu da ti kazem da jako gresis. To je kao kad bi hteo da kazes da mozes da budes i kurvar i pobozan covek. To ne moze. Nemoguce je da ne znas istoriju Crne Gore i da sada tvrdis da Crnogorci nisu do juce bili Srbi, a sada su prestali to da budu. Ja nemam nista protiv ako neko izabere da bude Crnogorac i kaze da nije Srbin, to je njegovo pravo, ali je moje pravo i obaveza da kazem da je to jedan vid kurvarstva, i prihvatanja lazi da bi se dobile privremene, sebicne ovozemaljske privilegije. Tako se gubi dusa. Ako prihvatas vatikansku laz o navodnom poreklu Crnogoraca, zarad boljeg ugleda u posranoj Evropi, onda ces tako postupati i kada su druge stvari u pitanju. Mozda da ovde ponovo postavim link za tekst koji je koristan za razumevanje dublje pozadine nastanka ove novokompovane anti-srpske nacije: http://www.cps.or...vineti.zip A sto se tice tvog pedigrea, ti mozes da mislis da je on visok, ali ja ti kazem da je on vrlo nizak, jer nije na liniji tvojih predaka. A i kada bi bio na liniji tvojih predaka, nisam siguran da bi mogao da se meris sa direktnim potomkom kuckog vojvode Radonje Petrovica. Da si na liniji svojih predaka, ja bih ti, iz postovanja, rekao da si "mozda bolji", ali da ni mi nismo za bacanje, ali kada ovako nadmeno nastupas, onda moram da ti skrenem paznju da jako gresis i da ces sa tom filozofijom lose da prodjes. Tema ovog foruma jeste promovisanje biblijske ideje da bi svi trebali da budemo "duhovni Jevreji", odnosno braca i sestre po Bogu, a o nacionalnim temama govorimo jedino u kontekstu objasnjavanja te ideje. Dakle, ja ovde ne zastupam srpstvo, nego duhovno jevrejstvo (koristim biblijsku terminologiju) ciji je glavni predstavnik Isus Hristos. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.04.2009 23:59
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Kevin je napisao: OK,hvala puno..nego da vas pitam..zar vam se ne čini glupost da neko stavlja ceduljice sa molitvama koje treba Bog uslišiti,oni kao Božji narod bi trebali znati da mogu izravno komunicirati s Bogom preko molitve,a ne neka pisma,nekako je to ideopokloničko,zašto to oni čine? Pa necemo da se bavimo sta rade neki fanaticni pojedinci. Treba da se bavimo Bogom i Njegovom Reci, a mozemo da raspravljamo gde je najbezbednije ziveti, dakle gde je najmanje lose stanje za zivot biblijski religioznog coveka. Ja kazem da je najbezbednije u Izraelu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.04.2009 00:01
|
To nema veze sa satanizmom, ali imaju mnoge druge stvari. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.04.2009 00:05
|
NR je napisao: Pozdrav svima. Pogledajte ovaj evropski satanisticki uzas u Nemackoj i kakve zakone imaju.I mi smo na tom putu... "Odbila posao prostitutke, prijeti joj gubitak socijalne pomoći" http://www.zenska...050201.htm I kod nas je takav zakon da ako odbijes posao nemas pravo na pomoc,samo sto jos uvek prostitucija nije legalizovana. Ko hoce da bude deo sistema onda ce da ga ponizavaju na razne nacine i da od njega prave satanistu. To moze i tebi da se desi ako budes sedeo u gradu i cekao da "dodje neki dobar vladar koji ce da resi sve probleme". |
|
|
NR |
Odgovorio 09.04.2009 00:19
|
Član Odgovori: 151 Pristupio/la: 05.01.2009 20:16 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: NR je napisao: Pozdrav svima. Pogledajte ovaj evropski satanisticki uzas u Nemackoj i kakve zakone imaju.I mi smo na tom putu... "Odbila posao prostitutke, prijeti joj gubitak socijalne pomoći" http://www.zenska...050201.htm I kod nas je takav zakon da ako odbijes posao nemas pravo na pomoc,samo sto jos uvek prostitucija nije legalizovana. Ko hoce da bude deo sistema onda ce da ga ponizavaju na razne nacine i da od njega prave satanistu. To moze i tebi da se desi ako budes sedeo u gradu i cekao da "dodje neki dobar vladar koji ce da resi sve probleme". Ja od grada ne zavisim.Imam svoje van grada.U gradu sam privremeno. A,i kada bi mi oteli i ono malo sto imam van grada,nikada ne bih prihvatio ovakve njihove "poslove",radije bih umro. |
|
|
ALEX |
Odgovorio 09.04.2009 00:21
|
Član Odgovori: 104 Pristupio/la: 24.02.2008 16:24 Lokacija: Republika Srpska, Banja Luka |
Sto se tice upisa na Fakultet prirodne medicine... Nadam se da nije vazno koju srednju skolu je zavrsio potencijelni student? I samo da pomenem, danas su se po mojoj skoli vukle neke brosure o jednom privatnom fakultetu u Banjaluci (inace preko citave prve stranice piramida sa sve okom, evo i slika rektora fakulteta http://img27.imag...ikaphp.jpg) i ja uzmem da vidim cijene, a ono 1250eura za redovne i 1500eura za vanredne studente, godisnje naravno! Tako da su sve zamjerke na cijenu skolarine Fakulteta prirodne medicine (950eura za sve tri godine), stvarno van mozga... Izmenio/la ALEX na 09.04.2009 00:26 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.04.2009 08:12
|
Crnogorac je napisao: Ako prihvatas vatikansku laz o navodnom poreklu Crnogoraca, zarad boljeg ugleda u posranoj Evropi, onda ces tako postupati i kada su druge stvari u pitanju. Bolje se ti bavi NAVODNIM porijeklom Srba, u mojim krajevima nijesu Turci skakali po nevjestama prve bračne noći i to punih 500 godina. I u tu papsku laz si poverovao? Bolje sedi tu i ne brukaj se, i vise necu da odgovaram na tvoje gluposti. Sledeci put ces biti banovan kad budes kao papagaj ponavljao stare otrcane lazi u koje ni vracare vise ne veruju. A u Evropu su krenuli turbo Crnogorci kao Milo i oni koji preko noći mijenjaju tabor. Što se pravih Crnogoraca tiče, "Evropa" je smeće u jeftino našminkanoj ambalaži. "Pravi Crnogorci"? Ha, ha. Po prici se vidi da si "pravi Crnogorac". Sotoni odgovara to sto si deklarativno protiv Evrope, kad si u praksi njegov. Isus je rekao: "Ko nije protiv vas, s vama je." Tvoja mrznja prema onima koji su u praksi protiv Sotone (a ne deklarativno), i prihvatanje sotonskih lazi protiv njih, pokazuje na cijoj si strani. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.04.2009 08:13 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.04.2009 08:20
|
ALEX je napisao: Sto se tice upisa na Fakultet prirodne medicine... Nadam se da nije vazno koju srednju skolu je zavrsio potencijelni student? Nije vazno koju srednju skolu je zavrsio. Ako nije zavrsio srednju skolu, dobice par diferencijalnih ispita i moci ce da se upise. Nas fakultet trazi informaciju o srednjoj skoli iz formalnih razloga, iako se zna da od te "skole" nema velike koristi. I samo da pomenem, danas su se po mojoj skoli vukle neke brosure o jednom privatnom fakultetu u Banjaluci (inace preko citave prve stranice piramida sa sve okom, evo i slika rektora fakulteta http://img27.imag...ikaphp.jpg) i ja uzmem da vidim cijene, a ono 1250eura za redovne i 1500eura za vanredne studente, godisnje naravno! Tako da su sve zamjerke na cijenu skolarine Fakulteta prirodne medicine (950eura za sve tri godine), stvarno van mozga... Sve sto vredi u ovom svetu je jeftino ili besplatno - zdrava hrana, cist vazduh, dobri ljudi... Ali, potrebno je da covek bude duhovno slobodan i cistog uma. |
|
|
TT |
Odgovorio 09.04.2009 12:23
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 29.03.2009 16:15 Lokacija: Nepoznata |
DALI CE MOZDA BITI PREVEDENA KNJIGA HARUNA YAHIA ''ATLAS OF CREATION''? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.04.2009 13:15
|
TT je napisao: DALI CE MOZDA BITI PREVEDENA KNJIGA HARUNA YAHIA ''ATLAS OF CREATION''? Ne znam, ne nemamo to u planu jer je u pitanju veliki projekat, a izneti dokazi su vec objasnjeni u drugim knjigama koje smo objavili. |
|
|
Nektarije |
Odgovorio 09.04.2009 17:48
|
Član Odgovori: 40 Pristupio/la: 19.12.2008 18:58 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube sta mislis da li ces biti proglasen za svetitelja posle tvog upokojenja, zbog tvog bezgresnog zivota!? U pocetku bese Rec, i Rec bese u Boga, i Rec bese Bog.
|
|
|
ljubas |
Odgovorio 09.04.2009 19:39
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
sta mislite o ovome? [url] http://www.dragas...w/6138/69/ [/url] Da li gosp. Dragash nije svestan da smo okupirani, i pod cijom kontrolom je aktuelna koalicija? Da li vam deluje realno? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.04.2009 22:36
|
Nektarije je napisao: Miroljube sta mislis da li ces biti proglasen za svetitelja posle tvog upokojenja, zbog tvog bezgresnog zivota!? Sad cu da te banujem, a to ce tebi biti preporuka da te papa proglasi za svetitelja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.04.2009 22:48
|
Crnogorac je napisao: I u tu papsku laz si poverovao? Ti si kao malo dijete kad kaže "mama neću da je mrak". Sve je laž što ti ne odgovara. Da je tako bilo, onda bi svi mi danas bili Turci. Dalje, vrlo je simptomaticno da se najgnusnijim lazima klevecu samo oni koji se suprostavljaju papstvu. Tako za Jevreje lazu da ne-jevrejsku decu kolju i da od njihove krvi prave beskvasni hleb za Pashu, a takodje ih optuzuju da vladaju svetom i onda kao dokaz iznose knjigu koja se zove "Protokoli sionskih mudraca". Dr Alberto Rivera, bivsi visoki jezuitski svestenik, kaze da su "Protokole sionskih mudraca" pisali jezuiti, preko nekih, papstvu lojalnih, otpalih Jevreja, da bi navukli mrznju Evropljana na Jevreje. Dr Alberto Rivera je za tu pricu cuo od svog mentora, jezuitskog kardinala, koji se zvao Avgustin Bea. Slicne gadosti se govore i za Srbe, i to je jedan od razloga zasto naivni i greholjubivi ljudi kao ti prihvataju papske lovacke price. Da je papa rekao da su Crnogorci nekada bili Kinezi, vi novokomponovani "Crnogorci" biste tajno isli na plasticne operacije da vam razvlace oci i posle bi izasli na ulicu da tvrdite da su vam preci zaista bili Kinezi. Na sve ste spremni samo da se docepate onoga sto vam se nudi, a u pitanju su samo lazna obecanja da cete da budete "materijalno bogati", i "deo naprednog sveta". Pa zaista cete da budete deo sveta koji ce Bog da sprzi, ako se ne pokajete. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.04.2009 22:52
|
0 je napisao: sta mislite o ovome? [url] http://www.dragas...w/6138/69/ [/url] Da li gosp. Dragash nije svestan da smo okupirani, i pod cijom kontrolom je aktuelna koalicija? Da li vam deluje realno? Moguce da je ovaj tip neki ubaceni element pa huska narod na ustanak, da bi onda uleteo NATO i pobio sve one koji se suprostavljaju vlasti. I onaj Davidovic, ili kako se vec zove, sto je predstavnik "srpskih" neonacista (fasista), osudjen je na robiju zbog sirenja fasizma, a Italija mu dala vizu i on zbrisao u Italiju i tako izbegao robijanje. Kako bas pobegao u Italiju? Moguce je da nasi neprijatelji finansiraju takve likove da bi osramotili sve patriote u Srbiji. |
|
|
nikola |
Odgovorio 09.04.2009 22:54
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Jer ce biti prevedena jos neka knjiga Alberta Rivera |
|
|
legends |
Odgovorio 09.04.2009 22:55
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 26.01.2009 23:12 Lokacija: Nova Pazova |
Ako vam nije problem da postavite neki link sa nekom dobrom guslarskom muzikom, jedan prijatelj me je zamolio da mu nadjem nesto dobro, pa ja reko ovo je pravo mesto za takvu informaciju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.04.2009 23:16
|
Evo linka za cuvenu knjigu "Veleposlanikova prica" koju je pisao americki ambasador u Vatikanu iz perioda 1989-1993. U toj knjizi se on, kao katolik, hvali kako je Vatikan resio "probleme" na Balkanu i nagovorio Ameriku da se umesa: http://jumbo.isko...lodajt39e/ Fali 250. strana, ali ona ce biti naknadno ubacena. |
|
Predji na forum: |