pocetak foruma
|
|
Stjepic M |
Odgovorio 03.04.2009 16:50
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 17.03.2009 11:36 Lokacija: Nepoznata |
Interesuje me da li si cuo za tzv. Retro centar,koji se nalazi nedaleko od Beograda, u kome se lece narkomani?! Da li si cuo kakva je njihova vera, i ako jesi interesuje me tvoje misljenje??? Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.04.2009 22:27 |
|
|
TT |
Odgovorio 03.04.2009 20:04
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 29.03.2009 16:15 Lokacija: Nepoznata |
Mozete limi ostaviti link jedne emisije u kome razgovaraju Otac Tadej i Velja Pavlovic?Cuo sam od prijatelja da je odlican. |
|
|
cicy |
Odgovorio 03.04.2009 20:13
|
Član Odgovori: 49 Pristupio/la: 25.12.2008 14:45 Lokacija: Nepoznata |
TT je napisao: Mozete limi ostaviti link jedne emisije u kome razgovaraju Otac Tadej i Velja Pavlovic?Cuo sam od prijatelja da je odlican. Nemas doma google ha? http://www.youtub...Tadej&aq=f |
|
|
bokiva |
Odgovorio 03.04.2009 21:02
|
Član Odgovori: 212 Pristupio/la: 25.09.2008 22:44 Lokacija: Nepoznata |
19 knjiga o prezivljavanju 76 MB l PDF l 19 Books Books List: aids_to_survival.pdf army,marine_corps,navy,air_force.-.survival_evasion_&_recovery_manual.pdf axe_manuall.pdf basic_blacksmithing.pdf camplife_in_the_woods_7_tips_of_trapping_&_tracking.pdf experiments_on_knife_sharpening.pdf gathering_ethics.pdf guide_to_animal_tracking.pdf handbook_of_knots_and_splices.pdf hunting_with_a_bow_and_arrow.pdf manual_for_soalr_box_cooker.pdf nature_observation_&_stalking.pdf pioneeringbook_knots_and_lashings.pdf The Worst Case Scenario Survival Handbook - Joshua Piven.pdf the_art_of_travel.pdf the_canadian_scout_manual.pdf the_essentials_of_archery.pdf us_army_survival_manual.pdf woodsmanship.pdf [img]http://imgarchive.info/200903/th_36323.jpg[/img] is not a valid Image. http://rapidshare...ve.net.rar Izmenio/la bokiva na 03.04.2009 23:18 "Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".
|
|
|
dav141414 |
Odgovorio 03.04.2009 22:06
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 27.09.2008 16:39 Lokacija: Nepoznata |
Unapred se ispricavam ako je ova tema vec bila otvorena i molim za link ukoliko je tako. U svoju odbranu mogu da kazem da sam pokusao da je nadjem preko "Trazi", ali mi nije uspelo. S obzirom da verovatno svi koji su citali Bibliju znaju tko je stena, molim vas za sto je moguce bolji prevod Matej 16:18. Procitao sam mnoga objasnjenja, ali predpostavljam da je jednostavno rec o losem prevodu kad se kaze "ti si Petar, stena...). Na forumu ovde sam nedavno nasao informaciju (ako se ne varam) da je Matej u originalu hebrejski, pa je na taj nacin objasnjenje koje sam prihvatio pre neoliko godina (verujuci da je Matej u originalu grcki i da se radi o recima PETROS i PETRA) palo u vodu. U medjuvremenu se pojavio i neki katolicki tumac tvrdeci da je Isus sa ucenicima ustvari govorio aramejski i da u tom jeziku nema te razlike muskog i zenskog pola(navodno je oboje KEFA). Ja verujem da je jedina stena Bog i to je moguce na vise nacina u Bibliji naci. To nije pitanje. Zanima me gde je ovde problem da je tekst mogao tako da se izokrene, odnosno koje su ustvari bile Isusove reci? Hvala |
|
|
Uros88 |
Odgovorio 03.04.2009 22:17
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 28.12.2008 21:00 Lokacija: Beograd |
Miroljub Petrovic je napisao: Stefan je napisao: Sta mislite o biljci (prirodnom zasladjivacu) Stevia, procitao sam dosta toga pozitivnog, kazu da je i do 200 puata sladja od secera itd. Razmisljam da kupim seme preko interneta ali pre nego sto to i uradim zeleo bih da cujem vase misljenje. Sve sto je iz Bozje baste, dobro je. A kakao, kafa? Da ne kazem duvan, marihuana... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 22:24
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
TT je napisao: Kada i gde ce izaci informacije u vezi velikog veca Sotone koji se odrzao u 17 veku,onaj o kome ste pricali nesto kratko? Prevod se privodi kraju i ja ocekujem vrlo brzo da ce biti ovde postavljen. Malo smo kratki sa prevodiocima, pa ne ide tako brzo kao sto bi zeleli, ali bice. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 22:26
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Obilic je napisao: UN su postavile tuzioca koji ce se baviti istrazivanjem zlocina izraelske vojske u Gazi u poslednjoj ofanzivi. Ovaj tuzilac, Ricard Goldstoun, je bio tuzilac haskog tribunala za bivsu Jugolaviju i zestoko je progonio Srbe. Izgleda da ce uskoro Jevreji doziveti slicnu sudbinu nasoj u vreme rata u Jugoslaviji. Jevrejima se sprema novi holokaust, s tim da je Sotona sada usavrsio metode i spreman je da bude mnogo efikasniji. Ovih dana bih trebao da snimim jednu emisiju o tome, pa cu da postavim na sajt u toku iduce sedmice. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 22:27
|
Stjepic M je napisao: Interesuje me da li si cuo za tzv. Retro centar,koji se nalazi nedaleko od Beograda, u kome se lece narkomani?! Da li si cuo kakva je njihova vera, i ako jesi interesuje me tvoje misljenje??? Nisam cuo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 22:36
|
dav141414 je napisao: Unapred se ispricavam ako je ova tema vec bila otvorena i molim za link ukoliko je tako. U svoju odbranu mogu da kazem da sam pokusao da je nadjem preko "Trazi", ali mi nije uspelo. S obzirom da verovatno svi koji su citali Bibliju znaju tko je stena, molim vas za sto je moguce bolji prevod Matej 16:18. Procitao sam mnoga objasnjenja, ali predpostavljam da je jednostavno rec o losem prevodu kad se kaze "ti si Petar, stena...). Na forumu ovde sam nedavno nasao informaciju (ako se ne varam) da je Matej u originalu hebrejski, pa je na taj nacin objasnjenje koje sam prihvatio pre neoliko godina (verujuci da je Matej u originalu grcki i da se radi o recima PETROS i PETRA) palo u vodu. U medjuvremenu se pojavio i neki katolicki tumac tvrdeci da je Isus sa ucenicima ustvari govorio aramejski i da u tom jeziku nema te razlike muskog i zenskog pola(navodno je oboje KEFA). Ja verujem da je jedina stena Bog i to je moguce na vise nacina u Bibliji naci. To nije pitanje. Zanima me gde je ovde problem da je tekst mogao tako da se izokrene, odnosno koje su ustvari bile Isusove reci? Hvala Imas o tome u mom predavanju "Petrova stena ili Mojsijev kamen" na ovom sajtu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 22:37
|
Uros88 je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Stefan je napisao: Sta mislite o biljci (prirodnom zasladjivacu) Stevia, procitao sam dosta toga pozitivnog, kazu da je i do 200 puata sladja od secera itd. Razmisljam da kupim seme preko interneta ali pre nego sto to i uradim zeleo bih da cujem vase misljenje. Sve sto je iz Bozje baste, dobro je. A kakao, kafa? Da ne kazem duvan, marihuana... To nije Bozja basta, to je Sotonina basta. |
|
|
nikola |
Odgovorio 03.04.2009 22:39
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Miroljub Petrovic je napisao: Stjepic M je napisao: Interesuje me da li si cuo za tzv. Retro centar,koji se nalazi nedaleko od Beograda, u kome se lece narkomani?! Da li si cuo kakva je njihova vera, i ako jesi interesuje me tvoje misljenje??? Nisam cuo. Ako je to centar na Avali za njga sam cuo da se radi o sektastvu |
|
|
TT |
Odgovorio 03.04.2009 23:55
|
Mozete li mi preporuciti neku knjigu ili bilo sta drugo u cemu bi se govorilo o komunikaciji medju ljudima?Kakva je knjiga Martina Bubera Ti i Ja? npr. Dakle nesto sto bi govorilo o kontaktu,sustini i stvaranju kroz dijalog. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.04.2009 00:58
|
TT je napisao: Mozete li mi preporuciti neku knjigu ili bilo sta drugo u cemu bi se govorilo o komunikaciji medju ljudima?Kakva je knjiga Martina Bubera Ti i Ja? npr. Dakle nesto sto bi govorilo o kontaktu,sustini i stvaranju kroz dijalog. Citaj Bibliju, tamo imas sve o komunikaciji medju ljudima. Kad se naucis da zivis moralno, onda ces imati ljubavi prema ljudima i nece ti nedostajati dar komunikacije. |
|
|
Mladen M |
Odgovorio 04.04.2009 08:26
|
Član Odgovori: 122 Pristupio/la: 10.07.2008 16:35 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Uros88 je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Stefan je napisao: Sta mislite o biljci (prirodnom zasladjivacu) Stevia, procitao sam dosta toga pozitivnog, kazu da je i do 200 puata sladja od secera itd. Razmisljam da kupim seme preko interneta ali pre nego sto to i uradim zeleo bih da cujem vase misljenje. Sve sto je iz Bozje baste, dobro je. A kakao, kafa? Da ne kazem duvan, marihuana... To nije Bozja basta, to je Sotonina basta. Da li to znaci da i Sotona i njegovi 'naucnici' stvaraju/degradiraju zivot na zemlji genetickim inzenjeringom? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.04.2009 08:30
|
Mladen M je napisao: Da li to znaci da i Sotona i njegovi 'naucnici' stvaraju/degradiraju zivot na zemlji genetickim inzenjeringom? Vrlo je moguce. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 04.04.2009 15:59 |
|
|
TT |
Odgovorio 04.04.2009 20:12
|
GDE DA NADJEM U LEGENDAMA INDIJANACA,MAJA,ACTEKA ITD. TO DA SU ONI VRLO DOBRO ZNALI ZA STVARANJE,POTOP,I MORALNE PRINCIPE[BEZ OBZIRA STO SU SE KASNIJE ODALI IDOLOPOKLONSTVU] KAO POTOMCI NOJEVI? mOZETELI ME NEGDE UPUTITI ILI RECI O TOME NESTO? ZANIMA ME. VOLEO BIH I TO DA IMAM JASNO DA BI IMAO CELOKUPNIJU SLIKU. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.04.2009 22:17
|
TT je napisao: GDE DA NADJEM U LEGENDAMA INDIJANACA,MAJA,ACTEKA ITD. TO DA SU ONI VRLO DOBRO ZNALI ZA STVARANJE,POTOP,I MORALNE PRINCIPE[BEZ OBZIRA STO SU SE KASNIJE ODALI IDOLOPOKLONSTVU] KAO POTOMCI NOJEVI? mOZETELI ME NEGDE UPUTITI ILI RECI O TOME NESTO? ZANIMA ME. VOLEO BIH I TO DA IMAM JASNO DA BI IMAO CELOKUPNIJU SLIKU. Pogledaj na internetu legende o Potopu kod indijanaca i drugih naroda. |
|
|
TT |
Odgovorio 04.04.2009 22:26
|
Sta je bila Atlantida zapravo?Odnosno ono sto se danas smatra pod tim kontinentom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.04.2009 22:44
|
TT je napisao: Sta je bila Atlantida zapravo?Odnosno ono sto se danas smatra pod tim kontinentom. Atlantida je ime za skup glupih prica koje demoni izmisljaju da bi falsifikovali istoriju. |
|
Predji na forum: |