pocetak foruma
|
|
Dino |
Odgovorio 03.04.2009 10:29
|
Član Odgovori: 170 Pristupio/la: 21.01.2008 17:14 Lokacija: Vrgorac |
zanzak je napisao: U Hrvatsku uvjek. Ako ne ništa, bar pod moj krov. Ne znam za Bosnu,ali Miroljub je u Republiku Srpsku uvijek dobrodosao. "Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time Å¡to Mene poznaje."
|
|
|
Duki |
Odgovorio 03.04.2009 12:25
|
Član Odgovori: 27 Pristupio/la: 11.07.2008 15:34 Lokacija: Nepoznata |
Da li biljke mogu da osete bol? Nemaju centralni nervni sistem, ali me zanima da li mogu da ga osete na nekom drugacijem stupnju? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 12:25
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Ratnik je napisao: Do danas sam mislio da si manja avetinja ali slika govori više od riječi. I što veliš, odbranio si Trebinje i Dubrovnik? Ko je rekao da sam "odbranio Trebinje i Dubrovnik" konju? Ja sam rekao da sam branio narod, i odbranio sam. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 12:26
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Dino je napisao: zanzak je napisao: U Hrvatsku uvjek. Ako ne ništa, bar pod moj krov. Ne znam za Bosnu,ali Miroljub je u Republiku Srpsku uvijek dobrodosao. Hvala brate. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 12:28
|
Duki je napisao: Da li biljke mogu da osete bol? Nemaju centralni nervni sistem, ali me zanima da li mogu da ga osete na nekom drugacijem stupnju? Biljke imaju neki vid percepcije, ali verovatno ne osecaju bol jer nemaju duh zivotni kao sto ga mi imamo. |
|
|
dado |
Odgovorio 03.04.2009 12:40
|
Član Odgovori: 18 Pristupio/la: 17.02.2009 12:45 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav,vidim da ste trenutno online pa da vas upitam jos neko pitanjce. Miroljube svaka cast, ovom ste fotografijom razbili bar neke dusmane. Na njoj mi djelujete malo jace, nego kasnije u zivotu. Dali ste tada bili svejed i dali vas je neki poseban dogadjaj u zivotu naveo da se pocnete baviti sa ovim sto sada radite? Nekakv moment ili tako nesto? |
|
|
Gabrijel |
Odgovorio 03.04.2009 13:44
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 12.02.2009 13:00 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: VladaKG1980 je napisao: Profesore fotografija me je oduševila (dajte još)... U jednoj ruci kalaš sa dva okvira a u drugoj gusle. Ne raspoznajes puskomitraljez od kalasnjikova, dobro nisi rekao "pracka". Necu te primiti u moju jedinicu ako nas Bog pozove da oslobadjamo Krajinu. Ja sam se cesto puta tukao protiv papinih placenika! Tako da racunajte na mene A sto se tice slike xexe... Ja Vas zovem za Kosovo i Metohiju!!! I imacete cin pukovnika Pa kad oslobodimo sve slavicemo u mojoj staroj porodicnoj kuci u Pristini. Izmenio/la Gabrijel na 03.04.2009 13:47 |
|
|
zanzak |
Odgovorio 03.04.2009 14:34
|
Član Odgovori: 92 Pristupio/la: 30.12.2008 19:56 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: zanzak je napisao: Ne znam za Bosnu,ali Miroljub je u Republiku Srpsku uvijek dobrodosao. U Republici Srpskoj (RS) policija ulece u kucu Radovana Karadzica i hapsi sve one koje okupator u BiH proglasi zlocincima, a na granici sa RS stoje carinici koje takodje okupator postavlja, pa sad ti vidi koliko je bezbedno doci u RS. Jedno je narod, a drugo je okupatorska vlast. Tako je i u Hrvatskoj, i u BiH Federaciji. Dobro Miroljube,da ne ispadne da sam lokal patriota,ali zar nije ista situacija i u Srbiji,koja je nezavisna i slobodna drzava?Koliko ja vidim iz medija,tamo se samo o Evropi prica,cak i RTS sam sebe naziva medijski javni servis evropske Srbije,da ne govorim o B92,Blicu,Politici,itd.Srbija nije pod vojnom okupacijom kao mi ovde,ali u najmanju ruku jeste pod medijskom.Ovde kod nas barem ne raspravljaju o pederskim zakonima(previse smo retrogradni),a to koliko ljudi ne fermaju pricu o evropi,pogotovo.Mediji,takodje.Na kraju krajeva,Karadzic je uhapsen u Beogradu od strane srpske policije. Jeste pratili pricu oko ovog samita u Londonu.Koliko sam upratio,odlucili su upumpati veliki novac u svjetsku ekonomiju,da bi sanirali recesiju.Nisam strucnjak za ekonomiju,ali to mi tako zvuci naivno.Sta vi mislite? Pomenuli ste da ste bili u SAD nedavno.Kakva je tamo sada ekonomska situacija.Citao sam negdje na internetu da Americi ozbiljno prijete veliki socijalni potresi,je li to tacno? I jos jedna stvar,slika je odlicna.Da li biste postavili jos zanimljivih slika,ne samo ovakvih nego i onih poput one iz Jerusalima,sa onom pederskom zastavom,a u pozadini brdo Hrama(slika prikazuje zalosnu situaciju,ali je zanimljiva)? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 14:35
|
dado je napisao: Pozdrav,vidim da ste trenutno online pa da vas upitam jos neko pitanjce. Miroljube svaka cast, ovom ste fotografijom razbili bar neke dusmane. Na njoj mi djelujete malo jace, nego kasnije u zivotu. Dali ste tada bili svejed i dali vas je neki poseban dogadjaj u zivotu naveo da se pocnete baviti sa ovim sto sada radite? Nekakv moment ili tako nesto? Tamo na frontu sam se prvi put sreo sa spisima vladike Nikolaja i to je me odusevila i dalo veliku snagu. Nasao sam neki stari broj dnevnog lista "Politika" star godinu dana, u nekoj napustenoj kuci gde smo spavali, i tada sam listajuci te stare novine naisao na neke kratke tekstove vladike Nikolaja. Posle je "Glas crkve" objavio njegova dela, pa sam jos vise citao. Kako su me evolucionisti sve vise provocirali, a interesovanje ljudi je bilo veliko, onda sam poceo ovim da se bavim. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 14:38
|
Gabrijel je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: VladaKG1980 je napisao: Profesore fotografija me je oduševila (dajte još)... U jednoj ruci kalaš sa dva okvira a u drugoj gusle. Ne raspoznajes puskomitraljez od kalasnjikova, dobro nisi rekao "pracka". Necu te primiti u moju jedinicu ako nas Bog pozove da oslobadjamo Krajinu. Ja sam se cesto puta tukao protiv papinih placenika! Tako da racunajte na mene A sto se tice slike xexe... Ja Vas zovem za Kosovo i Metohiju!!! I imacete cin pukovnika Pa kad oslobodimo sve slavicemo u mojoj staroj porodicnoj kuci u Pristini. Mozes da me zoves koliko hoces. Ja mogu da dodjem jedino ako me Bog pozove. Sad smo pod okupacijom i treba da se pokajemo, dovodimo u red, zbijamo redove i molimo Bogu za izbavljenje. Najveci problem smo mi, a ne nasi neprijatelji. Kad bismo se mi pokajali i okrenuli Bogu, lako bi Bog za tili cas sve preokrenuo u nasu korist. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 14:41
|
Smajo je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: VladaKG1980 je napisao: Profesore fotografija me je oduševila (dajte još)... U jednoj ruci kalaš sa dva okvira a u drugoj gusle. Ne raspoznajes puskomitraljez od kalasnjikova, dobro nisi rekao "pracka". Necu te primiti u moju jedinicu ako nas Bog pozove da oslobadjamo Krajinu. Zaista ne razumijem da tako ''veliki'' vjernik može pričati ovakve gluposti,samo bi ratovao,oslobađao ko fol Krajinu od nekog..pričaj malo o ljubavi, miru..Lahko je ljude zavesti, nažalost,takvih kao ti još nekoliko i eto opet rata..a ljudi jadni naivni..pa bolan nije ljudima do rata više,ljudi gledaju kako da prežive a ti bi ratovao..ljudi opametite se jednom! Ko je rekao da bih ja ratovao? Citaj malo o cemu ja govorim. Ja kaze "ako nas Bog pozove", onda mozemo da idemo u rat. Glavni rat koji sada vodimo je rat protiv nas samih, protiv nasih greha i nemorala. Kad taj rat dobijemo, onda ce Bog lako da se obracuna sa nasim neprijateljima. |
|
|
nikola |
Odgovorio 03.04.2009 14:48
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Miroljub Petrovic je napisao: Mozda ce uskoro Bog da podigne nasu bracu Hrvate i bosanske Muslimane na ustanak protiv pape i EU, pa cu ici da im pomognem (rekao sam "nasu bracu Hrvate i bosanske Muslimane", a ne "ustase i balije" ). Dace Bog, a od koga bi zavisilo oslobadjanje. Srpski nacionalizam postuje Hrvate i Muslimane. Seselj u Hagu je dosta govorio o velikom postovanju prema Islamu. Cini mi se sto je veca presija u Srbiji iz Vatikana i Evrope da vreme mladih ljudi tek dolazi uz Bozju pomoc Izmenio/la nikola na 03.04.2009 14:50 |
|
|
nikola |
Odgovorio 03.04.2009 14:55
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Sad vidim zavisilo bi od nase borbe sa grehom, a kad pobedimo Bog nas Vodi da ocistimo gamad,. Pa vidim u Srbiji ovi sto vladaj u su najobicnije gnjide koje i deca mogu da pociste zsamo da malo cesce slusaju guslare |
|
|
sudija |
Odgovorio 03.04.2009 15:14
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 03.04.2009 15:09 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Kako sada stvari stoje, bice sledeci smerovi: geologija, biologija, pravo, hebrejski jezik, teologija, prirodna medicina, a kasnije ce biti ubaceni jos neki smerovi. Ako vam treba pravnik, tu sam da pomognem. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 15:27
|
zanzak je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: zanzak je napisao: Ne znam za Bosnu,ali Miroljub je u Republiku Srpsku uvijek dobrodosao:). U Republici Srpskoj (RS) policija ulece u kucu Radovana Karadzica i hapsi sve one koje okupator u BiH proglasi zlocincima, a na granici sa RS stoje carinici koje takodje okupator postavlja, pa sad ti vidi koliko je bezbedno doci u RS. Jedno je narod, a drugo je okupatorska vlast. Tako je i u Hrvatskoj, i u BiH Federaciji. Dobro Miroljube,da ne ispadne da sam lokal patriota,ali zar nije ista situacija i u Srbiji,koja je nezavisna i slobodna drzava?Koliko ja vidim iz medija,tamo se samo o Evropi prica,cak i RTS sam sebe naziva medijski javni servis evropske Srbije,da ne govorim o B92,Blicu,Politici,itd.Srbija nije pod vojnom okupacijom kao mi ovde,ali u najmanju ruku jeste pod medijskom.Ovde kod nas barem ne raspravljaju o pederskim zakonima(previse smo retrogradni:)),a to koliko ljudi ne fermaju pricu o evropi,pogotovo.Mediji,takodje.Na kraju krajeva,Karadzic je uhapsen u Beogradu od strane srpske policije. Slazem se da je stanje i u Srbiji katastrofalno, ali ovde zvanicno nismo jos pod okupacijom u smislu da strani vojnici rade sta hoce po drzavi i da okupator bukvalno uvodi zakone i menja politicare, iako ih indirektno postavljaju i menjaju. Ovde se neke patriotske organizacije bune protiv okupacije, pa je za dlaku mozda malo bolje nego u Republici Srpskoj. Jeste pratili pricu oko ovog samita u Londonu.Koliko sam upratio,odlucili su upumpati veliki novac u svjetsku ekonomiju,da bi sanirali recesiju.Nisam strucnjak za ekonomiju,ali to mi tako zvuci naivno.Sta vi mislite? Pred Drugi svetski rat je takodje bio slican samit koji je propao, i navodno je to bio uzrok rata. Moje procene su da ce ponovo da izazovu neki veliki rat, jer to je jedini nacin da ljudima skrenu pogled od ekonomske krize i o jadu ih zabave. Izmislice neke teroriste, ili ce kao da se posvadjaju oko nafte i gasa, ili nesto slicno, pa ce da za izazovu haos. Pomenuli ste da ste bili u SAD nedavno.Kakva je tamo sada ekonomska situacija.Citao sam negdje na internetu da Americi ozbiljno prijete veliki socijalni potresi,je li to tacno? Stanje je lose, ali oni se uzdaju u medijske lazi, ali mnogo ce lose da prodju jer su se prepustili kriminalcima da vode njihove zivote. I jos jedna stvar,slika je odlicna.Da li biste postavili jos zanimljivih slika,ne samo ovakvih nego i onih poput one iz Jerusalima,sa onom pederskom zastavom,a u pozadini brdo Hrama(slika prikazuje zalosnu situaciju,ali je zanimljiva)? Evo jos par slika iz Izraela. U naslovu slike stoji objasnjenje odakle je slika i sta predstavlja: http://www.cps.or...izrael.zip Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.04.2009 15:35 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 15:38
|
nikola je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Mozda ce uskoro Bog da podigne nasu bracu Hrvate i bosanske Muslimane na ustanak protiv pape i EU, pa cu ici da im pomognem (rekao sam "nasu bracu Hrvate i bosanske Muslimane", a ne "ustase i balije" ). Dace Bog, a od koga bi zavisilo oslobadjanje. Srpski nacionalizam postuje Hrvate i Muslimane. Seselj u Hagu je dosta govorio o velikom postovanju prema Islamu. Cini mi se sto je veca presija u Srbiji iz Vatikana i Evrope da vreme mladih ljudi tek dolazi uz Bozju pomoc Slazem se. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 15:39
|
nikola je napisao: Sad vidim zavisilo bi od nase borbe sa grehom, a kad pobedimo Bog nas Vodi da ocistimo gamad,. Pa vidim u Srbiji ovi sto vladaj u su najobicnije gnjide koje i deca mogu da pociste zsamo da malo cesce slusaju guslare Tako je. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.04.2009 15:39
|
sudija je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Kako sada stvari stoje, bice sledeci smerovi: geologija, biologija, pravo, hebrejski jezik, teologija, prirodna medicina, a kasnije ce biti ubaceni jos neki smerovi. Ako vam treba pravnik, tu sam da pomognem. Hvala. Bicemo na vezi. |
|
|
TT |
Odgovorio 03.04.2009 16:24
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 29.03.2009 16:15 Lokacija: Nepoznata |
Kada i gde ce izaci informacije u vezi velikog veca Sotone koji se odrzao u 17 veku,onaj o kome ste pricali nesto kratko? |
|
|
Obilic |
Odgovorio 03.04.2009 16:27
|
Član Odgovori: 109 Pristupio/la: 12.08.2008 14:59 Lokacija: Beograd |
UN su postavile tuzioca koji ce se baviti istrazivanjem zlocina izraelske vojske u Gazi u poslednjoj ofanzivi. Ovaj tuzilac, Ricard Goldstoun, je bio tuzilac haskog tribunala za bivsu Jugolaviju i zestoko je progonio Srbe. Izgleda da ce uskoro Jevreji doziveti slicnu sudbinu nasoj u vreme rata u Jugoslaviji. |
|
Predji na forum: |