Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
kotor
Moze komentar na vest iz arheologije?

http://www.dailym...-Eden.html

zanzak
Nemojte misliti da sam sarkastican,ali stvarno ne vidim poentu u citanju knjige koja ima naslov Moje bijeg od demona,i ispovjesti bivseg sataniste.Dakle,bez ikakve ironije vas pitam koja je svrha reklamiranja i citanja takvih stvari,sta se iz tog moze nauciti?Imate obicaj reci da se treba drzati samo Biblije,pa zasto da to ne primjenjujemo i u slucaju kada se neko zeli informisati o demonima,a ne citati price bivsih satanista?

dado
Pozdrav,
Miroljube, dali ste ikad kroz literaturu onako letimicno kao geolog, proucavali nastanak kamena "Uluru" u svjevernoj oblasti Australije?
Isao sam sada u decembru da posjetim to mjesto. Mora se ici avionom do grada "Alice Springs", onda se renta auto, ali prije nego li dadu auto mora se potpisati predugovor kojim se oni ogradjuju ako se ista desi poslije i prije izlaska sunca, znaci nema osiguranja, apsolutno sve je na svoju odgovornost. Otisao sam u hotel (bilo je vec 1 sat popodne) samo da ostavim svoje stvari, i kazem na recepciji dali mogu dobiti kljuc od vanjskih vrata jer cu doci kasno posto idem na Uluru. Covjek na recepciji mi je rekao da se nikako ne vracam u noc,da tamo prenocim, ali ja nisam mogao da prenocim jer sam ujutro rano imao avion za Melburn. Do tamo ima 450 km. Dosao sam tamo sa jos jednim prijateljem, i stvarno potpuno natprirodna stvar, totalna pustinja i tu se nadje crvena stijena, visine 560 metara i opsega 10 km. S obzirom da je domorodacki narod Australije (aboridzini) sklon svakakvim ritualima i obozavanju svega, zakljucujuci iz vasih predavanja (Tajna natprirodnih stena) cista demonska tvorevina, jer navodno oko tog kamena cudne se stvari desavaju, navodno duse umrlih, jer su aborodzini u proslosti oko tog kamena svakakve rituale obavljali, vjerujem ukljucujuci i zrtvovanja razna smatrajuci da je taj kamen neki znak boga kome su se oni klanjali. Tu smo se zadrzali nekih 2 sata i krenemo nazad za Alise Springs, tamo sunce zalazi. Pomolili smo se Bogu i krenuli. Nismo prosli ni 100 km taman mracak se uhvatio, kad veliko krdo kamila uz put, tu usporim i polako prodjem, kako prolazim kraj krda, jedna se kamila ispravi na dve noge i da nas poklopi, mislim krv mi se zaledila. Prodjoh to ne prodje ni pola sata, kad usput krava i tele setaju, opet i na njih da naletoh, prijatelj ih moj primjetio, pa sam prikocio, prodjoh i to kad uskoro copor divljih pasa, a kazaljka za gorivo mi se priljepila na dno, a znam da sam u dolasku vidio benzisku a sada je nikako nema, i na kraju uz Boziju pomoc dodjosmo i do te benziske i na kraju do hotela, vec je bilo 1 sat iza ponoci. Kad smo dosli u hotel, rekoh prijatelju, prosao sam i rat u Hrvatskoj ali ovakvog straha jos nisam dozivio.
Eto, jedno iskustvo, ne bih ga mozda pricao,ali vase predavanje o dolini smrti mi je dalo zelju da ga podijelim sa ucesnicima ovog foruma.
P.S Kako se zove film iz kojeg ste izdvojili scenu o vjerovatnom scenariju kamenovanja zemlje na kraju vaseg predavanja "Plac djavoljeg kamena"?

Miroljub Petrovic
Kotor je napisao:
Moze komentar na vest iz arheologije?

http://www.dailym...-Eden.html

Vec sam odgovorio na to pitanje. U pitanju su klasicne ateisticke gluposti. To su ostaci nekog paganskog svetilista.

Miroljub Petrovic
zanzak je napisao:
Nemojte misliti da sam sarkastican,ali stvarno ne vidim poentu u citanju knjige koja ima naslov Moje bijeg od demona,i ispovjesti bivseg sataniste.Dakle,bez ikakve ironije vas pitam koja je svrha reklamiranja i citanja takvih stvari,sta se iz tog moze nauciti?Imate obicaj reci da se treba drzati samo Biblije,pa zasto da to ne primjenjujemo i u slucaju kada se neko zeli informisati o demonima,a ne citati price bivsih satanista?

Biblija je kriterijum ili reper za razumevanje svih drugih stvari. Citanjem knjige "Moj beg od demona" mozemo da steknemo slikovit prikaz kako demoni deluju u savremenom svetu preko svojih ljudi, i da razumevanje Biblije dobije jednu jos bolju dimenziju. U svojoj ispovesti, bivsi satanista daje dodatna i sira objasnjenja onoga sto je doziveo. U knjizi i ispovesti on ne iznosi neku novu nauku, nego samo govori o strahotama onoga sto se radi, a sto se radilo kroz celu ljudsku istoriju.

To je kao kad osoba koja se izlecila od raka promenom nacina zivota iznosi svoje iskustvo. Ono je vrlo korisno i upecatljivo za mnoge. Onima koji zdravo zive i koji to znaju, mozda takvo jedno iskustvo nece znaciti nista, ali mnogima ce znaciti. Slicno je i sa ispovescu bivseg sataniste. Mozda ona tebi ne znaci nista. Mozda ti ni dokazi iz raznih oblasti nauke ne znace mnogo jer ti znas da Bog postoji i da se On otkrio kroz Bibliju, i nema sta sad da ti neko to dokazuje. Nekome ti dokazi ucvrscuju veru. Poenta iznosenja takvih ispovesti je da ljudima ucvrste neka znanja, da ih upozore na ozbiljnost situacije i da im ponudi jos neki koristan detalj.

Miroljub Petrovic
dado je napisao:
Pozdrav,
Miroljube, dali ste ikad kroz literaturu onako letimicno kao geolog, proucavali nastanak kamena "Uluru" u svjevernoj oblasti Australije?
Isao sam sada u decembru da posjetim to mjesto. Mora se ici avionom do grada "Alice Springs", onda se renta auto, ali prije nego li dadu auto mora se potpisati predugovor kojim se oni ogradjuju ako se ista desi poslije i prije izlaska sunca, znaci nema osiguranja, apsolutno sve je na svoju odgovornost. Otisao sam u hotel (bilo je vec 1 sat popodne) samo da ostavim svoje stvari, i kazem na recepciji dali mogu dobiti kljuc od vanjskih vrata jer cu doci kasno posto idem na Uluru. Covjek na recepciji mi je rekao da se nikako ne vracam u noc,da tamo prenocim, ali ja nisam mogao da prenocim jer sam ujutro rano imao avion za Melburn. Do tamo ima 450 km. Dosao sam tamo sa jos jednim prijateljem, i stvarno potpuno natprirodna stvar, totalna pustinja i tu se nadje crvena stijena, visine 560 metara i opsega 10 km. S obzirom da je domorodacki narod Australije (aboridzini) sklon svakakvim ritualima i obozavanju svega, zakljucujuci iz vasih predavanja (Tajna natprirodnih stena) cista demonska tvorevina, jer navodno oko tog kamena cudne se stvari desavaju, navodno duse umrlih, jer su aborodzini u proslosti oko tog kamena svakakve rituale obavljali, vjerujem ukljucujuci i zrtvovanja razna smatrajuci da je taj kamen neki znak boga kome su se oni klanjali. Tu smo se zadrzali nekih 2 sata i krenemo nazad za Alise Springs, tamo sunce zalazi. Pomolili smo se Bogu i krenuli. Nismo prosli ni 100 km taman mracak se uhvatio, kad veliko krdo kamila uz put, tu usporim i polako prodjem, kako prolazim kraj krda, jedna se kamila ispravi na dve noge i da nas poklopi, mislim krv mi se zaledila. Prodjoh to ne prodje ni pola sata, kad usput krava i tele setaju, opet i na njih da naletoh, prijatelj ih moj primjetio, pa sam prikocio, prodjoh i to kad uskoro copor divljih pasa, a kazaljka za gorivo mi se priljepila na dno, a znam da sam u dolasku vidio benzisku a sada je nikako nema, i na kraju uz Boziju pomoc dodjosmo i do te benziske i na kraju do hotela, vec je bilo 1 sat iza ponoci. Kad smo dosli u hotel, rekoh prijatelju, prosao sam i rat u Hrvatskoj ali ovakvog straha jos nisam dozivio.
Eto, jedno iskustvo, ne bih ga mozda pricao,ali vase predavanje o dolini smrti mi je dalo zelju da ga podijelim sa ucesnicima ovog foruma.
P.S Kako se zove film iz kojeg ste izdvojili scenu o vjerovatnom scenariju kamenovanja zemlje na kraju vaseg predavanja "Plac djavoljeg kamena"?

Nisam proucavao tu geolosku strukturu, jer takvih struktura, koje su povezane sa nekim okultizmom, imam bezbroj na planeti zemlji. treba reci da nije geoloska struktura nesto sto privlaci demone, nego ljudska aktivnost. Dakle, ljudi svojim ponasanjem (grehom) prizivaju demone. Ocigledno je demoni mogu da opsedaju zivotinje i da svasta moze da se desi kad covek ode na mesto gde se obozavaju demoni. Tako i ako odes na utakmicu, svasta moze da ti se desi. U Bibliji pise: "Mudrost je sklanjati se od zla."

Eto, sad kad si bio tamo, da ti neko ponudi velike pare, znam da ne bi ponovo isao. Kao ni ja u Dolinu Smrti. Ja sam trebao prosle godine da idem u Egipat da obidjem neke istorijske lokalitete vezano za boravak Josifa, Mojsija i Jevreja u Egiptu. I sve je bilo dogovoreno, kad odjednom, ceo arazman je propao. Bilo mi je malo cudno kako se sve to desilo. Kad mesec dana kasnije, moj prijatelj ode u Egipat i kad se vratio prica mi: "Kad sam usao u one odaje gde su one mumije i kipovi, imao sam veoma neprijatan osecaj, kao da cela prostorija vrvi od demona. Zeleo sam sto pre da izadjem odatle." Onda sam se setio Bozjih reci koje je rekao Jevrejima kad su Izlazili iz Egipta, a to je da se vise nikada ne vracaju tamo. I zaista, sta ima da idem u Egipat da obilazim idolopoklonicka mesta koja i sada vrve od demona? Brojna su iskustva ljudi koji svedoce kako su bas u Egiptu imali prve susrete sa demonima i sa samim Sotonom, ukljucujuci i jednog od najpoznatijih savremenih satanista Alistera Kroulija. Dakle, na takva mesta jednostavno ne treba ici.

Sto se tice isecka iz filma, mislim da je u pitanju "Armagedon".

Dino
Miroljube, što se dogodilo sa onim bivšim satanistom sa kojem ste imali intervju na radio Svetigori?

"Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time što Mene poznaje."

Miroljub Petrovic
Dino je napisao:
Miroljube, što se dogodilo sa onim bivšim satanistom sa kojem ste imali intervju na radio Svetigori?

Nista, bilo mu je bolje, ali je ponovo zastranio. Nemam kontakt sa njim.

nebojsaCA
Pozdrav! Mozete li mi, a verujem da ce to zanimati jos ljudi na ovom sajtu, reci koliko bi orijentaciono novca kostao, napr. sedmodnevni boravak u Izraelu, u organizaciji Vaseg centra?

Acim

NESA
Evo sad na b92 doveli u utisku nedelje pedera,seksologa koji njih brani i onog Karadzica iz ministarstva za ljudska prava ...

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 15.03.2009 22:36
nesa

Miroljub Petrovic
nebojsaCA je napisao:
Pozdrav! Mozete li mi, a verujem da ce to zanimati jos ljudi na ovom sajtu, reci koliko bi orijentaciono novca kostao, napr. sedmodnevni boravak u Izraelu, u organizaciji Vaseg centra?

Ako kupis povratnu kartu, koju mozes da nadjes vec od 300 evra, za sedam dana ce ti trebati jos oko 300 evra. Kad nas centar bude imao svoju zgradu u Jerusalimu, sa svojim smestajem i kuhinjom, onda ce cena biti jos niza.

Miroljub Petrovic
NESA je napisao:
Evo sad na b92 doveli u utisku nedelje pedera,seksologa koji njih brani i onog Karadzica iz ministarstva za ljudska prava ...

I ti nemas sta da radis nego klecis pred sotonskim oltarom (televizijom) i jos gledas B92. E blago tebi. Eto zasto propadamo.

kotor
Miroljub Petrovic je napisao:
NESA je napisao:

I ti nemas sta da radis nego klecis pred sotonskim oltarom (televizijom) i jos gledas B92. E blago tebi. Eto zasto propadamo.

Miroljube i ti rece u jedniom postu da nekad pogledas utisak nedelje

Miroljub Petrovic
Kotor je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
NESA je napisao:

Miroljube i ti rece u jedniom postu da nekad pogledas utisak nedelje

Gledao sam na internetu emisiju kada je gostovao Bosko Obradovic. Ja nemam televizor u kuci, vec pogledam jedino snimak neke emisije na internetu, kao sto je bila ta sa Boskom, ili ova nedavno na RTS-u u vezi zakona o pederima.

xxx
Miro jel ovo vaša stranica ili?

http://www.cps.hr/

"Mudrost daje mudrome više moći, nego što je imaju u gradu desetorica samosilnika. "

panta

kotor
Miroljube Nacisti su dosli na vlast u Nemackoj delimicno zahvaljujuci svetskoj krizi 30-tih god proslog veka,da li mislis da tako nesto moze da se ponovi u nekim zemljama kako kaze ova vest?

http://www.rts.rs...%A1ti.html

IT
Sta mislite o novopronadjenom leku protiv leukemije?Malo sam nesto citao,pa mi nije bas sasvim jasno.Mozda sam prvi koji ovo pita...

Miroljub Petrovic
Dobio sam od knjigu "Judejske starine" od Josifa Flavija u elektronskoj formi. U pitanju je, posle Biblije, mozda najbolji prokaz istorije covecanstva od Stvaranja sveta do prvog veka. Knjiga je postavljena iz dva dela. Evo linkova:

1. deo:
http://www.esnips...jstarine01

2. deo:
http://www.esnips...jstarine02

Prevod je na nekim mestima arhaican, a dobio sam informaciju da ce knjiga uskoro biti objavljena na latinici sa savremenim prevodom.

Miroljub Petrovic
xxx je napisao:
Miro jel ovo vaša stranica ili?

http://www.cps.hr/

U pitanju je sajt koji su postavili moji prijatelji iz Hrvatske.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.53 sekundi!