pocetak foruma
|
|
Srb |
Odgovorio 06.03.2009 23:04
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 27.12.2008 17:54 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube da li ste upoznati sa istrazivanjima sibirskih naucnika 60-ih godina proslog veka, predvodjena su izvesnim dr Azakovom. Naime, oni su na dubini od 14 kilometar primetili kako busilica ubrzava, te su zakljucili da nailaze na prazan prostor. Takodje su primetili drasticno povecanje temperature. Medjutim ono sto ih je sokiralo i zbog cega su prekinuli projekat bili su zvuci koje su njihovi mikrofoni postavljeni za snimanje seizmickih aktivnosti snimili na toj dubini. Radi se o kricima, ljudskim kricima, koji poticu od velikog broja ljudi... Dr Azakov, inace komunista, je izjavio da kao naucnik, ne iskljucuje mogucnost da su culi zvuke iz pakla... Kakvo je vase misljenje o ovome, kao geologa i kao zastupnika koncepta stvaranja? Da li je posredi demonska (ili ljudska) prevara ili zaista postoji mogucnost da je snimak autentican, da je pakao ispod Zmeljine kore? Prijateljski pozdrav Izmenio/la Miroljub Petrovic na 07.03.2009 08:31 |
|
|
kotor |
Odgovorio 06.03.2009 23:18
|
Član Odgovori: 232 Pristupio/la: 15.11.2008 13:47 Lokacija: kotor |
Miroljube ja bi da se nadovezem na Srb ali ne mislim da je to pakao,pre su to utamniceni demoni koji se pominju u Judinoj poslanici a koji ce biti oslobodjeni iz grotla zemlje kako se kaze u Otkrovenju? Izmenio/la Miroljub Petrovic na 07.03.2009 08:40 |
|
|
kotor |
Odgovorio 06.03.2009 23:44
|
Član Odgovori: 232 Pristupio/la: 15.11.2008 13:47 Lokacija: kotor |
|
|
|
ljubas |
Odgovorio 07.03.2009 01:38
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
S obziorm da nismo sami na svetu (Srbija) i da ne mozemo sami izolovano da funkcionisemo ,sto je normalno. Po vasem misljenju skim bi trebalo da se udruzimo u ostvarivanju zajednickih interesa? Kina,Rusija, Izreal, Francuska...? Ovako skim nismo imali konflikta tokom istorije. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.03.2009 08:30
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
VladaKG1980 je napisao: Profesore šta mislite da li još uvek nastaju novi demoni ili se neki kaju i dobijaju oprost. Nemamo o tome izvestaj u Bibliji. Pretpostavljam da jedan demon može biti na samo jednom mestu u isto vreme ? Ako je tako, da li je moguće da dođe do većeg broja ljudi u odnosu na demone ? Možda se u tome krije jedan od razloga u želji za smanjivanjem populacije ljudi od strane sotone. Naravno da demon moze biti samo na jednom mestu u jednom trenutku, ali posto demona verovatno ima mnogo vise nego ljudi, onda svakog coveka, ako se ne drzi Boga, moze u isto vreme da opsedne vise demona. Takođe me interesuje da li sotona može biti prisutan na više mesta u istom trenutku, kao što to može Tvorac ? Naravno da Sotona ne moze da bude prisutan na vise mesta u jednom trenutku, ali kao duhovno bice moze veoma brzo da se krece (ne znamo koje su to brzine), tako da vrlo brzo moze da stigne sa jednog mesta na drugo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.03.2009 08:39
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Srb je napisao: Miroljube da li ste upoznati sa istrazivanjima sibirskih naucnika 60-ih godina proslog veka, predvodjena su izvesnim dr Azakovom. Naime, oni su na dubini od 14 kilometar primetili kako busilica ubrzava, te su zakljucili da nailaze na prazan prostor. Takodje su primetili drasticno povecanje temperature. Medjutim ono sto ih je sokiralo i zbog cega su prekinuli projekat bili su zvuci koje su njihovi mikrofoni postavljeni za snimanje seizmickih aktivnosti snimili na toj dubini. Radi se o kricima, ljudskim kricima, koji poticu od velikog broja ljudi... Dr Azakov, inace komunista, je izjavio da kao naucnik, ne iskljucuje mogucnost da su culi zvuke iz pakla... Kakvo je vase misljenje o ovome, kao geologa i kao zastupnika koncepta stvaranja? Da li je posredi demonska (ili ljudska) prevara ili zaista postoji mogucnost da je snimak autentican, da je pakao ispod Zmeljine kore? Prijateljski pozdrav Govorio sam o tome u prethodnim postovima. Posto pakao danas ne postoji (postojace u jednom kratkom periodu vremena u buducnosti, u obliku "jezera ognjenog" (Otkrivenje 20)), onda on nije mogao da snimi "pakao". Mozemo da spekulisemo sta je on snimio. Najverovatnije je u pitanju jedna od mnogobrojnih prevara za naivne i teoloski neinformisane ljude. A moguce je i da su ga demoni prevarili pustajuci krike, pa je on kao bivsi komunista svasta pomislio. To je kao kad novinari odu u dzunglu pa se šale na racun onih domorodaca - pokazu im mobilni telefon, a ovi se cude sta je to, misle da je to neki mali bog koji prica. Tako se i demoni igraju sa teoloski nepismenim ljudima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.03.2009 08:49
|
Kotor je napisao: Miroljube ja bi da se nadovezem na Srb ali ne mislim da je to pakao,pre su to utamniceni demoni koji se pominju u Judinoj poslanici a koji ce biti oslobodjeni iz grotla zemlje kako se kaze u Otkrovenju? To je korektno zapazanje, ali treba biti vrlo oprezan u davanju takvih ocena. Kada je Isus dosao da oslobodi onog coveka opsednutg demonima, demoni su ga molili recima: "Nemoj da nas saljes u bezdan." Isus ih je poslao u svinje, a svinje su se zaletele do litice i upale u more. Kada se analizira rec "bezdan" u originalu, ona ukazuje na veliku vodu, veliku dubinu. Rec "bezdan" se takodje koristi u 9. poglavlju Otirkvenja gde se opisuje dogadjaj kada ce biti otvoren "studenac bezdana" (ili izvor bezdana) iz kojeg ce izaci demoni da muce nepokajane ljude 5 meseci. E sad, moglo bi da se zakljuci da postoji neka dimenzija, ili neki prostor u svemiru ili na zemlji, gde se demoni zadrzavaju za dan suda, kako kaze apostol Pavle, i odakle oni mogu pod odredjenim okolnostima da izlaze, ali to je nesto o cemu bi moglo da se raspravlja. Ali, da neki ateista otkrije mesto zadrzavanja demona pod zemljom, i jos da ih snimi kako urlicu, to mi ne izgleda logicno. Sa demonima ne treba imati posla, a ako neko krene da ih proucava i analizira, onda samo moze da se vrati lud i nenormalan. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.03.2009 08:52
|
Tesko je reci o cemu se radi. Ne iskljucujem i da je u pitanju nema fotomontaza. A moguce da im Bog posalje neku vatrenu kuglu sa neba, da ih malo podstakne da razmisljaju i o drugim stvarima, a ne samo o grehu i destrukciji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.03.2009 09:02
|
0 je napisao: S obziorm da nismo sami na svetu (Srbija) i da ne mozemo sami izolovano da funkcionisemo ,sto je normalno. Po vasem misljenju skim bi trebalo da se udruzimo u ostvarivanju zajednickih interesa? Kina,Rusija, Izreal, Francuska...? Ovako skim nismo imali konflikta tokom istorije. Pitanje koje si postavio sadrzi u sebi jednu katastrofalno pogresnu pretpostavku, a to je da "mi ne mozemo sami izolovano da funkcionisemo". Dakle, mi mozemo, kao i svaki drugi narod na svetu, da funkcionisemo nezavisno od ostalog sveta. Bozja zapovest je da se strogo zabranjuje ulazenje u bilo kakve saveze sa neznabozackim narodima i drzavama, da se narod ne bi navukao "da radi gadna dela okolnih naroda". Probaj da zamislis da drzava Srbija donese odluku da zivi po zakonima za koje ona smatra da su dobri, a ne po zakonima koje svet nasilno namece. Odmah bi Srbiji bile uvedene sankcije, i nijedna drzava ne bi smela da saradjuje sa Srbijom. U drugom koraku, ako bi videli da Srbija moze lepo da zivi i bez smrdljivog i moralno propalog sveta, onda bi njihovi mediji objavili "poverljive informacije" kako se u Srbiji krse ljudska prava, kako se za Pashu deca kolju i od njihove krvi pravi beskvasni hleb, i druge lazi koje su se tokom istorije koristile protiv Bozjeg naroda, tako da bi to bio povod za agresiju. Sto se mene tice, kada bih se ja nesto pitao, Srbija bi imala odnose samo sa Izraelom i sa drzavama koje su prijatelji Izraela. Sa ostalim drzavama bi moglo da se trguje, ako se proceni da ima koristi od toga. Mislim da bi to bilo ugodno pred Bogom. |
|
|
VladaKG1980 |
Odgovorio 07.03.2009 10:47
|
Član Odgovori: 58 Pristupio/la: 04.07.2008 00:31 Lokacija: Kragujevac |
Profesore šta mislite o takozvanom "danu žena" tj. osmom martu ? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.03.2009 14:09
|
VladaKG1980 je napisao: Profesore šta mislite o takozvanom "danu žena" tj. osmom martu ? Ne mislim o tome. U pitanju je paganski praznik, ali ako ce neko biti obradovan zbog znaka paznje, moze i taj "praznik" da se upotrebi. |
|
|
Alen P |
Odgovorio 07.03.2009 17:04
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
Evo nekoliko informacija o sadašnjoj situaciji Kenta Hovinda: http://creationsc...5A4EDAB81B /606C09285313367F0F8C96E86323F7F9 . Ljudi su potrebni vaših molitava. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 07.03.2009 23:15 |
|
|
www |
Odgovorio 07.03.2009 17:10
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 07.03.2009 17:04 Lokacija: Nepoznata |
Rekli ste da je biblijski post uzdrzavanje od vode i hrane. Kako je Isus izdrzao 40 dana bez vode u pustinji? |
|
|
ljubas |
Odgovorio 07.03.2009 18:54
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
Miroljub Petrovic je napisao: 0 je napisao: S obziorm da nismo sami na svetu (Srbija) i da ne mozemo sami izolovano da funkcionisemo ,sto je normalno. Po vasem misljenju skim bi trebalo da se udruzimo u ostvarivanju zajednickih interesa? Kina,Rusija, Izreal, Francuska...? Ovako skim nismo imali konflikta tokom istorije. Pitanje koje si postavio sadrzi u sebi jednu katastrofalno pogresnu pretpostavku, a to je da "mi ne mozemo sami izolovano da funkcionisemo". Dakle, mi mozemo, kao i svaki drugi narod na svetu, da funkcionisemo nezavisno od ostalog sveta. Bozja zapovest je da se strogo zabranjuje ulazenje u bilo kakve saveze sa neznabozackim narodima i drzavama, da se narod ne bi navukao "da radi gadna dela okolnih naroda". Probaj da zamislis da drzava Srbija donese odluku da zivi po zakonima za koje ona smatra da su dobri, a ne po zakonima koje svet nasilno namece. Odmah bi Srbiji bile uvedene sankcije, i nijedna drzava ne bi smela da saradjuje sa Srbijom. U drugom koraku, ako bi videli da Srbija moze lepo da zivi i bez smrdljivog i moralno propalog sveta, onda bi njihovi mediji objavili "poverljive informacije" kako se u Srbiji krse ljudska prava, kako se za Pashu deca kolju i od njihove krvi pravi beskvasni hleb, i druge lazi koje su se tokom istorije koristile protiv Bozjeg naroda, tako da bi to bio povod za agresiju. Sto se mene tice, kada bih se ja nesto pitao, Srbija bi imala odnose samo sa Izraelom i sa drzavama koje su prijatelji Izraela. Sa ostalim drzavama bi moglo da se trguje, ako se proceni da ima koristi od toga. Mislim da bi to bilo ugodno pred Bogom. Lepo sto zamisljate sve idealno organizovanje i funkcionisanje... Ali nije moguce , i nema skoro ni jedne zemlje da samo po sebi bez saradnje sa drugima funkcionise. Ako bi mogli sa nekima da se udruzimo u pozitivnom smislu,jer cemo tako lakse da se odrzavamo i borimo protiv onih ''velikih'' koji nas napadaju zasto to ne bismo uradili, cek je i vise nego prihvatiljno i logicno tako nesto. Ok Izrael, ali i u njemu ima mnogo olosa i sekularaca , kao i u drugima. Zasto ne bismo mogili ekonomski interes da imamo sa nekom prijateljskom sitocnom zemljom i td. Znaci i pored duhovne obnove koja je osnova i neophodna ,treba se uporedo raditi i na ostalim poljima i oporavljati drzavu! U tom smislu zasto odbijate saradnju sa drugim zemljama.. to je i potrebno nama.. Geopoliticka kretanja ipak su vise nego potrebna pratiti danas. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.03.2009 19:27
|
www je napisao: Rekli ste da je biblijski post uzdrzavanje od vode i hrane. Kako je Isus izdrzao 40 dana bez vode u pustinji? Izdrzao je u zajednici sa Bogom, bas kao i Mojsije. To ne moze svako, i nije svako na to pozvan. Oni koji uspeju da poste na takav nacin jednom godisnje (na Jom Kipur) dobri su, a oni koji imaju neki problem ili hoce da se mole za nekoga, uzmu takav post po potrebi (mozda jednom mesecno). Takav post je dobro uzimati i iz zdravstvenih razloga, jer takav post podstice lucenje hormona melatonina koji podmladjuje i regenerise organizam. Imas o tome vise u knjizi "Zakoni zdravlja i izlecenja" na ovom sajtu (www.creation6days...) Izmenio/la Miroljub Petrovic na 07.03.2009 19:29 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.03.2009 19:32
|
0 je napisao: Lepo sto zamisljate sve idealno organizovanje i funkcionisanje... Ali nije moguce , i nema skoro ni jedne zemlje da samo po sebi bez saradnje sa drugima funkcionise. Ako bi mogli sa nekima da se udruzimo u pozitivnom smislu,jer cemo tako lakse da se odrzavamo i borimo protiv onih ''velikih'' koji nas napadaju zasto to ne bismo uradili, cek je i vise nego prihvatiljno i logicno tako nesto. Ok Izrael, ali i u njemu ima mnogo olosa i sekularaca , kao i u drugima. Zasto ne bismo mogili ekonomski interes da imamo sa nekom prijateljskom sitocnom zemljom i td. Znaci i pored duhovne obnove koja je osnova i neophodna ,treba se uporedo raditi i na ostalim poljima i oporavljati drzavu! U tom smislu zasto odbijate saradnju sa drugim zemljama.. to je i potrebno nama.. Geopoliticka kretanja ipak su vise nego potrebna pratiti danas. Radi se o tome da ako bismo mi hteli da zivimo moralno i da uvedemo zakone koji podsticu moral, nijedna zemlja ne bi htela da ima odnose sa nama. Jednostavno bi bile prisiljene da nam uvedu sankcije da ne bi dosle u sukob sa drugim zemljama koje vode svetsku politiku. |
|
|
bokiva |
Odgovorio 07.03.2009 23:08
|
Član Odgovori: 212 Pristupio/la: 25.09.2008 22:44 Lokacija: Nepoznata |
Jedan video sa youtuba koji pokazuje gde se nalazi vojni otpad u Zemunu gde mogu da se nabave rashodovane stvari za boravak u prirodnim uslovima,ono sto je govorio Miroljub za ne daj boze. http://www.youtub...on8Ujw10YU "Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.03.2009 23:24
|
bokiva je napisao: Jedan video sa youtuba koji pokazuje gde se nalazi vojni otpad u Zemunu gde mogu da se nabave rashodovane stvari za boravak u prirodnim uslovima,ono sto je govorio Miroljub za ne daj boze. http://www.youtub...on8Ujw10YU Hvala na odlicnoj informaciji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.03.2009 23:24
|
Evo femonemalnog primera velike i dobre porodice: http://www.cps.or...family.zip |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.03.2009 23:38
|
Evo jednog lepog iskustva koje sam dobio od jednog clana foruma: Kupio sam ovsene, jesmene i sojine pahuljice u prodavnci zdrave hrane, ne kosta puno oko pola kilograma je 50 dinara i to koristim nekih nedelju dana, mesam ih sa jogurom i jedem. U casu od 2dl stavlajm oko 10 kasicica i to odstoji nekih 10 minuta i onda pojedem sa slascu, kad legen mnogo se bolje osecam kao da mi probavni sistem bolje vari, imam vise snage i energije, ne spavam vise pobodne kad se puno umorim kao pre i mnogo sam vise izdrzljiviji. Pre godinu dana bio sam mnogo bolestan i otisao sam kod lekara misleci: 'Sad ce opet da mi daju lekove i bice bolje.' Ali desila se obrnuta situacija kad me je lekaraka, inace starija zena, videla na vratima trazila je da mi vidi jezik i nokte i konstatovala dehidraciju organizma i pad imunog sistema, preporucila mi ja da od tada pa nadalje svaki dan moram da popijem minumum izmedju 1.5 i 2.5 litara vode i da cu ozdraviti, naravno uz adekvanu dijatalnu ishranu. Posle 2-3 dana bilo mi je bolje i od tada, znaci od prosle godine u februaru, do sada ja evo nisam kinuo, a poceo sam da jedem i beli luk. Zasto bas beli luk? Procitao sma na vasem forumu da je to najeftiniji antibiotik iz prirode, konzumiram 2-3 cena dnevno sitno naseckano u hranu i evo ovu sezonu sto se tice gripa sam prosao neopazeno, a nije proslo zadnjih 5-6 godina da je na legnem u krevet od visoke temperatue i groznice kao poledice gripa. Znaci imuni sistem je poceo da se oporavlja zbog tri jednostavne stvari, zdravije ishrane, vode i belog luka. Ove godine sam bio na praksi u jednoj firmi. Sva deca od ljudi koji tamo rade su se ove godine u januaru razbolela od gripa. U pitanju su deca u osnovnoj skoli, kazao sam tim ljudima svoj recept: 'Dajte im da piju dosta tecnosti, malo zdravije hrane i belog luka u hranu i bice bolje." "Ne", oni kazu. "Ma moji ne vole beli luk, oseca se, a piju samo sokice, voda ih ne intersuje." Svi odreda su bili bolesni nedelju dana, skole su bile poluprazne, od 30 ucenika njih 25 nije bilo u skoli. To je moje iskustvo. Puno pozdrava |
|
Predji na forum: |