pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.03.2009 07:06
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
hezekiel je napisao: Mene interesuje pitanje digitalizacije dokumenata i svih podataka vezanim za licne informacije. Licne karte, pasosi i slicno. Inace pise onaj sarajlija koji treba da nastavi prevodjenje ove sedmice. Da li je biometrija tek prvi korak u oznacavanju ljudi? Ovo pitanje nije direktno vezano za stvaranje, vec vise za Otkrivenje. Ali mislim da je sada vise nego kristalno jasno, sta se sprema. O tome sam govorio na ovom forumu. Naravno da je digitalizacija dokumenata jedan od nacina lakseg kontrolisanja okupiranog naroda. Danas je normalno da se psima ugradjuju cipovi, da bi vlasnici mogli da ih lociraju ako se izgube. Ljudima ce za pocetak da daju licne karte sa cipovima pomocu kojih ce moci da ih lociraju, a u isto vreme ti cipovi ce postati jedina "ulaznica" za kupovinu i prodaju (kao sto danas ne moze svako da kupuje u hipermarketu "Metro" vec mora da ima njihovu karticu, a karticu moze da ima samo neko ko je deo sistema - radi za neku firmu koja je u sistemu). Zvucace surovo (narocito onima koji su se navikli na lagodan zivot u gradovima), ali uskoro ce svi oni koji ne zele da prihvate satanizam biti progonjeni kao Ratko Mladic. Zato je jedini nacin da se covek spasi satanizma, i da sto duze traje, izlazak iz sistema i osposobljavanje za zivot u prirodnom ambijentu, a u drugom koraku osposobljavanje za prezivljavanje u prirodi. |
|
|
panta |
Odgovorio 02.03.2009 12:44
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 02.11.2008 15:40 Lokacija: Nepoznata |
Sta je apostol Pavle mislio pod ovim? 1. Korinćanima Poslanica:7 4 Žena nije gospodar od svog tela, nego muž; tako i muž nije gospodar od svog tela, nego žena. 5 Ne zabranjujte se jedno od drugog, već ako u dogovoru za vreme, da se postite i molite Bogu; i opet da se sastanete, da vas sotona ne iskuša vašim neuzdržanjem. |
|
|
Xipos |
Odgovorio 02.03.2009 13:34
|
Član Odgovori: 37 Pristupio/la: 03.07.2008 19:52 Lokacija: Nepoznata |
Pomoz Bog Miroljube Da li je istina da deca koja se hrane biljnom hranom su niza rastom od dece koja se hane mesom. Slava Bogu
|
|
|
Billy10 |
Odgovorio 02.03.2009 14:11
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 18.11.2008 11:28 Lokacija: Crna-Gora |
Jeste li procitali novu izjavu mitropolita Amfilohija povodom susreta sa zvanicnicima EU? http://www.svetig.../node/5091 Interesuje me vas komentar. "Primati je lepo, davati je uzviseno".
|
|
|
Dusani |
Odgovorio 02.03.2009 15:11
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 02.03.2009 08:45 Lokacija: Nepoznata |
Postovani gospodine Petrovicu, dugo sam pratio Vasa izlaganja i preko emisija na TV i preko interneta.Ja sam osoba koja od svog rodjenja zna da je sve stvoreno od Tvorca-Boga. Izuzetno se borim da dokazem i sluzim se nekim od Vasih iznetih cinjenica i dokaza da nekim usijanim glavama pokazem sta je zapravo nase stvarno postojanje. Skoro da sam usepo u vecini slucajeva, moja dilema se svodi na dva pitanja na koja nemam odgovora da dam, pa smatram da cete mi pomoci oko toga: 1. Kako objasniti poreklo dinosaurusa, ako biblija ne pominje ova stvorenja. 2. Kako objasniti postojanje ljudi npr. u Americi koje je Kolumbo zatekao ako se pretpostavlja da su se prvi covek i zena pojavili na prostoru okoline danasnjeg bliskog istoka i da naslednici Adama i Eve nisu mogli da dopru tako daleko na drugi kraj planete. Ostajem pri svojim shvatanjima i zahvaljujem Vam se sto drzite predavanja i ljudima pokazujete i dokazujete istinu postojanja. Dusan, Paracin |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.03.2009 16:13
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
panta je napisao: Sta je apostol Pavle mislio pod ovim? 1. Korinćanima Poslanica:7 4 Žena nije gospodar od svog tela, nego muž; tako i muž nije gospodar od svog tela, nego žena. 5 Ne zabranjujte se jedno od drugog, već ako u dogovoru za vreme, da se postite i molite Bogu; i opet da se sastanete, da vas sotona ne iskuša vašim neuzdržanjem. Pavle govori telesnim Korincanima, koji su se obratili Bogu ali imaju velika iskusenja. Korint je bio poznat po prostitutkama, a stanovnici Korinta kao vrlo problematicki u tom smislu. Zato im Pavle kaze da je bolje da se zene, nego da se uspaljuju, savetuje zene da nose marame, jer su bez marama isle prostitutke, takodje ih savetuje da ako mogu da ne ulaze u brak ako nisu sposobni za brak (ali bolje je i da udju u brak, i da u okviru braka "resavaju telesne probleme"), itd. U pomenutom stihu ih savetuje da svoje telesne zelje kanalisu u okviru braka. Dakle, treba gledati kontekst u kome Pavle govori. Ja znam neke koji su se ozenili jer si imali velika iskusenja da se kurvaju. Takav brak nije idealno resenje, ali za one koji su slabog karaktera jeste neko resenje. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 02.03.2009 16:14 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.03.2009 16:17
|
Xipos je napisao: Pomoz Bog Miroljube Da li je istina da deca koja se hrane biljnom hranom su niza rastom od dece koja se hane mesom. Nije tacno. Mogu da ti navedem primer moje cerke koja se hrani samo biljnom hranom i za glavu je visa i krupnija od svih svojih vrsnjaka. Kad igra "izmedju dve varte" onda je njeni vrsnjaci mole da ih ne gadja loptom iz sve snage da ih ne povredi. Zvali su je da ide da trenira kosarku, ali ja nisam dao. Ne samo sto takmicarski sport nije dobar za karakter, nego bi trenirajuci kosarku izrasla kao Razija Mujanovic. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.03.2009 18:46
|
Billy10 je napisao: Jeste li procitali novu izjavu mitropolita Amfilohija povodom susreta sa zvanicnicima EU? http://www.svetig.../node/5091 Interesuje me vas komentar. Posto se Amfilohije jedno vreme skolovao u Italiji, mogu samo da se nadam da to sto je rekao nije zaista i mislio, nego "lukavskom Latina" pokusava da ostvari odredjene ciljeve, a da ga njegovi neprijatelji pogresno razumeju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.03.2009 18:56
|
Dusani je napisao: Postovani gospodine Petrovicu, dugo sam pratio Vasa izlaganja i preko emisija na TV i preko interneta.Ja sam osoba koja od svog rodjenja zna da je sve stvoreno od Tvorca-Boga. Izuzetno se borim da dokazem i sluzim se nekim od Vasih iznetih cinjenica i dokaza da nekim usijanim glavama pokazem sta je zapravo nase stvarno postojanje. Skoro da sam usepo u vecini slucajeva, moja dilema se svodi na dva pitanja na koja nemam odgovora da dam, pa smatram da cete mi pomoci oko toga: 1. Kako objasniti poreklo dinosaurusa, ako biblija ne pominje ova stvorenja. 2. Kako objasniti postojanje ljudi npr. u Americi koje je Kolumbo zatekao ako se pretpostavlja da su se prvi covek i zena pojavili na prostoru okoline danasnjeg bliskog istoka i da naslednici Adama i Eve nisu mogli da dopru tako daleko na drugi kraj planete. Ostajem pri svojim shvatanjima i zahvaljujem Vam se sto drzite predavanja i ljudima pokazujete i dokazujete istinu postojanja. Dusan, Paracin Na ta pitanja sam vec odgovorio, ali niste pratili forum od pocetka pa niste zapazili. Biblija ocigledno spominje dinosauruse u Bibliji, i to u knjizi o Jovu 40. poglavlje. Tamo se spominju dva bica pod nazivom "levijatan" i "behemot" (u nasem prevodu pise pogresno "krokodil" i "slon"). Iz opisa se vidi da levijatan predstavlja neku vrstu Alosaurusa, a behemot nekog tiranosaurusa. Sigurno da Bog nije stvorio dinisauruse onakve kakve ih mi znamo. Ocigledno da su to bile drugacije zivotinje koje su covekovom pobunom degradirale do odredjene mere, a ne iskljucuje se mogucnost i da su veoma intelektualno napredni prepotopni ljudi ukrstali neke od njih i dobijali cudovista kakva su nama poznata. Sto se tice ljudi u Americi, iz Biblije zakljucujemo da je posle Potopa postojao samo jedan kontinent u periodu od oko 100 godina. Nakon tog vremena, kada su se ljudi i zivotinje namnozili i naselili ceo taj jedan kontinent, doslo je do razdvajanja kontinenata za vreme Faleka (1. Mojsijeva 10,25), a time su i ljudi bili razdvojeni na razlicitim kontinentima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.03.2009 18:59
|
Milojko je napisao: Da se moze bez mesa ziveti sam licno iskusio. Od kada sam se rodio meso skoro da nisam jeo. Bio sam vegeterijanc dugo godina pa kada sam usao u pravoslavlje nikakav mi problem nije bio postiti. Jedenje mesa je samo navika. Odviknuti se od konzumiranje mesa je veoma tesko ali je moguce. To vidim po nekim prijateljima. Samo pomislis da je meso koje jedes od ubijenih ili cak crknutih zivotinja i manje ces imati volje za njim. Svi ljudi koji jedu mnogo mesa imaju fizionomiju slicnu zivotinjama koje jedu. Cesto se pitam kako je moguce da su prepotopski ljudi koji nisu jeli meso pravili onakve gnusobe, a nisu jeli meso koje bas izaziva razvrat i neumerenost u svemu, zbog cega su se Bogu smucili i nije vise mogao da ih trpi, pa je napravio potop. Da li to znaci da i danas ako jedemo prvostepenu hranu (biljnu) mozemo pasti u razne perverzije koje mogu dovesti do ponovnog "potopa" Izgleda da hrana nije najvaznija stvar da bi covek bio moralan, telesno, dusevno, duhovno i zdrav. Odakle ti to da prepotopni ljudi nisu jeli meso? Itekako su ga jeli. Iz biblijskog izvestaja vidimo da su oni znali za podelu na "ciste" i "neciste" zivotinje. Ocigledno da ta podela nije bila samo data u svrhu prinosenja zrtava, vec i u svrhu jedenja. Sigurno je da su prepotopni ljudi jeli "bombone od svinje" (cvarke) i ostale perverzije. |
|
|
Dusani |
Odgovorio 02.03.2009 19:32
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 02.03.2009 08:45 Lokacija: Nepoznata |
Ja u mom kraju imam problem u smislu obreda kod sahrana gde se ide u nedogled u prestižu ko će bolje koga od svojih opremiti za onaj svet, da li je to na neki način povezano sa staroslovenskim paganstvom, mada iskreno smatram da je priča o naseljvanju Slovena kod nas svega 20% tačna. Koji je period u istoriji ostavio ona ljude uticaj da se na grobljima nosi hrana? Znamo da je za ljude koji su preminuli, vreme koje mi živimo i osećamo, nepostojeće i da će se oni u sledećem trenutku posle smrti pojaviti u nematerijalnom obliku, a kad bude kraj svega materijalnog. Da li to ima veze sa Ajnštajnovom terorijom da je vreme zaista relativno. Izmenio/la Dusani na 02.03.2009 19:39 |
|
|
Gabrijel |
Odgovorio 02.03.2009 20:01
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 12.02.2009 13:00 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Xipos je napisao: Pomoz Bog Miroljube Da li je istina da deca koja se hrane biljnom hranom su niza rastom od dece koja se hane mesom. Nije tacno. Mogu da ti navedem primer moje cerke koja se hrani samo biljnom hranom i za glavu je visa i krupnija od svih svojih vrsnjaka. Kad igra "izmedju dve varte" onda je njeni vrsnjaci mole da ih ne gadja loptom iz sve snage da ih ne povredi. Zvali su je da ide da trenira kosarku, ali ja nisam dao. Ne samo sto takmicarski sport nije dobar za karakter, nego bi trenirajuci kosarku izrasla kao Razija Mujanovic. Mozete li objasniti zasto takmicarski sport nije dobar za karakter. Evo ja sam trenirao kosarku dugo, imam karakternih mana...ali ko nema. Sta se desava kada deca treniraju kosarku? |
|
|
tovel |
Odgovorio 02.03.2009 20:07
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Xipos je napisao: Pomoz Bog Miroljube Da li je istina da deca koja se hrane biljnom hranom su niza rastom od dece koja se hane mesom. Nije tacno. Mogu da ti navedem primer moje cerke koja se hrani samo biljnom hranom i za glavu je visa i krupnija od svih svojih vrsnjaka. Kad igra "izmedju dve varte" onda je njeni vrsnjaci mole da ih ne gadja loptom iz sve snage da ih ne povredi. Zvali su je da ide da trenira kosarku, ali ja nisam dao. Ne samo sto takmicarski sport nije dobar za karakter, nego bi trenirajuci kosarku izrasla kao Razija Mujanovic. Ali je moglo bi se reci genetika presudna? |
|
|
Gabrijel |
Odgovorio 02.03.2009 20:09
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 12.02.2009 13:00 Lokacija: Nepoznata |
Danas sam bio da se sisam i dok sam cekao uzeo sam novine da prelistam. Pres je u pitanju. I vidim lep naslov: da se zabranjuje rad na TV programima ovih vracara i vidovitih zanturaca, jer kako kazu nemoze se zaradjivati na taj nacin i propisuju stroge kazne ko pusti te ljude na TV. I ja se taman obradujem kad hladan tus. U jednom delu teksta Kaze da ce ti judi moci da rade i da pruzaju usluge besplatno samo ako u toj emisiji ima i nekog drugog sadrzaja. Napravili jos gore! Imate li komentar? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.03.2009 21:02
|
Dusani je napisao: Ja u mom kraju imam problem u smislu obreda kod sahrana gde se ide u nedogled u prestižu ko će bolje koga od svojih opremiti za onaj svet, da li je to na neki način povezano sa staroslovenskim paganstvom, mada iskreno smatram da je priča o naseljvanju Slovena kod nas svega 20% tačna. Koji je period u istoriji ostavio ona ljude uticaj da se na grobljima nosi hrana? Znamo da je za ljude koji su preminuli, vreme koje mi živimo i osećamo, nepostojeće i da će se oni u sledećem trenutku posle smrti pojaviti u nematerijalnom obliku, a kad bude kraj svega materijalnog. Da li to ima veze sa Ajnštajnovom terorijom da je vreme zaista relativno. Losa ti je ta teorija. Nakon smrti covek ceka vaskrsenje, nema nikakvog nematerijalnog oblika. Evo ti jedan tekst na tu temu: http://www.cps.or...mrtvih.zip Ove sedmice cu izbaciti detaljnu studiju o stanju mrtvih. A sto se tice nosenja hrane na groblja, to su ultra paganski obicaji, ali nema ko da narod posavetuje i nauci da to ne radi. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.03.2009 21:06
|
Gabrijel je napisao: Mozete li objasniti zasto takmicarski sport nije dobar za karakter. Evo ja sam trenirao kosarku dugo, imam karakternih mana...ali ko nema. Sta se desava kada deca treniraju kosarku? Ja sam o tome govorio na ovom forumu i u knjigama koje sam pisao, ali ti nisi pratio. Procitaj 13. poglavlje knjige "Zakoni zdravlja i izlecenja". Tamo imas objasnjeno kako takmicarski sport deluje lose na covekovo zdravlje. Evo ti link za tu knjigu: http://www.cps.or...ravlja.pdf Izmenio/la Miroljub Petrovic na 02.03.2009 21:06 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.03.2009 21:08
|
tovel je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Xipos je napisao: Pomoz Bog Miroljube Da li je istina da deca koja se hrane biljnom hranom su niza rastom od dece koja se hane mesom. Nije tacno. Mogu da ti navedem primer moje cerke koja se hrani samo biljnom hranom i za glavu je visa i krupnija od svih svojih vrsnjaka. Kad igra "izmedju dve varte" onda je njeni vrsnjaci mole da ih ne gadja loptom iz sve snage da ih ne povredi. Zvali su je da ide da trenira kosarku, ali ja nisam dao. Ne samo sto takmicarski sport nije dobar za karakter, nego bi trenirajuci kosarku izrasla kao Razija Mujanovic. Ali je moglo bi se reci genetika presudna? Dobra genetika plus zdrav zivot daju zdravog coveka. Ali i losa genetika plus zdrav zivot takodje daju zdravog coveka (da genetika nije bas mnogo losa, da se ne rodi neki teski bolesnik), dok dobra genetika i los zivot daju nezdravog coveka. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.03.2009 21:13
|
Gabrijel je napisao: Danas sam bio da se sisam i dok sam cekao uzeo sam novine da prelistam. Pres je u pitanju. I vidim lep naslov: da se zabranjuje rad na TV programima ovih vracara i vidovitih zanturaca, jer kako kazu nemoze se zaradjivati na taj nacin i propisuju stroge kazne ko pusti te ljude na TV. I ja se taman obradujem kad hladan tus. U jednom delu teksta Kaze da ce ti judi moci da rade i da pruzaju usluge besplatno samo ako u toj emisiji ima i nekog drugog sadrzaja. Napravili jos gore! Imate li komentar? Nema potrebe da o jadu pricamo. Treba da se bavimo time kako da sebi ulepsamo zivot, kao i zivot svojih bliznjih. Znamo da smo pod teskom okupacijom. Dok ne pocnu sve redom da nas kolju, dobro je. |
|
|
nikola |
Odgovorio 02.03.2009 22:20
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Kolko su moguca ovakva desavanja http://www.kurir-...tnja-ratom [img]http://www.srpskinacionalisti.com/forum/gallery/images/upload/d8e3528931c0f756b3141785106c7175.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
ljubas |
Odgovorio 03.03.2009 00:21
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
A sto se tice nosenja hrane na groblja, to su ultra paganski obicaji, ali nema ko da narod posavetuje i nauci da to ne radi. a sto su to ultra paganski obicaji? Jeli i to izaziva demone? Jel postoje neki obicaji tradicionalni da nisu paganski ultrA, a da nisu ni Hriscanski? Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.03.2009 09:16 |
|
Predji na forum: |