pocetak foruma
|
|
Alen P |
Odgovorio 27.02.2009 06:15
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
link sa video filovima. Ima i 24/7 video Kenta Hovinda sa svim njegovim raspravama (debatama), seminarima, dokumentarnim filmovima. Vrlo zanimljivo... http://www.postan...clone.html |
|
|
anton |
Odgovorio 27.02.2009 08:44
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
I zanima me dali su ostaci čovjeka koji se nalaze u pećinama(npr "krapinski pačovjek"bili pretpotopni ljudi,što mi izgleda logično jer njihove ostatke nalaze isključivo u pećinama kamo su možda pokušali da se sklone od potopa. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 27.02.2009 12:19 |
|
|
Bozidar Perisic |
Odgovorio 27.02.2009 12:17
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 29.01.2009 20:23 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: ... Cinjenica je da su mnogi mladi ljudi, koji rade za JAZAS, ustvari izmanipulisani i veruju da rade ispravnu stvar, a za to dobijaju novac i "ugled" u ovom nemoralnom svetu. Naravno, organizatori i sponzori JAZAS-a biraju podobne osobe koje ce da vode tu organizaciju, a to su oni koji promovisu homoseksualizam i druge destruktivne kocepte obavijene laznim plastom navodne brige za covekovo zdravlje. hvala na ovako iscrpnom ali ja sam samo htio reci ono sto si i ti reko da su mnogi izmanipulirani, a ti su prethodnom tekstu rekao da se snjima netrebamo baviti s cime se ja neslazem.treba im reci istinu. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 27.02.2009 12:18 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2009 12:21
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
anton je napisao: I zanima me dali su ostaci čovjeka koji se nalaze u pećinama(npr "krapinski pačovjek") bili pretpotopni ljudi,što mi izgleda logično jer njihove ostatke nalaze isključivo u pećinama kamo su možda pokušali da se sklone od potopa. Mozda su bili prepotopni ljudi, a mozda i nisu. Mozda su to skeleti sahranjenih ljudi koji su ziveli posle Potopa. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2009 12:24
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Bozidar Perisic je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: ... Cinjenica je da su mnogi mladi ljudi, koji rade za JAZAS, ustvari izmanipulisani i veruju da rade ispravnu stvar, a za to dobijaju novac i "ugled" u ovom nemoralnom svetu. Naravno, organizatori i sponzori JAZAS-a biraju podobne osobe koje ce da vode tu organizaciju, a to su oni koji promovisu homoseksualizam i druge destruktivne kocepte obavijene laznim plastom navodne brige za covekovo zdravlje. hvala na ovako iscrpnom ali ja sam samo htio reci ono sto si i ti reko da su mnogi izmanipulirani, a ti su prethodnom tekstu rekao da se snjima netrebamo baviti s cime se ja neslazem.treba im reci istinu. Ok, ti onda idi medju ludake pa im reci da su ludi, pa ces da vidis kako ces da prodjes. Najpre ce da se prave ljubazni i da budu arogantni, a onda ce da te isprovociraju svojim licemernim ponasanjem da ces doci u situaciju da im nesto ruzno kazes, da bi na kraju pozvali policiju jer ih "uznemiravas". A ko zna sta jos moze da ti se desi. Moze da se desi i da zaglavis u zatvoru, jer moze neko od njih da te napadne, pa ako pokusas da se branis, bices optuzen, kao Ratko Mladic, da si ti napadac, a ne zrtva. |
|
|
Nektarije |
Odgovorio 27.02.2009 14:12
|
Član Odgovori: 40 Pristupio/la: 19.12.2008 18:58 Lokacija: Nepoznata |
Gospodine Miroljube u psalmu 113,25 se veli" Nece te mrtvi hvaliti,Gospode,niti oni kojh sidju onamo gdje se muci". Interesuje me gde je to mesto gde se muci?! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2009 16:17
|
Nektarije je napisao: Gospodine Miroljube u psalmu 113,25 se veli" Nece te mrtvi hvaliti,Gospode,niti oni kojh sidju onamo gdje se muci". Interesuje me gde je to mesto gde se muci?! Ne pise "gde se muci", u smislu gde se ljudi muce, nego je "muci" stari termin za "cuti". Dakle, "tamo gde se cuti", gde je "mesto tisine", a to je grob (ili "seol" na hebrejskom). Izmenio/la Miroljub Petrovic na 27.02.2009 16:18 |
|
|
Xipos |
Odgovorio 27.02.2009 17:29
|
Član Odgovori: 37 Pristupio/la: 03.07.2008 19:52 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Bozidar Perisic je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: ... Cinjenica je da su mnogi mladi ljudi, koji rade za JAZAS, ustvari izmanipulisani i veruju da rade ispravnu stvar, a za to dobijaju novac i "ugled" u ovom nemoralnom svetu. Naravno, organizatori i sponzori JAZAS-a biraju podobne osobe koje ce da vode tu organizaciju, a to su oni koji promovisu homoseksualizam i druge destruktivne kocepte obavijene laznim plastom navodne brige za covekovo zdravlje. hvala na ovako iscrpnom ali ja sam samo htio reci ono sto si i ti reko da su mnogi izmanipulirani, a ti su prethodnom tekstu rekao da se snjima netrebamo baviti s cime se ja neslazem.treba im reci istinu. Ok, ti onda idi medju ludake pa im reci da su ludi, pa ces da vidis kako ces da prodjes. Najpre ce da se prave ljubazni i da budu arogantni, a onda ce da te isprovociraju svojim licemernim ponasanjem da ces doci u situaciju da im nesto ruzno kazes, da bi na kraju pozvali policiju jer ih "uznemiravas". A ko zna sta jos moze da ti se desi. Moze da se desi i da zaglavis u zatvoru, jer moze neko od njih da te napadne, pa ako pokusas da se branis, bices optuzen, kao Ratko Mladic, da si ti napadac, a ne zrtva. Miroljube brate ti si legenda tako dobro opisujes ono sto ja vidim a neznam recima da iskazem Slava Bogu
|
|
|
ljubas |
Odgovorio 27.02.2009 18:49
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
Sta da se jede ili da se radi, kad sedis i kosa ti opada. Moze li se povratiti dobra kosa ako je covek mlad, 27-35 godina? |
|
|
clim |
Odgovorio 27.02.2009 18:54
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 27.02.2009 18:36 Lokacija: Nepoznata |
Pomaze Bog g-dine Miroljube, ja bih Vas zamolio da mi pojasnite nesto za sad nevezano za koncept stvaranja, a to je nesto so sam preko youtube-a saznao kada ste gostovali na tv "Palma". Tada ste rekli izmedju ostalog da i homeopatija spada u okultne medicinske vjestine, molim Vas da mi to podrobnije objanire za homeopatiju. Kod nas u Novom Sadu radi jedini diplomirani homeopata dr Lazar Trifunovic koji je naizgled religiozan covjek, pravoslavac,,,ja sam naime imao virusni miokarditis sa 17 godina i dan danas vucem posledice. Klasicna medicina ne moze da mi pomogne, prosao sam sve moguce vrste testova i to je konstatovano ali nema lijeka, vec se to lijeci simptomatski. uzimam presolol, koji samo spusta srcanu frekvenciju, medjutim ne otklanja uzrok mojih tegoba koje nisu male. Sve to traje 7 godina, cuo sam kako homeopatija ima te pozitivne efekte, ali posle vase izjave htio bih da mi pojasnite. Unaprijed hvala, izvinite sto sam izasao izvan okvira teme ali molim Vas da me razumijete , jer mi je veoma bitno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2009 19:39
|
0 je napisao: Sta da se jede ili da se radi, kad sedis i kosa ti opada. Moze li se povratiti dobra kosa ako je covek mlad, 27-35 godina? Naravno da moze. Imas o tome u knjizi "Lecenje raka sirovom hranom" (iako bi ta knjiga trebala da se zove "Lecenje bolesti sirovom hranom"), koju mozes da skines na nasem sajtu. Ako osoba sedi tako mlada, onda je verovatno pod nekim velikim stresom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2009 19:45
|
clim je napisao: Pomaze Bog g-dine Miroljube, ja bih Vas zamolio da mi pojasnite nesto za sad nevezano za koncept stvaranja, a to je nesto so sam preko youtube-a saznao kada ste gostovali na tv "Palma". Tada ste rekli izmedju ostalog da i homeopatija spada u okultne medicinske vjestine, molim Vas da mi to podrobnije objanire za homeopatiju. Kod nas u Novom Sadu radi jedini diplomirani homeopata dr Lazar Trifunovic koji je naizgled religiozan covjek, pravoslavac,,,ja sam naime imao virusni miokarditis sa 17 godina i dan danas vucem posledice. Klasicna medicina ne moze da mi pomogne, prosao sam sve moguce vrste testova i to je konstatovano ali nema lijeka, vec se to lijeci simptomatski. uzimam presolol, koji samo spusta srcanu frekvenciju, medjutim ne otklanja uzrok mojih tegoba koje nisu male. Sve to traje 7 godina, cuo sam kako homeopatija ima te pozitivne efekte, ali posle vase izjave htio bih da mi pojasnite. Unaprijed hvala, izvinite sto sam izasao izvan okvira teme ali molim Vas da me razumijete , jer mi je veoma bitno. Homeopatija je jedna demonska disciplina koja je detaljnije opisana u knjizi "Misticna medicina" koju mozes da skines na linku: http://www.cps.or...d02-A4.zip Problem koji imas bi mogao brzo i lako da resis kad bi poceo zdravo da se hranis i da zdravo zivis. Procitaj tekst sa donjeg linka, i probaj da zivis po tome dve sedmice, i videces velike pozitivne promene. Evo teksta: http://www.cps.or...nacela.htm Ako budes imao jos pitanja u vezi bolesti, mozes da se javis na e-mail: |
|
|
kotor |
Odgovorio 27.02.2009 19:50
|
Član Odgovori: 232 Pristupio/la: 15.11.2008 13:47 Lokacija: kotor |
Moze komentar na vest? Klonirali miša mrtvog 16 godina, mamut sledeći ... Izmenio/la Miroljub Petrovic na 27.02.2009 22:39 |
|
|
panta |
Odgovorio 27.02.2009 19:51
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 02.11.2008 15:40 Lokacija: Nepoznata |
Kako to da su do drugog svetskog rata vecina evolucionista bili rasisti a posle rata postali humanisti? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2009 22:40
|
Kotor je napisao: Moze komentar na vest? Klonirali miša mrtvog 16 godina, mamut sledeći ... Rekao sam vec sto puta da se ne citaju i ne gledaju i ne slusaju ateisticke nebuloze. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2009 22:42
|
panta je napisao: Kako to da su do drugog svetskog rata vecina evolucionista bili rasisti a posle rata postali humanisti? Humanizam je suptilniji oblik rasizma. Zar to nisi znao? Procitaj u knjizi "Masonski i okultni simboli" (imas je na ovom sajtu) poglavlje o humanistickim simbolima. |
|
|
Ice3berg |
Odgovorio 28.02.2009 11:13
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 05.01.2009 04:56 Lokacija: Dalj |
Evo izvukao sam jedan podatak iz prve ruke... U Shabackoj crkvi, ako se ne varam postoji ploča sa ktitorom... eh sad Ktitori su jos od najranijeg vremena uzivali da se njihova ploca sa imenom postavi u crkvi, i samim tim su se obavezali da cuvaju...Ono sto sam hteo da kazem je, da u crkvi stoji ploča sa natpisom donatora "Rotari klub"... Hteo sam da Vas pitam shta vi mislite o tome... Blažen muž, iže ne ide na sovjet neÄestivih, i na puti grjeÅ¡nih ne sta, i na sjedaliÅ¡Äi gubiteljej ne sjede!
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 28.02.2009 15:27
|
Ice3berg je napisao: Evo izvukao sam jedan podatak iz prve ruke... U Shabackoj crkvi, ako se ne varam postoji ploča sa ktitorom... eh sad Ktitori su jos od najranijeg vremena uzivali da se njihova ploca sa imenom postavi u crkvi, i samim tim su se obavezali da cuvaju...Ono sto sam hteo da kazem je, da u crkvi stoji ploča sa natpisom donatora "Rotari klub"... Hteo sam da Vas pitam shta vi mislite o tome... Danas je postalo "normalno" da oni koji daju novac kao donaciju dobijaju i "odlikovanje" zbog toga. Isus kaze: "Kad daje levica, da ne zna desnica." Kada sam ucio hebrejski jezik na Hebrew University u Jerusalimu, kompletna nastava se odvijala na Rothberg International School, koji predstavlja veliku zgradu sa mnogo ucionica, bibliotekom, kabinetima, restoranima itd, i koji je deo ovog univerziteta. Ispred ulaza u svaku ucionicu, kabinet, na svakom hodniku, bukvalno na svakom odeljenju ove zgrade stoji natpis ko je finansirao taj deo zgrade. Na primer: "Izgradnju ove ucionice je finansirala porodica Stajner iz New Yorka", "Izgradnju ovog hodnika je platila porodica Levi iz Los Andjelesa" i tako redom. Dakle, verovatno je napravljen projekat zgrade, izracunato koliko kosta, i onda je to podeljeno u manje ili vece iznose i ponudjeno ljudima da finansiraju, a za uzvrat dobijaju plocu sa natpisom na vidljivom mestu. E sad, neko moze da prigovori ovakvom nacinu gradnje univerzitetskog kompleksa, a ja mislim da Bog koristi ljude onako kako moze da ih koristi. Bolje je da je na ovakav nacin napravljena ta sjajna zgrada i da se u njoj odvijaju odlicni programi, nego da uopste nije napravljena. Cinjenica je da su ljudi moralno posrnuli i da su retki oni koji ce dati novac za nesto dobro, a reci: "Necu reklamu zbog toga, Bog ce da mi plati." Sto se tice crkve, bolje je da postoji crkva sa natpisom ktitora i da se u toj crkvi radi neka dobra stvar, nego da nema crkve i da se ne radi nista dobro. Ipak, ja smatram da za pravu duhovnu obnovu nisu potrebne pare nego ljudi. Novcem ne moze da se nadoknadi duhovno propadanje, niti da se kupi duhovno zdravlje. |
|
|
Yahid |
Odgovorio 28.02.2009 19:29
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 26.02.2009 13:49 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Yahid je napisao: [color=red]Evo ovako. Da li slučajno ili ne - pojma nemam, ali nabasao sam na ovaj sajt ovih dana, i pošto vidim da se mogu postavljati pitanja (da ne dužim previše sa uvodom), zanimalo me jedno pitanje koje sam video na jednom drugom mestu, a ono glasi: Kako kreacionizam objašnjava Neandertalce? Pa eto, ko ima vremena da mi nešto više kaže o toj temi, ja ću mu biti zahvalan. Inače je izazov, verovatno, upućen kreacionistima, ja slabo poznajem te stvari, možda ovde mogu dobiti neke odgovore, pomislih danas. Unapred hvala.[/color] Nema nista slucajno. A sto se itice Neandertalaca, o tome smo ovde vec govorili, a detaljnije o toj temi imas u poglavlju o Neandertalcima u knjizi "Krah evolucije" koju mozes da skines na donjem linku: http://www.cps.or...lucije.zip [color=red]E tebra, puno ti hvala. Da, imam tu knjigu, ali nisam znao da ima o tome nešto, baš ću pogledati. Zaista hvala. Pretpostavljam da mogu doći dalje sa pitanjima, bilo kojim? Mislim, malo mi neobična koncepcija foruma, a i izvini što "upadam" kao padobranac, ne mogu sve da pratim, a sve me zanima... Poz.[/color] |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 28.02.2009 20:27
|
Yahid je napisao: Pretpostavljam da mogu doći dalje sa pitanjima, bilo kojim? Mislim, malo mi neobična koncepcija foruma, a i izvini što "upadam" kao padobranac, ne mogu sve da pratim, a sve me zanima... Samo pitaj. Nisi nikakav padobranac. |
|
Predji na forum: |