pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.02.2009 12:55
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
IT je napisao: spominjuli se u starom zavetu nephilimi? I sta su oni? U pitanju su krupni i visoki prepotopni ljudi. Imas o tome u mojoj knjizi "Nauka i problem smrti": http://www.cps.or...tinica.pdf |
|
|
anton |
Odgovorio 19.02.2009 13:09
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube molio bih te da mi odgovoriš na razliku između Isusovog rodoslova opisanog u 1.knjizi Mojsijevoj i Lukinom evanđelju gdje se uz osobe koje Mojsije spominje u svom izvještaju tu pridodaje i neki Kainan. O tome ste govorili u nekom od vaših predavanja,ali nisam shvatio zašto. Dali je Mojsije,koji je opisivao pretpotopni svijet,znao više detalja o tom svijetu od onoga što piše u njegovom izvještaju? |
|
|
Nektarije |
Odgovorio 19.02.2009 15:26
|
Član Odgovori: 40 Pristupio/la: 19.12.2008 18:58 Lokacija: Nepoznata |
Citam jednu odlicnu knjigu,kao da ste je vi pisali! U pitanju je"Put zene" od dr Zorice Kuburovic,jeste culi za nju? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.02.2009 15:31
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
anton je napisao: Miroljube molio bih te da mi odgovoriš na razliku između Isusovog rodoslova opisanog u 1.knjizi Mojsijevoj i Lukinom evanđelju gdje se uz osobe koje Mojsije spominje u svom izvještaju tu pridodaje i neki Kainan. O tome ste govorili u nekom od vaših predavanja,ali nisam shvatio zašto. Taj rodoslov iz Luke je napisan prema grckom prevodu Tanaha (Starog zaveta) koji se zove Septuaginta, koji je vrlo neprecizan i u kojem ima gresaka u rodoslovu, ukljucujuci dodata imena i broj godina. Jevandjelje po Luci je pisano u originalu na hebrejskom, ali nije sacuvano. Imamo taj prevod na grcki koji ima neke sitne nedostatke, kao sto je taj. Ali, onaj ko se drzi Tanaha, shvatice koje su to sitne greske. Dali je Mojsije,koji je opisivao pretpotopni svijet,znao više detalja o tom svijetu od onoga što piše u njegovom izvještaju? Sigurno da je znao mnogo vise o tom svetu, ali je zapisao samo ono sto je potrebno i vazno. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 19.02.2009 15:32 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.02.2009 15:33
|
Nektarije je napisao: Citam jednu odlicnu knjigu,kao da ste je vi pisali! U pitanju je"Put zene" od dr Zorice Kuburovic,jeste culi za nju? Ne znam za tu knjigu. |
|
|
Uros88 |
Odgovorio 19.02.2009 17:30
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 28.12.2008 21:00 Lokacija: Beograd |
Miroljub Petrovic je napisao: Dobio sam jedan skracen kurs za prezivljavanje u prirodi. Moze da se skine na donjem linku: http://www.esnips...on=forceDL Ja nisam uspeo da skinem. Napravio sam pofil na tom esnipsu ali nece da mi izbaci taj fajl. Svaki put mi trazi da se ulogujem, a ne da mi download. |
|
|
Cuvena Familija |
Odgovorio 19.02.2009 17:44
|
Član Odgovori: 72 Pristupio/la: 21.07.2008 08:51 Lokacija: BG |
Evo isto jedan link za boravak u prirodi.Ja sam ga citao i ima zanimljivih stvari.Ako smatrate da valja,nek ostane,ako ne,brisite... http://www.ciklon...adrzaj.htm Izmenio/la Cuvena Familija na 19.02.2009 18:32 Dokle vise da trpimo sve ovo...da li da ostanemo normalni po nasim nacelima ili da i dalje budemo ludi po njihovim nacelima....
|
|
|
Obilic |
Odgovorio 19.02.2009 20:18
|
Član Odgovori: 109 Pristupio/la: 12.08.2008 14:59 Lokacija: Beograd |
Koji je greh ucinio Solomon? |
|
|
xxx |
Odgovorio 19.02.2009 21:32
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 30.12.2008 09:49 Lokacija: Nepoznata |
Uros88 je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Dobio sam jedan skracen kurs za prezivljavanje u prirodi. Moze da se skine na donjem linku: http://www.esnips...on=forceDL Ja nisam uspeo da skinem. Napravio sam pofil na tom esnipsu ali nece da mi izbaci taj fajl. Svaki put mi trazi da se ulogujem, a ne da mi download. možda si zaboravio potvrditi mail adresu! "Mudrost daje mudrome viÅ¡e moći, nego Å¡to je imaju u gradu desetorica samosilnika. "
|
|
|
Attila |
Odgovorio 19.02.2009 22:05
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 14.02.2009 20:48 Lokacija: Srbobran |
1 Moj. 1:1-2 "U početku stvori Bog nebo i zemlju. A zemlja beše bez obličja i pusta, i beše tama nad bezdanom; i duh Božji dizaše se nad vodom." Šta mislite, da li se u vremenskom periodu između ova dva stiha,odigrala neka katastrofa, koja je zemlju ostavila pustu i bez obličja? JenaÄ‘elje po Jovanu 17:17
"Osveti ih istinom svojom: reÄ je Tvoja istina." |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.02.2009 22:23
|
Obilic je napisao: Koji je greh ucinio Solomon? Jel' ti citas Bibliju ili Da Vincijev kod? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.02.2009 22:25
|
Attila je napisao: 1 Moj. 1:1-2 "U početku stvori Bog nebo i zemlju. A zemlja beše bez obličja i pusta, i beše tama nad bezdanom; i duh Božji dizaše se nad vodom." Šta mislite, da li se u vremenskom periodu između ova dva stiha,odigrala neka katastrofa, koja je zemlju ostavila pustu i bez obličja? Kakva bre katastrofa? Jel pise da se desila katastrofa? Ne pise. Odakle ti onda takve ideje? Nemoj da citas liberalnu teologiju koja hoce da pokaze da su satanizam i biblijska religija ustvari jedno te isto. |
|
|
Obilic |
Odgovorio 19.02.2009 23:55
|
Član Odgovori: 109 Pristupio/la: 12.08.2008 14:59 Lokacija: Beograd |
Miroljub Petrovic je napisao: Obilic je napisao: Koji je greh ucinio Solomon? Jel' ti citas Bibliju ili Da Vincijev kod? Sad trenutno citam Da Vincijev kod, a kasnije cu Bibliju. Ima vremena za to. Cuo sam da je imao puno love i da je bio poligamista. Znaci da nije bio ok covek. |
|
|
Cuvena Familija |
Odgovorio 19.02.2009 23:56
|
Član Odgovori: 72 Pristupio/la: 21.07.2008 08:51 Lokacija: BG |
Upravo gledam onu emisiju na BN TV,Slucajni partneri.Gost je dr.Nenad Roso i jos neka zenska..nevidjeh ime.Prica o raku i slicnom bolestima.Spominje ishranu prijesnom hranom ,lose utjecaje przenog mesa i ostalih darivata modernog svijeta,ali usput spominje i neki uredjaj kojima on radi terapije,sa nekim energijama i slicno..... @ah..nebi mi mrsko,pa malo proguglah ovim velikim internetom i nadjoh mnogo toga o doticnom gospidinu: ... Strasno...a tek sta sve isprica protiv zitarica....aauuu... Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.02.2009 09:12 Dokle vise da trpimo sve ovo...da li da ostanemo normalni po nasim nacelima ili da i dalje budemo ludi po njihovim nacelima....
|
|
|
Miljevic |
Odgovorio 20.02.2009 01:24
|
Član Odgovori: 22 Pristupio/la: 09.11.2008 19:58 Lokacija: Nepoznata |
Sta mislite o ovom tekstu ? http://www.ivonaz...I-DEO.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.02.2009 09:07
|
Obilic je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Obilic je napisao: Koji je greh ucinio Solomon? Jel' ti citas Bibliju ili Da Vincijev kod? Sad trenutno citam Da Vincijev kod, a kasnije cu Bibliju. Ima vremena za to. Cuo sam da je imao puno love i da je bio poligamista. Znaci da nije bio ok covek. Samo nastavi da citas Da Vincijev kod, pa ce uskoro da te pozovu u zooloski vrt (dobices lep kavez i besplatnu hranu). |
|
|
Arsa |
Odgovorio 20.02.2009 09:10
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 04.02.2009 10:52 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: ker je napisao: pozdrav Miroljube, gde bin mogao da saznam vise o vezbama za oci osim knjige "unapredite vid". neznam dal bi imao neke rezultate sa vezbanjem osim rupicastih naocara i dlanovanja, a i za te dve stvari nisam siguran za desno oko posto imam veliku dioptriju, ustvari ni sa najvecaom duoptrijom nemogu da citam sa tim okom. Dakle imam mnostvo pitanja koje ne nalazim odgovore goru u onoj pomenutoj knjizi Postoji knjiga "Da li su vam zaista potrebne naocari", izdavac je Finesa Beograd. U toj knjizi ima dosta vezbi za sve vrste ostecenja oka. Treba tu knjigu uskoro da dobijem u elektronskoj formi pa cu je postaviti na sajtu, a mozes da je kupis u svim vecim knjizarama u Beogradu. Samo sa dlanovanjem i nosenjem rupicastih naocara mozes da poboljsas vid, ali sa vezbama bi ti bilo mnogo brze. Probaj takodje i da na internetu nadjes te vezbe. Evo ti jedan link dok ne postavimo knjigu sa vezbama u prevodu: http://www.i-see....shell.html Siguran sam da mozes da ispravis vid. Miroljub Petrovic je napisao: Danas sam pricao sa jednim mladim covekom koji mi je izneo svoje licno iskustvo kako je za dva meseca skinuo dioptriju sa -3 na -1.75 pomocu vezbi. Vezbe je organizovao neki tip u jednom hotelu u Beogradu. Vezbe su se radile po nekoliko sati dnevno. Ovim samo zelim da iznesem jos jedno svedocanstvo koliko je savremena medicina ljosnula i koliko je nepismena, a koliko stare prirodne metode mogu mnogo da pomognu u obnavljanju zdravlja. Ja sam pre jedno 2-3 godine radio vezbe iz te knjige, i nisam uopste poboljsao vid, a velika mi je dioptrija, pa jer imas jos neku informaciju sta se to desavalo u tom hotelu i ko je organizovao te vezbe. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.02.2009 09:11
|
Cuvena Familija je napisao: Upravo gledam onu emisiju na BN TV,Slucajni partneri.Gost je dr.Nenad Roso i jos neka zenska..nevidjeh ime.Prica o raku i slicnom bolestima.Spominje ishranu prijesnom hranom ,lose utjecaje przenog mesa i ostalih darivata modernog svijeta,ali usput spominje i neki uredjaj kojima on radi terapije,sa nekim energijama i slicno..... @ah..nebi mi mrsko,pa malo proguglah ovim velikim internetom i nadjoh mnogo toga o doticnom gospidinu: ... Strasno...a tek sta sve isprica protiv zitarica....aauuu... To je klasican metod sirenja lazi. Prvo kazu nesto sto je tacno, a onda skrenu u svoju prevaru. Dovoljno je da bude 80% istine, a 20% lazi, pa cak i manje, da se naivni ljudi otruju. Na takvim primerima se vidi koliko je vazno kucno vaspitanje i kucno obrazovanje. Kad se dete od malih nogu nauci sta je dobro, a sta zlo, posle nikakve prevare i lazi ne mogu da ga odvuku na zlo. Zato je satanistima vazno da uvedu obavezan sistem satanistickog obrazovanja, da kontrolisu sve medije i da se samo laz siri. Ali opet, roditelji su prvi na potezu. Oni imaju sve mogucnosti da sacuvaju decu, ako su pametni. Ali posto nisu... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.02.2009 09:17
|
Skroz netacno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.02.2009 09:20
|
Arsa je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: ker je napisao: pozdrav Miroljube, gde bin mogao da saznam vise o vezbama za oci osim knjige "unapredite vid". neznam dal bi imao neke rezultate sa vezbanjem osim rupicastih naocara i dlanovanja, a i za te dve stvari nisam siguran za desno oko posto imam veliku dioptriju, ustvari ni sa najvecaom duoptrijom nemogu da citam sa tim okom. Dakle imam mnostvo pitanja koje ne nalazim odgovore goru u onoj pomenutoj knjizi Postoji knjiga "Da li su vam zaista potrebne naocari", izdavac je Finesa Beograd. U toj knjizi ima dosta vezbi za sve vrste ostecenja oka. Treba tu knjigu uskoro da dobijem u elektronskoj formi pa cu je postaviti na sajtu, a mozes da je kupis u svim vecim knjizarama u Beogradu. Samo sa dlanovanjem i nosenjem rupicastih naocara mozes da poboljsas vid, ali sa vezbama bi ti bilo mnogo brze. Probaj takodje i da na internetu nadjes te vezbe. Evo ti jedan link dok ne postavimo knjigu sa vezbama u prevodu: http://www.i-see....shell.html Siguran sam da mozes da ispravis vid. Miroljub Petrovic je napisao: Danas sam pricao sa jednim mladim covekom koji mi je izneo svoje licno iskustvo kako je za dva meseca skinuo dioptriju sa -3 na -1.75 pomocu vezbi. Vezbe je organizovao neki tip u jednom hotelu u Beogradu. Vezbe su se radile po nekoliko sati dnevno. Ovim samo zelim da iznesem jos jedno svedocanstvo koliko je savremena medicina ljosnula i koliko je nepismena, a koliko stare prirodne metode mogu mnogo da pomognu u obnavljanju zdravlja. Ja sam pre jedno 2-3 godine radio vezbe iz te knjige, i nisam uopste poboljsao vid, a velika mi je dioptrija, pa jer imas jos neku informaciju sta se to desavalo u tom hotelu i ko je organizovao te vezbe. Koliko dugo si radio te vezbe? Ako si radio svaki dan bar dva sata, bar mesec dana, i ako si se zdravo hranio, nema sanse da ti se vid nije popravio. Te vezbe moraju da se rade 6 dana sedmicno, da covek bude uporan, da redovno vezba itd. |
|
Predji na forum: |