Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
zahvalan je napisao:
imam jedno pitanje zasto Jevreji i masoni koriste isti simbol sestokraku zvezdu

Iz istog razloga zbog kojeg Srbi koriste dvoglavog orla. I dvoglavi orao i sestokraka zvezda (heksagram) su okultni simboli. Kada se narod odvoji od Boga onda razne vrste anomalija ulaze ne sve strane. Problem nekog okultnog simbola u grbu je najmanji problem, ali predstavlja neku vrstu manifestacije odvojenosti od Boga, jer narod ne prepoznaje demonske manipulacije koje se nad njim sprovode.

Miroljub Petrovic
Alexadar je napisao:
A zbog cega je tebi oslabio vid i povremeno nosis naocare ako zdravo zivis i pridrzavas se svega sto ovde navodis?

Meni je vid oslabio zato sto nisam odmarao oci. Ali kada sam prosle godine saznao za ove stvari, vise ne nosim naocare, vec povremeno odmaram oci i nosim rupicaste naocare kad sam kod kuce, i mogu ti reci da mi je bolje nego dok sam nosio obicne naocare sa dioptrijom. Inace, moja dioptrija nije velika (0.75).

nikola
Svaka hvala i cast za knjige koje pisete, pravi penicilin i alternativa za satanizam koji se sprovodi, medju najboljim koje sam citao. Kada zavrsavate brak i porodica i osnovi teokratije

Izmenio/la nikola na 26.11.2008 13:37

zrix
Miroljub Petrovic je napisao:
zrix je napisao:
Pa sta su mogli da uzgajaju u krsu tu i nema plodne zemlje uvek se pricalo da bi crnogorci umrli od gladi da im nije ludih srbijanaca da ih hrane?

To je prica za naivne kao sto si ti. Ti Srbi iz Brda (danasnja Crna Gora) su hranili Srbiju (duhovno). U tom krsu su proizvodili krompir, luk, psenicu, kukuruz itd, ali ne sa tako velikim prinosima kao oni u Vojvodini. Imali su i mleko i meso, a posto nisu bili rasipnici, imali su i drugima da daju (pravili su uvek gostinsku sobu u svojim skromnim kucama, gde su slucajni prolaznici bili ugosceni bolje nego danas u Hajatu).

Ako su ziveli moralno zasto je postojala krvna osveta kod njih?

anton
Upravo čitam da su Japanci narod sa najmanjim brojem infarkta. Piše zbog hrane.Zanima me koliko su zdrave morske alge koje oni masovno koriste u prehrani.

Recite mi jesu li masoni s obzirom na razne lože jedinstvena organizacija,ili se radi o više suprostavljenih frakcija,kao kod recimo komunista ili raznih kršćanskih struja?

baves
zdravo Miroljube,

Recite mi da li vi smatrate da treba sluziti Bogu ili narodu?

panta
Mozete li mi reci sta su tajkuni da li su i oni umesani u neku tajnu zaveru,zasto je komunizam propao svuda u svetu da li zbog njihovog bezboznistva?

nikola
Skoro su nam ukinuli kablovsku i digla se buna u naselju zbog toga, okupili se ljudi kako se nikad do sad nisu okupili kada im deca umru od droge kakvih je u Boru bilo puno, umesto da uhvate motke da biju sve redom od narkodilera do sudija, dernjaju se sto im ukinuli kablovsku. Policija narkodilere moze nahvatati sve za 5 minuta u vrh glave jer se sve zna ali i oni suruju kad vide da od hvatanja nema leba. Tu samo moze da pomogne metod kojom je Bog preko Mojsija odveo Jevreje u pustinju na 40 godina dok nisu pomreli ocevi koji su svoju decu stavljali na Sotonin oltar, (danas televizija, kompijuteri i materijalizam) kako ste konstantovali na kraju knjige, odlicni su vam plasticni primeri

Izmenio/la nikola na 26.11.2008 13:55

Miroljub Petrovic
zrix je napisao:
zrix je napisao:
Pa sta su mogli da uzgajaju u krsu tu i nema plodne zemlje uvek se pricalo da bi crnogorci umrli od gladi da im nije ludih srbijanaca da ih hrane?

To je prica za naivne kao sto si ti. Ti Srbi iz Brda (danasnja Crna Gora) su hranili Srbiju (duhovno). U tom krsu su proizvodili krompir, luk, psenicu, kukuruz itd, ali ne sa tako velikim prinosima kao oni u Vojvodini. Imali su i mleko i meso, a posto nisu bili rasipnici, imali su i drugima da daju (pravili su uvek gostinsku sobu u svojim skromnim kucama, gde su slucajni prolaznici bili ugosceni bolje nego danas u Hajatu).

Ako su ziveli moralno zasto je postojala krvna osveta kod njih?

Krvna osveta je biblijska zapovest, da se covek koji je kriv za neciju smrt osudi na smrt. Ti si protiv toga, kao i vecina ljudi danas, i posledica je veliki broj ubica koji se slobodno seta ulicama i zauzima mesta u najvisim strukturama vlasti.

Miroljub Petrovic
anton je napisao:
Upravo čitam da su Japanci narod sa najmanjim brojem infarkta. Piše zbog hrane.Zanima me koliko su zdrave morske alge koje oni masovno koriste u prehrani.

Ne koriste oni morske alge "masovno" u ishrani. Koriste obicne namirnice biljnog porekla.

Recite mi jesu li masoni s obzirom na razne lože jedinstvena organizacija,ili se radi o više suprostavljenih frakcija,kao kod recimo komunista ili raznih kršćanskih struja?

Kod njih nema razjedinjavanja, kao sto nema ni u rimskoj crkvi, posto se zna ko je gazda.

Miroljub Petrovic
baves je napisao:
zdravo Miroljube,

Recite mi da li vi smatrate da treba sluziti Bogu ili narodu?

Kakvo je to pitanje? Treba sluziti i Bogu i narodu. Rekao sam "sluziti", a ne "ugadjati". Ugadjanje je kad nekome ispunjavame zelje koje su njemu na propast.

Miroljub Petrovic
panta je napisao:
Mozete li mi reci sta su tajkuni da li su i oni umesani u neku tajnu zaveru,zasto je komunizam propao svuda u svetu da li zbog njihovog bezboznistva?

Gde si Panto majstore, sto branis slabiji pol na ovom forumu! O tajkunima i komunizmu imas u mojoj knjizi "Ko vlada svetom":
http://www.cps.or...svetom.zip

baves
Da li to znaci kada ugadjate Bogu cinite greh?

Miroljub Petrovic
baves je napisao:
Da li to znaci kada ugadjate Bogu cinite greh?

Nije moguce ugadjati Bogu, jer Bog nikada to ne trazi, nito to prihvata. Bogu moze samo da se sluzi. Moze se ugadjati neozbiljnim ljudima tako sto se ispunjavaju njihove sebicne zelje.

zrix

Krvna osveta je biblijska zapovest, da se covek koji je kriv za neciju smrt osudi na smrt. Ti si protiv toga, kao i vecina ljudi danas, i posledica je veliki broj ubica koji se slobodno seta ulicama i zauzima mesta u najvisim strukturama vlasti.

Ne kod crnogoraca je bilo kad neka druga familija ubije tvog muskog clana,yti ubijes njihovog bilo kog,onda oni ubiju tebi bilo kog pa ti njihovog i tako moze sto godina da traje......

panta
A ja bih pitao sta mislite o Bilu Gejtsu i njegovom humanitarnom radu na suzbijanju aids-a gde je ulozio oko 29 milijardi dolara?

Laki
Gdine Miroljube, nasi guslari (Filip Visnjic, Starac Milija itd) su znali epske pesme napamet. Da li su tako i Apostoli znali kazivanja Gospoda Isusa Hrista?

Miroljub Petrovic
zrix je napisao:

Ne kod crnogoraca je bilo kad neka druga familija ubije tvog muskog clana,yti ubijes njihovog bilo kog,onda oni ubiju tebi bilo kog pa ti njihovog i tako moze sto godina da traje......

To su bili retki slucajevi zloupotrebe.

Miroljub Petrovic
panta je napisao:
A ja bih pitao sta mislite o Bilu Gejtsu i njegovom humanitarnom radu na suzbijanju aids-a gde je ulozio oko 29 milijardi dolara?

Jeste, ulozio je pare za reklamiranje prezervativa kojima se ustvari siri sida. E u sta sve ti verujes.

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gdine Miroljube, nasi guslari (Filip Visnjic, Starac Milija itd) su znali epske pesme napamet. Da li su tako i Apostoli znali kazivanja Gospoda Isusa Hrista?

To zna svako ko sa drugima cesto prica o Bogu.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.47 sekundi!