Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
zrix
Miroljub Petrovic je napisao:
zrix je napisao:
Sta mislite o estetskoj hirurgiji silikoni itd...Smile

To bi mogla da bude prava stvar za tebe, posto vidim da razmisljas o pametnim stvarima.

Grin

Miroljub Petrovic
Vojvodski je napisao:
Legija heroj, nemojte da me zamsejavate.Clan Legije stranaca, Arkanovih tigrova(ultraprofitesrke grupe), narucilac mnogih ubistava u podzemlju, logosticar na Ibarskoj magostrali, logosticar na Fruskoj Gori, narkoman i pijanica, koji je usvom zivotu gledao samo smrt i nista vise,jednom recju SLABIC!!!!!!!!!!!

Aha, nisam znao da su slabici oni koji su branili svoj narod od koljaca, i koji su likvidirali (ili pokusali da likvidiraju) najvece izdajnike svog naroda. Vi onda okacite na zid slike .... pa se slikajte sa njima posto ste pametni kao i oni.

Miroljub Petrovic
zorank je napisao:
Jel možeš da mi kažeš tačnije kako bih mogao da ih razlikujem? Ili možda da nekog predložite!

Podseti me o cemu me pitas.

Vojvodski
Nisam znao da su Zvonko, Vusko,Gaga, Vesko bili zlocinci i koljaci hvala na prosvetljenju, o su bili nevini ljudi koji su ubijeni za pare on je uzao novac i podelio ga svojim saradnicima, masovni ubica branilac Srbije neka hvala ne treba on da me brani. I vi znate da je on ubica i narkodiler koji je deci rasturao drogu preko svojih sibicara iz Zemuna to svi znaju, ko mu je kriv sto je usao u dil sa "demokratama", oni na slobodi on u zatvoru pise knjige. Neka mu je Bog u pomoci ali za onakvog ubicu onakvog pogleda nemam reci a najgora rec je da je on Heroj, daleko bilo.
Mislim a ste u mnogim stvarima u pravu ali da branite kriminalce to nisam ocekivao

MlikeM
Dobar dan!
Gospodine Petroviću, čitao sam vaše najave za prevod Jevanđelja po Mateju sa hebrejskog jezika.
Šta kažete na ovaj komentar?
http://www.bible....atthew.htm

Miroljub Petrovic
Vojvodski je napisao:
Nisam znao da su Zvonko, Vusko,Gaga, Vesko bili zlocinci i koljaci hvala na prosvetljenju, o su bili nevini ljudi koji su ubijeni za pare on je uzao novac i podelio ga svojim saradnicima, masovni ubica branilac Srbije neka hvala ne treba on da me brani. I vi znate da je on ubica i narkodiler koji je deci rasturao drogu preko svojih sibicara iz Zemuna to svi znaju, ko mu je kriv sto je usao u dil sa "demokratama", oni na slobodi on u zatvoru pise knjige. Neka mu je Bog u pomoci ali za onakvog ubicu onakvog pogleda nemam reci a najgora rec je da je on Heroj, daleko bilo.
Mislim a ste u mnogim stvarima u pravu ali da branite kriminalce to nisam ocekivao

Nisam rekao da je savrsen. Rekao sam da je heroj jer je zrtvovao svoj zivot u odbrani svog naroda, dok si ti gledao Ligu sampiona na TV.

Miroljub Petrovic
MlikeM je napisao:
Dobar dan!
Gospodine Petroviću, čitao sam vaše najave za prevod Jevanđelja po Mateju sa hebrejskog jezika.
Šta kažete na ovaj komentar?
http://www.bible....atthew.htm

Sta imam da kazem? Lupetanje. Dokazi su jasni svakome ko ima ovi da vidi. Ako niste upoznati sa dokazima, evo vam link za knjigu na nasem jeziku koja to objasnjava:
www.cps.org.rs/ye...

zorank
Pitao sam o ljudima što nameštaju kosti. Interesuje me koji su znaci prepoznatljivosti satanista a koji su znaci normalnih? Znam da je satana otac lazi i prevare i da se često krije iza Boga i crkve, pa se bojim da ne budem obmanut.

stivstivo
Gospodine Miroljube petrivicu, u predhodnom postu ste napisali da 99.9% ljudi su demoni.

Dali ste citali knjigu Savremene sekte prirucnik za samoodbranu od zorana lukovica. Po toj knjizi vi ste jehovin svedok, oni kazu da su svi ljudi demoni ili potencijalni jehovini svedoci.

Molim da mi objasnite vas stav, kako to da 99.9% ljudi demoni.

Cuvena Familija

Dobar covek se prepoznaje po tome sto ima dobrotu i deli je drugima, a los covek se prepoznaje po tome sto nema dobrotu pa je trazi, sto se ogleda u sebicnosti (hoce da otme ovo ili ono jer misli da ce to da ga usreci). Dobar covek svojim ukupnim zivotom (pricom, ponasanjem, karakterom, vrednocom...) podstice druge ljude da budu dobri i tako stvara sebi prijatelje. Najvisi oblik cinjenja dobra je stvaranje novih ljudi, jer se decji karakter najlakse oblikuje, za razliku od vec oblikovanih karaktera odraslih ljudi koje je mnogo teze preoblikovati i ispraviti da budu dobri. U najkracem, dobrom coveku je najveca vrednost u zivotu njegov bliznji (rodjak, prijatelj) i za njega je spreman sve da ucini, ukljucujuci i da zrtvuje zivot, jer ga na to i Bog poziva, posto je Bog davalac zivota i ne postoji nista sto covek moze da izgubi u ovom svetu zbog morala sto Bog ne moze da mu vrati.

Slazem se sa Vama,ali..kako covjek u danasnje vrijeme da cini svima dobro,jer 99% ljudi ti vrati ruzno i ti se poslije pitas,pa cemu to sve...Covjek,tacnije ja,gubim volju i zelju da pomazem bilo kome.Nekada me to ,totalno ispunjavalo,dok sada,bukvalno bjezim,jer nemogu da podnosim "niske" udarce.Ka kazem bjezim,mislim na situaciju da pocnem da vracam istom ,cak i gorom mjerom , tim ljudima kojima sam ja ucinio dobro......ali se onda sjetim da ja nisam sudija,nego da postoji sudija koji ce to da presudi.I tako sve u krug.....i to me pocinje smarati strasno...Moj moto je oduvijek bio "Dabogda svi oko mene vozili po novog mercedesa..jer ako bude tako,imacu ja tourega" Smile

Profesore..kako u ova danasnja vremena da se covjek ponasa normalno i da pomaze drugima.To stvarno gubi skoro svaki smisao,pocevsi od uze familije..pa rodjaka...pa kumova..pa svih ostalih...bas gubi smisao.

Ali ...sva sreca pa imam ovo svoje troje maksuncadi...pa mi svaki dan uljepsaju i postave nove temelje za novi dan !

Dokle vise da trpimo sve ovo...da li da ostanemo normalni po nasim nacelima ili da i dalje budemo ludi po njihovim nacelima....

http://web-design.2go.rs/index.html
Miroljub Petrovic
zorank je napisao:
Pitao sam o ljudima što nameštaju kosti. Interesuje me koji su znaci prepoznatljivosti satanista a koji su znaci normalnih? Znam da je satana otac lazi i prevare i da se često krije iza Boga i crkve, pa se bojim da ne budem obmanut.

Satanisti pricaju o energiji, a ovi normalni jednostavno samo namestaju kosti, kao ovi ortopedi po bolnicama. Vise o tome imate u knjizi "Misticna medicina". Evo linka:
www.cps.org.rs/mm...

Miroljub Petrovic
stivstivo je napisao:
Gospodine Miroljube petrivicu, u predhodnom postu ste napisali da 99.9% ljudi su demoni.

Dali ste citali knjigu Savremene sekte prirucnik za samoodbranu od zorana lukovica. Po toj knjizi vi ste jehovin svedok, oni kazu da su svi ljudi demoni ili potencijalni jehovini svedoci.

Molim da mi objasnite vas stav, kako to da 99.9% ljudi demoni.

Citao sam Lukovicevu knjigu. To sto Jehovini svedoci kazu da Biblija predstavlja Bozju Rec ili nesto drugo sto je tacno, ne znaci da sam ja Jehovin svedok. Ja kazem da 99,9% ljudi na ovom svetu se ne interesuje za Boga i religiju, odnosno da su na ovaj ili onaj nacin pod dejstvnom demona. Sutra kad dodju nevolje i katastrofe, ta cifra ce mozda da padne na 90%.

Laki
Gdine Miroljube, procitao sam negde da je Karadjordje imao korene u Crnoj Gori. Zanima me, da li su Vasi preci povezani sa precima Vozda ili Njegosa, jer imate iste prezime?

Miroljub Petrovic
Cuvena Familija je napisao:
Slazem se sa Vama,ali..kako covjek u danasnje vrijeme da cini svima dobro,jer 99% ljudi ti vrati ruzno i ti se poslije pitas,pa cemu to sve...Covjek,tacnije ja,gubim volju i zelju da pomazem bilo kome.Nekada me to ,totalno ispunjavalo,dok sada,bukvalno bjezim,jer nemogu da podnosim "niske" udarce.Ka kazem bjezim,mislim na situaciju da pocnem da vracam istom ,cak i gorom mjerom , tim ljudima kojima sam ja ucinio dobro......ali se onda sjetim da ja nisam sudija,nego da postoji sudija koji ce to da presudi.I tako sve u krug.....i to me pocinje smarati strasno...

Profesore..kako u ova danasnja vremena da se covjek ponasa normalno i da pomaze drugima.To stvarno gubi skoro svaki smisao,pocevsi od uze familije..pa rodjaka...pa kumova..pa svih ostalih...bas gubi smisao.

Ljudima se pomaze tako sto se moralno zivi, pa ako se neko zainteresuje i zatrazi informaciju ili neku pomoc, onda mu se pomogne, a ne da ti ides po ulici i ljudima nudis pomoc. Ljudi nece pomoc nego stetu. Naravno, mnogi traze da im se ugadja, a ne da im se pomogne. Ugadjanje je kad neko trazi nesto sto je stetno pa mu se to daje, a pomaganje je kad neko trazi nesto sto je dobro, pa mu se to daje. Pobozan covek se prepoznaje po tome sto zna sta je stetno, a sta dobro, i on zna kako da prakticno reaguje u svakoj situaciji.

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gdine Miroljube, procitao sam negde da je Karadjordje imao korene u Crnoj Gori. Zanima me, da li su Vasi preci povezani sa precima Vozda ili Njegosa, jer imate iste prezime?

Karadjordje se ne preziva Petrovic po istom Petru kao ja. U njegovoj biografiji pise da njegovi preci poticu iz Doljana u Kucima, a u Doljanima zive samo Kuci Drekalovici (uglavnom Ivanovici), tako da to znaci da su Karadjordjevici bliski preci sa mojim precima, posto su Ivan (od koga su Ivanovici) i Petar (od koga su moji Petrovic) bili rodjena braca. Karadjordjevici su, prema biografiji, Kuci Drekalovici, dakle moji bliski rodjaci, ali to nije mnogo vazno za nasu diskusiju (ali eto da se malo hvalim kad me pitate).

p.s. ne brini, nece sad da se javi clan Vojvodski posto sam ga banovao, inace bi on izneo "dokaze" da je Karadjordje bio glavni diler droge u Srbiji u 19. veku, i da je surovao sa pradedom Solane i Karle del Ponte kako da proda Srbiju okupatorima.

Natfes
Profesore možete li da me uputite na neki online kuvar. Naravno, sa receptima za hranu o kojoj sam čitao na vašem sajtu.
Ako nema na internetu nešto prikladno onda mi barem recite za neku knjigu koju bih kupio.
Da pretpostavim slučaj da imate više materijala koji me zanima, onda me prvo uputite u osnove i nešto jednostavniju hranu za pripremu.

nikola
Miroljub Petrovic je napisao:
Laki je napisao:

Karadjordje se ne preziva Petrovic po istom Petru kao ja. U njegovoj biografiji pise da njegovi preci poticu iz Doljana u Kucima, a u Doljanima zive samo Kuci Drekalovici (uglavnom Ivanovici), tako da to znaci da su Karadjordjevici bliski preci sa mojim precima, posto su Ivan (od koga su Ivanovici) i Petar (od koga su moji Petrovic) bili rodjena braca. Karadjordjevici su, prema biografiji, Kuci Drekalovici, dakle moji bliski rodjaci, ali to nije mnogo vazno za nasu diskusiju (ali eto da se malo hvalim kad me pitate).

E ovo sam odavno hteo da vas pitam. Zasto da se ne pohvalite najvecim Srpskim junakom, bas mi je drago sto ovo cujem.

nikola
Na sta misli Apostol Pavle kada kaze da mu je dat zalac u srcu da mu pakosti, tri puta je molio Gospoda da otkloni zalac i Gospod mu je rekao dosta ti je blagodat Moja.
Ovo vas pitam jer mi logicno zvuci da su neki ljudi demonizovani za njihovo dobro, mislim za ljude koji trpe zlo, ili koji nose zlo u sebi i stalno razmisljaju da se isprave. Gospod kaze da ce izdvojiti zito od kukolja (pola-pola), pa razumem da nece to biti travka zita od polja kukolja kako je danas-mnogo ljudi bez Boga.

Dali je za vreme komunizma bilo vise ili manje bezboznika nego danas (u komunizmu se drzala ateisticka porodica a danas poriodica se razbija, govori se o starim vrednostima u EU, opet radja se neka poboznost kod ljudi pa neznam dali je bolje ili gore).

Izmenio/la nikola na 16.11.2008 11:30

boZo
sta mislite o Proročanstvu starca gavrila?

Mladen M
Danas slavim Djurdjic, misli se na Svetog velikomucenika Djordja (tacnije prenos njegovih mostiju)

http://www.svetig...k_georgije

Svi su culi za pricu da je on veliku azdaju ukrotio, ima u na ovom linku gore
Da li je azdaja bila zapravo dinosaurus? U tekstu se kaze da je izlazila iz vode, koja je vrsta dinosaurusa to mogla biti ?

Krstasi i zastava Engleske se takodje vezuje za Sv. Djordja, sto mozete da kazete u vezi krstasa?

Izmenio/la Mladen M na 16.11.2008 15:19

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.54 sekundi!