Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Covecica - poruka glasi:

Postovanje dr, zanima me da li je sirovi kakao zdrav?

Nijedan kakao nije zdrav. Imate o tome u donjoj kratkoj knjizi:

http://www.cps.or...e/kafa.htm

LeonL
Bezbolni poro?aj - Medicina za svakog - B. Miloševi? i R. Prica:

https://youtube.c...on8hWzBO7i

https://youtube.com/@VelikaIlirija
Despotovic

Veruj.

Miroljub Petrovic
Javio mi se dr Branislav Peranovic i zamolio ako ima neko ko zeli da mu kupi uredjaj koji moze da koristi u zatvoru, ovaj sa donjeg linka, jer mu se taj uredjaj, koji smo mu kupili pre pet godina, pokvario:

https://www.kupuj...tent=oglas

Ako se nadje neki dobrovoljac da to kupi, neka mi se javi na mejl: da mu dam kontakt od Peranoviceve supruge kojoj bi trebalo da se posalje taj uredjaj.

Miroljub Petrovic
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Javio mi se dr Branislav Peranovic i zamolio ako ima neko ko zeli da mu kupi uredjaj koji moze da koristi u zatvoru, ovaj sa donjeg linka, jer mu se taj uredjaj, koji smo mu kupili pre pet godina, pokvario:

https://www.kupuj...tent=oglas

Ako se nadje neki dobrovoljac da to kupi, neka mi se javi na mejl: da mu dam kontakt od Peranoviceve supruge kojoj bi trebalo da se posalje taj uredjaj.

Javio se covek koji ce to da kupi, tako da hvala svima koji su hteli da pomognu, a pogotovo momku koji je to platio.

crane
Miroljube da li planiras neki vid obracanja javnosti povodom danasnje presude i ovu gomilu satanskih portala koji pisu o tebi?

Miroljub Petrovic
crane - poruka glasi:

Miroljube da li planiras neki vid obracanja javnosti povodom danasnje presude i ovu gomilu satanskih portala koji pisu o tebi?

Ja se obracam pre svega ovde preko foruma, a da se obracam rulji bez mozga, to ne bi imalo smisla. "Presuda" je i doneta da se "objasni" rulji da sam ja nemoralna osoba, ali su satanisti tako sami sebi pucali u nogu i sami sebi potpisali presudu kojom ce Onaj odozgo uskoro da ih kazni. Meni su ucinili uslugu jer su mi otvorili oci da shvatim da u demokratskom sistemu nema ni "m" od morala, sto svako razuman moze da vidi, i da se treba drzati Isusovih reci: "Moje carstvo nije od ovoga sveta".

Ova "presuda" je ucinila da sam dobio ogroman broj pisama i poruka podrske, sto mi daje dodatnu snagu da jos vise radim, a dole moze da se procita jedna pesma koju sam dobio kao vid podrske:

Da ja imam pero britko
Ko Trebjeski imo sto je
Ja bi bolju pjesmu piso
Al i ovu pjesmu brate
Iz srca ti svoga pojem.
Da Skenderbeg moze sada
Da te vidi kako hrabro
Ti se boris protiv zlica
Od radosti i od srece
Ne bi skido osmjeh s lica.
I Drekale Kastriotic
I sin njegov slavni Lale
Da te sada mogu vidjet
Kako bi im oci carne
Od ponosa zasijale.
I svi drugi preci nasi
Od Avrama i Isaka
Rekli bi ti: "Cast ti svaka!"
Jer samo su najhrabrije
Progonili rad istine
Ali za njih ti ne mari
Miroljube srpski sine.
Kap istine snaznija je
od poplave mora lazi
Ne mogu ti oni nista
Jer te Gospod s neba snazi.
A i moja pomoc brate
Kad ustreba samo reci
Jer na svaku rijec tvoju
Letjecemo kao meci!

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 08.03.2024 08:22

Miroljub Petrovic
Izasla je iz stampe knjiga "Otmica Edgarda Mortare" koja se moze besplatno preuzeti na donjem sajtu:

https://otmicaedg...rtare.com/

Ova knjiga i istoimeni film su slika sta se sprema i danas onima koji budu neposlusni svetskom satanskom sistemu.

Vojvoda777
??????? ????????? ?????????. ????? ?????? ? ??????????? ??????.
?????? ?? ???? ?? ??? ??? 3 ??????? ?????? ???? ??? ??????? ? ?????????????.

Miroljub Petrovic
Vojvoda777 - poruka glasi:

??????? ????????? ?????????. ????? ?????? ? ??????????? ??????.
?????? ?? ???? ?? ??? ??? 3 ??????? ?????? ???? ??? ??????? ? ?????????????.

Forum je poceo da baguje vec nekoliko meseci i ne prepoznaje cirilicu, tako da moras da pises latinicom.

Veso
Pozdrav Miroljube, odgledao neku emisiju o poreklu Srba itd. I onda ukratko pomenuste i poreklo Albanaca, ali prekinuo vas je i nije se završila pri?a do kraja. Kako sam razumeo Albanci i Šiptari nisu isto, jer oni sebe nazivaju na svom jeziku Šiptarima a državu Š?iperija. Albani su srpsko pleme a naknadno oni su prisvojili taj naziv za sebe, kao i Skenderbega, simbole na zastavi itd. Pitanje glasi, odakle su onda Šiptari poreklom ?

Miroljub Petrovic
Veso - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube, odgledao neku emisiju o poreklu Srba itd. I onda ukratko pomenuste i poreklo Albanaca, ali prekinuo vas je i nije se završila pri?a do kraja. Kako sam razumeo Albanci i Šiptari nisu isto, jer oni sebe nazivaju na svom jeziku Šiptarima a državu Š?iperija. Albani su srpsko pleme a naknadno oni su prisvojili taj naziv za sebe, kao i Skenderbega, simbole na zastavi itd. Pitanje glasi, odakle su onda Šiptari poreklom ?

Siptari su dosli na Balkan negde iz Azije, a na Balkanu su ziveli Iliri, koji su kasnije nazivani i kao "Sloveni" (po Aleksandru Makedonskom koji ih je nazvao "slavnima" - slavnim ratnicima). U okviru Ilira ili Slovena bilo je vise grupa koji su imena dobijali po znamenitim ljudima - Srbi po Simu, Hrvati po kanu Hovratu, Hercegovci po Hercegu Scepanu, Dalmaticni po ilirskom plemenu Dalmati, Albanci po ili ilirskom plemenu Albani, itd, ali glavni naziv za narode na Balkanu bio je "Iliri" sve do kraja 19. veka. Tada je rimska crkva zabranila u Austro-ugarskoj koriscenje termina "Iliri", pod pretnjom zestokih kazni, i svi koji su bili katolici poceli su da se nazivaju Hrvatima, a pravoslavni Srbima. To je bio odgovor rimske crkve na pojavu Ilirskog pokreta na Balkanu (pokusaj ujedinjenja svih Ilira protiv okupatora).

Svi ti Iliri su u pocetku pricali hebrejskim jezikom, a kasnije su prihvatali jezike drugih naroda. Tako je vecina prihvatila jezik iz Indije, koji je pomesan sa jezikom iz Evrope, i tako je nastao ovaj indo-evropski jezik koji danas pricamo (srpski, hrvatski...). Taj jezik su doneli Jafetovo potomci koji su se doselili na Balkan i istocnu Evropu iz Indije.

Sloveni na teritoriji Ugarske su prihvatili jezik dosljaka iz Sibira i Finske, i tako je nastao madjarski jezik. Taj jezik je nametnut od strane rimske crkve jer su ti dosljaci (skitaci, najamni radnici) prihvatali svaku okupaciju za novac.

Sloveni (Iliri) na teritoriji Albanije i Makedonije su prihvatili jezik dosljaka iz Azije, Siptara, i tako je nastao danasnji albanski jezik.

Isto se desilo i sa Slovenima u Vlaskoj i Moldaviji, danasnjoj Rumuniji, kojima je nametnut romanski jezik od strane rimske crkve.

Vojvoda777
Pozdrav gospodine Miroljube.
Zanima me koje su vaše top 3 omiljene serije koje ste odgledali i preporu?ujete za gledanje.

Miroljub Petrovic
Vojvoda777 - poruka glasi:

Pozdrav gospodine Miroljube.
Zanima me koje su vaše top 3 omiljene serije koje ste odgledali i preporu?ujete za gledanje.

Susret
Oslobodjeni
Autoput do neba
Izabrani
Sticel

Imas ih sve na donjem linku:
https://biblijski.../s/serije/

Zdravko Ivanov
Pomaze bog Miroljube. Kada ce biti dodati prevodi jevandjelja sa hebrejskog u pisanoj formi NSP biblije?

Miroljub Petrovic
Zdravko Ivanov - poruka glasi:

Pomaze bog Miroljube. Kada ce biti dodati prevodi jevandjelja sa hebrejskog u pisanoj formi NSP biblije?

Ocekujem za par meseci, radi se na tome.

crnitrn

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
Miroljub Petrovic

U Arizoni postoji naconalni park Okamenjeno drvece (Petrified forest) gde ima mnogo ovakvih okamenjenih drveca.

zajecarski
Pozdrav Miroljube. U emisiji kod Aleksandra Dinkica ste rekli da se nigde u bibliji nigde ne spominje da dete strada zbog greha oca. Kako komentarisete ovaj stih: "Poslacu na vas poljske zveri koje ce vam pobiti decu i unistiti vasu stoku, a vas ce prorediti, tako da ce vasi putevi opusteti". 3. Mojsijeva 26:22

Miroljub Petrovic
zajecarski - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube. U emisiji kod Aleksandra Dinkica ste rekli da se nigde u bibliji nigde ne spominje da dete strada zbog greha oca. Kako komentarisete ovaj stih: "Poslacu na vas poljske zveri koje ce vam pobiti decu i unistiti vasu stoku, a vas ce prorediti, tako da ce vasi putevi opusteti". 3. Mojsijeva 26:22

Bog da ljudima decu, a oni decu uce da budu satanisti, i onda im Bog oduzme decu. To se desilo i narodima na prostoru Jugoslavije tokom Drugog svetskog rata u kojem je izginulo mnogo dece. Zasto? Vladika Nikolaj Velikimirovic kaze: "Nase skole su najveci neprijatelji nase dece..." Dakle, roditelji su onda, kao i danas, slali decu na klanje ateistima i satanistima u skole i druga destruktivna mesta, i Bog je mnogima oduzeo decu. To ce uskoro ocigledno da se ponovi.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.90 sekundi!