Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Mladen M je napisao:
Evo vec 10tak dana u Podgorici a i drugim gradovima u CG hara nekakvi stomacni virus. Zdravstvo toliko nema pojma o cemu se radi da su pozvali svetsku zdrastvenu organizaciju da oni ispitaju stvari.
Ne zna se je li vodom, vazduhom ili nekako drugacije stigao, uglavnom na stotine gradjana dnevno boluje od toga, prodje za dan ili dva.

To se slucajno desilo. Nista ne brinite, sve ce se smiriti. Sad ce doci svetski "eksperti" da "rese problem" koji su izazvali, pa ce narod da vice "Hocemo u svet!"

panj
Gospodine Miroljube

pomenuli ste da ce doci strasno vreme i ko nema kucu u prirodi da ce lose proci itd. Da li nam mozete reci otprilike za koliko godina ce doci to vreme?Da li je realno za ocekivati da ce taj period doci u narednih 10-15 godina?

OrthodoxCelt
Miroljube,

Pročitao sam knjigu "Moj beg od demona", da li vi verujete da je ta priča istinita?
Ono sto mene zbunjuje, ako kazete da demoni ne mogu da vide budućnost, kako je onda autor knjige od demona dobijao uputstva koji će konj da pobedi u konjičkim trkama?

Nemanja Glisic
Sta mislite o filmu "Pijanista" Romana Polanskog?

Miroljub Petrovic
panj je napisao:
Gospodine Miroljube

pomenuli ste da ce doci strasno vreme i ko nema kucu u prirodi da ce lose proci itd. Da li nam mozete reci otprilike za koliko godina ce doci to vreme?Da li je realno za ocekivati da ce taj period doci u narednih 10-15 godina?

To je vec pocelo da se desava. Ekonomija se raspada, a zivot u gradovima preko leta je skoro nepodnosljiv zbog prevelikih vrucina. Nestasica vode je vec postala problem, a tek ce ga biti. Mislim da svako ko je pametan treba sto pre da se resava nekretnika u gradovima dok su one ovako precenjene. Uskoro nece vredeti nista.

Miroljub Petrovic
OrthodoxCelt je napisao:
Miroljube,

Pročitao sam knjigu "Moj beg od demona", da li vi verujete da je ta priča istinita?

Prica je istinita, a imam i video sa intervjuem sa tim tipom, pa cemo i to uskoro da prevedemo i sinhronizujemo.

Ono sto mene zbunjuje, ako kazete da demoni ne mogu da vide budućnost, kako je onda autor knjige od demona dobijao uputstva koji će konj da pobedi u konjičkim trkama?

Demoni direktno deluju na takvim takmicenjima i drugim gladijatorskim "manifestacijama", i oni mogu da deluju ko ce da pobedi.

Miroljub Petrovic
Nemanja Glisic je napisao:
Sta mislite o filmu "Pijanista" Romana Polanskog?

Film je odlicno snimljen, ali je poruka filma pogresna. Poruka filma treba da bude da ce svi koji imaju svetlost Bozje istine, a odbace je, mnogo lose ce da prodju.

Nemanja
Imam jedno pitanje u vezi demona.Ako se neki okultni predmet koristio za rituale prizivanja demona ili za neke druge rituale,i ako taj predmet posle tih satanskih rituala dospe kod nekoga u posed,nije bitno da li on zna ili nema pojma o kakvom se to predmetu radi,njemu se desavaju cudne stvari,kako ste napomenuli u proslim postovima.
Mene zanima kakvu to povezanost demoni imaju sa tim predmetom?Da li se oni nalaze u neposrednoj blizini predmeta,ili je nesto drugo u pitanju?

I kad stojite na molitvi,prastajte ako sta imate protiv koga;da i Otac vas,Koji je na Nebesima,oprosti vama sagrjesenja vasa.

Miroljub Petrovic
Nemanja je napisao:
Imam jedno pitanje u vezi demona.Ako se neki okultni predmet koristio za rituale prizivanja demona ili za neke druge rituale,i ako taj predmet posle tih satanskih rituala dospe kod nekoga u posed,nije bitno da li on zna ili nema pojma o kakvom se to predmetu radi,njemu se desavaju cudne stvari,kako ste napomenuli u proslim postovima.
Mene zanima kakvu to povezanost demoni imaju sa tim predmetom?Da li se oni nalaze u neposrednoj blizini predmeta,ili je nesto drugo u pitanju?

Ne mogu predmeti koji su se koristili u okultne svrhe tek tako da dodju u necije ruke. Taj predmet moze do nekoga da dodje samo ako je taj direktno ili indirektno povezan sa nekim ko je u okultizmu. Demoni nisu u blizini predmeta, nego u blizini onih koji veruju da ce nosenje odredjenih predmeta da im donese "srecu", a oni koji nose takve predmete su upravo oni koji svesno ili nesvesno prizivaju demone. Na primer, neki talisman koji je pravio neki okultista je mnogo opasniji okultni predmet od obicnog pasulja koji koristi neka vracara, jer je taj okultista u tesnijoj vezi sa demonima od obicne vracare. I ako neko ima vezu sa tim okultistom onda je u mnogo vecoj opasnosti u odnosu na onoga ko je komunicirao sa vracarom. A veza sa okultistom moze da bude talisman ili neka ogrlica i slicno.

nikola
U Novom Zavetu se pominje krst, i Hrist kaze: Ko zeli da ide zamnom nek uzme krst svoj i nek podje, krst pored razapinjanja strasti znaci postoji kao simbol da idemo za Hristom. Kako je Hrist govorio o rimskom okultnom simbolu da treba da ponesemo ako zelimo da idemo za Njim (Bogom).

Izmenio/la nikola na 03.09.2008 02:11

nikola
Kad postoje mutacije po recesivnim genima, i sad po muskoj liniji radja se degenerisana osoba (musko dete), dali je moguce da se rodi zdravo dete ako bi se osvezila krv (sa nekim ko nema slicnu genetiku-iz drugog podrucja). Kada ste objasnjavali incest rekli ste da je kod ljudi razlicite genetike manje moguce ispoljavanje skrivenih destruktivnih gena, da ce potomstvo biti zdravije ali nije potpuno dobro tako nesto, zbog cega je tako

Izmenio/la nikola na 03.09.2008 02:28

anton
Danas sam gledao na TV,u Splitu se održava fešta pod nazivom"Dani cara Dioklecijana". Ljudi se oblače u rimske uniforme,sa lovorovim vijencima na glavama,a Dioklecijana doživljavaju kao neku vedru ličnost iako se zna da je bio najveći neprijatelj kršćana koji ih je tamanio bez milosti.Zna se da je u njegovim progonima mučen i ubijen i zaštitnik Splita sv.Duje. Odakle ideja za takve"svečanosti"?To je kao da Židovi za par stoljeća unaprijed naprave feštu Dani Adolfa Hitlera.Dali se u ovom primjeru zamjećuje djelovanje Zloga?

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
U Novom Zavetu se pominje krst, i Hrist kaze: Ko zeli da ide zamnom nek uzme krst svoj i nek podje, krst pored razapinjanja strasti znaci postoji kao simbol da idemo za Hristom. Kako je Hrist govorio o rimskom okultnom simbolu da treba da ponesemo ako zelimo da idemo za Njim (Bogom).

Nisi razumeo Isusovu jednostavnu poruku. Isusa su vodili na razapinjanje, a postojali su mnogi ljudi koji su "izjavljivali" da zele da slede Hrista. On im je kazao da svaki koji zeli da ga sledi treba da uzme krst i podje sa Njim na Golgotu. Mi mozemo sad ovde da filozofiramo o "razapinjanju strasti", razapinjanju grehova i slicno, ali to nije glavna poenta ove Isusove poruke. Isusova poruka glasi: Da li si spreman da ides do kraja? Da li si spreman da i svojim ovozemaljskim zivotom branis svoje dostojanstvo, moral, svoju porodicu, otadzbinu i sve sto je uzviseno i moralno? Da li si spreman da stanes protiv celog sveta koji promovise moral i samounistenje? Dakle, da li si spreman da podjes sa mnom na razapinjanje i da na taj nacin branis moralna nacela?

Isus je mogao da se povuce i da se pomiri sa satanistima, oni su mu to nudili, ali nije se povukao. U Bibliji pise: "A svi koji hoce da zive pobozno u Isusu Hristu bice gonjeni." Kada je Isus rekao da "uzmemo krst", On nije rekao da treba da nosimo narukvice sa krstom, nego da cinomo ono sto je On cinio, a On nije nosio narukvice, orglice i mindjuse sa krstom, nego je izabrao da radije bude razapet nego da bude satanista.

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Kad postoje mutacije po recesivnim genima, i sad po muskoj liniji radja se degenerisana osoba (musko dete), dali je moguce da se rodi zdravo dete ako bi se osvezila krv (sa nekim ko nema slicnu genetiku-iz drugog podrucja). Kada ste objasnjavali incest rekli ste da je kod ljudi razlicite genetike manje moguce ispoljavanje skrivenih destruktivnih gena, da ce potomstvo biti zdravije ali nije potpuno dobro tako nesto, zbog cega je tako

Degenerisana osoba se najcesce radja ili kada neki roditelj veoma nemoralno zivi (narkoman, pijanica, pusac i slicno) pa dodje do takvih poremecaja u genima da se radja bolesno dete, ili kada dodje do braka u srodstvu, jer je onda velika verovatnoca da se poklope mutirani geni. Najbolja kombinacija je kad se zene zdrave osobe koje nisu rodbinski veoma bliske, jer su onda sanse da se poklope isti mutirani geni (koje smo nasledili) veoma male.

nikola
Jasno mi je da trebamo dati svoj zivot za porodicu, otadzbinu, da idemo do kraja sledeci Hristov zivot i moralne vrednosti. Interesuje kako simbol krsta moze biti okulti simbol, on predstavlja za pravoslavne pobozne ljude cast slediti Hristovog stradanja, drugo je kad ljudi nose brojanice i mindjuse jer je to in

Miroljub Petrovic
anton je napisao:
Danas sam gledao na TV,u Splitu se održava fešta pod nazivom"Dani cara Dioklecijana". Ljudi se oblače u rimske uniforme,sa lovorovim vijencima na glavama,a Dioklecijana doživljavaju kao neku vedru ličnost iako se zna da je bio najveći neprijatelj kršćana koji ih je tamanio bez milosti.Zna se da je u njegovim progonima mučen i ubijen i zaštitnik Splita sv.Duje. Odakle ideja za takve"svečanosti"?To je kao da Židovi za par stoljeća unaprijed naprave feštu Dani Adolfa Hitlera.Dali se u ovom primjeru zamjećuje djelovanje Zloga?

Tu se vidi kako Sotona od ljudi pravi majmune koji ga slede i obozavaju. Ljudi obozavaju Dioklecijana jer je bio bogat i imao je puno velikih kuca (i puno zena), a to je ono cemu teze danasnji neznabosci.

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Jasno mi je da trebamo dati svoj zivot za porodicu, otadzbinu, da idemo do kraja sledeci Hristov zivot i moralne vrednosti. Interesuje kako simbol krsta moze biti okulti simbol, on predstavlja za pravoslavne pobozne ljude cast slediti Hristovog stradanja, drugo je kad ljudi nose brojanice i mindjuse jer je to in

Nijedan pravoslavan covek ne obozava krst. Krst moze coveka samo da podseca na Isusa, a o okultnom poreklu tog simbola mozes da citas su knjizi "Masonski i okultni simboli".
http://www.cps.or...imboli.zip

nikola
Dali vise podrzavate uzimanje zdravih ljudi radi bracnog zivota iz manjih zajednica, plemena sa slicnom genetikom ili kombinovanje razlicitih ljudi. Biblijski dali je etikicki princip kod sklapanja braka vazniji od genetskog porekla

Dali su genetika biljaka i ljudska genetika slicne. Kod biljaka se spominje "krosingover" princip preklapanja slicnih gena usled koga nastaju mutacije

Izmenio/la nikola na 03.09.2008 09:02

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Dali vise podrzavate uzimanje zdravih ljudi radi bracnog zivota iz manjih zajednica, plemena sa slicnom genetikom ili kombinovanje razlicitih ljudi. Biblijski dali je etikicki princip kod sklapanja braka vazniji od genetskog porekla

Nije dobro kad se ljudi zene u okviru male zajednice, jer je onda veca verovatnoca poklapanja gena, ukljucujuci i mutirane gene.

Dali su genetika biljaka i ljudska genetika slicne. Kod biljaka se spominje "krosingover" princip preklapanja slicnih gena usled koga nastaju mutacije

Mozete da procitate bilo koji udzbenik iz genetike i da se upoznate sa osnovama genetike i nasledjivanja. Postoji slicnost izmedju nekih gena biljaka i coveka, kao sto su slicni motori autobusa i fice.

Miroljub Petrovic
Danas sam saznao da je moja emisija na Radiju Svetigora ukinuta. Naime, trebao sam da saljem novu emisiju, ali sam video da ona prosla emisija koju sam slao nije emitovana, pa sam nazvao tehnickog urednika radija da ga pitam da li ima emisiju za sledeci petak, a on mi je rekao da mu je direktor Radio Svetigore svestenik Jovan Plamenac rekao da se moje emisije vise nece emitovati.

Pomenuti svestenik se nije udostojio ni da me obavesti da se emisija ukida, iako se svih ovih godina dok smo saradjivali predstavljao kao moj veliki prijatelj.

Dakle, "Vatikanska hunta", kako je zovu na sajtu http://www.ihtus.us/ je i ovoga puta uspela da ucini sitnu pakost i nanese sramotu crkvi. Kao i u slucaju sajta Vidovdan, tako i u slucaju Radio Svetigore, ubedljivo najposeceniji forum i najslusanija emisija se ukidaju jer su se svestenici koji vode pomenute medije uplasili za svoj status u crkvi zbog lajanja malobrojnih vukova i satanista koji urlaju kao da ih je milion. Tako se greh siri, a bezboznici napreduju dok im Bog "ne sasece i koren i grane", kako pise u Bibliji.

Dakle, nije vazno sta pravoslavni narod voli da slusa i cita, vec je vazno da se ustukne pred bezboznicima radi trenutnih privilegija. Naravno, sudbina takvih svestenika ce biti kao i Valovih svestenika na gori Karmil.

Svi koji zele da daju podrsku svesteniku Jovanu Plamencu na ukidanju emisije, mogu to da ucine na e-mail:

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.09.2008 10:02

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.38 sekundi!