Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
crane

split
Lijep pozdrav, informacije iz prve ruke iz Njemačke govore da je tamo totalni režim za vakcine.Uskoro nece moci nitko na posao bez potvrde o vakcinisanju. Pitanje da li je moguće da će u skorije vrijeme izbit rat između vakcinisanih i ne vakcinisanih osoba, tj da li se sprema 3.svjetski rat, jer ovo lići na predratno stanje.

raicc94
Dobro veče, da li je po Bibliji Dan Očišćenja, odnosno Yom Kippur, ispunjen 22. oktobra 1844. godine, po proročanstvu o 2300 večeri i jutara iz knjige proroka Danila ?

Veljko10

DM87
OD DANAS ILI VAKCINACIJA ILI SUSPENZIJA BEZ PLATE

https://www.youtu...1SipMD1MLU

ravhr
split - poruka glasi:

Lijep pozdrav, informacije iz prve ruke iz Njemačke govore da je tamo totalni režim za vakcine.Uskoro nece moci nitko na posao bez potvrde o vakcinisanju. Pitanje da li je moguće da će u skorije vrijeme izbit rat između vakcinisanih i ne vakcinisanih osoba, tj da li se sprema 3.svjetski rat, jer ovo lići na predratno stanje.

Evo da vam ja govorim kako je u Njemackoj.
Do sada, ko se zelio cjepiti mogao je, ko nije zelio, nikakav problem.

Njemci su zadnjih 2 mjeseca vecinski uveli 3G, sto znaci da se moras testirati za pristup skoro svemu osim trgovine, poslu, sport.

Polako krenu i za uvodjenjem 2G-mjera (tj zabrana za necijepljene). Ja primer nemam pristup diskotekama, barovima i nekim restoranima. Njima odgovara, mjere kao maska i social distancing ne vaze ako su samo cijepljeni tu, a oni jos dobivaju proviziju od drzave. U skolama djecu dalje testiraju, a moraju nositi maske. Na nekim skolama njih cak cjepe.

Od Oktobra ljudi moraju sami platiti testove. A zaposleni koji moraju u kvarantenu a nisu cijepljeni, ne dobivaju vise placeno. Ja ocekujem da ce nakon Izbora krajem septembra uvesti 3G na vecinu mjesta (mozda cak u trgovinama), a onda postepeno ici prema 2G i 1G.

No ipak, nema govora od tome da se "ne moze na posao bez potvrde vakcinacije". Iskreno neznam odakle vam te informacije... Rat protiv normalne ljude se odavno vodi, samo sto svaki dan bude malo teze, a na kraju mora se svakako na bezbednije mjesto kada pocinju nas ganjati.

Znam da neke alternativne portale stalno izbacuju ovakve monumentalne najave. Ali oni ne pozivaju na napustanje zapada, povratak na selo i povezivanje sa Bog-om... Nego manipuliraju sa ljudima koristeci preterane najave, laz, strah, mrznju, polarizaciju. Ja vidim taj slicni fenomen u Njemackoj, Americi, Hrvatskoj, Srbiji, ...
Ja mislim da to treba pustit.

Sve sto se desava je dio velikog procesa satanizacije svijeta. Ko to razumije, on ce stalno raditi na tome da sebe i najbliznje sacuva. A ko pokrene posao i zivot na selu, vidit ce da nema vremena se dnevno baviti time "Dali ce biti ovo odma ili kasnije" 🙂

Miroljub Petrovic
split - poruka glasi:

Bice rata, naravno, pa zasto se uveliko svi naoruzavaju. Ali to pametne ljude ne treba da zanima nego da se sklanjaju izvan gradova.

Miroljub Petrovic
raicc94 - poruka glasi:

Dobro veče, da li je po Bibliji Dan Očišćenja, odnosno Yom Kippur, ispunjen 22. oktobra 1844. godine, po proročanstvu o 2300 večeri i jutara iz knjige proroka Danila ?

Nije ispunjen jer su tadasnji teolozi lose racunali, sto su i oni sami priznali. Dan Ociscenja se ispunjava na Hristov drugi dolazak.

split
https://youtu.be/...
Pogledajte boju maske pored Ursule von der Leyen.Dobro je Miroljub rekao o lobiju koji vlada svijetom.

raicc94
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

raicc94 - poruka glasi:

Nije ispunjen jer su tadasnji teolozi lose racunali, sto su i oni sami priznali. Dan Ociscenja se ispunjava na Hristov drugi dolazak.

Znači cela ta priča od strane lažne proročice Vajt pada u vodu, o "istražnom sudu" koji je tada započet, o ulasku Hrista u Svetinju nad Svetinjama, itd. itd. Treba raskrinkati tu lažnu teologiju. Hvala.

VladimirT
Dr Nestorović “Do 4 kafe dnevno je korisno – ja popijem 3-4 kafe na dan pa posle rakijica”

https://i1info.ne...-rakijica/

Dobro misli, dobro radi, dobrom se nadaj.

Miroljub Petrovic
raicc94 - poruka glasi:

Miroljub Petrovic - poruka glasi:

raicc94 - poruka glasi:

Znači cela ta priča od strane lažne proročice Vajt pada u vodu, o "istražnom sudu" koji je tada započet, o ulasku Hrista u Svetinju nad Svetinjama, itd. itd. Treba raskrinkati tu lažnu teologiju. Hvala.

Istrazni sud i Hristov dolazak su dve razlicite stvari. Ali, za buzdovane kao sto si ti, to je isto, i demoni te truju da odmah pljujes po necemu sto ne razumes.

raicc94
[quote]Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Ako je 22. oktobra 1844. godine , kada je bio Yom Kippur, Hristos iz Svetinje ušao u Svetinju nad Svetinjama, i time otpočeo istražni sud i antitipski Dan Očišćenja, koji traje od 1844, zar nije time taj praznik našao svoj ispunjenje u antitipu? To bi onda značilo da je Praznik Senica još ostao da se ispuni (Praznik Truba ispunjen 1834-1844).
Ali koliko sam ja vas slušao, rekli ste kako jesenji praznici tek treba da se ispune. Da li to znači da će biti duplo ispunjenje ovog praznika? Možete li, molim vas, da mi ovo objasnite s obzirom da sam buzdovan i demonizovan, pa imam problema sa tim. Hvala.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 16.09.2021 19:07

Miroljub Petrovic
raicc94 - poruka glasi:

Ako je 22. oktobra 1844. godine , kada je bio Yom Kippur, Hristos iz Svetinje ušao u Svetinju nad Svetinjama, i time otpočeo istražni sud i antitipski Dan Očišćenja, koji traje od 1844, zar nije time taj praznik našao svoj ispunjenje u antitipu? To bi onda značilo da je Praznik Senica još ostao da se ispuni (Praznik Truba ispunjen 1834-1844).
Ali koliko sam ja vas slušao, rekli ste kako jesenji praznici tek treba da se ispune. Da li to znači da će biti duplo ispunjenje ovog praznika? Možete li, molim vas, da mi ovo objasnite s obzirom da sam buzdovan i demonizovan, pa imam problema sa tim. Hvala.

Govorio sam o tome vise puta, ali ti nisi citao i slusao, a mozda i jesi, ali su ti demoni odneli informaciju kao seme koje se baci pored puta.

Biblijska prorocanstva cesto imaju dve projekcije. Isus u Mateju 24 govori o razorenju Jerusalima, a u isto vreme i o svom drugom dolasku. U Miheju 2,5 se govori o izlasku Izraela iz Egipta, ali i o dovodjenju Isusa iz Egipta kad je bio mali, itd, itd. Dakle, mnoga prorocanstva imaju svoje istorijsko ispunjenje, i ispunjenje za poslednja vremena.

Ocigledno da se 1844. desilo istorijsko ispunjenje (iako su ljudi mislili da ce se desiti ispunjenje za poslednja vremena), a ispunjenje za poslednja vremena tek treba da se desi.

Dakle, ako nesto ne razumes, ne znaci da treba da pozivas na unistenje necega sto ne razumes, nego lepo pitas i objasnice ti se.

raicc94
Proročanstva mogu imati dvojaku projekciju, ali kako je moguće to reći za praznike? Pasha je ispunjena Hristovom smrću, Beskvasni hlebovi, praznik Prvina vaskrsenjem Hrista.
Koja je poenta ponovnog ispunjenja ako Hristos trenutno za nas vrši posredničku službu u SnS (Yom Kipur traje evo već 177 godina, i Hristos sve to vreme čisti naše grehe) Kada Hristos napusti SnS, više nema pokajanja, već sledi čišćenje zemlje. Na koji način će se ponovo ispuniti ? Možete li da objasnite?
Izvinjavam se ako sam vas nečim uvredio. Hvala.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 16.09.2021 19:51

Miroljub Petrovic
raicc94 - poruka glasi:

Proročanstva mogu imati dvojaku projekciju,

Gde sam to rekao? Rekao sam da neka prorocanstva imaju dvostruku projekciju, a ne sva.

ali kako je moguće to reći za praznike? Pasha je ispunjena Hristovom smrću, Beskvasni hlebovi, praznik Prvina vaskrsenjem Hrista.

Ko kaze da je ispunjeno? U Bibliji se kaze da je "Isus prvenac iz mrtvih". Ko kaze da Praznik Prvina ne ukazuje na vaskrsenje pravednih? Ko kaze da Praznik beskvasnih hlebova ne ukazuje na bezgresnost 144.000 koji ce zivi docekati Hrista i izgraditi savrsen karakter? Ko kaze da Pasha ne ukazuje na buduce izbavljenje iz "duhovnog Misira gde i nas Gospod razapet bi", kako pise u Otkrivenju?

Koja je poenta ponovnog ispunjenja ako Hristos trenutno za nas vrši posredničku službu u SnS (Yom Kipur traje evo već 177 godina, i Hristos sve to vreme čisti naše grehe) Kada Hristos napusti SnS, više nema pokajanja, već sledi čišćenje zemlje. Na koji način će se ponovo ispuniti ? Možete li da objasnite?

U drevnom Izraelu ljudi su preispitivali svoje grehe na Jom Kipur, a danas, ljudi koji ne znaju za Boga treba da saznaju za Njega i da se preispitaju, da odluce da li ce na Bozju stranu, da bi se konacno desio doslovni Jom Kipur kada Isus dodje.

Izvinjavam se ako sam vas nečim uvredio.

Postavljas debilska pitanja. Idu uzmi radi nesto korisno pa neces postavljati glupa pitanja. I jos pozivas na inkviziciju.

PavleV
Nove epizode serije "Autoput do Neba"

8. epizoda:
https://biblijski...eba-s1-e8/

9. epizoda:
https://biblijski...eba-s1-e9/

Miroljub Petrovic
PavleV - poruka glasi:

Nove epizode serije "Autoput do Neba"

8. epizoda:
https://biblijski...eba-s1-e8/

9. epizoda:
https://biblijski...eba-s1-e9/

Ovo je najbolji serijal do sada. Ko nije gledao, obavezno da pogleda.

Stipe

http://www.velikailirija.com
PavleV
Film sa moralnom porukom,

"Večno spasenje"

http://biblijskif...-spasenje/

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.94 sekundi!