Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Leka12 - poruka glasi:

1. Postovanje.Ako moze odgovor zasto mislite da je u Srbiji dosta lakse da se zivi nego npr u Njemackoj sto se tice finansija jeste u Srbiji dosta jeftinije ali su i plate dosta manje i odprilike izadje ti na isto i ovde i u Bosni se zivi na kredit kupuju se kola kao i stanovi i kuce na kredit a i ne vidim nista lose u tome kada ces na kraju vratiti sve to..i mislim da ne vrijedi govoriti ljudima da je tamo veliki nemoral kada vecina tih ljudi koji tamo idu uopste ne smeta to..i zive na slican nacin..

Ja sam rekao da je za normalne ljude lakse i bolje da zive u Srbiji, a za robove nije bolje jer robovi hoce da ih neko zaposli i da imaju pare da trose na gluposti, a ne zanimaju ih moralna pitanja.

2.Ako moze odgovor zasto je Amerika jos od 89 vodila kampanju protiv Srbije i imala fudbalske utakmice sa Hrvatskom 1990 i zasto jevrejski lobi nije nista uradio da to spreci jer da su nam pravi saveznici oni bi to uradili..

Jevrejski lobi, kao i svaki drugi lobi, je satanisticki lobi koji gleda svoje sebicne interese. Oni su u pocetku podrzavali Milosevica, kao sto je Engleska u pocetku podrzavala Drazu, pa su posle napravili i jedni i drugi dil sa Vatikanom i prodali i Slobu i Drazu.

Ne treba mi time da se bavimo, nego da se povezujemo sa "Bozjim lobijem".

Miroljub Petrovic
Dobra pesma o zaljubljivanju i kako nastaju moderni brakovi:

https://www.youtu...ZsIjWxfcfg

nikola vujosevic
Pesma o posledicama konzumiranja alkohola, od istog pevača i tekstopisca:

https://youtu.be/...

Miroljub Petrovic

Veljko10

Miroljub Petrovic
Kako se pravi kompostni caj u organskoj poljoprivredi:

https://www.youtu...JBV-DSzRTY

Miroljub Petrovic

Ovo je prava slika govedje medicine.

sloba87
Veliki pozdrav Miroljube, imam ozbiljno pitanje.

Da li mi mozete reci vase misljenje o migrantima kojih ima sve vise po celoj Srbiji a tek ce ih biti u ogromnim brojevima? Vecina tih ljudi imaju jako upitnu proslost i potencijalno su jako opasni, evo kod nas u gradu su nekima nasli polu automatske puske u smestajima koje su iznajmljivali po privatnim stanovima.

Pitanje je specificno sto se tice dugorocnog zivota u Srbiji gde ce u nekoj bliskoj buducnosti i sela biti naseljena od strane doticnih i necemo se moci nigde skloniti gde ih nema? (naseljavaju ih tamo jos od prosle godine)

Zelim da kupim kucu na selu ali ne vidim ni da je to sigurna opcija gde ce se za 5-10+ godina moci mirno ziveti bez opasnosti da grupa nadrogiranih ljudi ne upadnu u kucu kad im padne na pamet (sto rade svuda svakodnevno) a da pritom nemamo nikakvu zastitu od policije jer ih oni puste sledeci dan iz pritvora.

Hvala unapred

Veljko10

Mark44
https://www.googl...a-nije-krv
Jel ovo istina?

Izvinjavam se na postavljanju prethodnih glupih pitanja, naravno da cete ih obrisati.

Cipa
Da li je zdravo i dovoljno da se hranim samo iz zdrave hrane?

raicc94
Poštovanje Dr Petroviću,
Vaše mišljenje:
Mesijanski Judaizam ili Adventizam
Koja od ove dvije hrišćanske organizacije je, generalno gledajući, 'bolja' tj. ispravnija , u pogledu učenja i doktrina ?

Miroljub Petrovic
sloba87 - poruka glasi:

Veliki pozdrav Miroljube, imam ozbiljno pitanje.

Da li mi mozete reci vase misljenje o migrantima kojih ima sve vise po celoj Srbiji a tek ce ih biti u ogromnim brojevima? Vecina tih ljudi imaju jako upitnu proslost i potencijalno su jako opasni, evo kod nas u gradu su nekima nasli polu automatske puske u smestajima koje su iznajmljivali po privatnim stanovima.

Pitanje je specificno sto se tice dugorocnog zivota u Srbiji gde ce u nekoj bliskoj buducnosti i sela biti naseljena od strane doticnih i necemo se moci nigde skloniti gde ih nema? (naseljavaju ih tamo jos od prosle godine)

Zelim da kupim kucu na selu ali ne vidim ni da je to sigurna opcija gde ce se za 5-10+ godina moci mirno ziveti bez opasnosti da grupa nadrogiranih ljudi ne upadnu u kucu kad im padne na pamet (sto rade svuda svakodnevno) a da pritom nemamo nikakvu zastitu od policije jer ih oni puste sledeci dan iz pritvora.

Hvala unapred

Migranti su manje opasni od lokalnih dilera droge. Steta koju prave migranti je manja steta od one koju prave lokalni kriminalci. Migrante ne zanima Srbija, oni su ovde samo u prolazu dok ne nadju "prevoz" za Nemacku i druge vodece zemlje EU. Nisu problem migranti, nego demokratski zakoni koji tolerisu sve oblike destrukcije i nemorala. U selima ce moci da se zivi jos neko kratko vreme, a posle ce morati da se ide u brda i planine, ali ne znog migranata, nego zbog domacih satanista preko kojih ce svetski mocnici da nam namecu demokratiju (satanizam).

Neradnici uvek traze krivce u drugima za svoju propast, umesto da nesto korisno krenu da rade i da iskacu iz voza koji juri u provaliju.

Miroljub Petrovic
Pocinje ciscenje Svete Zemlje od satanista:

https://www.b92.n...id=1907386

VladimirT
Zanimljivost iz Njutnovog života

https://i1info.ne...g-postoji/

Dobro misli, dobro radi, dobrom se nadaj.

Anti globalista
Pomaže Bog,ako može jedno pitanje.
Svi mediji ovih dana na sav glas izvještavaju o sukobu u Avganistanu koji je izbio između avganistanske vlade (koja je inače pro-američka) i talibanskih pobunjenika.
Talibani su maltene ušli u prazan prostor i bez ikakve borbe zauzeli tri velika grada u Avganistanu,a sada se nalaze pred ulazom u sami glavni grad Kabul,koji će prema svim okolnostima ubrzo zauzeti.
Avganistanska vojska i policija nisu uopšte htjeli da se suprotstave talibanima kada su ovi krenuli da zauzimaju gradove već su ih pustili da bez borbe uđu i zauzmu iste.
A NATO-va misija u Avganistanu je svo vrijeme stojala sa strane i pravila se da se ništa ne dešava,ne reagujući uopšte.
Takođe,sva diplomatija i državni funkcioneri Avganistana,uključujući i predsjednika države,su se evakuisali iz zemlje na sigurno,i prepustili narod talibanima.
Pa bi volio ako možete da mi vi kažete šta se tu dešava u stvari (naravno ukoliko ste upućeni),kakva je politička igra u pitanju i kakva je pozadina tog sukoba,da li je to sve iscenirano po nekom planu i dogovoru ili je to možda stvarni sukob između dvije suprostavljene strane (masonerije i jezuita).
Hvala unaprijed.

Miroljub Petrovic
Anti globalista - poruka glasi:

Pomaže Bog,ako može jedno pitanje.
Svi mediji ovih dana na sav glas izvještavaju o sukobu u Avganistanu koji je izbio između avganistanske vlade (koja je inače pro-američka) i talibanskih pobunjenika.
Talibani su maltene ušli u prazan prostor i bez ikakve borbe zauzeli tri velika grada u Avganistanu,a sada se nalaze pred ulazom u sami glavni grad Kabul,koji će prema svim okolnostima ubrzo zauzeti.
Avganistanska vojska i policija nisu uopšte htjeli da se suprotstave talibanima kada su ovi krenuli da zauzimaju gradove već su ih pustili da bez borbe uđu i zauzmu iste.
A NATO-va misija u Avganistanu je svo vrijeme stojala sa strane i pravila se da se ništa ne dešava,ne reagujući uopšte.
Takođe,sva diplomatija i državni funkcioneri Avganistana,uključujući i predsjednika države,su se evakuisali iz zemlje na sigurno,i prepustili narod talibanima.
Pa bi volio ako možete da mi vi kažete šta se tu dešava u stvari (naravno ukoliko ste upućeni),kakva je politička igra u pitanju i kakva je pozadina tog sukoba,da li je to sve iscenirano po nekom planu i dogovoru ili je to možda stvarni sukob između dvije suprostavljene strane (masonerije i jezuita).
Hvala unaprijed.

Talibani ne postoje isto kao sto ne postoji korona pandemija. U Avganistanu nema nezavisnih medija, izvestavaju samo dirigovani veliki mediji. Postoje neki indijanci koje slikaju za medije, a sve je deo neke cirkuske predstave za koju ne mozemo tacno da tvrdimo sta je pozadina. Moguce da se polupanoj rulji skrene paznja sa svakodnevnih problema, moguce da se muslimani dodatno sataniziju..., videcemo uskoro. Nas to ne treba da zanima, treba da se sklanjamo od ludila demokratkog sistema.

Leka12
1. Vidimo da rusi rade vojne vjezbe na granici sa Avganistanom to znaci da su oni u istoj igri ? Sa druge strane su oni oborili izraelski avion u Siriji.
2.Vi kazete da treba otvoriti privatan biznis kao da je to nesto sto se moze preko noci pa svi za koje znam koji imaju priv biznis su godinama radili za nekoga da bi nesto stekli nije to tek tako lako u ovom svijetu a sto se tice poljoprivrede vi najbolje znate iako mnogi seljaci ne znaju kako da prodaju i propadaju...

Tony92
VladimirT - poruka glasi:

900 GB kurseva vezano za pokretanje biznisa, dropshiping, investiranje, Instagram, Facebook reklame itd. (preskočite samo Forex kurseve).

https://mega.nz/f...9fuM2qo4Tg

Može li novi link?

sloba87
Postovani Miroljube,

Imam uspesan privatan biznis koji mogu raditi iz bilo kojeg mesta i imam porodicu sa dvoje dece.

Ne poznajem uopste mesta u Srbiji van Vojvodine a zeleo bih da kupim kucu sa nesto zemlje da se mozemo skloniti, ziveti na miru i proizvoditi hranu za svoje potrebe.

Da li mi mozete preporuciti mesta/sela/okruge u Srbiji gde je zgodno za gledati nekretnine/zemljiste koje bi bilo pogodno za takvo nesto i za porodicu?

Hvala

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.89 sekundi!