Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Alexandar
Koliko kod nas vakcinacija nije obavezna, govori činjenica da je moj brat od tetke juče dobio tužbu jer već tri godine odlaže da vakciniše dete MMR vakcinom. Zvali su ga i iz centra za socijalni rad, cirkus ce mu država izgleda napraviti. Dakle, krenulo se u završnu fazu porobljvanja srpske dece... Da li pomaže jedino "beg" na selo i život van sistema ili u paralelnom sistemu?

"Neće ući u carstvo nebesko svaki koji mi govori: Gospode, Gospode, nego ko čini volju Oca moga koji je na nebesima. " - Jev.po Mateju, 7:21

Miroljub Petrovic
Alexandar - poruka glasi:

Koliko kod nas vakcinacija nije obavezna, govori činjenica da je moj brat od tetke juče dobio tužbu jer već tri godine odlaže da vakciniše dete MMR vakcinom. Zvali su ga i iz centra za socijalni rad, cirkus ce mu država izgleda napraviti. Dakle, krenulo se u završnu fazu porobljvanja srpske dece... Da li pomaže jedino "beg" na selo i život van sistema ili u paralelnom sistemu?

Zvali su ga iz Centra za socijalni rad, pa sta? Jesu ga streljali, strpali u zatvor, oteli dete? Lepo ne ode i kraj price. Hoce da salju policiju po njega? To je kao da ga je zvalo Udruzenje penzionera. Cenar moze da ga prijavi sudu, a moze i da ga ne prijavi. Ako ga prijavi, sud moze da ga pozove na saslusanje, a moze da ga ne pozove. Ako ga pozove, angazuje se advokat Ivo Strujic tel 064 2641 311 i on to lako ospori na sudu i kraj price.

Vlast u demokratkoj drzavi ne moze da spreci sirenje lazi (evropski mediji) i pretnje praznim pistoljima (centar za socijalni rad i sl), ali moze da stvori zakonski okvir da niko ne bude kaznjen, sto i jeste slucaj. I ne samo to, nego vlast dopusta da Miroljub Petrovic, Dragan Markovic Palma, Vladimir Djukanovic i dr na televizijama sa nacionalnom frekvencom osporava vakcinaciju i korona histeriju. To nema nigde na svetu, samo u Srbiji. Zato za Srbiju ima najvise nade da se spase i da se ovde obnovi teokratija.

Gavrilo Princip
https://m.youtube...irudVLu7is
Evo zašto je opasno ulaziti u "veze", a sve počinje od druženja sa devojčicama. Dosta njih izvrši samoubistvo u ovakvoj situaciji(demon ih nagovara na to sve vreme).

stole1389
Поштовање Мирољубе,

Како коментаришеш то (познајем немачки језик па то пратим) да на пример у Немачкој већина људи не верује у корону и вакцинацију и да се масовни протести свуда по немачкој дешавају само медији не извештавају о томе. Једна странка која је у скупштини (афд) често то напада и говори од прилике идентично као и ми (ви, Јована и сл)? Нису идеални, али се боре да одрже овај систем какав јесте, не залажу се да се ави врате на село, али рекао бих да су спремни да животима бране слободу такву какву имају. Има ли још у свету свесних људи или их има само код нас?

Miroljub Petrovic
stole1389 - poruka glasi:

Поштовање Мирољубе,

Како коментаришеш то (познајем немачки језик па то пратим) да на пример у Немачкој већина људи не верује у корону и вакцинацију и да се масовни протести свуда по немачкој дешавају само медији не извештавају о томе. Једна странка која је у скупштини (афд) често то напада и говори од прилике идентично као и ми (ви, Јована и сл)? Нису идеални, али се боре да одрже овај систем какав јесте, не залажу се да се ави врате на село, али рекао бих да су спремни да животима бране слободу такву какву имају. Има ли још у свету свесних људи или их има само код нас?

Svi oni su deo sistema, njihov uticaj je jako mali, vecina ljudi bez obzira sta veruje mora da se pokorava diktatu drzave jer zavisi od drzave (plate, penzije, pogodnosti, privilegije...). Rob moze samo da protestvuje na ulici, ali ne moze nista da promeni. Jer u demokratiji ako se promeli vlast samo ce da sjase Kurta, a da uzjase Murta (retki su slucajevi kao u Srbiji, da se promeni vlast pa da narodu bude bolje). O promeni na bolje mogu da pricaju samo slobodni ljudi koji poznaju teologiju i koji se uzdaju u Boga i u Njegovo uspostavljanje teokratije. U demokratiji mozes samo da se sklanjas daleko od sistema i to je sve. Svi protesti i blejanje ne mogu nista da promene.

Miroljub Petrovic
Kapetan Dragan pokrenuo ozbiljnu pricu

www.fkd.org.rs

Alexandar
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

To nema nigde na svetu, samo u Srbiji. Zato za Srbiju ima najvise nade da se spase i da se ovde obnovi teokratija.

Problem je samo što to one, na kojima Srbija ostaje, a to je omladina, uopšte ne zanima, ili zanima minoran procenat , dok je 97 posto omladine vec duboko u indoktrinovanom školovanju, začinjeno turbo folkom, sportom, splavovima, glupostima...nema u njihovom dnevnom rasporedu vremena ni za razmišljanje o teokratiji ni za Bibliju, a čak i da dobiju prostora za to, ne bi se time bavili. To je suština i zato sumnjam u neko kolektivno spasenje ili kolektivnu duhovnu obnovu. Može možda na silu, mačem, jednog dana uvesti zakone, ali problem je što spoljašnja prinuda ne menja čoveka iznutra, i što neko i u društvu koje forsira moral, može da bude iznutra duboko nemoralan, da orgija na gej zurkama u 4 zida, da bude poput fariseja, da bude rob, da se hrani đubretom itd. Zato sam stava da je vreme samo individualnog spasavanja, a ne kolektivnog.

Kako je kazao i sveti Ignjatije Brjančaninov : "vreme kolektivnog spasenja je prošlo, sada može samo individualno spasenje. To da se spasavaju čitavi narodi ili države, to vreme je odavno prošlo. Danas ne možeš da objaviš ništa narodu što se tiče vere jer oni to neće poslušati više. Prema tome tvoja dužnost je da radiš na svome spasenju i spasenju svoje porodice. Svaka porodica je mini crkva. Da učiš svoju decu, paziš svoju majku i svoju suprugu. ”

"Neće ući u carstvo nebesko svaki koji mi govori: Gospode, Gospode, nego ko čini volju Oca moga koji je na nebesima. " - Jev.po Mateju, 7:21

Miroljub Petrovic
Alexandar - poruka glasi:

Problem je samo što to one, na kojima Srbija ostaje, a to je omladina, uopšte ne zanima, ili zanima minoran procenat , dok je 97 posto omladine vec duboko u indoktrinovanom školovanju, začinjeno turbo folkom, sportom, splavovima, glupostima...nema u njihovom dnevnom rasporedu vremena ni za razmišljanje o teokratiji ni za Bibliju, a čak i da dobiju prostora za to, ne bi se time bavili. To je suština i zato sumnjam u neko kolektivno spasenje ili kolektivnu duhovnu obnovu. Može možda na silu, mačem, jednog dana uvesti zakone, ali problem je što spoljašnja prinuda ne menja čoveka iznutra, i što neko i u društvu koje forsira moral, može da bude iznutra duboko nemoralan, da orgija na gej zurkama u 4 zida, da bude poput fariseja, da bude rob, da se hrani đubretom itd. Zato sam stava da je vreme samo individualnog spasavanja, a ne kolektivnog.

Ja vidim drugacije iz licnog iskustva. Gde god se pojavim, prilaze mi mladi ljudi koji me pozdravljaju, podrzavaju itd. Ja znam da mnogi od njih ne zive po Bibliji, ali veoma pozitivno gledaju na ono sto ja pricam i siguran sam, da kad bi se obnovila teokratija, da bi u zdravom okruzenju i sa dobrim zakonima veliki procenat njih ziveo moralno.

Kako je kazao i sveti Ignjatije Brjančaninov: "vreme kolektivnog spasenja je prošlo, sada može samo individualno spasenje. To da se spasavaju čitavi narodi ili države, to vreme je odavno prošlo. Danas ne možeš da objaviš ništa narodu što se tiče vere jer oni to neće poslušati više. Prema tome tvoja dužnost je da radiš na svome spasenju i spasenju svoje porodice. Svaka porodica je mini crkva. Da učiš svoju decu, paziš svoju majku i svoju suprugu. ”

Da je Ignjatije pazljivije citao Bibliju zapazio bi dogadjaj o kome je napisano najvise tekstova - obnova teokratije. Slazem se da dok toga ne dodje treba da se bavimo individualnim spasenjem.

Pneumatikos 07
Izgleda da baš nemamo sreće...

https://www.blic....edium=push

Miroljub Petrovic

Ha ha, Vucko maher, smislio nacin da spasi narod od otrova.

Novi_korisnik
Poštovani,
u ranijim epizodama Pragmatikosa spominjali ste da su određene osobe u Hrvatskoj krenule prevoditi Novi suvremeni prijevod Biblije na ijekavicu te tiskati. Imate li informacije da li su gotovi i ako jesu imate li kakav kontakt za narudžbu?

Unaprijed zahvaljujem.

Miroljub Petrovic
Novi_korisnik - poruka glasi:

Poštovani,
u ranijim epizodama Pragmatikosa spominjali ste da su određene osobe u Hrvatskoj krenule prevoditi Novi suvremeni prijevod Biblije na ijekavicu te tiskati. Imate li informacije da li su gotovi i ako jesu imate li kakav kontakt za narudžbu?

Unaprijed zahvaljujem.

Jos mi nisu javili da su zavrsili taj posao. Javicu cim budem znao da su zavrsili.

Vazam

ZoranS
Ispovest majke čije je dete preminulo četvrti dan nakon vakcinacije

https://www.youtu...tel5OOn9C0

STARCEVICA_BL
Pjesma sa moralnom porukom...
...

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 12.12.2020 14:18

ZoranS
https://youtu.be/...

U austriji jedan poslanik pred svima testirao koka kolu sa PCR testom i rezultat je bio pozitivan.

sergej123
Шта мислите о сејтану, тзв пшеничном месу у исхрани? Хвала

ПИШИМО АЗБУКОМ

Miroljub Petrovic
Novi biblijski film "Put u Emaus"

https://www.youtu...e=youtu.be

Miroljub Petrovic
STARCEVICA_BL - poruka glasi:

Pjesma sa moralnom porukom...
...

Sledeci put kad postavis neku slicnu pesmu sa "moralnom" porukom, bices banovan.

Miroljub Petrovic
sergej123 - poruka glasi:

Шта мислите о сејтану, тзв пшеничном месу у исхрани? Хвала

Nisam to jeo, pa ne znam.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.96 sekundi!