pocetak foruma
|
|
Alexandar |
Odgovorio 09.12.2020 17:40
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 03.04.2020 13:37 Lokacija: Beograd |
Koliko kod nas vakcinacija nije obavezna, govori Äinjenica da je moj brat od tetke juÄe dobio tužbu jer već tri godine odlaže da vakciniÅ¡e dete MMR vakcinom. Zvali su ga i iz centra za socijalni rad, cirkus ce mu država izgleda napraviti. Dakle, krenulo se u zavrÅ¡nu fazu porobljvanja srpske dece... Da li pomaže jedino "beg" na selo i život van sistema ili u paralelnom sistemu? "Neće ući u carstvo nebesko svaki koji mi govori: Gospode, Gospode, nego ko Äini volju Oca moga koji je na nebesima. " - Jev.po Mateju, 7:21
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.12.2020 18:00
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Alexandar - poruka glasi: Koliko kod nas vakcinacija nije obavezna, govori Äinjenica da je moj brat od tetke juÄe dobio tužbu jer već tri godine odlaže da vakciniÅ¡e dete MMR vakcinom. Zvali su ga i iz centra za socijalni rad, cirkus ce mu država izgleda napraviti. Dakle, krenulo se u zavrÅ¡nu fazu porobljvanja srpske dece... Da li pomaže jedino "beg" na selo i život van sistema ili u paralelnom sistemu? Zvali su ga iz Centra za socijalni rad, pa sta? Jesu ga streljali, strpali u zatvor, oteli dete? Lepo ne ode i kraj price. Hoce da salju policiju po njega? To je kao da ga je zvalo Udruzenje penzionera. Cenar moze da ga prijavi sudu, a moze i da ga ne prijavi. Ako ga prijavi, sud moze da ga pozove na saslusanje, a moze da ga ne pozove. Ako ga pozove, angazuje se advokat Ivo Strujic tel 064 2641 311 i on to lako ospori na sudu i kraj price. Vlast u demokratkoj drzavi ne moze da spreci sirenje lazi (evropski mediji) i pretnje praznim pistoljima (centar za socijalni rad i sl), ali moze da stvori zakonski okvir da niko ne bude kaznjen, sto i jeste slucaj. I ne samo to, nego vlast dopusta da Miroljub Petrovic, Dragan Markovic Palma, Vladimir Djukanovic i dr na televizijama sa nacionalnom frekvencom osporava vakcinaciju i korona histeriju. To nema nigde na svetu, samo u Srbiji. Zato za Srbiju ima najvise nade da se spase i da se ovde obnovi teokratija. |
|
|
Gavrilo Princip |
Odgovorio 09.12.2020 18:58
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 17.05.2020 14:34 Lokacija: Serbia |
https://m.youtube...irudVLu7is Evo zaÅ¡to je opasno ulaziti u "veze", a sve poÄinje od druženja sa devojÄicama. Dosta njih izvrÅ¡i samoubistvo u ovakvoj situaciji(demon ih nagovara na to sve vreme). |
|
|
stole1389 |
Odgovorio 09.12.2020 21:15
|
Član Odgovori: 36 Pristupio/la: 31.01.2018 13:57 Lokacija: Beograd |
Поштовање Мирољубе, Како коментаришеш то (познајем немачки језик па то пратим) да на пример у Ðемачкој већина људи не верује у корону и вакцинацију и да Ñе маÑовни протеÑти Ñвуда по немачкој дешавају Ñамо медији не извештавају о томе. Једна Ñтранка која је у Ñкупштини (афд) чеÑто то напада и говори од прилике идентично као и ми (ви, Јована и Ñл)? ÐиÑу идеални, али Ñе боре да одрже овај ÑиÑтем какав јеÑте, не залажу Ñе да Ñе ави врате на Ñело, али рекао бих да Ñу Ñпремни да животима бране Ñлободу такву какву имају. Има ли још у Ñвету ÑвеÑних људи или их има Ñамо код наÑ? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.12.2020 22:17
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
stole1389 - poruka glasi: Поштовање Мирољубе, Како коментаришеш то (познајем немачки језик па то пратим) да на пример у Ðемачкој већина људи не верује у корону и вакцинацију и да Ñе маÑовни протеÑти Ñвуда по немачкој дешавају Ñамо медији не извештавају о томе. Једна Ñтранка која је у Ñкупштини (афд) чеÑто то напада и говори од прилике идентично као и ми (ви, Јована и Ñл)? ÐиÑу идеални, али Ñе боре да одрже овај ÑиÑтем какав јеÑте, не залажу Ñе да Ñе ави врате на Ñело, али рекао бих да Ñу Ñпремни да животима бране Ñлободу такву какву имају. Има ли још у Ñвету ÑвеÑних људи или их има Ñамо код наÑ? Svi oni su deo sistema, njihov uticaj je jako mali, vecina ljudi bez obzira sta veruje mora da se pokorava diktatu drzave jer zavisi od drzave (plate, penzije, pogodnosti, privilegije...). Rob moze samo da protestvuje na ulici, ali ne moze nista da promeni. Jer u demokratiji ako se promeli vlast samo ce da sjase Kurta, a da uzjase Murta (retki su slucajevi kao u Srbiji, da se promeni vlast pa da narodu bude bolje). O promeni na bolje mogu da pricaju samo slobodni ljudi koji poznaju teologiju i koji se uzdaju u Boga i u Njegovo uspostavljanje teokratije. U demokratiji mozes samo da se sklanjas daleko od sistema i to je sve. Svi protesti i blejanje ne mogu nista da promene. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.12.2020 22:19
|
|
|
|
Alexandar |
Odgovorio 10.12.2020 00:44
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 03.04.2020 13:37 Lokacija: Beograd |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: To nema nigde na svetu, samo u Srbiji. Zato za Srbiju ima najvise nade da se spase i da se ovde obnovi teokratija. Problem je samo Å¡to to one, na kojima Srbija ostaje, a to je omladina, uopÅ¡te ne zanima, ili zanima minoran procenat , dok je 97 posto omladine vec duboko u indoktrinovanom Å¡kolovanju, zaÄinjeno turbo folkom, sportom, splavovima, glupostima...nema u njihovom dnevnom rasporedu vremena ni za razmiÅ¡ljanje o teokratiji ni za Bibliju, a Äak i da dobiju prostora za to, ne bi se time bavili. To je suÅ¡tina i zato sumnjam u neko kolektivno spasenje ili kolektivnu duhovnu obnovu. Može možda na silu, maÄem, jednog dana uvesti zakone, ali problem je Å¡to spoljaÅ¡nja prinuda ne menja Äoveka iznutra, i Å¡to neko i u druÅ¡tvu koje forsira moral, može da bude iznutra duboko nemoralan, da orgija na gej zurkama u 4 zida, da bude poput fariseja, da bude rob, da se hrani Ä‘ubretom itd. Zato sam stava da je vreme samo individualnog spasavanja, a ne kolektivnog. Kako je kazao i sveti Ignjatije BrjanÄaninov : "vreme kolektivnog spasenja je proÅ¡lo, sada može samo individualno spasenje. To da se spasavaju Äitavi narodi ili države, to vreme je odavno proÅ¡lo. Danas ne možeÅ¡ da objaviÅ¡ niÅ¡ta narodu Å¡to se tiÄe vere jer oni to neće posluÅ¡ati viÅ¡e. Prema tome tvoja dužnost je da radiÅ¡ na svome spasenju i spasenju svoje porodice. Svaka porodica je mini crkva. Da uÄiÅ¡ svoju decu, paziÅ¡ svoju majku i svoju suprugu. †"Neće ući u carstvo nebesko svaki koji mi govori: Gospode, Gospode, nego ko Äini volju Oca moga koji je na nebesima. " - Jev.po Mateju, 7:21
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.12.2020 07:47
|
Alexandar - poruka glasi: Problem je samo Å¡to to one, na kojima Srbija ostaje, a to je omladina, uopÅ¡te ne zanima, ili zanima minoran procenat , dok je 97 posto omladine vec duboko u indoktrinovanom Å¡kolovanju, zaÄinjeno turbo folkom, sportom, splavovima, glupostima...nema u njihovom dnevnom rasporedu vremena ni za razmiÅ¡ljanje o teokratiji ni za Bibliju, a Äak i da dobiju prostora za to, ne bi se time bavili. To je suÅ¡tina i zato sumnjam u neko kolektivno spasenje ili kolektivnu duhovnu obnovu. Može možda na silu, maÄem, jednog dana uvesti zakone, ali problem je Å¡to spoljaÅ¡nja prinuda ne menja Äoveka iznutra, i Å¡to neko i u druÅ¡tvu koje forsira moral, može da bude iznutra duboko nemoralan, da orgija na gej zurkama u 4 zida, da bude poput fariseja, da bude rob, da se hrani Ä‘ubretom itd. Zato sam stava da je vreme samo individualnog spasavanja, a ne kolektivnog. Ja vidim drugacije iz licnog iskustva. Gde god se pojavim, prilaze mi mladi ljudi koji me pozdravljaju, podrzavaju itd. Ja znam da mnogi od njih ne zive po Bibliji, ali veoma pozitivno gledaju na ono sto ja pricam i siguran sam, da kad bi se obnovila teokratija, da bi u zdravom okruzenju i sa dobrim zakonima veliki procenat njih ziveo moralno. Kako je kazao i sveti Ignjatije BrjanÄaninov: "vreme kolektivnog spasenja je proÅ¡lo, sada može samo individualno spasenje. To da se spasavaju Äitavi narodi ili države, to vreme je odavno proÅ¡lo. Danas ne možeÅ¡ da objaviÅ¡ niÅ¡ta narodu Å¡to se tiÄe vere jer oni to neće posluÅ¡ati viÅ¡e. Prema tome tvoja dužnost je da radiÅ¡ na svome spasenju i spasenju svoje porodice. Svaka porodica je mini crkva. Da uÄiÅ¡ svoju decu, paziÅ¡ svoju majku i svoju suprugu. †Da je Ignjatije pazljivije citao Bibliju zapazio bi dogadjaj o kome je napisano najvise tekstova - obnova teokratije. Slazem se da dok toga ne dodje treba da se bavimo individualnim spasenjem. |
|
|
Pneumatikos 07 |
Odgovorio 10.12.2020 13:38
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 26.03.2020 12:35 Lokacija: Srbija |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.12.2020 14:35
|
Ha ha, Vucko maher, smislio nacin da spasi narod od otrova. |
|
|
Novi_korisnik |
Odgovorio 10.12.2020 19:34
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 04.06.2020 17:56 Lokacija: Split |
Poštovani, u ranijim epizodama Pragmatikosa spominjali ste da su određene osobe u Hrvatskoj krenule prevoditi Novi suvremeni prijevod Biblije na ijekavicu te tiskati. Imate li informacije da li su gotovi i ako jesu imate li kakav kontakt za narudžbu? Unaprijed zahvaljujem. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.12.2020 22:33
|
Novi_korisnik - poruka glasi: Poštovani, u ranijim epizodama Pragmatikosa spominjali ste da su određene osobe u Hrvatskoj krenule prevoditi Novi suvremeni prijevod Biblije na ijekavicu te tiskati. Imate li informacije da li su gotovi i ako jesu imate li kakav kontakt za narudžbu? Unaprijed zahvaljujem. Jos mi nisu javili da su zavrsili taj posao. Javicu cim budem znao da su zavrsili. |
|
|
Vazam |
Odgovorio 11.12.2020 15:44
|
Član Odgovori: 29 Pristupio/la: 24.03.2015 10:53 Lokacija: MaÄva |
|
|
|
ZoranS |
Odgovorio 11.12.2020 19:37
|
Član Odgovori: 286 Pristupio/la: 23.12.2014 16:21 Lokacija: Kula |
Ispovest majke Äije je dete preminulo Äetvrti dan nakon vakcinacije https://www.youtu...tel5OOn9C0 |
|
|
STARCEVICA_BL |
Odgovorio 12.12.2020 01:13
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 05.08.2019 04:13 Lokacija: Banja Luka |
Pjesma sa moralnom porukom... ... Izmenio/la Miroljub Petrovic na 12.12.2020 14:18 |
|
|
ZoranS |
Odgovorio 12.12.2020 04:26
|
Član Odgovori: 286 Pristupio/la: 23.12.2014 16:21 Lokacija: Kula |
https://youtu.be/... U austriji jedan poslanik pred svima testirao koka kolu sa PCR testom i rezultat je bio pozitivan. |
|
|
sergej123 |
Odgovorio 12.12.2020 10:08
|
Član Odgovori: 66 Pristupio/la: 08.05.2018 11:42 Lokacija: Srpska |
Шта миÑлите о Ñејтану, тзв пшеничном меÑу у иÑхрани? Хвала ПИШИМО ÐЗБУКОМ
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.12.2020 14:16
|
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.12.2020 14:18
|
Sledeci put kad postavis neku slicnu pesmu sa "moralnom" porukom, bices banovan. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.12.2020 14:19
|
sergej123 - poruka glasi: Шта миÑлите о Ñејтану, тзв пшеничном меÑу у иÑхрани? Хвала Nisam to jeo, pa ne znam. |
|
Predji na forum: |