Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
ALEX je napisao:
Miroljub
Da li ce se Sotona materijalizovati ili ce biti duhovno bice kao "Devica Marija" iz Medjugorja nije toliko bitno. Vazno je da ce on zasesti kao vladar i bog ove planete u Bozjem Hramu, sto podrazumeva i da su mu se ljudi poklonili.

Miroljube, primjetio sam da je to zasjedanje Sotone u Jerusalimu veoma rasirena prica i da cak i ljudi koji veze nemaju o prorocanstvima znaju za ovo... Bas zbog toga velika vecina "vjernika" nevoli Jevreje i povezuje ih sa masonima i slicno...

Mozete li nesto vise reci o tome?

Na kojim mjestima u Bibliji se o tome detaljnije govori? Zanima me to, smatram da je dosta vazno... Zasto ce Bog dopustiti da u njegovom narodu i njegovom hramu zasjeda onaj specijalac? Koliko ce ta vladavina Sotone trajati? I opet, kako on misli da zasjedne tamo kad tamo ima najvise moralnih i poboznih ljudi koji ce odma da ga prepoznaju...

To je sam kraj istorije i time ne treba sada mnogo da se bavis. Ono sto je vazno da ce uslediti velike nevolje i velike katastrofe, raspad ekonomije i haos u svetu, a to ce biti odlican povod za uvodjenje rigoroznih zakona i satanizma na svakom koraku. Ozbiljan covek treba da se sprema za to vreme. Ako bismo pricali o nekim detaljima vezanim za sam kraj, koji u ovom trenutku nisu mnogo vazni, mnogi bi skrenuli sa prave teme i bilo bi mnogo zloupotrebe od strane nekih. Pricacemo jednom i o tome.

Pera
Da li je voce bolje cediti pomocu sokovnika i onda popiti kao sok ili ga pojesti? Da li treba za jedan obrok mesati vise voca ili je bolje samo jednu vrstu? Da li i voce izmedju obroka ne treba jesti?

Miroljub Petrovic
Perazdera je napisao:
Da li je voce bolje cediti pomocu sokovnika i onda popiti kao sok ili ga pojesti?

Bolje je sveze ga pojesti, jer prilikom cedjenja veliki deo voca se baci. U tom delu koji se baca ima najvise vlakana.

Da li treba za jedan obrok mesati vise voca ili je bolje samo jednu vrstu?

Najbolje je ne mesati mnogo vrsta. Najbolje je 1-2, eventualno 3 vrste.

Da li i voce izmedju obroka ne treba jesti?

Ne treba nista jesti izmedju obroka, vec samo piti vodu (najranije sat vremena posle obroka).

NESA
Profesore da li su na Nojevoj barci bili i insekti,kako su prezivele vrste koje zive svega par dana,npr.vocne musice.Da li za te insekte trebaju posebni uslovi ili mogu da zive i razmnozavaju se maltene bilo gde?

nesa

Miroljub Petrovic
NESA je napisao:
Profesore da li su na Nojevoj barci bili i insekti,kako su prezivele vrste koje zive svega par dana,npr.vocne musice.Da li za te insekte trebaju posebni uslovi ili mogu da zive i razmnozavaju se maltene bilo gde?

Nisam proucavao svaku vrstu insekta da bih znao detalje za svaku vrstu, ali postoji puno nacina kako bi preziveli. Neki inseksti su mogli da prezive u sedimentima, neki u vodi.

nikola
Sve sto pise u Starom Zavetu oko cistog i necistog mesa je potpuno (delimicno) zdravo i nezdravo.
Jedno priatno pitanje, kada za prijatelje imamo ljude koji sa ponosom pricaju o evoluciji da su majmuni slicni coveku i ljudi da su mutanti, sve sami "naucnici, istrazivaci"da ih interesuju ih teme kako se vi ophodite prema njima

Izmenio/la nikola na 29.07.2008 23:12

xVORKIx
Kakvo imate misljenje o ESENIMA ? Dali postoji mogucnost da je Isus upravo kod njih ucio Svete Spise te se obucavao za nadolazecu sluzbu ? POZDRAV G. Miroljube ! Smile

Alen Vorkapic

xVORKIx
Dali G.Miroljube Kreacionisti imaju jedinstvenu krovnu organizaciju i ako da kakav je njihov ustroj sto se tice njihovog vodeceg tjela ? Imaju li ista stajalista kao vi vezano za tumacenje Biblije ? POZDRAV ! Smile

Alen Vorkapic

SVITAC
Dragi Miroljube,

imate najopremljeniji sajt koji sam video. Drago mi je da su se oko jedne "božije" ideje okupili ljudi kao vi i vaši prijatelji. Posebno su me oduševili audio zapisi koje ću rado slušati i proslediti drugima na slušanje.

...

Kažite mi da li ste imali nekada problema zbog vašeg radikalnog stava? Da li je neko pokušao da vas ismeje?

puno vas pozdravljam. sve najbolje.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 30.07.2008 06:46

Miroljub Petrovic
gresnik je napisao:
Zdravo brate Miroljube sajt je odlican i srecan rad ti zelim,citam puno i gledam koliko mogu sve je odlicno samo pohvale tako da sam odlucio da se uclanim i ako mogu da postavim ponekad neka pitanja koja me zanimaju,hvala i srecno.

Dobrodosao, pitanja mozes da postavljas ovde, a mozes i preko privatne poruke ili e-maila:

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Jedno priatno pitanje, kada za prijatelje imamo ljude koji sa ponosom pricaju o evoluciji da su majmuni slicni coveku i ljudi da su mutanti, sve sami "naucnici, istrazivaci"da ih interesuju ih teme kako se vi ophodite prema njima

Jadni su ti to prijatelji koji velicaju evoluciju. Treba da mednjas drustvo. Kad se zadesi da u mom drustvu neko lupeta o evoluciji (to se jako retko desava), ja cutim i smeskam se. Ako bih nesto progovorio, to bi bilo kao da u kafani krenem da pricam ljudima o stetnosti alkohola.

Miroljub Petrovic
xVORKIx je napisao:
Kakvo imate misljenje o ESENIMA ? Dali postoji mogucnost da je Isus upravo kod njih ucio Svete Spise te se obucavao za nadolazecu sluzbu ? POZDRAV G. Miroljube ! Smile

Isus nema veze sa Esenima. Eseni su bili jedna od grupa religioznih ljudi, malo fanaticnih, preko kojih su sacuvani vazni istorijski dokumenti, i to je to.

Miroljub Petrovic
mipunderfire je napisao:
Da li vam je poznata ova organizacija: Temple Mount and Eretz Yisrael? I da li Jevreji prvo očekuju dolazak Mesije pa onda da grade hram?

Nije mi poznata ta organizacija. Neki Jevreji cekaju prvo Mesiju pa Hram, a neki Jevreji cekaju drugi Hristov dolazak.

Miroljub Petrovic
xVORKIx je napisao:
Dali G.Miroljube Kreacionisti imaju jedinstvenu krovnu organizaciju i ako da kakav je njihov ustroj sto se tice njihovog vodeceg tjela ? Imaju li ista stajalista kao vi vezano za tumacenje Biblije ? POZDRAV ! Smile

Kreacionisti nisu internacionalno povezani u jednu organizaciju. Dakle, svako je organizacija za sebe, upravo zato jer postoje razlike po nekim teoloskim pitanjima.

Miroljub Petrovic
SVITAC je napisao:
Kažite mi da li ste imali nekada problema zbog vašeg radikalnog stava?

Moj stav nije radikalan, nego biblijski. Do sada sam imao nekih "sitnih" problema, kao sto je zabrana da branim magistarsku tezu na geoloskom fakultetu u Beogradu zbog TV emisija koje sam imao. Ali, time mi je samo napravljena velika reklama.

Da li je neko pokušao da vas ismeje?

Bilo je nekih sitnih pokusaja, ali evolucionisti izbegavaju razgovore sa mnom u prisustvu drugih ljudi jer znaju da nemaju argumente.

Petar
Kakvo je vase misljenje o Drazi Mihajlovicu i cetnickom pokretu?

Miroljub Petrovic
Petar je napisao:
Kakvo je vase misljenje o Drazi Mihajlovicu i cetnickom pokretu?

Bilo je tu svega. Problem sa svim pokretima na nasim prostorima je sto nisu bili zasnovani na onome sto Bog kaze. Cesto je bilo religioznih ljudi i ideja, ali ne onako kako Bog kaze i zato je cesto bilo neuspeha.

xVORKIx
Kada je Pilat upitao Isusa : Dali si ti Kralj Zidova ?...Krist mu je odgovorio da njegovo kraljrvstvo nije dio ovoga svijeta. Kada bi moje kraljevstvo bilo dio ovoga svijeta moje bi se sluge borile da nebudem predan Zidovima. ( Evandelje po Ivanu 18:36 ) Isus jasno daje na znanje da njegovi ucenici moraju biti neutralni u odnosu na svijet i njegovu politiku. ( Evandelje po Ivanu 15:17-19, 17:14-16 ) Isus nikada nije govorio da njegovi sljedbenici moraju na fizicki nacin da se obracunavaju sa trenutnom vlascu zemlje u kojoj zive. ( rusenje vlasti kroz demonstracije i druge oblike ) On je medutim obrnuto kazao da njegovi ucenici trbaju biti poslusni vlasti sve do trenutka kada se to direktno ne kosi sa Bozijim zakonima. (Evandelje po Marku 12:16,17 i Djela Apostolska 5:29 ) Kada se uhvatilo Isusa Petar i ostali su pokusali na fizicki nacin da to sprijece no Krist ih je ukorio. ( Evandelje po Mateju 26:52 ) Je li mogao postojati veci povod za borbu od toga da se sacuva SIN BOZIJI ??? Medutim Isus je ovdje pokazao da ti ucenici nisu trebali pribjegavati oruzju fizickog ratovanja. Apostol Pavao jasno govori u 2.Korincanima 10:3,4 da oruzije krscana su usta kroz koja izlaze cvrsti argumenti u prilog istine a protiv Sotoninog ucenja.Danas postoji mnogo religija krscanstva koje svojataju pravo da su one jedine prave no medutim sve padaju u vodu po pitanju osnovnog Isusovog ucenja. To ucenje je da pravi krscanin netreba da se fizicki obracunava ni u situaciji RATA. Mi vidimo kontra efekt a to je da svi svecanici ( Katolicki, Pravoslavni, Protestantski i ostali ) sute u trenutku izbijanja rata te mobilizacije ljudi. Zasto se ne pobune i javno kazu ljudima da neuzimaju oruzije i idu u rat? Zasto sute u vezi osnovnog Isusovog ucenja ? Medutim oni rade obrnuto a to je da u trenutku RATA javno zastupaju stranu svoje zemlje. Dali ljudi treba da vjeruju u njihovu vjerodostojnost i da slusaju njihova ucenja koja se kose sa ISUSOVIM ? Zasto covjek nekaze javno: Ja nezelim ici u rat posto sam krscanin ? Kakvo misljenje po tom pitanju imate vi G.Miroljube ? Dali se slazete sa crkvenom naukom ili Biblijskom ? MOJ POZDRAV !!! WinkSmile

Alen Vorkapic

Miroljub Petrovic
xVORKIx je napisao:
Kada je Pilat upitao Isusa : Dali si ti Kralj Zidova ?...Krist mu je odgovorio da njegovo kraljrvstvo nije dio ovoga svijeta. Kada bi moje kraljevstvo bilo dio ovoga svijeta moje bi se sluge borile da nebudem predan Zidovima. ( Evandelje po Ivanu 18:36 ) Isus jasno daje na znanje da njegovi ucenici moraju biti neutralni u odnosu na svijet i njegovu politiku. ( Evandelje po Ivanu 15:17-19, 17:14-16 ) Isus nikada nije govorio da njegovi sljedbenici moraju na fizicki nacin da se obracunavaju sa trenutnom vlascu zemlje u kojoj zive. ( rusenje vlasti kroz demonstracije i druge oblike ) On je medutim obrnuto kazao da njegovi ucenici trbaju biti poslusni vlasti sve do trenutka kada se to direktno ne kosi sa Bozijim zakonima. (Evandelje po Marku 12:16,17 i Djela Apostolska 5:29 ) Kada se uhvatilo Isusa Petar i ostali su pokusali na fizicki nacin da to sprijece no Krist ih je ukorio. ( Evandelje po Mateju 26:52 ) Je li mogao postojati veci povod za borbu od toga da se sacuva SIN BOZIJI ??? Medutim Isus je ovdje pokazao da ti ucenici nisu trebali pribjegavati oruzju fizickog ratovanja. Apostol Pavao jasno govori u 2.Korincanima 10:3,4 da oruzije krscana su usta kroz koja izlaze cvrsti argumenti u prilog istine a protiv Sotoninog ucenja.Danas postoji mnogo religija krscanstva koje svojataju pravo da su one jedine prave no medutim sve padaju u vodu po pitanju osnovnog Isusovog ucenja. To ucenje je da pravi krscanin netreba da se fizicki obracunava ni u situaciji RATA. Mi vidimo kontra efekt a to je da svi svecanici ( Katolicki, Pravoslavni, Protestantski i ostali ) sute u trenutku izbijanja rata te mobilizacije ljudi. Zasto se ne pobune i javno kazu ljudima da neuzimaju oruzije i idu u rat? Zasto sute u vezi osnovnog Isusovog ucenja ? Medutim oni rade obrnuto a to je da u trenutku RATA javno zastupaju stranu svoje zemlje. Dali ljudi treba da vjeruju u njihovu vjerodostojnost i da slusaju njihova ucenja koja se kose sa ISUSOVIM ? Zasto covjek nekaze javno: Ja nezelim ici u rat posto sam krscanin ? Kakvo misljenje po tom pitanju imate vi G.Miroljube ? Dali se slazete sa crkvenom naukom ili Biblijskom ? MOJ POZDRAV !!! WinkSmile

Na to pitanje sam ovde vise puta odgovorio. Ocigledno da nisi pazljivo citao Mojsijeve knjige i da ne razumes reci koje izgovaraju apostoli.

MilosC
4. Knjiga Mojsijeva 11:1,2,3:
"Poslije stade se tužiti narod da mu je teško; a to ne bi po volji Gospodu; i kad Gospod ču, razgnjevi se; i raspali se na njih oganj Gospodnji, i sažeže krajnje u okolu.
Tada zavapi narod k Mojsiju, a Mojsije se pomoli Gospodu, i ugasi se oganj.
I prozva se ono mjesto Tavera, jer se raspali na njih oganj Gospodnji."
Zna li se gde se to tačno desilo, i jesu li nađeni neki tragovi tog ognja?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.32 sekundi!