Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Petar je napisao:
Sta mislite da li nasi istaknuti politicari znaju da su deo zavere koja je zasnovana na obozavanju Lucifera? Da li su svesni toga?

Ma kakvi, oni nemaju pojma ko je Lucifer, niti imaju blage veze o teologiji. Pa ni vecina masona ne zna sta je u pozadini masonerije, to otvoreno kazu videci masoni.

Izgleda da ljudi misle da djavo ne postoji, da je to neka metafora. Da li je najveci uspeh Sotone sto je ubedio ljude da ne postoji?

To je jedan od njegovih najvecih "uspeha". Ali, jadni su ti njegovi "uspesi".

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.07.2008 20:13

tovel

nikola
Dali se judeizam utapa u ekumenizam, kakvo je moralno stanje Izraelaca

Roman Lavlja pecina - glas Svetog grada Jerusalima XIII
http://www.svetig...load/3915/

Kakvo misljenje imate o Jovanu Ducicu, promovise se i od nekih ljudi povezanih sa hriscanstvom, po malo deluje kao propovedac kurvarstva

Izmenio/la nikola na 07.07.2008 01:06

nikola
Ako je neko mesto sveto kao sto mislim za Cetinje, kako je toliko kontradiktorno (cetinjani vaze za "crnogorce", ne vole SPC). Tamo kad sam otiso dobio sam u srcu nepokolebivu veru i nestale su mi sve nedoumice, izgleda mi kao najlepsi grad u tadasnjoj SCG kao i cela Crna Gora

Izmenio/la nikola na 07.07.2008 00:56

Petar
Miroljub Petrovic je napisao:
Petar je napisao:
Sta znace Isusove reci: "Pusti da mrtvi sahranjuju mrtve?"

Ziv covek je onaj koji je spojen sa Izvorom Zivota, dakle sa Bogom. Postoje mnogi koji hodaju ulicama ali nemaju nikakvu vezu sa Bogom, zive suprotno svojoj savesti. Oni su, sa nebeskog aspekta, mrtvi ljudi.

Mi ne mozemo da budemo sigurni ko ce biti spasen, a ko ne. Sahranjujemo svoje mrtve i secamo ih se. Da li mozda Isus misli da ne treba da kukamo i jaucemo na sahranama? Da budemo dostojanstveni?

Izmenio/la Petar na 06.07.2008 22:43

Kevin
Bog je pčelu stvorio ajdmo reć da proizvodi med...i sad mnogi će se smijati ovakvom pitanju...zašto pčela ubada čovjeka svojim ždrijelom..ja sam nedavno sjedio u klupi..i iz čista mira pčela je došla i ubola i nanijela mi bol..jednostavno sam se zapitao zašto i nikako da odgonetem to pitanje..šta sam skrivio da mi nanosi bol svojim ubodom..?

Izmenio/la Kevin na 07.07.2008 00:50

Miroljub Petrovic

Ha, ha, dobra fora. Zulufari se spremaju za izgradnju Hrama. Oni treba prvo sebe da dovedu u red, da prestanu da se glupiraju i idu u fanatizam, a gradnja Hrama ce da bude kad se stvari dovedu u red u Izraelu i kad se ljudi okrenu Bogu. Kada sam pre desetak dana bio u Jerusalimu i otisao u centar grada da iznajmim auto, nisam mogao da se probijem jer je policija blokirala ceo centar grada. Ja mislio dosao neki drzavnik pa mu spremaju docek. Kad ono, na banderama vise zastave u duginim bojama. Auuu, majko mila, a ono gej parada u Jerusalimu. I sad ce Bog da zida Hram tamo gde se rade ovakve gnusobe? Prvo ce stvari da se dovedu u red, pa onda ce da se zida Hram.

To je kao sto Srbi hoce da budu slobodni i da ih niko ne ponizava, a ovamo hoce da budu evropljani i pederi. E pa, to ne moze.

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Dali se judeizam utapa u ekumenizam,

Judaizam se nikako ne uklapa u ekumenizam. Papa ce morati da pobije sve religiozne Jevreje da bi imao ceo svet oko sebe, ali to nece moci, jer ima Neko ko ce da ga u tome spreci.

kakvo je moralno stanje Izraelaca

Sa jedne strane postoje religiozni ljudi, koji zaista neguju moralne i porodicne vrednosti, i tih religioznih ljudi ima puno. Milina je da vidite tu decu kako su poslusna svojim roditeljima, i te devojke i zene koje su pristojno obucene i ljubazne. Sa druge strane su sekularci koji su katastrofa skoro kao i evropljani, iako imaju neku potku tradicije i religije, pa su malo manje losi od evropljana.

Kakvo misljenje imate o Jovanu Ducicu, promovise se i od nekih ljudi povezanih sa hriscanstvom, po malo deluje kao propovedac kurvarstva

Mislim da je taj covek napisao dosta pametnih stvari, i u vreme duhovne pustinje kada je ziveo, njegova dela su bila ohrabrenje mnogim ljudima (da ne ulazim sada u neke negativnosti onoga sto je pisao). Ipak, to je treca liga u poredjenju sa Biblijom.

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Ako je neko mesto sveto kao sto mislim za Cetinje, kako je toliko kontradiktorno (cetinjani vaze za "crnogorce", ne vole SPC). Tamo kad sam otiso dobio sam u srcu nepokolebivu veru i nestale su mi sve nedoumice, izgleda mi kao najlepsi grad u tadasnjoj SCG kao i cela Crna Gora

Sveto mesto je tamo gde je Bog prisutan. Cetinje je danas grad duhovnog smrada i najveceg ustasluka. Jedan istoricar je pre par godina kazao da je jedini lek za Cetinje da se taj narod raseli odatle i da se tamo nasele zdravi i normalni ljudi.

Miroljub Petrovic
Petar je napisao:
Petar je napisao:
Sta znace Isusove reci: "Pusti da mrtvi sahranjuju mrtve?"

Ziv covek je onaj koji je spojen sa Izvorom Zivota, dakle sa Bogom. Postoje mnogi koji hodaju ulicama ali nemaju nikakvu vezu sa Bogom, zive suprotno svojoj savesti. Oni su, sa nebeskog aspekta, mrtvi ljudi.

Mi ne mozemo da budemo sigurni ko ce biti spasen, a ko ne. Sahranjujemo svoje mrtve i secamo ih se. Da li mozda Isus misli da ne treba da kukamo i jaucemo na sahranama? Da budemo dostojanstveni?

Mi ne znamo ko ce biti spasen, ali znamo u svom okruzenju ko se interesuje za duhovne i moralne stvari. Naravno da treba da sahranjujemo svoje bliznje kad umru, ali to nema veze sa ovim sto Isus govori. Isus ovde poziva neke ljude do podju sa njim i duhovno se izgradjuju, a neki od njih su poceli da se izvlace recima: "Moram da operem kosu", "moram da posadim luk", "moram da gledam utakmicu", "moram da sahranim dedu"... A Isus im kaze da sve to nema smisla u poredjenju sa onim sto im On nudi.

Miroljub Petrovic
Kevin je napisao:
Bog je pčelu stvorio ajdmo reć da proizvodi med...i sad mnogi će se smijati ovakvom pitanju...zašto pčela ubada čovjeka svojim ždrijelom..ja sam nedavno sjedio u klupi..i iz čista mira pčela je došla i ubola i nanijela mi bol..jednostavno sam se zapitao zašto i nikako da odgonetem to pitanje..šta sam skrivio da mi nanosi bol svojim ubodom..?

Zivotinje su nekada bile prijatelji ljudima. Od kada su se ljudi pobunili protiv Boga, mnoge zivotinje su postale neprijatelji ljudima, u odredjenim okolnostima. Mnoge zivotinje znaju da su ljudi stetocine i sklanjaju se od njih, a neke se i brane. Mozda je dobro sto vas je pcela ubola da se ne uljuljkavate kako zivite u svetu mira i harmonije, i da treba da se vise pazite, narocito od zlih ljudi.

Jakov
Dali su postojale bolesti u predpotopno vreme?

Alen P
S obzirom da je poznato da u pretpotopno vrijeme nije bilo ledenih polova, odakle vrste životinja koje žive u tim predjelima? Npr.pingvini, i tuljani, sjeverni medvjedi.... Da li je na prilagodbu utjecala "mikro evolucija"-varijabilnost vrste?

Čuo sam da zastupate "teoriju pangeje". Npr. Kent Hovind kaže da su kontinenti i sada povezani, samo što je izmedju njih more Grin. Komentar?

http://www.udrugapostanak.ucoz.com
Mungos
Zasto adventisti praznuju subotu a zasto je u pravoslavlju nedelja praznicna?

ALEX
Kada sam pre desetak dana bio u Jerusalimu...

Miroljube, koliko cesto vi idete u Izrael? Da li idete poslovno ili je to cisto iz zadovoljstva?

Koliko vas kosta jedan odlazak u Izrael? Mislim na sve troskove, karta, smjestaj, obilazak par atraktivnijih mjesta... Sa koliko para to sve moze da se uradi?

Petar
Ko su ti Zulufari? Jesu to neki jevrejski fanatici? Zasto nose zulufe?

Kakava je klima u Izraelu sada u leto? Jel vruce tamo?
Da li je bezbedno? Pre neki dan je jedan sa bagerom ubijao po Jerusalimu.

Sta mislite da li bi mogao da odem tamo mozda sa nekim drugom bez organizacije ovih agencija. Uplatimo povratnu kartu i onda da se sami snalazimo i nadjemo ta mesta koja vredi videti? Jel skupo tamo?

Petar
ALEX je napisao:
Kada sam pre desetak dana bio u Jerusalimu...

Miroljube, koliko cesto vi idete u Izrael? Da li idete poslovno ili je to cisto iz zadovoljstva?

Koliko vas kosta jedan odlazak u Izrael? Mislim na sve troskove, karta, smjestaj, obilazak par atraktivnijih mjesta... Sa koliko para to sve moze da se uradi?

Ha, postavili smo skoro isto pitanjeSmile

Miroljub Petrovic
Jakov je napisao:
Dali su postojale bolesti u predpotopno vreme?

Verovatno su postojale bolesti nakon pada u greh i u prepotopno vreme.

Petar
Cemu sluze gradovi utocista? Jel to ako neko ucini neko krivicno delo iz nehata pa da se tu skloni?

Miroljub Petrovic
Alen P je napisao:
S obzirom da je poznato da u pretpotopno vrijeme nije bilo ledenih polova, odakle vrste životinja koje žive u tim predjelima? Npr.pingvini, i tuljani, sjeverni medvjedi.... Da li je na prilagodbu utjecala "mikro evolucija"-varijabilnost vrste?

Ne postoji "mikro-evolucija", postoji varijabilnost unutar populacije. Dakle, Tvorac je na pocetku stvorio organizme sa velikim genetskim mogucnostima, ukljucujuci i mogucnost odredjenog prilagodjavanja na razlicite zivotne uslove.

Čuo sam da zastupate "teoriju pangeje".

Gde ste to culi? Mozda je Glas Koncila to objavio?

Npr. Kent Hovind kaže da su kontinenti i sada povezani, samo što je izmedju njih more Grin. Komentar?

Mislite da su kontinenti povezani vodom? Jasno se vidi da su kontitnenti sada razdvojeni, a da su nekada bili spojeni. Do razdvajanja je doslo za vreme Faleka, oko 100 godina nakon Potopa (1. Mojsijeva 10,25).

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.34 sekundi!