Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
iv41879 je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
... U Bibliji postoje opisani "znaci" Hristovog dolaska. O tome Isus govori u svojim eshatoloskim govorima. Takodje vidimo da se ispunjavaju brojna prorocanstva o poslednjim dogadjajima (kao ona iz knjige proroka Danila), kao i prorocanstva o obnavljanju drzave Izrael...

Kod obnavljanja države Izrael ste mislili na obnavljanje nakon Kristova dolaska kada će biti sve novo ili već za ovoga života na zemlji? Možete li se referencirati na neke Biblijske stihove...[color=black][/color]

Mislio sam na ono sto u Bibliji pise, a to je obnavaljanje teokratske drzave Izrael pre 2. Hristovog dolaska. Imate o tome vise u zadnja 4 predavanja mog serijala "Tajne skrivene u stenama" (mozete da ih gledate na ovom sajtu u odeljku Download).

Miroljub Petrovic
Sinke je napisao:
Interesuje me odakle potiče običaj paljenja sveća, da li i to ima korene u paganstvu ili ima neku simboliku i u Hrišćanstvu?

Znam da je u Hramu bio stalno upaljen sedmokraki svecnjak, a ove svece moguce je da su povezane sa svecnjakom iz Hrama.

Miroljub Petrovic
Nemanja Glisic je napisao:
U svojim predavanjima i prethodnim postovima ste govorili o Tvorcevom prestolu, gde se Bog nalazi i koji je u centru svemira. Moje je pitanje: gde se nalazi Sotona, tj. da li on ima svoju "rezidenciju" i kako i odakle on deluje?

Ne znamo tacno gde je Bozji presto. Dzentri pretpostavlja da je negde u pravcu sazvezdja Orion. O tome ono govori u svom videu "Veliki beli presto" koji mozete da pogledate na njegovom sajtu www.halos.com (uskoro cemo ga mi sinhronizovati o postaviti na sajt).

Sotona nema "rezidenciju", ali je on je prisutan na mnogim mestima jer ga ljudi puno traze.

Miroljub Petrovic
NESA je napisao:
Da li su srpski vodeci politicari(vladajuci) masoni ili clanovi nekih tajnih drustava.

Verovatno su mnogi masoni, ali ja ne znam tacno ko je.

Drugo pitanje mi je da li je bivsa ministarka prosvete ne mogu joj se setiti imena,uglavnom pre par godina je bila ministarka smenjena jer je otvoreno bila protiv toga da se uci da je covek nastao od majmuna tj. bila je protiv evoluicistickih ucenja iz biologije,ili je bila da se i uvede biblijsko ucenje,uglavnom smenjena je posle par dana po kratkom postupku.

Ona je taknula Azdaju u oko. Naime, htela je da se na zadnja dva casa iz biologije, kada se ucila evolucija, uvede ucenje i o stvaranju i o evoluciji, i odmah su je isekli. Ali, svojom hrabroscu je postala heroj za sva vremena.

ilija
Gospodine Miroljube, citajuci knjigu o simbolima, koju sam nashao na vashem sajtu, chudi me kako se tako slobodno ti masoni eksponiraju, pishu knjige i kako to vishe nije tajno, ako je to zapravo tajno drustvo. Isto tako me interesuje, kako osvestiti narod, ljude koji su zauzeti politikom i nezdravim zivotom, da se trgnu i vide sta se desava oko njih, pre nego sto bude kasno. Ako je istina sto je u prethodnim postovima napisano za vladike i ostalo sveshtenstvo, i kako pokushavaju da menjaju nachine sluzenja, da bi se pripojili katolichkoj crkvi, onda nam se ne pishe dobro. Shta Vi mislite, kako bi narod trebao da se bori protiv toga.

Hvala.

Laki
Gdine Miroljube, da li ste posetili mesto gde je bio sahranjen Gospod Isus?

Mungos
Na koliko kilometara od grada je dovoljno naci mjesto u prirodi da bi se zapoceo zivot van njega?
Ja recimo zivim u prigradskom naselju na daljini od 7,8 kilometara, mada i to mjesto postaje urbano sa dosta kuca, ali imam dosta obradive povrsine, imam bunarsku vodu, i imam sumu blizu...pa ne znam jeli ovo dovoljno ili bih morao ici dalje?

Rekoste profesore da imate djecu, da li i njih hranite kao i sebe cisto biljnom hranom? Ukoliko je tako da li imaju nekih problema ili nedostataka na koje ukazuje zvanicna medicina ako se ne jede meso...

I jedno pitanje iz Starog Zavjeta, da li je Bog na Saula poslao zlog duha nakon sto je sagrijesio, da bi se pokajao za ovog zivota? jer vidi se da Saul nije bio bas poslusan i vjeran kao sto je bio posle njega David. To sam citao ovih dana pa me zainteresova.

boro

Opet kazem, jos ne znam za Atanasija da li je ekumenista, ali to ce se uskoro znati. Ako jeste ekumenista, onda je taj pad u provaliju bio Bozja opomena da bi mogao da upadne u provaliju iz koje nema izlaza.

Miroljube da si bio u blizini vladike Atanasija osetio bi ogromnu pozitivnu energiju kojom zraci i ljubav koju nosi u sebi za sve ljude. Vladika Atanasije ekumenista. To je nebuloza. Pitam te da li si bio blizu vl Atansija.

Boro

nikola vujosevic
Profesore da li vi smatrate da je Gospod Isus Hrist vaskrsao Jovana krstitelja i apostole posle njihove smrti?

Izmenio/la nikola vujosevic na 18.06.2008 20:00

Alen P
U jednom vašem predavanju ste rekli da je originalno Matejevo evanđelje pisano na hebrejskom jeziku, zbog odredjenih razloga. Čak ste prikazivali razne citate uspoređivajući ih s "modernim" prijevodima. Ja bih vas molio za izvor tih podataka, jer ja ne mogu naći potonji prijevod nigdje. Da li postoji koja knjiga koja govori o tome? Mnogi su skeptični....Hvala!

http://www.udrugapostanak.ucoz.com
boro
Miroljube da li mozes da odgovoris koji su ti argumenti da deo crkve etiketiras kao ekumeniste i papiste. Iako ih ima nemoj ti da to radis. Ti si bre naucnik koji je mnogim skolovanim ljudim pomogao da razmisljaju o Bogu. To i ostani, jer pravis vise stete nego koristi.

Boro

Alen P
Nemanja Glisic je napisao:
U svojim predavanjima i prethodnim postovima ste govorili o Tvorcevom prestolu, gde se Bog nalazi i koji je u centru svemira. Moje je pitanje: gde se nalazi Sotona, tj. da li on ima svoju "rezidenciju" i kako i odakle on deluje?

Ne znamo tacno gde je Bozji presto. Dzentri pretpostavlja da je negde u pravcu sazvezdja Orion. O tome ono govori u svom videu "Veliki beli presto" koji mozete da pogledate na njegovom sajtu www.halos.com (uskoro cemo ga mi sinhronizovati o postaviti na sajt).

Sotona nema "rezidenciju", ali je on je prisutan na mnogim mestima jer ga ljudi puno traze.

Otkrivenje 2,13 "Znam da čvrsto držiš moje ime i nisi se odrekao vjere u mene ni u vrijeme kad je moj vjerni svjedok Antipa ubijen kod vas-tamo gdje prebiva sotona." -Da li je to prebivalište sotone? Mjesta u kojima se ubijaju njegova djeca zbog svjedočanstva?

Alen P
www.LifeWithoutLi... - Zivot bez udova. Preporučujem da pogledate dokumentarac i zahvalite Gospodinu na svemu što čini!

Miroljub Petrovic
ilija je napisao:
Gospodine Miroljube, citajuci knjigu o simbolima, koju sam nashao na vashem sajtu, chudi me kako se tako slobodno ti masoni eksponiraju, pishu knjige i kako to vishe nije tajno, ako je to zapravo tajno drustvo.

Tu knjigu o simbolima nije pisao mason, nego pobozan covek na osnovu masonske i okultne literature.

Isto tako me interesuje, kako osvestiti narod, ljude koji su zauzeti politikom i nezdravim zivotom, da se trgnu i vide sta se desava oko njih, pre nego sto bude kasno.

Najvise sto mozemo jeste da pobozno zivimo i da se borimo za svoje zivote i zivote svoje porodice, kao i da pomazemo tamo gde nam se ukaze prilika. Jedino sok terapija moze nesto ozbiljnije da promeni, i kada Bog bude uskoro malo jace uzdrmao planetu, mnogi ce se probuditi. Sada nikog nista ne interesuje, svi su duboko utonuli u greh i materijalizam jer se to reklamira na sve strane, i u skolama i u medijima.

Ako je istina sto je u prethodnim postovima napisano za vladike i ostalo sveshtenstvo, i kako pokushavaju da menjaju nachine sluzenja, da bi se pripojili katolichkoj crkvi, onda nam se ne pishe dobro. Shta Vi mislite, kako bi narod trebao da se bori protiv toga.

Tako je, kao narodu i drzavi crno nam se pise. Najvise sto mozemo je da se uzdamo u Boga i radimo koliko mozemo, a Bog je mocan da ucini velike stvari. Setite se Jevreja u Egiptu.

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gdine Miroljube, da li ste posetili mesto gde je bio sahranjen Gospod Isus?

Nisam, jer se ne zna tacno gde je to mesto. Danas u starom delu garad Jerusalima postoji "crkva Hristovog groba", ali tu Hristos nije mogao da bude sahranjen, posto se mrtvaci nisu sahranjivali u gradu, vec van grada.

Sklonost savremenih hriscana je da izmisljaju povode da obozavaju ono sto je nebitno, samo nece Boga da obozavaju i da menjaju svoj karakter.

Miroljub Petrovic
Mungos je napisao:
Na koliko kilometara od grada je dovoljno naci mjesto u prirodi da bi se zapoceo zivot van njega?
Ja recimo zivim u prigradskom naselju na daljini od 7,8 kilometara, mada i to mjesto postaje urbano sa dosta kuca, ali imam dosta obradive povrsine, imam bunarsku vodu, i imam sumu blizu...pa ne znam jeli ovo dovoljno ili bih morao ici dalje?

To izgleda ok.

Rekoste profesore da imate djecu, da li i njih hranite kao i sebe cisto biljnom hranom? Ukoliko je tako da li imaju nekih problema ili nedostataka na koje ukazuje zvanicna medicina ako se ne jede meso...

Mogu da vam posaljem slike moje dece pa da vidite. Cerka je za glavu veca od svojih vrsnjaka i teza bar za 10 kilograma od svakog od njih. Sin je medju najkrupnijim vrsnjacima.

I jedno pitanje iz Starog Zavjeta, da li je Bog na Saula poslao zlog duha nakon sto je sagrijesio, da bi se pokajao za ovog zivota? jer vidi se da Saul nije bio bas poslusan i vjeran kao sto je bio posle njega David. To sam citao ovih dana pa me zainteresova.

Bog je pustio na Saula zlog duha jer je Saul to svojim zivotom i neposlusnoscu trazio. Naravno da je Saul mogao da se pokaje, ali nije hteo.

Miroljub Petrovic
boro je napisao:

Opet kazem, jos ne znam za Atanasija da li je ekumenista, ali to ce se uskoro znati. Ako jeste ekumenista, onda je taj pad u provaliju bio Bozja opomena da bi mogao da upadne u provaliju iz koje nema izlaza.

Miroljube da si bio u blizini vladike Atanasija osetio bi ogromnu pozitivnu energiju kojom zraci i ljubav koju nosi u sebi za sve ljude. Vladika Atanasije ekumenista. To je nebuloza. Pitam te da li si bio blizu vl Atansija.

Vidi prijatelju, ne moze covek da "zraci". I Sotona moze da zraci. Ja znam da je Atanasije najstrasnije pljuvao po Slobi Milosevicu, a kao pobozan covek je trebao da zna da ce ovi koji budu dosli biti sto puta gori od Slobe. Znam i da se slikao pored masonskog groba. Znam i da je zabranjivao zilotima da postavljaju pitanja na njegovim predavanjima (ziloti se bune protiv ekumenizma), a znam da ljudi iz Cacka, koji je danas prestonica poboznosti u Srbiji, govore negativno o Atanasiju. Opet, ne kazem da je Atanasije los, ali samo izrazavam rezerve prema njemu. Nisam ga cuo da je izasao da zestoko kritikuje ove evro-slinavce, a trebao bi da vice protiv toga sto se danas radi u Srbiji bar hiljadu puta vise i jace od onoga sto je radio za vreme Slobe.

Miroljub Petrovic
nikola vujosevic je napisao:
Profesore da li vi smatrate da je Gospod Isus Hrist vaskrsao Jovana krstitelja i apostole posle njihove smrti?

Mislim da nije, ali ne mogu da tvrdim 100%.

Miroljub Petrovic
Alen P je napisao:
U jednom vašem predavanju ste rekli da je originalno Matejevo evanđelje pisano na hebrejskom jeziku, zbog odredjenih razloga. Čak ste prikazivali razne citate uspoređivajući ih s "modernim" prijevodima. Ja bih vas molio za izvor tih podataka, jer ja ne mogu naći potonji prijevod nigdje. Da li postoji koja knjiga koja govori o tome? Mnogi su skeptični....Hvala!

U prevodu knjige koju sam postavio na sajtu imate sve reference i lako mozete sve da proverite. Evo jos jednom linka:
http://www.cps.or...shua02.zip

Mungos
Mogu da vam posaljem slike moje dece pa da vidite. Cerka je za glavu veca od svojih vrsnjaka i teza bar za 10 kilograma od svakog od njih. Sin je medju najkrupnijim vrsnjacima.

Nema potrebe vjerujem vam, cisto sam htio da znam jer ne znam nikoga licno ko se hrani samo biljnom hranom a namjeravam u bliskoj buducnosti i ja da predjem.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.31 sekundi!