pocetak foruma
|
|
NESA |
Odgovorio 23.05.2008 20:38
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 23.04.2008 23:56 Lokacija: Nepoznata |
Ako masoni veruju u satanu a protiv pape su za sada kome sluzi papa.Ako i on sluzi satani onda zasto bi se on kacio sa masonima.Uopste mi je sve to zamrseno oko tih tajnih drustava i papa da li sva ta tajna drustva sluze satani zajedno sa samim papom ali me buni zasto se medjusobno povremeno sukobljavaju npr. masoni u Kini i papa ako sluze istom gospodaru. nesa
|
|
|
acomegas |
Odgovorio 23.05.2008 21:08
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 06.03.2008 12:43 Lokacija: Nepoznata |
Kako vi Miroljube gledate na sklapanje brakova unutar rodbine? U Bibliji se to pominje na vise mjesta i odobrava se cak i podrzava. Aleksandros
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.05.2008 22:58
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
ispovednik je napisao: Ovom prilikom zelim stvarno da iskreno pricam, prvi put, o sebi. Zelim ipak da ostanem potpuno anoniman, kako bih zastitio svoje bliske prijatelje od stvari koje budem rekao. A sve u cilju, za dobro svih, da resim svoj problem... Problem koji imas nije tako strasan kako ga ti prikazujes. Sotona radi tako sto coveka najpre navuce na greh, a onda mu kaze da je gotov i izgubljen. Nije tacno da si ti izgubio ljubav prema bliznjima, kao ni ostalo sto si naveo. Glavni problem je u tome sto tvoj zivot nema neki smisao, ti verovatno ne znas sta ces sa sobom u zivotu (kao i vecina mladih), nemas neke konkretne planove, izgledas kao "trska koju ljulja vetar", kako pise u Bibliji. Naravno, sve to moze lako i brzo da se promeni. Za pocetak mozes da doneses odluku da vise nikada neces da gledas to smece od programa, a da u zamenu za to pocnes da citas Bibliju, da svaki dan izadjes u setnju u park, ili da vozis bicikl po prirodi, a ja cu videti da jos mozda jos veceras postavim na forumu linkove za neku muziku koja ce moci da se skine, pa da svoje vreme ispunis korisnim aktivnostima (citanje Biblije, rekreacija u prirodi, slusanje duhovne muzike i slicno). Naravno, mozes i da mi se javis na e-mail centra () ili na privatnu poruku, pa da jos popricamo o nekim detaljima. Ajde drzi se! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.05.2008 23:01
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
nikola je napisao: Koji je uzrok stradanja Srba od fasista, bolje je da odemo u pogibiju nego da nam stoka obezbedi blagostanje Stoka ne moze da nam obezbedi blagostanje, nego pogibiju. Ako poginemo kao junaci, kao oni koji nece da prihvate sotonsko ropstvo, postajemo kao onaj razbojnik na krstu koji se pokajao i kome je Isus rekao: "Zaista ti kazem, danas ces biti sa mnom u raju." Smrt za Boga nije pogibija, vec je "blagostanje" koje nudi Evropa najcrnja moguca pogibija, a onda nas na kraju ecka Bog kome cemo da polozimo racum sto zmo izabrali da budemo bednici bez dostojanstva i morala. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.05.2008 23:03
|
NESA je napisao: Ako masoni veruju u satanu a protiv pape su za sada kome sluzi papa.Ako i on sluzi satani onda zasto bi se on kacio sa masonima.Uopste mi je sve to zamrseno oko tih tajnih drustava i papa da li sva ta tajna drustva sluze satani zajedno sa samim papom ali me buni zasto se medjusobno povremeno sukobljavaju npr. masoni u Kini i papa ako sluze istom gospodaru. I jedni i drugi su satanisti, ali se bore za vlast, ko ce da bude glavni na zemlji, i zato se medjusobno kolju ko pravi neznabosci. Na kraju ce da se ujedine, jer ce i jedni i drugi imati "koristi" od toga. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.05.2008 23:05
|
acomegas je napisao: Kako vi Miroljube gledate na sklapanje brakova unutar rodbine? U Bibliji se to pominje na vise mjesta i odobrava se cak i podrzava. To se u Bibliji spominje samo na pocetku dok jos nije bilo akumulirano mnogo mutiranih gena. Kasnije Bog to zabranjuje. Vise o tome imate na linku: http://www.cps.or...ks702.html |
|
|
tovel |
Odgovorio 23.05.2008 23:41
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
Da li se u muslimanskom svetu Gospod Isus oznacava tj oslovljava kao prorok Isa? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.05.2008 23:55
|
tovel je napisao: Da li se u muslimanskom svetu Gospod Isus oznacava tj oslovljava kao prorok Isa? Da. |
|
|
tovel |
Odgovorio 24.05.2008 00:35
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
Takodje u muslimanskom svetu tvrdi se da ce dolazak proroka Ise biti "znak casa" tj kraja vremena.Zanimljivo je da se tvrdi da ce doci u pratnji Mahdija,sto je zanimljivo jer se kod nas smatra da ce zapravo Ilija biti taj prorok koji ce doci u pratnji (najverovatnije) Enoha. Takodje tvrdi se da ce prilikom dolaska Gospod Isus tj u ovom slucaju prorok Isa doci radi sirenja islamskog koncepta diljem sveta itd. Kakav je vas osvrt na izneto? |
|
|
ispovednik |
Odgovorio 24.05.2008 13:05
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 23.05.2008 13:16 Lokacija: Nepoznata |
....Naravno, sve to moze lako i brzo da se promeni. Za pocetak mozes da doneses odluku da vise nikada neces da gledas to smece od programa, a da u zamenu za to pocnes da citas Bibliju, da svaki dan izadjes u setnju u park, ili da vozis bicikl po prirodi, a ja cu videti da jos mozda jos veceras postavim na forumu linkove za neku muziku koja ce moci da se skine, pa da svoje vreme ispunis korisnim aktivnostima (citanje Biblije, rekreacija u prirodi, slusanje duhovne muzike i slicno). Naravno, mozes i da mi se javis na e-mail centra () ili na privatnu poruku, pa da jos popricamo o nekim detaljima. Ajde drzi se! Hvala Vam Miroljube, jako mi znaci sve sto ste napisali. Ispunicu zivot duhovno korisnim stvarima. Pocecu citati Bibliju svaki dan, setacu svaki dan u prirodi, izbegavacu sve sto me moze ometi u odluci. Obracacu vam se i preko PP, kad osetim potrebu za savetom. Osecam da je ovo za mene veliki pocetak, veoma vazan dan, i veoma sam srecan . Zelim, iz srca zelim da se promenim. Zivi bili! Izmenio/la ispovednik na 24.05.2008 13:07 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.05.2008 13:20
|
tovel je napisao: Takodje u muslimanskom svetu tvrdi se da ce dolazak proroka Ise biti "znak casa" tj kraja vremena.Zanimljivo je da se tvrdi da ce doci u pratnji Mahdija,sto je zanimljivo jer se kod nas smatra da ce zapravo Ilija biti taj prorok koji ce doci u pratnji (najverovatnije) Enoha. Takodje tvrdi se da ce prilikom dolaska Gospod Isus tj u ovom slucaju prorok Isa doci radi sirenja islamskog koncepta diljem sveta itd. Kakav je vas osvrt na izneto? Ne bih se bavio detaljima vezano za tu vrstu teologije, jer nije bitno za pricu. |
|
|
Laki |
Odgovorio 24.05.2008 17:11
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Gdine Miroljube,imam pitanje u vezi onog navodnog dokaza evolucije sa bakterijama. Kada bacite antibiotik u posudu sa bakterijama, neke pre?ive, jer do?e do mutacije, pa antibiotik ne mo?e da deluje. Zanima me, zbog ?ega dolazi do mutacije? I, zanima me ne?to u vezi spu?tanja ?oveka na Mesec 1969.god. Ka?u da toga nije bilo i da je to re?irao Stenli Kjubrik. Imate li neke podatke u vezi ovoga? Spomenuli ste jednom da je Henri Moris otac savremene nauke o Stvaranju. Da li mo?e da se ka?e da ste vi otac nauke o Stvaranju na na?im prostorima? |
|
|
NESA |
Odgovorio 24.05.2008 17:55
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 23.04.2008 23:56 Lokacija: Nepoznata |
Da li ste upoznati sa radom Dejana Lucica.A ko jeste kakvo je vase misljenje. nesa
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.05.2008 17:55
|
Laki je napisao: Gdine Miroljube,imam pitanje u vezi onog navodnog dokaza evolucije sa bakterijama. Kada bacite antibiotik u posudu sa bakterijama, neke pre?ive, jer do?e do mutacije, pa antibiotik ne mo?e da deluje. Zanima me, zbog ?ega dolazi do mutacije? U ovom slucaju do mutacija dolazi usled nesavrsenosti mehanizma koji kopira DNK. Dakle, vremenom je, usled akumulacije mutacija, mehanizam za kopiranje DNK postao nesavrsen i prilikom umnozavanja bakterija (ima ih vise miliona u posudi) DNK kod nekih bakterija se iskopira sa greskom na odredjenom mestu na kome antibiotik treba da se zakaci i unisti bakteriju. I, zanima me ne?to u vezi spu?tanja ?oveka na Mesec 1969.god. Ka?u da toga nije bilo i da je to re?irao Stenli Kjubrik. Imate li neke podatke u vezi ovoga? Ne verujem da su to slagali, jer su objavili da su na Mesecu pronasli veoma tanak sloj prasine, sto se odlicno uklapa sa konceptom mlade Zemlje (i mladog Meseca). Da su hteli da lazu, rekli bi da se tamo nalaze ogromne naslage prasine (koje navodno ukazuju na veliku starost Meseca). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.05.2008 18:00
|
NESA je napisao: Da li ste upoznati sa radom Dejana Lucica.A ko jeste kakvo je vase misljenje. Upoznat sam sa njegovim radom i nimalo mi se ne svidja. Imao sam priliku da upoznam Dejana Lucica i razgovaram sa njim prilikom snimanja jedne emisije (emisija ce uskoro biti okacena na sajt). Covek je veliki patriota i veoma dobronameran, ali ima jedan nedostatak, a to je sto su ga uverili da je Biblija netacna i falsifikovana, i da joj se ne moze verovati, pa je Bibliju citao veoma povrsno i ne prihvata je kao Rec Bozju. Ja sam mu poslao moju knjigu "Nauka i problem smrti" u kojoj naucno dokazujem autenticnost Biblije, tako da videcemo. Taj covek je ogroman potencijal i zaista veoma dobronameran, i kada bi se okrenuo Bogu Sotona bi imao velikih problema. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.05.2008 18:01
|
NESA je napisao: Da li ste upoznati sa radom Dejana Lucica.A ko jeste kakvo je vase misljenje. Upoznat sam sa njegovim radom i nimalo mi se ne svidja, jer velica masoneriju i netacno prikazuje jevrejsku istoriju. Imao sam priliku da upoznam Dejana Lucica i razgovaram sa njim prilikom snimanja jedne emisije (emisija ce uskoro biti okacena na sajt). Covek je veliki patriota i veoma dobronameran, ali ima jedan nedostatak, a to je sto su ga uverili da je Biblija netacna i falsifikovana, i da joj se ne moze verovati, pa je Bibliju citao veoma povrsno i ne prihvata je kao Rec Bozju. Ja sam mu poslao moju knjigu "Nauka i problem smrti" u kojoj naucno dokazujem autenticnost Biblije, tako da videcemo. Taj covek je ogroman potencijal i zaista veoma dobronameran, i kada bi se okrenuo Bogu Sotona bi imao velikih problema. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.05.2008 18:02 |
|
|
djordjije |
Odgovorio 24.05.2008 18:35
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 07.03.2008 00:58 Lokacija: Nepoznata |
Da li ste gledali dokumentarni film "zeitgeist" i sta mislite o njemu. Drugi i treci dio filma su vrlo zanimljivi, prvi dio je provokativan, pa posto ste vi poznavaoc egipatskih mitologija mozete li mi reci da li su tacni podaci koji se iznose u tom filmu. |
|
|
eric burdon |
Odgovorio 24.05.2008 20:20
|
Član Odgovori: 27 Pristupio/la: 10.05.2008 12:06 Lokacija: Nepoznata |
Sta mislite da li je istina da su neki slavni rok muzicari prodali svoje duse i tjelesa demonima,a da su im ovi zauzvrat, omogucili sticanje ogromnog bogatstva i slave?Da li mozda postoji neka literatura o tome? Izmenio/la eric burdon na 24.05.2008 20:21 |
|
|
Laki |
Odgovorio 24.05.2008 21:03
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Gdine Miroljube, ako moze vas komentar na jedno moje misljenje. Posto je Lucifer hteo da bude bog, sigurno je pokusao napad s trecinom andjela na Boga. Tada je doslo do Pada Lucifera i pritom je, mozda, doslo do velike eksplozije u svemiru kada su nastali meteori, komete. Mozda je big beng teorija ustvari sam Pad Sotone i tada je dosao na ideju big benga da objasni nastanak svemira. Vas komentar? U mom postu pre ovog, niste mi odgovorili da li moze da se kaze da ste vi otac nauke o Stvaranju na nasim prostorima? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.05.2008 22:43
|
djordjije je napisao: Da li ste gledali dokumentarni film "zeitgeist" i sta mislite o njemu. Drugi i treci dio filma su vrlo zanimljivi, prvi dio je provokativan, pa posto ste vi poznavaoc egipatskih mitologija mozete li mi reci da li su tacni podaci koji se iznose u tom filmu. Nisam gledao taj film. |
|
Predji na forum: |